Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
unvisioble
Цитат(svetlero @ Jul 31 2007, 09:29) *
аз пък днес имам РД що никой не ми честити biggrin2.gif

Ами да ти е честит! 4.gif
susito
Ей как съм пропуснала бе...Честит рожден ден на патерици на Bucky... и на Jane!Всичко най-най-ви желая и на двете..много много усмиФки : )
Крадец на рози
Честит рожден ден на патерици на чичо ми, да е жив и здрав и всичко най-хубаво :Р
qwe123
Любов моя, честит рожден ден!!!

Честит рожден ден, мило мое малко Мимсчо.
Бъди здрава, защото здравето е сила и живот!
Бъди весела, за да радваш всички, които те обичат!
Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човек, с когото да ги споделиш! Честит рожден ден! Обичам те!
Fixer
Честит рожден ден на Bloody_Tears . Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, коли, жени мъже biggrin.gif каквото си пожелаеш да ти се сбъдне 4bira[1].gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на Мимс

Честит рожден ден и от мен,желая ти здраве,за да сбъднеш мечтите си,желая ти щастие,за да се радваш на малките неща в живота,любов ти желая,за да я споделиш с близки и приятели и ти желая късмет,за да те сполетят само хубави моменти...
SweetDreams
Честит Рожден Ден и от мен на съименичката biggrin2.gif 4.gif Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет в живота ти занапред 4.gif (даже с рима се получи happy.gif )
dEniChka
Ч.р.д и от мен..много здраве,щастие,любов и кьсмет в живота tongue.gif
storm

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА brooke

С пожелания за незабравимо лято, изпълнено с хубави емоции, успехи и много шастливи мигове.
И, разбира се не напоследно място много любов. Защото въпреки суматохата покрай студентстването никога не знаеш какво може да се случи, та по този повод, поздрав с това стихотворение:

Момичето в кутията с бонбони
зарови пръсти. Взе си точно два.
Един за миналото свое лято,
а друг – за предстоящото сега.

Във чашите разсипа кока кола.
От тортата отхапа със възторг.
(Момчето й я чакаше на двора
до ъгъла на своя блок.)

И в шепите си стисна дребни сладки.
Отскубна се в роднинската тълпа.
Дори не я видяхме как изчезна
измежду толкоз вази със цветя.

И естествено не си мисли, че ще се разминеш с почерпката.
(И този път се надявам, че ако ще водиш на черешова торта, няма да се случи същото като с прословутия черешов пай със сладолед biggrin.gif) .

Bellatrix
Честит рожден ден, Brooke !

С много рози да бъде окичен
твоя светъл и радостен ден,
да е пълен с усмивки и обич,
от любими лица озарен.

Нека само с успехи приключват
всички твои дела и мечти,
да вървиш все напред,със усмивка
и в добрите, и в лошите дни!

Да започва денят ти със песен!
С магия и с радост навред,
да преборваш живота нелесен.
Преминавай през всичко с късмет!

Обикновено пожелаваме обикновените неща - здраве, щастие, любов и късмет, но колкото и клиширани да звучат - без тях не можем fun.gif Нека бъдат за теб и не забравяй да се стараеш да бъдеш много лъчезарна ! Пожелавам успешни сесии ! tongue.gif

Честито и на останалите рожденици fun.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден на Bloody_Tears която става на 14 ( blink.gif ) и на Brooke която става на 19. Честит празник и на всички останали рожденици:

HitMan който става на 19, tarikat_007 който става на 16, cveteto_pm която става на 20, SuZka_l0v3 която става на 14 и nadora която става на 17!

4part[1].gif 4bira[1].gif 4part[1].gif
Sharo
eдно голямо ЧРД smile.gif
4bira[1].gif >>(безалкохолно) :Д tongue.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит рожден ден на Brooke! 4part[1].gif

Полуразголена и тръпна
като самото лято - тя
върви изящно недостъпна
и покоряваща света.
С каква ли чародейна сила
тя мъжките очи слепи?
С какво невидимо лепило
по роклята си ги лепи?
Като от брошки с тях огряна,
минава лятната жена.
Светът е неин! Прошка няма!
И тя го тъпче без вина
с пантофки златни на кралица...

