Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
smallville_f
Ами честито на Soaron!!! Не те познавам лично, ма за постовете си имаш едно RESPECT от мене!!! Затова - ЧРД, с най-добри пожелания за здраве, щастие, късмет, любов, пари, усмивки и прочие 4part[1].gif
SoARoN
еми ето ме и мен в началото на тоз "щастлив" ден, благодаря на тези, които се сетиха за мен до сега и на тези, които тепърва ще пишат...с някои ще се видим след няколко часа с други няма да успеем но ако все пак някога се засечем ми напомнете че имам да черпя wink.gif
f0rgy
Ееее...честито Соарончооооооооооооооооо..жив здрав мн пари жени щастие любоФ и квото си пожелаеш да се сбъдне..верно банално ама от сърце mrgreen[1].gif
never_mind
Честито ма машиноооо tongue.gif ... довечера... довечера... biggrin2.gif
tania
ЧРД, SoARoN. bigarmhug.gif Да си жив и здрав, мн любов, щастие и успехи. Довечера ще отпразнуваме тази славна дата в бг история подобаващо. beer.gif 4part[1].gif
LiQuIfY
ЧРД SoARoN да си жив и здрав и от тук на татък да получаваш РУСИ МАЦКИ СЪС ГОЛЕМИ ЦИЦИ
SoARoN
Пак да благодаря на милите другарчета за красивите думи smile.gif
и искам да помоля някой админ да ми оправи годинките...аз, че съм набор 79 е така но какви са тези 28 години? на 22 ставам /по моя календар/ smile.gif
Angel-oF-DeatH
Щешити се нали да си на 22 не си ли на 20 все още mrgreen[1].gif unsure.gif.Ами бате виж здрав всичко най хубаво в живота happy.gif
Craft
Ч.Р.Д Соаронее жив и здрав прав и корав, много успехи и частие в живота 4part[1].gif
adoration_
Ние с Наско ти честитихме още вчера,но сега пак! Честито, Коце! smile.gif
Lucky Luciano
Айде още веднъж и от мен. Честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, пари, коли, жени и каквото си пожелаеш да ти се сбъдне 4.gif 4.gif 4.gif
susito
охооо още една везна...Респект...всичко най-хубаво ти желая SoARoN...най-вече здраве естествено,много щастие и успехи във всичко : )
bLex
5 наши потребители днес имат рожден ден
reg3(16), elexis(17), SoARoN(28), dada(19), ZuZkA_OTH(15)

честито на всички.Специално на SoARoN & dada
the_mouse
4part[1].gif SoARoN, честит рожден ден, всичко най-хубаво ти желая, много здраве и щастие! Съжалявам но няма да мога да дойда на събирането у вас sad.gif
qwe123
Честито на SoARoN и от мен smile.gif Всичко най-хубаво smile.gif Честито и на останалите wink.gif
*PeyT*
ЧРД, бате ( rolleyes.gif ) Соарон !!!!

Здраве, късмет, щастие, любов.. много жени, коли, секс... biggrin2.gif Каквото си пожелаеш, да се превръща в реалност и то в бързи срокове. happy.gif Всичко най-най-най и весело и щуро прекарване тази вечер! 10.gif (може и аз да намина за мъничко, но не обещавам.. biggrin.gif )
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден на SoARoN и от мен и много,много успехи му пожелавам и много усмивки и мн предизвикателства и не на последно място,но не мн,а само една яка кака,с която мн да се обичкат wink.gif smile.gif .

..и весело прекарване тая вечер tongue.gif ...
fNatic.
ЙЕЕХЕЕЕЕ ЧРД Е НА МАЙКА П**К**А smile.gif СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДОВЕЧЕРА ЯКО СА УМАЖИМММ
ALeX4e7y^

