Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
K_f_R
честити рожден ден на Girl from hell всичко най хубаво във какъфто аспект искаш и дано се сбъдне някоя твоя мечта днес ;>
unvisioble

Весел празник и от мен на рожденичката girl_from_hell!
jivitu
Частит рожден ден и от мен Пожелавам ти всичкото щастие на земята,и мнооого успехи bigarmhug.gif
hristin4e
Честит рожден ден и от мен!!! Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи и всичко най-хубаво smile.gif
Приятно изкарване на празника smile.gif
susito
Честито и от мен,Сонче smile.gif Желая ти нормалните неща...здраве,щастие,късмет!Любов в огромни количества,страхотни приятели и много сбъднати мечти smile.gif
3pacalypse Now
Сончееее честито и тук от мен smile.gif
Brooke
Честито пълнолетие на girl_from_hell! Желая ти всичко най-хубаво,много успехи и дано плуваш в море от любов happy.gif .Приятно прекарване на празника и да се възползваш от привилегиите на пълнолетието 10.gif
Tedds
Честит рожден ден на girl_from_hell,бъди винаги здрава и усмихната и много любовsmile.gif
[dEs]
girl_from_hell, Честит РОжедне Ден. Да се жива и здрава, много усмихната и щастлива. И много любов.
*PeyT*
Сонче,
Честит Рожден Ден, слънчице! emoticon1 (44).gif
Бъди все така сладка, мила, добричка, лъчезарна и уникално готина. emoticon1 (109).gif
Първо и най-важно - много здраве! biggrin2.gif Искрено ти пожелавам и да успееш да сбъднеш най-съкровените си мечти и да вървиш все напред и нагоре, следвайки целите си. 57.gif
Приятно и щуро изкарване! fun.gif
bigarmhug.gif
Mimsey
@girl_from_hell, честит ти 18-ти рожден ден и от мен! Много здраве, страшно много любов и успех в учението! 4.gif
girl_from_hell
блатодаря ви многоо, ужасно много smile.gif направо немога да повярвам колко много хора сте се сетили за мен, зная че това е най-хубавия форум с най-прекрасните хора, но сега се обедих абсолютно в това незная просто как да ви се отблагодаря.. и колкото много искам да ви нагушкам всички smile.gif и само да ми падне някой ще види той smile.gif

мм искам само да разкажа нещо точно преди 12 се бях сдухала ужасно много .. нз някак си 18 ми звуч толкова отговорно и страшно и въопще незнаех дали съм готова за това( но кой ли ме пита), а в същото време рождения ден е най-важния ден за мен и най-хубавия в годината, но тази година наистина не бях готова за него, и когато мина 12 благодарение на всички вас мои приятели и близки, които се сещате за мен си спомних защо толкова обичам рождените си дни и как разбирам колко много хора са до мен и държат на мен и мога да кажа че това най-хубавия ми рожден ден до сега макарче партито ще е в петък smile.gif и с толкова много пожелания за хубаво прекарване неможе да не е то невероятно и незабравимо smile.gif
never_mind
Аз малко късно... ама така е.. работа... ЧРД сладур и... както обичам да казвам, да си ползваш пълнолетието по предназначение...
поздрав с Skid Row - 18 and life
Brooke
Цитат(girl_from_hell @ Nov 19 2007, 22:37) *
мм искам само да разкажа нещо точно преди 12 се бях сдухала ужасно много .. нз някак си 18 ми звуч толкова отговорно и страшно и въопще незнаех дали съм готова за това( но кой ли ме пита), а в същото време рождения ден е най-важния ден за мен и най-хубавия в годината, но тази година наистина не бях готова за него

Напълно те разбирам!И аз се чувствах точно така като станах на 18,даже в началото му виках 17 + 1,за колко жалко не е истина.Но някак си като ги навършиш,виждаш ,че разликата не е кой знае каква и остава само приятното усещане от празника.Още веднъж приятно прекарваме,щом не е минало и само усмивки занапред happy.gif
*BringMeToLife*
4part[1].gif Честит Рожден Ден на NUII , tombata , brooke_scott , tazrosiknbg 4part[1].gif

