Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
♥Didito♥
Честит рожден ден и на двете,бъдете живи и здрави и много щастливи!!!
SoARoN
Е то на едната рожденничка и честитих лично но все пак да я спомена и заради другата. Passionatelly desire, CheerFuL-F най-вече здраве ви желая а другите хубави неща ще ги постигнете с времето. успех и умната wink.gif
CheerFuL-F
мерси на всички за поздравчетата smile.gif
Mimsey
Честит ви рожден ден и от мен! Желая ви много, много, много щастие и любов! Обичайте се хора, това е най-важното! 5daga[1].gif 4part[1].gif 5daga[1].gif
unvisioble

4part[1].gif Честит рожден ден (на патерци), Таня (Passionatelly desire)! 4part[1].gif
K_f_R
чрд на Викторчо шефски :> още вчера скайо оповести за това :> си жив и здрав и късмет здраве щастие ;>>>
aria
Цитат(K_f_R @ Nov 8 2007, 10:17) *
чрд на Викторчо шефски :> още вчера скайо оповести за това :> си жив и здрав и късмет здраве щастие ;>>>

Ама то не му ли е утре рождения ден confused.gif
club135
Цитат(K_f_R @ Nov 8 2007, 10:17) *

Скайпо ти се е объркал... пиши утре пак mrgreen[1].gif
K_f_R
ahahahhaha скайп е нещастник шефе пиша за утре ":D:D:
Titan
Айде Честит Рожден Ден на Шефа! Жив и здрав и нека все така се грижи добре за този форум и всички в него. biggrin2.gif worthy.gif
f0rgy
Шефеее,ЧеРеДе 4part[1].gif Мноу щастие любов късмет и успехи във всичко....и да посветат на теб новата Кола трилитровка... worthy.gif
Electrum

Честит Рожден Ден,Викторе!
Желая ти да бъдеш много здрав на 1во място,да не спираш никога да се бориш за щастието си,да си много обичащ и обичан,а името ти да стане нарицателно за живота ти!
fNatic.
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

ludacris
Чрд шефе wink.gif
Hermes
Честит Рожден Виктор, smile.gif smile.gif smile.gif
с пожелание за много здраве и щастие, много успехи в твоя личен живот, нека винаги ни събираш по хубави случай......

smile.gif smile.gif smile.gif

gibona
Като модератор ще кажа че има тема за рождените дни, тази е излишна
Като програмист ще кажа vIkToRsHeFa.age++;
Като човек ще кажа, Шефа да е здрав и много щастлив smile.gif
П.С. Днеска какво подмазване ще падне, телефона на Виктор ще изкара само половин ден разговори biggrin.gif
SoARoN
шефееей шефееей, жив и здрав да си шефееей. доктор да не те види оине докато не навършиш 90 години, бръчки от много смях да получиш, мое да си 170 висок ама като седнеш да станеш 2 метра /тва щото задния ти джоб ще е пълен с много "сухо", и да си купиш една 4 етажна кооперация /да може да си задържиш всичките обожателки/ ай шефееей - аз казах smile.gif
Brooke
Честит рожден ден на Виктор!
Желая ти всичко най-хубаво,много успехи в професионален и личен план,бъди все така добър с хората и дано да получаваш и от тях само доброта.Прекарай незабравимо този ден ,с неслизаща от лицето ти усмивка и много приятели около теб.Честито 4part[1].gif
adoration_
Честит рожден ден,Вик! smile.gif
Вече ти написахме пожелания като ЛС и заради това сега няма да се повтаряме! Само ще ти пожелаем още да си заобиколен от хора,които наистина държат на теб! smile.gif
adoration_ и ZzoOoMeR
Morska~Vu6ka
Айде ЧеРеДе и от мене!

Жив здрав прав корав, да си все така готин шеф, да си все така усмихнат и засмян, много пари жени коли ииии всичко което си пожелаеш да се сбъдне!

Оле ама мноу ме кефиш! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
never_mind
Шефааааааа... да е жив и здрав... най-добрия шеф biggrin2.gif  
Craft
Честит Рожден Ден Викторе!
Да си жив и здрав, страшно много успехи в живота и по-специално в студентството(покажи им на онези даскали как се правят добри форуми tongue.gif ) и да развиваш така добре и устремено този ти успех(форума).Много любов със красиви и умни жени(вече са рядкост но се намират smile.gif ).
Приятно прекарване на празника.
CheerFuL-F
Ч.Р.Д и от мен бъди жив и здрав smile.gif
Memoria on Rails
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШЕФЧЕ smile.gif))) МНОГО УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ И ВСИЧКО ХУБАВО В ЖИВОТА ДА СЕ СПИРА ПРИ ТЕБ smile.gif
unvisioble
Айде, да честитя на Виктор рождения ден и тук...

