Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Sharo
Чрд Следващи Хермес жив и мноу здрав и успех в живота ти за напреде
the_mouse
Честит рожден ден, Хермес! Поздрави и пожелания за много приятни преживявания! 4part[1].gif 4bira[1].gif
Bellatrix
ЧРД, Мире smile.gif
Не знам какво да ти пожелая, освен много щастливи моменти + много усмивки и един добър приятел, който да е с теб и в хубавите, и в трудните моменти... винаги има нужда от такъв rolleyes.gif
Специален поздрав за теб с тази невероятна песен - Duran Duran - Perfect Day .
Още веднъж - честито fun.gif
galdoka
Олеееее .... аз съм пропуснала ... но ще наваксам ... Хермес , честит рожден ден ... най вече здраве и след това всичко най-хубаво
adoration_
Честит рожден ден на всички,които празнуват днес!И по-специално на Алма и Титан! smile.gif

adoration_ & ZzoOoMeR
K_f_R
ЧРД ТИТАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СИ ЖИВ И ЗДРАВ БАТЕ СИЧКО НАЙ НАЙ НАЙ!! ЗДРАВЕ МНОГО НАРУТО И ТВА Е!!! А ДА И ДА УСЪВЪРШЕНСТВАШ ФОТОШОПА!!!
не съм по изказванията за тва незнам какво да кажа честит празник само!
Titan
Не е нужно да казваш повече и това е достатъчно! smile.gif Мерси за пожеланията! smile.gif
smallville_f
Ехеее жив и здрав да си, Titaneeeee!!!!!!!! Мастър вампир кат Алукард да станеш като пораснеш wink.gif Сичко най-най-хубаво ти желая! Само напред и нагоре 4.gif 4part[1].gif 4bira[1].gif
fNatic.
Честит Рожден Ден на Титан и Деничка Мнт (: да сте живи и здрави.. 4.gif 4.gif 4.gif
ogata
честито на шефа на бг мафиотите happy.gif ... здраве щастие и по-малко спукани "гумички" , да не стават бели smile.gif
galdoka
ЧРД на Титан и Деничка Мнт ... живи здрави праве корави ... успех щастие късмет .... бе да сичко най-клиширано
LiQuIfY
ЧРД Титан да си жив и здрав дълги години и всичко най най и внимавай със малките девойки wink.gif
Angel-oF-DeatH
Честити рожден ден на титан всичко най най в живота! 4.gif
susito
Ч.Р.Д. на Титан и от мен..всичко най-най и да си изкараш супер днес!Честито също и на Алма,summer4eto,Деничка Мнт...живи и здрави
Sharo
ЧРД Титан и Деничка живи и здрай smile.gif
Craft
Ч.Р.Д. на Титан ,жив и здрав бате много щастие и успехи в живота. smile.gif
Modjo
ЧРД Титанееее одъртяваш mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif явно не черпиш тоя дето трябва biggrin2.gif

ЧРД и на Алма blush.gif
Fixer
Честит рожден ден на Titan! Желая ти всичко най-хубаво wink.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д НА Titan(15) denichka_mnt(15)
hristin4e
Честит рожден ден на Titan и denichka_mnt и от мен. Всичко най-хубаво ви желая smile.gif
qwe123
Честито Дени smile.gif Честито и на Titan, и на Alma smile.gif Живи, здрави и щастливи smile.gif
ALeX4e7y^
biggrin2.gif Ч.Р.Д.,ТиТанчоОоУуу!!!! biggrin2.gif
Желая ти много любов,късмет и всичко най!!!
tania
ЧРД Titan.
Bloody_Tears
Честит рожден ден на Миленчето! Можелавам ти много здраве, щастие, успех във всичко и много любов разбира се smile.gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Честито и на останалите празнуващи
Jolly_GirL
Ч.Р.Д Титан!Желая ти много здраве,щастие успехи и много хубави миговеsmile.gif
unvisioble
Аз съм пропуснала рождените дни отново (по обясними причини) на една камара готини хора, затова ги честитя на патерици, както следват: kunlao, f0rgy, Refuse, Hermes, Alma и Titan. Пожелавам им преди всичко здраве, да са обградени с много любов и верни приятели, а животът нека бъде щедър към тях и нека постигат всичко с лекота! Наздраве за ваше здраве! 4bira[1].gif
Titan
Мерси на всички за хубавите пожелания! smile.gif
Brooke
Честир рожден ден на Alma.Всичко най-хубаво ти желая,много професионални и лични постижения .
Честито и на останалите празнуващи.
Ледено_момиче
Честит рожден ден на Алекс biggrin2.gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Сладур,желая ти мн мн щастие,здраве,любов и с каквото и да се захванеш,както се казва-да ти върви по вода.
Не на последно място ти желая да бъдеш винаги целенасочен и мн хъс ,та да успяваш в тоя живот smile.gif .
Айде весело прекарване на тази вечер smile.gif .
dEniChka
И аз благодаря,вьпреки че повечето ме пропуснаха в поздравите...за тези,които се сетиха 13.gif tnx smile.gif
*BringMeToLife*
ЧРД на моята най-добра приятелка .. denichka_mnt smile.gif Тука в форума малко късно пиша ама... tongue.gif Пожеланията си ги имаш така,че само ще повторя ... ОБИЧАМ ТЕ !!! {{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} excl.gif 4part[1].gif emoticon1 (56).gif