Бъдете живи и здрави,много щастливи и нека всички ваши желания бъдат мой пожелания smile.gif Приятно изкарване на празнуващите 3.gif

п.п : И леко с алкохола wink.gif 16.gif
ladysunshine
4part[1].gif В, Честит Рожден Ден 4part[1].gif
Какво да ти пожелая??? Вече се изчерпах, но нищо за пореден път днеска да ти пожелая много здраве, щастие, успехи иии...любов(в големи количества). Та като си дойдохме на думата ти пожелавам и Дженсън, и Уент, и Джъстиновците(че са таман двама) и всички други, които си пожелаеш(особено....абе ти си знаеш). Айде приятно доизкарване на деня и не давай няква математика да ти го разваля, а от тук нататък само приятни емоции smile.gif
Tedds
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

Вяра,Честит Рожден Ден!!!
Бъди винаго много здрава,щастливеа умихната и т.н.!Пожелавам ти много любов.нека всички твои желания да станат реалност!И си прекарай хубаво на празника!

bigarmhug.gif
[dEs]
Честит Рожден Ден, brooke_scott!!!Желая ти, много здарве, щастие, любов и много усимвки в живота. Днес да си прекараш много добре.
jivitu
Честито на brooke_scott и от мен....Нека всичко,което си пожелаеш да е твое biggrin2.gif
hristin4e
Цитат(jivitu @ Nov 20 2007, 14:24) *
Честито на brooke_scott и от мен....Нека всичко,което си пожелаеш да е твое biggrin2.gif

ЧРД 4part[1].gif
brooke_scott
мерси на всички smile.gif С, само така, ДГД математиката и Костова, а иначе мерси мн за всичко(и), които изреди
Titan
Айде Честит Рожден Ден на ZzoOoMeR(19)!!!! Да ни е Жив и ЗдраВ! smile.gif
adoration_

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif Честит рожден ден на моето Слънце! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

Да ми е все така умно,красиво,обичливо,артистично!
Да изживее пълноценно последната от teen годините си,да се развива,както в личен,така и в професионален план! smile.gif

П.П. Ние вече започнахме с празнуването! mrgreen[1].gif 4bira[1].gif mrgreen[1].gif
Angel-oF-DeatH
Честито на Наско ( ZzoOoMeR) жив и здрав всичко най хубаво много успехи в бъдещата кариера на артист и не на последно място още много дълго да се обичате със Сис и каквото друго се сетиш! 5daga[1].gif fun.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Angel-oF-DeatH @ Nov 22 2007, 00:03) *
Честито на Наско ( ZzoOoMeR) жив и здрав всичко най хубаво много успехи в бъдещата кариера на артист и не на последно място още много дълго да се обичате със Сис и каквото друго се сетиш! 5daga[1].gif fun.gif

Изпревари ме докато му пишех по скайпа йей, ни тъ йе срам! tongue.gif
Ха Честит рожден ден човече! Много пари, любов и щастие! fun.gif

ПП. Ейнджъле... Туйв кръга на шегата... blush.gif
f0rgy
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....ЧеРеДе,@Зуум,жив,здрав,мноу щастие любов късмет и сичко най-най,ей!Да както казаха и др и още мн време с @Адорасион 4part[1].gif
never_mind
Оооо машино... кога порасна толкова ве... на хижата все още ми мязаше на 18 годишен... tongue.gif ... аре полечка с гроздовия сок biggrin2.gif  ... жив и здрав... много здрав... даже да ме биеш на канадска tongue.gif ...
SoARoN
яяя бат ZzoOoMeR пораснал smile.gif
ми много здраве, щастие и любов /не, че му липства де ама все пак/
и още поне 5 пъти по 19 да празнуваш...
gotinoto_baby
Ч.Р.Д. на Наско!
Да си жив и здрав и все така да се обичате със Сисито! 4part[1].gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден, Наско! bigarmhug.gif Пожелавам ти много здраве, щастие и разбира се много любов със Сисито :cufka
Честит рожден ден и на брат ми, който мноооого обичам! Пожелавам му много здраве, щастие и да престане да се задява с по 3 мимичета dry.gif 18.gif
aria
Честит рожден ден ZzoOoMeR, 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Пожелавам ти много здраве,щастие,мнооого любов,много истински приятели и много сбъднати мечти smile.gif
4bira[1].gif 1clap[1].gif
LiQuIfY
ЧРД ZzoOoMeR да си жив и здрав дълги години и най вече здраве щастие и любов и всичко което искаш да ти се сбъдне .
Tedds
Честит Рожден Ден,ZzoOoMeR!!!

