Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
LiQuIfY
ЧРД gotinoto_baby да си жива и здрава дълги години и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне много късмет във живота и любовта wink.gif
unvisioble

Честит рожден ден на един очарователен мъж - ventzo!
Желая му преди всичко здраве.
Пожелавам му също с лекота да постига целите си
и да жъне успех, както в личен, така и в професионален план.
Всичко това пък нека бъде подплатено с истинско удовлетворение и много финансови постъпления!
Не на последно място му желая океан от любов и щастие с неговата прекрасна дама!
Наздраве за твое здраве!

Честито и на останалите рожденици - gotinoto_baby, storm; на патерици - SoARoN, Alvisun и Баба Вихронрав!

susito
Честит рожден ден на 2 от най-любимите ми същества тука...Сестра ми(Дидз) и на Сторм!

Дидз ти си знаеш колко мнооооооооооооооогоооооооооо те обичам,че си The best of the best и си приятел за който само може да се мечтае worthy.gif желая ти всичко,което си пожелаеш да е твое,здраве най-вече..и щастие..и любоФ rolleyes.gif
Стормии всичко най-хубаво и на теб!ъмм желая ти да нямаш повече такива обърквации с глюозите и фруктозите biggrin2.gif мноогооо щастие,здраве,късмет,любов и страшно много успехи във всичко!След 5 години да мее акаш на караокето mrgreen[1].gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на Диди! Да си жива и здрава ,много късмет и успехи в живота!!
3pacalypse Now
ЧРД Дидз smile.gif
DcShOeCoUsA
Честит рожден ден на милото Диди bigarmhug.gif и да си искараш супер яко с много подараци и усмиФки fun.gif biggrin2.gif
ЧРД и на другите хорица :Р 3.gif
Angel-oF-DeatH
Честито и от мен на gotino baby (дидс) с най добри пожелания и приятно прекарване тази вечер smile.gif
f0rgy
Честито на всички празнуващи днес,да си прекарате яко,ей!
K_f_R
Цитат(f0rgy @ Oct 9 2007, 16:09) *
Честито на всички празнуващи днес,да си прекарате яко,ей!
Баба Вихронрав
4part[1].gif ЧРД на storm 4part[1].gif
Бъди себе си, Жоре!
Нека онова, което не се купува с пари, е винаги твое, а онова, което се купува - повече от исканото!
Жив и здрав, и много обичан!
Bloody_Tears
Честит рожде ден на Дидз (gotinoto_baby) Пожелавам ти много здраве, щастие, успех във всичко и мноооого любов emoticon1 (56).gif bigarmhug.gif
Честито и на storm и ventzo!
fNatic.
на мен защо не ми пише ,че сторм има рд confused.gif
Mrs.Ackles
ЧРД, Дидз! happy.gif Желая ти много щастие, любов и усмивки. emoticon1 (44).gif
Честит Рожден Ден и на Сторм. smile.gif
storm
Първо, искам да благодаря за страхотните пожелания:

Много специално благодаря за Баба Вихронрав, която ме дари с най-дългия 3-часов поздрав, който съм получавал.

Също специално благодарности на Bellatrix, която все пак успя да ме събуди след една безсънна нощ, и то със страхотна песен.

Oгромна прегръдка за Loshka, която много, много обичкам, мерси!

Специално благодаря на Зуумър и Адорасион, които ме отрупаха с прекрасни поздрави и пожелания и тук, и в скайп.

Много блгодаря и на Brooke, която ми изпрати едно от най-затрогващите пожелания и поздравления, които някой ми е пращал.

Благодаря на Yahel, която ми изпрати първа sms с прекрасни пожелания.

Много ме зарадва и ludoto_mimi с хубавите си пожелания.

И един много, много специален поздрав за най-страхотната столичанка Дарето (Menna), която ми изпрати едно от най-уникалните пожелания като стил и оригиналност, които са ми пращали някога в над 8 смс-а.
Благодаря ти и за страхотната торта с 20 шарени свещички, която все още не съм опитал , но усещам, че ще бъде страхотна.

Мерси и на susito за забавните пожелания и обещавам, че ще те дочакам за караокето. (Съветът за глюкозата е взет под внимание).

Специално мерси на Chelsea, която винаги е помнила рождения ми ден даже когато баща ми го е забравял 18.gif . Мерси, Челс, че макар и в чужбина намери време да се сетиш за мен.

