Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Paagrio
Честито и да се сеща по-често да си наглежда скайпа biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Благодаря на всички ви за казаното и пожеланията, батерията на телефона ми по принцжип държи 2 седмици а падна още следобяд. worthy.gif
worthy.gif bigarmhug.gif worthy.gif
Цитат(Paagrio @ Nov 9 2007, 17:58) *
Честито и да се сеща по-често да си наглежда скайпа biggrin2.gif

http://img88.imageshack.us/img88/5086/zapisathk1.jpg без 42-те чакащи които още не съм отворил в скайпа... biggrin.gif

ПП. Благодаря и за отделната тема, но нека се придържаме към тази. emoticon1.gif
Fixer
Честит рожден ден на колежката Plamena. Да е жива и здрава, много кинти, любов и каквото си пожелае да и се сбъдне. wink.gif
dEniChka
Ч.р.д и от мен smile.gif
K_f_R
чрд на Пламена все така весела и много късмет
SoARoN
Да е честито пълнолетието на една сравнително нова съфорумничка - aria. много здраве, щастие и успехи...и да не забравиш да ни поканиш на партито 4part[1].gif
never_mind
Опа... кой имал РД... ем честито пълнолетие и да си го ползваш по предназначение... smile.gif
fNatic.
ae 4rd
f0rgy
QUOTE(never_mind @ Nov 12 2007, 00:48) *
Опа... кой имал РД... ем честито пълнолетие и да си го ползваш по предназначение... smile.gif

Кратко,точно,ясно 4.gif

ЧеРеДе и от мен 4part[1].gif
adoration_
aria, Честит рожден ден,миличка!
adoration_ & ZzoOoMeR
Angel-oF-DeatH
Aria [size="2"][/size] честит рожден ден
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на aria, все така да пълни галерията със снимки от подобни поводи! 4.gif
aria
Благодаря за хубавите пожелания на всички smile.gif

Леле каква чест за мен - самия шеф да ми честити РДто.
Craft
Честит Рожден Ден и от мен на aria!
unvisioble
Честитка за рождения ден и от мен! rolleyes.gif
K_f_R
чрд Мног здраве щастие,къмсет ;]
Electrum
Честито и от мен 4.gif 4part[1].gif
dEniChka
Ч.Р.Д aria жива и здрава...ии ч.р.д на Username да е все така готин ии да пише по често в скайп biggrin2.gif biggrin2.gif
Tedds
Честити рожден ден на aria!Бъди винаги здрава,усмихната и щастлива.Пожелавам ти всичко най-хубаво smile.gif
hristin4e
Честито и от мен, aria!!! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!
Честито и на другите рожденници wink.gif
LiQuIfY
ЧРД aria да си жива и здрава дълги години
`BruKas`
честито на всички рожденици !! всичко най хубаво ви пожелавам smile.gif и приятно изкарване на ден дена smile.gifsmile.gif
smallville_f
Цитат(hristin4e @ Nov 12 2007, 14:43) *
Честито и от мен, aria!!! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!
Честито и на другите рожденници wink.gif

x2 4part[1].gif
jivitu
Честито на aria и от мен...Пожелавам ти мноого любов,щастие и много сбъднати мечти smile.gif
ALeX4e7y^
Ч.Р.Д.,aria!!!

Честит Празник!
Повече усмивки на лицето,
парички в портмонето
и любов в сърцето!
K_f_R
ЧРД на ВСИЧКи и специялно на STFU или поли (HUG) (HUG) да си жива и здрава и да знаеш че си велик човек :>
fNatic.
ч.р.д. на ария (сорка за 3дневната патиричка).. и на сички други които празнуват днес wink.gif
aria
Цитат(fNatic. @ Nov 15 2007, 00:13) *
ч.р.д. на ария (сорка за 3дневната патиричка)

Благодаря smile.gif Аз празнувах до вчера,така че не си закъснял толкова. wink.gif