Наздраве за твое здраве, Вик!
ludoto_mimi
Честит рожден ден, Шефе! smile.gif
Bсичко най-хубаво ти желая. biggrin2.gif
Freaky
Честит рожден ден ,шефе ... rolleyes.gif
ogata
РД ? ами .. Ч smile.gif GL HF smile.gif
girl_from_hell
Честит рожден ден и от мене, много здраве, щастие, любов, късмет и много успехи. И продължавай да се грижиш така добре за форума и в същото време да успяваш да си толкова добричък. И приятно изкарване 11.gif

мм сега разбирам че и шефа ни е скорпион, ех че хубави хора сме скорпионите smile.gif
3pacalypse Now
ЧРД BOSS biggrin2.gif Брех остаряваме biggrin.gif
aria
36_1_55[1].gif *Ч*Р*Д* 36_1_55[1].gif

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
и от мен
здраве,щастие,късмет,любов и т.н.(да не ги повтарям другите пожелания)
много хубави емоции и добри и истински приятели,които винаги да са до теб!!!
Приятно прекарване на празника smile.gif 4bira[1].gif

Цитат(girl_from_hell @ Nov 9 2007, 12:47) *
мм сега разбирам че и шефа ни е скорпион, ех че хубави хора сме скорпионите smile.gif

Така си е smile.gif
FrAgMaKeR
4part[1].gif Ч.Р.Д !!! 4part[1].gif

Не съм много добър в пожеланията, затова ти пожелавам всички хубави неща, които ти пожелаят да ти се сбъднат.. 4part[1].gif

CiNdEreLLa``
Честит Рожден Ден и от мен !!! Много щастие, любов и много сбъднати мечти ти желая wink.gif
PIPO
Айде да ти е честит да ни радваш се така с хубави форуми и туториалчета в всякакъв аспект пожелавам ти много здраве щастие късмет успехи в живота,учението и любовта smile.gif
krisku
Честит празник и от мен.
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов пък с другото ще се справиш. Да ни радваш още дълги години.
И нека, всички пожелани неща по-горе ти се сбъднат.

Приятно прекарване на празника!

cheers
Tedds
Честити рожден ден на Шефа!
Желая ти много здраве,щастие и усмивки,всичко най-хубаво smile.gif
hristin4e
Честит рожден ден и от мен!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Пожелавам ти всичко най-хубаво, много късмет, любов и щастие!!!

ЧРД и на L0v3r_b0y wink.gif
*PeyT*
Честит Рожден Ден и от мен! 4part[1].gif

Всичко най-най в личен план! biggrin2.gif Що се отнася до нелеките ти, време- и нервипоглъщащи (май тия думички сега си ги измислих 18.gif 16.gif ), шефски задължения - Продължаваш да бъдеш все толкова отговорен,
всеотдаен, мил и добронамерен! 4.gif Оценяваме го! happy.gif
Да си изкараш страхотно тази вечер! fun.gif
Fixer
Честит рожден ден Шефе, много здраве щастие и късмет wink.gif
dEniChka
Ч.р.д пакк... 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
fNatic.
Честит рожден ден Шефе, много здраве щастие и късмет

сорка ,че немога да ти го кажа по телефона ,но пък ти го казвам вече за 3ти път tongue.gif
jivitu
ЧРД на шефа и от мен biggrin2.gif С пожелания за мноого щастие и любов
PIPO
Айде да ти е честит да ни радваш се така с хубави форуми и туториалчета в всякакъв аспект пожелавам ти много здраве щастие късмет успехи в живота учението и да не се оттърваваш от любов biggrin2.gif smile.gif
Mimsey
Честит рожеден ден отново, Викс! 3.gif Да си жив и здрав и всичко което желаеш, да ти се сбъдне! wink.gif
Jolly_GirL
Честито и от мен!С пожелание за много здраве,щастие и успех във всички начинания! smile.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден, шефе! Всичко най-хубаво! smile.gif
ВаФлА... o.O
Шефееееееееееееееее ЧЕстит рожден дееееен!Да си ни живо и здраво и все тка готино..много успехи в живота..много коли пари жени деца... =D и от все сърце ти пожелавам мноого много много много здраве ,защото със здраве всичко се постига =] (мечкиииИиииИИиииии)
Sharo
жив и здрав шефееееееее
kills
ОООООПпппппппппппппППП оняяяяяяяяяя желая ти здраве и късмет !
ааа също ти желая и мацки много и куро здраво да ти държи дълги времена!
smallville_f
Честито, шефеее!!! Жив, здрав, прав, ..... и сичките му там екстри!!! Само хубави неща ти желая! И сичко дет си пожелаеш неска, да ти се сбъдне! Приятно прекарване 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.