Първо, искам да благодаря за страхотните пожелания:
Много специално благодаря за
Баба Вихронрав, която ме дари с най-дългия 3-часов поздрав, който съм получавал.
Също специално благодарности на
Bellatrix, която все пак успя да ме събуди след една безсънна нощ, и то със страхотна песен.
Oгромна прегръдка за
Loshka, която много, много обичкам, мерси!
Специално благодаря на
Зуумър и Адорасион, които ме отрупаха с прекрасни поздрави и пожелания и тук, и в скайп.
Много блгодаря и на
Brooke, която ми изпрати едно от най-затрогващите пожелания и поздравления, които някой ми е пращал.
Благодаря на
Yahel, която ми изпрати първа sms с прекрасни пожелания.
Много ме зарадва и
ludoto_mimi с хубавите си пожелания.
И един много, много специален поздрав за най-страхотната столичанка Дарето (Menna), която ми изпрати едно от най-уникалните пожелания като стил и оригиналност, които са ми пращали някога в над 8 смс-а.
Благодаря ти и за страхотната торта с 20 шарени свещички, която все още не съм опитал , но усещам, че ще бъде страхотна.
Мерси и на
susito за забавните пожелания и обещавам, че ще те дочакам за караокето. (Съветът за глюкозата е взет под внимание).
Специално мерси на
Chelsea, която винаги е помнила рождения ми ден даже когато баща ми го е забравял

. Мерси, Челс, че макар и в чужбина намери време да се сетиш за мен.
Много мерси на
K_f_r, който ми пожела страхотни неща, които винаги могат да са ми от полза и за удоволствие (а дано се сбъднат).
Много, много специално мерси на
Елито (Peyton Sawyer), която типично за стила си ми направи едно невероятно пожелание и за мен е чест, че ми е отделила толкова внимание.
Мартина, благодаря и на теб, мило другарче, за милите думи.
Мерси и на всички останали, които ми писаха в скайп, смс-и, лични съобщения, а и на останалите тук в темата, които отделиха от времето си да напишат по нещо мило - [TeDuTo], hristin4e, Chefata, f0rgy, unvisioble, Bloody Tears, Мrs Ackles. и т.н. и т.н.
Страхотни сте всички и направихте този уникален за мен ден, още по-уникален. И спирам дотук, че вече със сигурност ви е писнало да четете

.
И, разбира се ЧРД на ventzo и gotinoto baby. Мога да им пожелая само прекрасни мигове, изпълнени с любов и щастие и много, много здраве.