Много мерси на K_f_r, който ми пожела страхотни неща, които винаги могат да са ми от полза и за удоволствие (а дано се сбъднат).

Много, много специално мерси на Елито (Peyton Sawyer), която типично за стила си ми направи едно невероятно пожелание и за мен е чест, че ми е отделила толкова внимание.

Мартина
, благодаря и на теб, мило другарче, за милите думи.

Мерси и на всички останали, които ми писаха в скайп, смс-и, лични съобщения, а и на останалите тук в темата, които отделиха от времето си да напишат по нещо мило - [TeDuTo], hristin4e, Chefata, f0rgy, unvisioble, Bloody Tears, Мrs Ackles. и т.н. и т.н.

Страхотни сте всички и направихте този уникален за мен ден, още по-уникален. И спирам дотук, че вече със сигурност ви е писнало да четете 18.gif .

И, разбира се ЧРД на ventzo и gotinoto baby. Мога да им пожелая само прекрасни мигове, изпълнени с любов и щастие и много, много здраве.
gotinoto_baby
Много благодаля за страхотните пожилянея bigarmhug.gif Много хубаво се прекарахме
ventzo
Благодаря на всички за пожеланията!
vIkToRsHeFa
Ха познайте кой има Рожден Ден днес... Честито на isi която става на 20, много здраве,щастие, късмет и любов!

Честит Рожден Ден и на nevista22 който става на 31, scrat който става на 27, BrooKy_LoVes^LucAS която става на 14, festival4o който става на 37, Underground_boy който става на 17 както и на _BrooKe_ която става на 14!
Th3_SpY
Честитооо wink.gif и да черпите 1 водка по факса smile.gif
*BringMeToLife*
Честито на всички wink.gif
isi
Благодаря ви!
тедито
Аз имам рожден ден днес и никой от форума не ми честити! cry.gif Иначе толкова мн честитки получих ..................
ludoto_mimi
Цитат(тедито @ Oct 12 2007, 19:13) *
Аз имам рожден ден днес и никой от форума не ми честити! cry.gif Иначе толкова мн честитки получих ..................

Ние как да знаем, като не си си написала рождения ден в профила? blink.gif
Госпожица Вещицата
Но иначе - честито smile.gif Другия път попълвай всички данни smile.gif
Sharo
cNs чрд ве жив и здрав и още да пораснеш biggrin.gif

и на тедито чрд biggrin2.gif
gotinoto_baby
Ч.Р.Д., Ивон!
Бъди жива е здрава, много успехи в любовта и в работата. bigarmhug.gif
SoARoN
Цитат(gotinoto_baby @ Oct 16 2007, 09:04) *
Ч.Р.Д., Ивон!

и от мен biggrin2.gif
ogata
Цитат(SoARoN @ Oct 16 2007, 12:18) *
Цитат(gotinoto_baby @ Oct 16 2007, 09:04) *
Ч.Р.Д., Ивон!

и от мен biggrin2.gif

и от мен biggrin2.gif
girl_from_hell
ЧРД на CrAzY_LaDy
Пожелавам ти здраве, щастие, любов, късмет и успех във всяко начинание.Бъди винаги усмихната smile.gif
Приятно прекарване smile.gif
hristin4e
Честит Рожден Ден на Шепот и прах'! smile.gif
Morska~Vu6ka
ЧРД на Зу /Шепот и прах/, с която се познаваме доооста по - отдавна от един друг форум.

Както и там искам да ти пожелая всичко най - хубаво, да си все така готина мацка и да продължаваш да си все така естествена, непринудена и нестандартно мислеща! Обичкам те wub.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на най-сладкото, лъчезарно, красиво, умно, прекрасно, мило (мога да изброявам още мноооооого) момиче на света! А именно моята Суска bigarmhug.gif
Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!

Едва ли знаеш, колко много те обичам, но искам да ти кажа, че е безкрайно много! Въпреки, че никога не сме се виждали, знам, че мога да разчитам на теб и да ти се доверя! Много се радвам, че познавам човек като теб, а на тези които не те харесват мога да кажа само едно F U C K Y O U! mrgreen[1].gif Бъди все същия страхотен човек както до сега! Изкарай си страхотно днес и довечера чакам снимки mrgreen[1].gif

ОБИЧАМ ТЕ!!!!!!

