Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Titan
АЙДЕ Честит Рожден Ден на Митака! Нека да е все така усмихнат! Жив и здрав - най-важното! smile.gif
ALeX4e7y^

Ч.Р.Д.,МитаккК!!!

Пожелавам ти много любов,много жени( biggrin2.gif ),много късмет,много щастие,много усмивки...с една дума от всичко по много!!!
fNatic.
Днес на 23.10.07г. 2ма мой приятели има ройден ден това са! .::МИТАКА::. и jivitu

Чрд да сте живи и здрави.. Много здраве щастие късмет.. Всичко най хубаво да ви се случва в живота.
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден митак да си жив и здрав много щастие и много студентки ( mrgreen[1].gif ) тоест любов де blush.gif 10.gif [color="#0000FF"][/color]
f0rgy
Чрд бе мушмуллл!!!Много любов,секс,успехи в учението,секс,щастие,секс и много секс happy.gif happy.gif happy.gif
hristin4e
Честит рожден ден на Митака и на jivitu smile.gif Пожелавам ви да сте винаги усмихнати и щастливи, много здраве и късмет!!! smile.gif bigarmhug.gif
ogata
Честито на митака и от мен smile.gif
Sharo
Митаак ЧРД жив и здрав се така усмихнат
susito
честито и от мен на празнуващите!Всичко най-най
ZzoOoMeR
Честит Рожден Ден И от нас ( aз и @adoration_ ) Митак ... Нека за напред живота ти да е препълнен само с приятни емоции и мигове и многооо многооо вкусна торта довечера ... 0106[1].gif

P.S.
Gossip Girl

Честито на jivitu.
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Честито и на .::MITAKA::.. Всичко най-най.
LiQuIfY
ЧРД Митаче да си жив и здрав дълги години всичко най най и в късмета и любовта
aria
Айде и аз да честитя wink.gif
*Ч*Р*Д*

на

.::МИТАКА::. и jivitu

с пожелание за страхотни преживявания и добри и истински приятели
(също здраве,щастие,късмет)

4part[1].gif

never_mind
Опа... брат ми... пак нищо не каза biggrin2.gif  . Честито и на двамата...
PIPO

Честит Рожден Ден на .::МИТАКА::. и jivitu.Пожелавам Ви всичко най най много любов усмивки успехи в живота и в учението.
Th3_SpY
Я кой имал рожден ден smile.gif Митака biggrin.gif ЧРД Митак, жив и здрав майна biggrin.gif
tania
Митак, честит рожден ден. Да си живо и здраво и мн обичано. 5daga[1].gif
Mimsey
Митак, честит рожден ден! Да си много щастлив и много обичан!
unvisioble

Честит рожден ден, Митак!
jivitu
Благодаря много на всички за хубавите пожелния rolleyes.gif blush.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на .::MITAKA::. и jivitu да сте живи и здрави smile.gif
*BringMeToLife*
Цитат(hristin4e @ Oct 23 2007, 00:05) *
Честит рожден ден на Митака и на jivitu smile.gif Пожелавам ви да сте винаги усмихнати и щастливи, много здраве и късмет!!! smile.gif bigarmhug.gif

blush.gif
galdoka

Ч.Р.Д на.::MITAKA::. и jivitu .... всичко най хубаво ви желая .... и приятно изкарване
Ледено_момиче
Цитат(galdoka @ Oct 23 2007, 13:46) *
Ч.Р.Д на.::MITAKA::. и jivitu .... всичко най хубаво ви желая .... и приятно изкарване

Честито и от мен и на двамата 10.gif
Electrum
И аз с последния влак честитявам на рождениците - бъдете много здрави,разумни,влюбени и щастливи !
ALeX4e7y^
Ч.Р.Д. на ПолитооУ!!!!!!!!!!!

Честит рожден ден!
Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

********************************************************************************
Честит рожден ден!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие
!

********************************************************************************

emoticon1 (56).gif fun.gif emoticon1 (55).gif Айде много целувки и всичко най-най!!!!!!!!! emoticon1 (55).gif emoticon1 (56).gif fun.gif
Sharo
чрд за какчето biggrin2.gif жива и здрааа и да завърши тоя курс biggrin2.gif
SoARoN
насиси катеричка PoLiTy' честит рожден ден
fNatic.
Ч.Р.Д си жива и здрава и да джигясаш права tongue.gif haha bazik
hristin4e
Честит рожден ден на PoLiTy'!
Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много много любов!!! emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
PIPO
Честит Рожден Ден на skubli4ka(19), PoLiTy'(19), qna2007(20), eminem_pe6o(11) да сте живи и здрави с много успехи в живота и в любовта . 11.gif 4part[1].gif fun.gif
jivitu
Честит рожден ден и от мен на PoLiTy biggrin2.gif
Пожелавам ти мнооого любов и здраве...другото се купува smile.gif rolleyes.gif
adoration_
PoLiTy', Честит рожден ден и от нас със Зуумър! smile.gif
Fixer
Честито рожден ден на PoLiTy`. Желая ти всичко най-най-най-хубаво biggrin.gif

