Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
*BringMeToLife*
Честит Рожден Ден на празнуващите днес => D-Simon(16) , Allisa(30), 4ik4irik(26), PoISoN{KiSseS}`(16), bratariq(47), toblerone(17), an4ito(15), ellynoor(20), Jason_Pain(19), maiarosen(15) .. Бъдете живи и здрави,много щастливи и усмихнати happy.gif
`BruKas`
Честито на празнуващите днес! Всичко най-хубаво и Весела Коледа!! smile.gif
`BruKas`
ем ще правя постове един след друг,което не е добре ама ми направи впечатление че никой не е поздравил днешните рожденници sad.gif

Честит рожден ден на всички които днес празнуват! Всичко най хубаво! smile.gif
brooke_scott
ЧРД на вси4ки празнуващи, явно са множко денска smile.gif мн здраве, щастие, любов, да си изкарате с-р днес smile.gif и вси4ко най-най biggrin.gif
`BruKas`
Днес доста рожденници! Всичко най-хубаво:)
`BruKas`
Честито на днешните рожденници:)
Electrum

Честит рожден ден на Slonchoboncho
Желая ти да бъдеш най-щастливият човек на света,да постигнеш всичко,за което си мечтаеш и не забравяй,че ако имаш нужда от помощ,аз ще съм насреща! Бъди все така мил,всеотдаен и прекрасен приятел!
bigarmhug.gif
`BruKas`
Честито и от мен на всички рожденици които днес празнуват своя ден! Всичко най най smile.gif
krisku
Извинявам се, но нямам днес рожден ден. smile.gif

Просто преди врем сложих така, последния ден от месеца, последния месец, последната възможна година. Ще си оправя профила, аз даже снощи сложих друга произовлна дата, ама не се смени. Извинявам се още веднъж, ще затрия коментарите. smile.gif
oL1pS
Честит Рожден Ден Веско (Veso_PLD) да си жив и здрав много успехи в живота в любовта и всичко най-най-добро за теб ;]~ И Честит имен ден ;]~
PIPO
Айде Честита Нова Година. Честит рожден ден (вече е 1-ви Януари) и... пожелавам ви много радост щастие късмет любов и успехи в всяко едно начинание.Също така Честит Имен Ден на всички именици!
`BruKas`
Честито на рожденниците и на именниците :Д Всичко най-хубаво smile.gif
Катeто
Eй много рожденици бе ,да са ни живи и здрави,много щастие и на именниците също 4part[1].gif

*BringMeToLife*
Честит Рожден Ден на zarko, nane, sa6enka, biso, Jo1n Me 1n DeaTh, Thugette

Желая Ви Щастие - защото никога не стига, Здраве - защото е най-ценно и Любов - каквато всеки иска! happy.gif
ogata
Цитат(*BringMeToLife* @ Jan 2 2008, 01:20) *
Честит Рожден Ден на zarko, nane, sa6enka, biso, Jo1n Me 1n DeaTh, Thugette

Желая Ви Щастие - защото никога не стига, Здраве - защото е най-ценно и Любов - каквато всеки иска! happy.gif

Честито и от мен ! Пожелавам Ви да духате яко .... свещичките на тортичката smile.gif
dEniChka
Happy Birthday all smile.gif biggrin2.gif
`BruKas`
Happy Birthday!! smile.gif
smallville_f
Честито на сички рожденници и искам специално да честитя на майка ми, която днес също има Рожден Ден blush.gif 4part[1].gif
*BringMeToLife*
ЧНГ .. оп ЧРД =) Живи и здрави всички,които празнуват днес happy.gif
`BruKas`
Честитооо! smile.gif
dEniChka
Бьрзо да не остана назад..Честито и от мен! blush.gif
VeRonICa^^
4part[1].gif ЧРД на 4part[1].gif
LOVE и anqelshterev и на DjuDju

11.gif

Букет от нежни пожелания,
дарила бих ти с две ръце,
щастие и радост желая ти от все сърце!
Живот и здраве, любов и дълги дни
и нека с рози е окичен живота ти !!!

5daga[1].gif

Честито и НАЗДРАВЕ !!! 4bira[1].gif
Fixer
Честит рожден ден на Tragedy! Желая му много здраве, щастие, късмет и успехи във всяко негово начинание!
dEniChka
ЧРД Tragedy Жив и здрав! biggrin2.gif На ЗДРАВЕ! mrgreen[1].gif
`BruKas`
Честито на рожденниците и от мен smile.gif
Morska~Vu6ka
Честито и от мен всичко най хубаво пожелавам smile.gif
vasinka_{P}
Честито и от мен. Всичко най най желая biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Stamov
Честит рожден ден на всички, който са родени днес. Да сте живи и здрави, това е най-важното wink.gif

`BruKas`
Айде Честито :)Много здраве,щастие и любов.smile.gif
van Nistelrooy
Честит рожден ден на Митака DeViL_KiLLs (Във форума се пише kills) Да си жив и здрав и да поклащаш повече хубави дами. И каквото си пожелаеш да ти се случи...
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден на Радо ( MySt )!

Да си прекараш празника яко и мн мн усмивки!
*BringMeToLife*
Честит Рожден Ден на празнуващите и по специално на Devil^Rose^^

Бъдете живи и здрави! Нека всички ваши желания станат реалност !

`BruKas`
Айде честито да им е на рожденниците smile.gif
3pacalypse Now
ЧРД НА ВИДЕВ biggrin2.gif
`BruKas`
Честито на рождениците днес!Много усмивки smile.gif
Stamov
ЧРД 4part[1].gif
Niksana
ЧРД!Живи здрави и дълги години да ви се честити във този форум wink.gif .
Electrum

Честит рожден ден, CiNdEreLLa`` !
Пожелавам ти да завладееш света с чара си ,да бъдеш много обичана и да не ти се налага често да консумираш шоколад с цел да увеличиш нивото на хормона на щастието ! 10.gif 4part[1].gif
aria
*Ч*Р*Д* и от мен CiNdEreLLa``,пожелавам ти много щастие и любов smile.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Tedds
Честит рожден ден на CiNdEreLLa``.Пожелавам ти много здраве,щастие,любов и усмивки smile.gif
Niksana
ЧРД на drugariaBrigadiR, CiNdEreLLa`` и pesho93 да сте живи,здрави и много усмихнати.
Bloody_Tears
Ч.Р.Д. CiNdEreLLa``! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!
CiNdEreLLa``
Мерсиииииииииииии страшно много на всички wink.gif Страхотни сте и много ме зарадвахте 8.gif emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
adoration_
Честит рожден ден на CiNdEreLLa``!!! smile.gif
hristin4e
Честит рожден ден, CiNdEreLLa``! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! smile.gif
`BruKas`
Айде честито на рожденниците :)Много здраве и усмивки smile.gif
Niksana
ЧРД на opa, tedi6ec, hilaryfenka, HiLaRy`DuFf{}, flash_girl много късмет и желани усмивки wink.gif .
unvisioble
Искам да честитя празника на красивата CiNdEreLLa`` на патерици! blush.gif
Пожелавам й щастливи мигове, много весели емоции и куп обожатели! biggrin2.gif
Brooke
Честит рожден ден на Menna!
С пожелание за много професионални и лични успехи и само положителни емоции от тук нататък.
4part[1].gif Приятно изкарване на празника и не забравяй,че децата на 2 годинки си лягат рано happy.gif
`BruKas`
Честит рожден ден и от мен на всички празнуващи днес:) Пожелавам ви много здраве,щастие и успех в живота smile.gif И много усмивки smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.