ЧРД на всички рожденници днес smile.gif
girl_from_hell
и аз пак съм изостанала .. но искам с едно голямо закъснение да честитя на ариа, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много любов и да продъжаваш да ни радваш с присътвието си на срещитичките, и едно грамадно гуш от мен smile.gif
hristin4e
Честито на stfu! smile.gif
dEniChka
Ч.Р.Д stfu! emoticon1 (119).gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Tedds
Честит рожден ден на всички които празнуват днес!Бъдете винаги здрави и щастливи smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на hotrider който става на 33, на BAUAR който става на 25, както и на mary_nathan която става на 15. fun.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на alduaida! Инке, пожелавам ти много здраве, щастие, любов и бъди все същия страхотен човек! Бичам те bigarmhug.gif
aria
*Ч*Р*Д*

и от мен,alduaida,здраве,щастие,любов,късмет smile.gif smile.gif smile.gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
dEniChka
Ч Р Д на всички..приятно прекарване biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Morska~Vu6ka
Олии колко рожденници! Честит рожден ден на всички, живи здрави прави корави!

и да почерпите! biggrin2.gif
`BruKas`
Честито и от мен на всички smile.gif
Tedds
Честит празник на всички които имат рожден ден днес smile.gif Много здраве,щастие,любов и усмивки rolleyes.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Мимси bigarmhug.gif
Пожелавам ти много любов, щастие, сбъднати мечти и много истински приятели. Никога усмивката да не слиза от лицето ти и никой да не те разочарова повече. Бъди все същия страхотен, весел и мил човек! emoticon1 (56).gif Изкарай си страхотно днес!
`BruKas`
честито на днешните рожденици!! Всичко най-хубаво и приятно изкарване smile.gif
adoration_
Честит рожден ден на girl_from_hell! Пожелаваме й да се радва на прекрасната си възраст,да бъде все така чаровна,лъчезарна,сладка и усмихната! Да е обградена от добри приятели,да има човек до себе си,който я боготвори и да се радва на Истинско щастие! smile.gif
adoration_ & ZzoOoMeR
Angel-oF-DeatH
Честито и от мен на girl_from_hell! Едно изключително момиче, пожелавам ти всичко най хубаво в живота за което се сетиш ( и да почерпиш ей mrgreen[1].gif ) и приятно прекарване на рожденият ден! 4.gif
dEniChka
girl_from_hell Ч Р Д жива и здрава! Весело изкарване biggrin2.gif biggrin2.gif
fNatic.
ч.р.д малък tongue.gif честито ти пълнолетие и умната от ся нататак
smallville_f
Честит Рожден Ден на girl_from_hell !!! Всичко най-най-хубаво ти желая!!! И да организираш още една Софийска среща, на която надявам се да дойда... Приятно прекарване на деня 4part[1].gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден, Сонче! bigarmhug.gif пожелавам ти много здраве, щшастие, любов и всичко, което си пожелаеш да се сбъдне bigarmhug.gif
Morska~Vu6ka
Миличка Честит Рожден Ден!

Искам да ти пожелая всичко най - най, всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне, много здраве, щастие, късмет и, разбира се, любов в главозамайващи дози biggrin2.gif Остани си все същата непринудена и готина мацка, изобщо не се замисляй над мнението на останалите и нека живота ти бъде един безкраен празник!

Обичкам те emoticon1 (56).gif

А да... и незабравимо изкарване днес! 11.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д нa girl_from_hell пожелавам ти много здраве щастие и любов smile.gif
aria
Честит рожден ден,Соня и честито пълнолетие,със здраве да си го ползваш!
Пожелавам ти много любов,радост,приятели,незабравими преживявания и много сбъднати мечти!!!
bigarmhug.gif Прегръдки и целувки smile.gif

И после да разкажеш как е минало партито(то е ясно,че ти пожелавам да си прекараш страхотно) smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.