Желая ти много здраве,щастие,любов,умивкии и нека всичките твои желания се сбъднат!
jivitu
Честит рожден ден и от мен rolleyes.gif Мога да ти пожелая купища усмивки,тонове любов и звезден брой сбъднати мечти...Но ще се огранича в следните думи:"Пожелавам ти всичко онова,което сам можеш да наречеш щастие". Приятно изкарване smile.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д и от мен smile.gif да си жив и здрав и много щастлив
[dEs]
ZzoOoMeR Честит Рожден Ден! Да си жив и здрав, много любов и щестие.
unvisioble

Честит рожден ден, Наско!

Вярвай в трудните моменти, смей се, когато тъжиш!
Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш.
Животът, казват, е игра, в която все някой побеждава...
И ако наистина е така, да победиш ти пожелавам!

Наздраве за твое зраве!
Госпожица Вещицата
С толкоз разнообрзни пожелавки, май на мен нищо не ми остана освен едно голо ЧРД...Еми Наско, пожелавам ти по Чашка Радост на Ден в такъв случай! :')
hristin4e
Честит рожден ден, ZzoOoMeR!!!
Всичко най-най!!!
Приятно изкарване на празника! smile.gif
susito
То сичко най-важно му го пожелаха на Зуум smile.gif И от мен много здраве,щастие,късмет и успехи в кариерата!винаги да сте си заедно със Сис и очакваме снимки smile.gif smile.gif smile.gif
ALeX4e7y^
Ч.Р.Д.,Наско!

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
Craft
Честит Рожден Ден Наско!Да си жив и здрав ,много успехи в живота и много любов.
Mimsey
Наско, честит 19-ти рожден ден и от мен! Да си жив и здрав, много щастлив и много хубави мигове със Сис! обичайте се! smile.gif
fNatic.
ч.р.д хакер..! мейк лов нот уар
*BringMeToLife*
Цитат(aria @ Nov 22 2007, 08:12) *
Честит рожден ден ZzoOoMeR, 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Пожелавам ти много здраве,щастие,мнооого любов,много истински приятели и много сбъднати мечти smile.gif
4bira[1].gif 1clap[1].gif

Same smile.gif 4part[1].gif
dEniChka
Цитат(Craft @ Nov 22 2007, 18:28) *
Честит Рожден Ден Наско!Да си жив и здрав ,много успехи в живота и много любов.

Ч.Р.Д и от мен...сьс малко зькьснение..на патеричка biggrin2.gif biggrin2.gif
[dEs]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НЕЛИ!!!
Пожелавам ти цветя предимно рози, някой готин пич да те тормози, текили в малки дози, и секс в различни пози biggrin2.gif . И да си жива и здрава и да почерпиш както му е реда.

aria
*Ч*Р*Д* и от мен!!!
Жива,здрава,щастлива smile.gif
nelito0o0
Оххх Мерси наистина много много много многоооооо и на двечките 8.gif 8.gif 8.gif , Ииииии ще почерпя разбира се rolleyes.gif wub.gif 15.gif 10.gif new_all_coholic.gif 11.gif
jivitu
Честит рожден ден и от мен.Пожелавам ти много здраве,щастие и мнооого любов bigarmhug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.