Ч.Р.Д.,бате КоцеЕЕееееееЕ!!!
Желая ти всичко най-хубаво,много любов,щастие и успехи!!!
Mrs.Ackles
ЧРД и от мен на Соарон! biggrin.gif Весело изкарване!
hristin4e
Честит Рожден Ден и от мен, SoARoN smile.gif
Пожелавам ти много здраве, късмет и усмивки и всичко най-най-хубаво smile.gif
Приятно изкарване и от мен wink.gif
bLex
Баба Вихронрав(49), krasio_83(24), mechkata(15), haley16(17), DeCKa(18), SuN`Sh!nE(14), haley scott-nathan(14)
честито
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден казвам днес на един много специален човек от нашия форум- Баба Вихронрав !
Пожелавам й най-вече много щастие и здраве,както за нея,така и за децата и внуците happy.gif .
tania
ЧРД на Баба Вихронрав. Мого зрдаве, щасрие и успех във всяко начинание .
fNatic.
Баба Вихронрав(49), krasio_83(24), mechkata(15), haley16(17), DeCKa(18), SuN`Sh!nE(14), haley scott-nathan(14)
честито печелите суха паста радка !
Th3_SpY
ЧРД на всички празнуващи wink.gif Живи и здрави и мнооооого щастливи biggrin.gif
Menna
Честит Рожден Ден, Ева! biggrin2.gif Пожелавам ти много здраве и късмет и весело прекарване на празника! biggrin2.gif
adoration_
Баба Вихронрав, Честит рожден ден!
adoration_ & ZzoOoMeR
hristin4e
Честит Рожден Ден, Баба Вихронрав smile.gif Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет smile.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден, Баба Вихронрав! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов!
Честит рожден ден (на патерици) и на SoARoN! Пожелавам ти много здраве, щастие, успех във всичко и любов!
dEniChka

Живи и здрави happy.gif
galdoka
Баба Вихронрав , ЧРД жива здрава най вече и всичко хубаво след това
LiQuIfY
ЧРД Баба Вихронрав да си жива и здрава дълги години и все да ни радваш така
storm
Един суперспециален поздрав за Баба Вихронрав. Нека здравето щастието й се превърнат в сянка и я следват неизменно по пътя й към все по-големи завоевания и все по-големи успехи. Честито още веднъж и наздраве!
Brooke
Специален поздрав за Ева с пожелание за много любов,здраве и щастие.Дано продължаваш да бъдеш пример за всички нас и да ни радваш с присъствието си.Но най-вече ти пожелавам още безброй прекрасни мигове,прекарани с най-близките ти хора.Приятно прекарване на празника rolleyes.gif .
Баба Вихронрав

Благодаря на всички ви!
storm
За мен е чест в тази тема да съм първият, който честити рождения ден на една почти столетница - Alvisun (99). Като казвам столетница, далеч нямам предвид години, а акумулираната мъдрост, която се струи от лъчзарната й персона. Само човек, който умее да слива своето съзнание с древните мъдрости, може да ги осъзнае и да бъде асоцииран с тях. Такава е и Alvisun. Продължавай все така. Честит рожден ден и наздраве.
hristin4e
Честит рожден ден, Alvisun!
Adrift
Да е честито на всички празнуващи. Пожелавам ви здраве и сбъдване на мечтите ви!
adoration_
Alvisun, честито!
a. & Z.
Ледено_момиче
Честит рожден ден на ventzo и на gotinoto_baby ! happy.gif
Много,много успехи ви пожелавам и да следвате целите си,без капка съмнение.
Sharo
ЧРД им smile.gif
Electrum

Честит Рожден Ден,storm !
Животът не е само красота,затова ти пожелавам да се сблъскаш с всичко и така вкусът на триумфа да добие още по-голяма сладост!
bigarmhug.gif

ПП - Честито и на другите празнуващи ! 4part[1].gif
galdoka
хммм ... ЧРД на ventzo и най вече на gotinoto_baby (Дидз) убичам та момичеее ... другото ти го казах вече :*:*:*
ludoto_mimi
Сторм, ЧРД! smile.gif

Само хубави пожелания от мен и да си все така забавен човек. smile.gif
ZzoOoMeR
Честит Рожден Ден на всички родени на тази дата и най-вече на @Storm и @gotinoto_baby с пожелания за страхотно прекарване на Празничния Ден и за напред да не успеят да избягат от всички прекрасни мигове , които ги очакват след като отворят сънливите си очички тази сутрин ( : )

От Мен и Сис
Tedds
Честити рожден ден на gotinoto_baby!Пожелавам ти много щастие усмивки и любов! smile.gifЧ.Р.Д. и на ventzo и storm smile.gif
hristin4e
Честит рожден ден на gotinoto_baby, ventzo и Storm smile.gif Пожелавам ви много здраве, само хубави моменти, много щастие и любов smile.gif
Chefata
Честит рожден ден на gotinoto_baby, ventzo и Storm smile.gif !!
Bellatrix
Честито и от мен на рождениците smile.gif . Да сте живи и здрави и много любов ви желая biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.