Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
fNatic.
мерси на сички.. blush.gif blush.gif blush.gif
купона е на 6/6
Bloody_Tears
Честит рожден ден и от мен. Много здраве, щастие и успех в живота mrgreen[1].gif
fNatic.
Цитат(Bloody_Tears @ Mar 1 2008, 22:16) *
Честит рожден ден и от мен. Много здраве, щастие и успех в живота mrgreen[1].gif

мс blush.gif tongue.gif
the_mouse
ЧРД, man wink.gif fun.gif
Всичко най-добро!

въпреки, че е било вчера, нямах възможност да пиша ногава smile.gif
unvisioble
Цитат(ludacris @ Mar 1 2008, 02:18) *
Ч.Р.Д на фанатика smile.gif

Честит празник и от мен на патерици! rolleyes.gif
LiQuIfY
ЧРД PIPO Да си жив и здрав дълги години за да има кои да сваля малките ПИЧКИ В ФОРУМА wink.gif
ludacris
Честито Пипо smile.gif Бъди жив и здрав и винаги усмихнат
ogata
Честит рожден ден на Пипо и от мен smile.gif
Morska~Vu6ka
Аре и от мене ЧеРеДе, жив здрав прав корав и сички жени на света да са ти в краката мен biggrin2.gif
PIPO
Много Ви благодаря за искрените пожелания smile.gif worthy.gif Дано се сбъднат наистина biggrin2.gif ,а сега 11.gif НАЗДРАВЕ !
[dEs]
5daga[1].gif 4part[1].gif Честит Рожден Ден Теди!!!! Да си жива и здрава! Много весела, усмихната и влюбена. Да си направиш един голям купон. И да получиш много подаръци 4part[1].gif 5daga[1].gif

Честит Рожден Ден и на другите празнуващи.

♥Didito♥
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ emoticon1 (44).gif 4part[1].gif

Пожелавам ти много здраве, щастие и любов. Много сбъднати мечти. От всичко хубаво по много. Ти го заслужаваш. Продължавай да бъдеш все така забавна, добра, мила и страхотна приятелка.
Много си те обичкам и да разказваш как е минало РД-то biggrin2.gif bigarmhug.gif
`BruKas`
Честит рожден ден мило Тедии smile.gif Пожелавам ти много здраве щастие любов и успехи в живота! Обичкам те smile.gif
hristin4e
Честит рожден ден, Теди!!! smile.gif
Бъди щастлива, обичана и винаги усмихната wink.gif
Tedds
Благодаря на всички за хубавите пожелания bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
*BringMeToLife*
Честит Рожден Ден на 3pacalypse Now =) Жив и здрав .. другото си идва само wink.gif

ЧРД и на останалите празнуващи!

Наздраве!
unvisioble
Цитат(*BringMeToLife* @ Mar 7 2008, 11:05) *
Честит Рожден Ден на 3pacalypse Now

Bloody_Tears
Честит рожден ден, Радо! Пожелавам ти много здраве, щастие и най-вече мнооого любов! Остани си все същия готин човек bigarmhug.gif
adoration_
3pacalypse Now, Честит 18ти рожден ден! smile.gif
Memoria on Rails
Честит Рожден Ден, 3pacalypse Now. Желая ти страхотно да изживееш най-хубавия период от живота си и да празнуваш с пълна пара smile.gif
SoARoN
братовчедчито /3pacalypse Now/ много да си щастлив и много да си здрав ти желая 4part[1].gif таз вечер ще пия една 4bira[1].gif за теб wink.gif
`BruKas`
Честито на рожденниците!:)
vasinka_{P}
Честит рожден ден 3pacalypse Now !!! Желая ти много усмивки, сбъднати мечти и всичко най най!!!! biggrin2.gif
3pacalypse Now
Мерси на всички smile.gif Евалата , че сте се сетили за мен smile.gif
never_mind
ЧРД БИБС ... smile.gif
Brooke
Бибс,
Честит рожден ден ! bigarmhug.gif Пожелавам ти едно незабравимо изкарване на празника и много ,много усмивки за в бъдеще.Не спирай да бъдеш себе си ,защото си един невероятно положителен човек и заслужаваш само най-доброто.
Наздраве! fun.gif
unvisioble

I Wish You

Happy , Бибс!

ЦЪК:-))))
hristin4e
Честит рожден ден! smile.gifsmile.gif
adoration_
Честит рожден ден, Бибс!!! smile.gif
LiQuIfY
ЧРД КАКЧЕ да си жива и здрава много здраве щастие и ЛЮБОВ да цари покрай тебе .wink.gif
ogata
ЧРД tongue.gif
Bellatrix
Много благодаря на всички... ! Трогната съм, много сте мили blush.gif
the_mouse
Ехаааа, Бибс, честит рожден ден! Желая ти всичкото щастие на земята, цялата любов на света и най-страхотните изживявания, защото ти ги заслужаваш!!!!

Bloody_Tears
Честит рожден ден на tania и didssy! Пожелавам ви много здраве, щастие и най-вече мнооого любов smile.gif
Angel-oF-DeatH
Таня честит рожден ден ден жива и здрава и всчико най хубаво в живота smile.gif и приятно прекарване на рожденият ден
CiNdEreLLa``

Честит Рожден Ден
на всички рожденници и рожденнички, но вече на {`BrukaS`} !!! Пожелавам им много здраве, щастие и усмивки !
LiQuIfY
ЧРД @tania да си жива и здрава и късмет в любовта и в образованието .wink.gif
smallville_f
ЧРД на всички празнуващи, но най-специално на @didssy! Бъди все така най-добрата приятелка и страшно слънчев човек! Здраве, любов, щастие! Да станеш велика нинджа 18.gif И мини малко през тоя Център, че Април сигурно още ше се мъчим да престроим Коноха 18.gif Приятно прекарване днес и... ще се видим в даскало 18.gif Обичам те, слънце!!!
unvisioble
Честит празник на всички рожденици и по-специално на tania и kiro_dre!

Memoria on Rails
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ !

tania, Специален поздрав за тебsmile.gif

{`BrukaS`}
Честит рожден ден на всички родени днес и най-вече на мене си! biggrin2.gif
didssy
Айде, честит рожден ден и от мен, за всички рожденници 10.gif
`BruKas`
Честит рожден ден на всички празнуващи днес! smile.gif
Connect
МЕЛКОРЕ, да се не отървеш от здраве и от много тежки джобове пълни с кеш...и твоя лична ОС tongue.gif
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден Мелкоре жив и здрав всичко най хубаво в живота smile.gif
Fixer
ЧРД Melkor жив и здрав и много късмет wink.gif
never_mind
Весо ли вееееееее... луд... аз му честитих по джабера... biggrin2.gif
K_f_R
Чрд На ВЕСО да изгледа всички наимета на света,и да е здрав за да ги гледа 18.gif

p.p Сериозно здраве,късмет щастие :>
ventzo
ЧРД Мелкор smile.gif Пожелавам здраве,щастие и винаги да си останеш такъв положителен wink.gif
Наздраве happy.gif
ogata
Весо , честит рожден ден ... здрав , прав , корав и мн мн мн мн пари ;P
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.