Този свят чака да го завладееш, Наде! 5daga[1].gif
hristin4e
Честит Рожден Ден, Bloody_Tears smile.gifsmile.gif
Пожелавам ти достатъчно вяра, за да преследваш мечтите си, сила за да ги отстояваш, късмет, за да ги постигнеш и любов, за да придава смисъл на всичко това smile.gifsmile.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif emoticon1 (56).gif
Bloody_Tears
Мерси много на всички bigarmhug.gif Трогнахте ме blush.gif
Craft
Ч.Р.Д на всички ,живи и здрави и много успехи в живота
Mrs.Ackles
Честит Рожден Ден на МиииииимС!!! 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

Жена ми, желая ти цяяялото щастие, което можеш да си представиш, мнооого пари (за да мога да сe възползвам ест emoticon1 (107).gif ) и изобщо света да ти е в краката, защото ти го заслужаваш! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Love Ya!

susito
Честит Рожден Ден,Мимс
bigarmhug.gif

Няма да изпадам в трескави пожелания wacko.gif само най-важното:здраве,щастие,любов(в големи количества),късмет,истински приятели(отново в големи количества biggrin2.gif ) !И приятно прекарване на празника!Подаръка не успях да го взема,ама няма да се разминеш без него,така или иначе mrgreen[1].gif rolleyes.gif You're my best friend emoticon1 (28).gif Love you! blush.gif
lemmy
Чрд Мииииииииииииииииииииииииииимс!!!!!!!!!!!!
Обичам те многоооо, нека всичките ти мечти да се збъднат и всичко което някога си искала да бъде твое!!!
Приятно прекарване на невероятния ден и пак- ОБИЧАМ ТЕ!!!
*PeyT*
Честит Ден Ден на всички рожденици и по-специално на Bloody_Tears ! smile.gif Мимс, желая ти всичко най-най.. здраве, щастие, верни приятели и разбира се, най-важното - истинска ЛюБоВ! tongue.gif Приятно и весело изкарване! 4.gif 11.gif
ALeX4e7y^
ЧРД на HitMan(19), Brooke(19), , tarikat_007(16), cveteto_pm(20), SuZka_l0v3(14), nadora(17)!Да сте живи и здрави! biggrin2.gif
f0rgy
Ооо и аз да не съм видял че Мимс има рожден ден blush.gif *самонаказва се с удари по стената* mrgreen[1].gif
Честит рожденн денн...Всичко най най най най най и да си ти е айляк постоянно и квото си пойскаш да го имаш и сичко така банално ти пожелавам tongue.gif 4part[1].gif

4part[1].gif
Brooke
И аз благодаря много на всички за страхотните пожелания и по-специално на Баба Вихронрав,storm и Bellatrix.Стихотворенията и пожеланията за невероятни,благодаря ви bigarmhug.gif
gotinoto_baby

Честит рожден ден !
Мимс пожелавам ти да си жива и здрава и много ама наистина много успехи. И нова, споделена любов wink.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на NRG_God който става на 22! punk.gif

Честит Рожден Ден също така на Sunshine_Angel която става на 25, TheGuardian който става на 16, Berserk който става на 24, julenceto която става на 16 и yasminka която става на 22! fun.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Botev1912 който става на 23!