П.П.: Ако ще празнуваш със сестра ти, дръж далече водката от нея, щот и е слабост wink.gif
*BringMeToLife*
Честито на всички рожденници , а също така и на именниците smile.gif Живи и здрави tongue.gif
Craft
Честит Рожден Ден на едно от най-прекрасните момичета в този форум PoLiTy` , да си все така весела щастлива успешно да завършиш и да намериш принца на бял кон ъъ мерцедес де mrgreen[1].gif
PoLiTy'
Благодаря ви за хубавите пожелания smile.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на PoLiTy' smile.gif Пожелавам ти много здраве щзастие късмет и любов
dEniChka
PoLiTy` жива и здрава smile.gif Всичко най-хубаво tongue.gif
stfu
Честит рожден ден на PoLiTy'! Пожелавам ти щастие, много усмивки и най-вече любов..
brooke_scott
4part[1].gifЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СИСЕ4part[1].gif

Знам че не обичаш рожденния си ден, ама няма как, случва се веднъж в годината biggrin2.gif
Сисе, желая ти мн здраве, щастие, късмет, успехи, любов, и всичко, което си пожелаеш да ти се случи, също така да продължаваш да си мн готина и супер приятелка и никога не се променямай (освен ако не е към добро biggrin2.gif ). мн усмивки, купони, още повече Д ...хмм голямо пазаруване и най-важното мн подаръци( а за догодина ако знаеш кво съм ти намислила за подарък 15.gif ) Айде т'ва от мен, а за малко да забравя, желая ти сега като си с една година по-голяма да се престрашиш да направиш някои неща, които не можахме тази biggrin2.gif

Ето едни банчета за РД-то ти, а другия подарък в 4h:

сри за спам-а
Tedds
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

Честит рожен ден на Сиана,Рали и divata_airis!
Сиана с теб не се разбираме много,ама кво да се прай (за глусти спорим де) biggrin2.gif Пожелавам ти много зрдаве,цялото щастие на света,любов и много приятели!
Рали супер човек си smile.gif Не те познавам добре но си много добричка.Бъди все така мила и готина smile.gif
divata_airis пожелавам ти много здраве, много усмивки и всичко най-хубаво!
♥Didito♥
Честит рожен ден на Сиана,Рали и divata_airis и от мен бъдете живи и здрави и много щастливи smile.gif
Gossip Girl

Полииииии, честит рожден ден!!
Няма кво да го овъртаме с лигавщини. Пожелавам ти много Дженсъни и Джареди,
и много бурни нощи, яки запивки, късмет, успех и забавление.

Честит рожден ден и на Сиана. Всичко най-най ти пожелавам и всички мечти да ти се сбъднат.

И приятно прекарване на празника, мацки!
ladysunshine
Ооо много много много ви благодаря на всички.
В, направо като влязох се смаях. Благодаря ти много. Банерчетата са просто страхотни и авчето в моя чест...нз просто нямам думи. Страхотна си wub.gif /Ей неска всички ми пожелавате все нещо около Д и дано да се сбъднат пожеланията ес7/
Теди, наистина въпреки че не се разбираме оценявам високо жеста ти. Благодаря ти много smile.gif
Благодаря и на всички други от сърце smile.gif smile.gif
hristin4e
Честит рожден ден на ladysunshine smile.gif
Пожелавам ти много слънчеви и прекрасни дни, изпълнени с усмивки и щастие smile.gif
bigarmhug.gif

Честит рожден ден и на divata_airis smile.gif
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов... общо взето от всичко по много smile.gif bigarmhug.gif

И на двете приятно изкарване на празника smile.gif
4part[1].gif
ALeX4e7y^
biggrin2.gif Честити Рожден ден на stefan73(34), ~●R@Li●~(16), divata_airis(20), ladysunshine(15) от мен!!Пожелавам ви всичко най-хубаво! biggrin2.gif
dEniChka
Честит Рожден ден на stefan73(34), ~●R@Li●~(16), divata_airis(20), ladysunshine(15) ...Много здраве,щастие и пари biggrin2.gif biggrin2.gif 11.gif
divata_airis
Благодаря на всички...не го очаквах наистина....
Жани, уби ме - откъде изкопа ная снимка.... worthy.gif Знаеш какво искам за ЧРД biggrin2.gif
hristin4e
Честит рожден ден на desitoo_91!!! emoticon1 (56).gif
Пожелавам ти всичко което си пожелаеш да е твое, много късмет и любов! Приятно изкарване на празника smile.gif

Честито и на другите рожденници smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.