п.п: В събота .. PARTY LIKE A ROCK..PARTY LIKE A ROCKSTAR 18.gif biggrin.gif
Alma
Точно когато свършва рождения ми ден искам да благодаря на всички ,които са се сетили за мен и също така да пожелая и на другите сладури, празнуващи да са здрави и щшастливи, няма нищо по важно от тези две неща....ако те са наред ,начи всичко ни е наред happy.gif wink.gif biggrin.gif Още веднъж мерси и да ви се връща тъпкано 1clap[1].gif 11.gif av-2500.gif wine.gif
ОТ emoticon1 (73).gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на Диди (brooke_23) и Кати (VeRonICa^^)! Пак ще ви чиститя и тук пожелавам ви много здраве,щастие,късмет и любов!! 4part[1].gif
haley16
Честит Рожден Ден,Кати и Диди,да сте живи и здрави и все така мили4ки и готини.Оби4кам ви wub.gif
Tedds
Честит рожден ден на Дидето и Катето!Пожелавам ви много здраве,щастие любов,успехи и много усмивки! (hug) и за двете.
`BruKas`
честито и от мен!!
galdoka
ммм да честитя и аз на brooke_23 и VeRonICa^^ да сте живи здрави късмет щастие успех любов .... бе ей такива неща все хубави общо взето
hristin4e
Честит рожден ден на brooke_23 и VeRonICa^^, да сте живи и здрави и много много щастливи smile.gif
fNatic.
Честит рожден ден на brooke_23 и VeRonICa^^! Желая ви всичко най-хубаво smile.gif

VeRonICa^^
Благодаря на всички за милите коментари и поздрави smile.gif ,мерси и НАЗДРАВЕ 4bira[1].gif !!!
hristin4e
Честит рожден ден на ChristinaDeath smile.gif
Пожелавам ти много щастие и късмет smile.gif
Bellatrix
Честит рожден ден на една прекрасна дама, а именно на @pipelota! fun.gif Един толкова слънчев и жизнерадостен човек, на когото адски много се радвам rolleyes.gif Бъди все така истинска и усмихната happy.gif
Поздрав от мен за теб и Раличка ( нека и @Pnevmotorex се чувства поздравен biggrin.gif ) - John Farnham - You're The Voice
hristin4e
Честито рожден ден и от мен, pipelota smile.gif 4part[1].gif Пожелавам ти всичко най-хубаво smile.gif
adoration_
Честито и от нас(мен и Зуумър) на pipelota!!! smile.gif
fNatic.
Честито рожден ден и от мен, pipelota blush.gif
unvisioble

Честит рожден ден на един изключително лъчезарен човек - pipelota!
Желая много здраве на теб и близките ти хора.
Пожелавам ти също така безброй мигове и весели емоции,
да бъдеш винаги обичана и желана от мъжа до себе си,
а финансовите постъпления нека бъдат в изобилие!

Наздраве за твое здраве!
Memoria on Rails
Чвстито и от мен smile.gif не се познаваме засега, но ти пожелавам много усмивки и все повече поводи за празнуване smile.gif
Titan
Честит Рожден Ден на SOARON!!! Жив и здрав и все така усмихнат!
Sharo
ЧРД Коце
както и на dada се така ламав на цс smile.gif
galdoka
ЧРД на Соарон ... жив здрав прав корав ... успех щастие късмет и много безопасен секс ... smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.