3.gif 5.gif 18.gif 5.gif 18.gif 5.gif 18.gif 5.gif 18.gif 5.gif 18.gif
f0rgy
ЧРД Сускеее!Мн здраве щастие там квото си пожелаеш се сбъдва ау мау tongue.gif ЧРД 4part[1].gif
ZzoOoMeR
Честито и от нас със Cис на СуСиииииТооо ( : ) Да си жива , здрава , и винаги усмихната tongue.gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Tedds
4part[1].gif Сусии,Честит рожден ден! 4part[1].gif
Суси честит рожден ден!
Пожелавам ти мноого здраве,щастие което никога да не те оставя!Любов усмивки!
Пожелавам ти всичко което ти си пожелаеш!Много упехи в живота,много приятели с които да споделяш веселите си моменти!
Бъди все така добра,мила,забавна,щура готина и неповторима!
Страхотен човек,всяка минута която съм споделяла с теб е била супер страхотна!
Уникален човек си и съм сигурна,че ще продължиш да си такава!
Много те обичкам и едно голямо гуши от мен!
♥Didito♥
Честит рожден ден Сусии!!! 4part[1].gif

Бъди винаги жива и здрава.Нека всеки следващ миг от живота ти бъде само щастие,веселие и много любов.Нека всичките ти мечти да се сбъднат.Пожелавам ти го от все сърце.Ти го заслужаваш.
Едно голямо гуш от мен.

П.П И много подаръции biggrin2.gif
LiQuIfY
Честит рожден де susito да си жива и здрава дълги години и всичко най най
dEniChka
ЧРД на всички.. всичко най най smile.gif
brooke_scott
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СУС

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

Сус, желая ти много здраве, късмет, успехи, щастие, мн мн мн подаръци, всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне, да си изкараш супер на празника, да се напиеш и най - важното да имаш мн мн мом4ета около теб biggrin2.gif bigarmhug.gif
Gossip Girl
Честито, Суссииии!

Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!
hristin4e
Честит Рожден Ден Сусиии bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Пожелавам ти щастие и много усмивки!!!
storm
ЧРД на най-лудото малко форумтянче - Сусито. С пожелания за много здраве и щастие. Остават само 4 години до караокето 18.gif . Да хапнеш много торта и на Аик да оставиш малко! Дай си почивка днес и не прави никакви аватари :Р. И пролетта да не забравиш да дойдеш в Пловдив. 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
`BruKas`
честито и от мен на сусито и на останалите рожденици ..сичко най най ви пожелавамsmile.gif
Mrs.Ackles
Сис, Хепи Бъртдей ту Ю! 4part[1].gif
Желая ти много здраве, радост, усмивки и успехи във всичко, с което се заемеш. Бъди щастлива и обичана.
smile.gif
ALeX4e7y^
Ч.Р.Д.,Сус!!!
biggrin2.gif Много зраве,любов и успехчета!
biggrin2.gif
galdoka
ЧРД на Сус ... да е жива здрава права корава , успех щастие късмет любов и мн мн мн мн мн мн приятели .... и най важното - ГОЛЯЯЯЯМА ДА ПОРАСНЕ biggrin.gif
Fixer
ааа, как съм го пропуснал това момиче да му честитя рождения ден, хм... Ами честит рожден ден Сус жива и здрава и всичко по-най-най wink.gif
K_f_R
ЧРД Сус да си жива и сдрава,всичко най-хубаво и да си махше корсета по скоро
gotinoto_baby
Сестроу /Сус/ Ч.Р.Д.!
Да си жива и здрава и Чад много да те слуша! bigarmhug.gifbigarmhug.gif
smallville_f
Честит Рожден Ден на Lois Lane ... Да си жива, здрава, усмихната!!! Късмет във всичко ти пожелавам!!! И да си все така вярна фенка на Smallville и аниме фенка!!! ЧРД!!!!!! 4part[1].gif
susito
Мимс :*,Ф0рги,Наско,Сис,Теди,Диди,Вяра,Жани,Кунлао,Хрис,Сторми,Анелси,Саше,Стеф,Галке,Бо
би,Ник,Сестра мии
( (хъг) )....невероятно колко хора са се сетили за мне(то верно ми изписва ника при рожденниците,ама...)!!!Тояно вие сте причината това да беше най-страхотното ми рд *поклон* иначе вчера наистина си изкарах супер...наще за 2-ри път ми направиха изненада(в 11 и половина вечерта,но тфа са подробности) ...мм снимки ще кача по-късно!Пак мерси smile.gif)))
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.