Честито и на master4o който става на 15, TiRiRaM който става на 16, love_finder която става на 17, sweet_sofia която става на 14 и nat_tallia която става на 15. 4.gif
unvisioble
Оф... все забравям, че темата за рожденниците е тук... blush.gif

Честит празник на всички празнуващи днес и специални честитки (на патерици) за едно страхотно младо момиче - Bloody_Tears! rolleyes.gif
Bloody_Tears
Мерси много Стеф и на всички останали! Много сте мили blush.gif bigarmhug.gif
Честит рожден ден на всички, които празнуват и по-специално на братовчед ми! Пожелавам му много здраве, щастие и много късмет във всичко
adoration_
Леле,Мим,съжалявам,че не съм те поздравила.Доста време нямах достъп до форума,но... не е оправдание.Честито и от мен на патерици! Всичко най-най smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на ВаФлА... o.O която става на 15 ! fun.gif

Честито и на Bitter Truth който става на 16, lakleiban която става на 17 и gusto_maina който става на 19!
susito
и от мен честито на ВаФлА... o.O!Всичко нй-най ти желая...и не прекалявай с ваФлите biggrin.gif
unvisioble
Цитат(susito @ Aug 9 2007, 00:07) *
и от мен честито на ВаФлА.

И от мен, и от мен. rolleyes.gif
fNatic.
аз като гледам майче по-голямата част от форума са от нежния пол unsure.gif
SoARoN
И от мен ЧРД на шоколадовата Мура с фъстъци biggrin.gif жива, здрава и всичко по-по-най-...
Крадец на рози
Ееей, честито на TiRiRam на патерици, да е жив и здрав и всичко най-хубаво с жените :>

Честит рожден ден и на вафлата :Р Пожелавам вечно хубаво дупе, стегнати гърди, стига ни :Р И сините очи естествено :>
DcShOeCoUsA
Ч.Р.Д. мила ВаФлА... o.O много щастие,късмет и успехи fun.gif
ПС.Всяко твое желание да бъде реалност smile.gifsmile.gif (Фнимавай кфо ще си пожелаваш ей biggrin2.gif )
bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Обичам си те tongue.gif bigarmhug.gifbigarmhug.gifbigarmhug.gif
CheerFuL-F
Ч.Р.Д на Yavo_d , Peyton Sawyer , svetlio_91 , filmarkata , jiji313 да сте живи и здрави и много щастливи smile.gif
Mrs.Ackles
Peyton_Sawyer или Ели, Честит Рожден Ден! fun.gif 13.gif fun.gif

Знам, че от доста време не си влизала във форума, но едва ли някой те е забравил. biggrin2.gif Иска ми се да измисля за пожелание нещо по-оригинално, но се сещам само за до болка познатите клишета.. wacko.gif Мисълта ми е.. никога не се променяй, ама никога! 9.gif worthy.gif Уникален човек си. С теб не сме чак толкова близки, но още от самото начало си изградих едно прекрасно мнение за теб и досега не съм го променила. emoticon1 (32).gif Винаги си била адски мила с всички, което прави наистина много добро впечатление. Забавна си, определено мн умна, чаровна.. blush.gif Желая ти да имаш от всичко хубаво в огромни количества и да му се радваш непрестанно. happy.gif
Надявам се скоро да се завърнеш, че на всички много ни липсваш.
bigarmhug.gif
susito
Елчо-Хубавелчо,Честит Рожден Ден и от мен!Наистина на всички адски много ни липсвате-ТИ(най-вече) и дългите шарени постища,при чийто край ти се иска да има още и още....наистина си уникалне човек,както каза Стеф...и всъщност и да се опитвам да кажа нещо по-различно от нейните пожелания няма да мога-подкрепям я напълно!А да...пожелавам ти винаги да си останеш най-добрия видеомейкър на форума(поне за мен си) и приятно изкарване на празника!

Честит Рожден Ден и на още едно мое любимо същество-filmarkata!
ей така,като има много готини рожденници и вече се чудя ко да пожелавам!Ем...Ради ти също не се променяй!Пожелавам ти да си все така забавна,готина,мила и все така ОТХ фенка tongue.gif Всичко най-най ти желая и приятно прекарване днес(макар,че си на море предполагам че ще го отбележиш подобаващо: ))
`BruKas`
Честит рожден ден и от мен!!!Всичко най най!!!
fNatic.
опааа аре едно честито и от мен да са живи и здрави рождениците
ogata
ЧРД на Филмарката , на патерици smile.gif
fNatic.
Честит Рожден Ден на RoXXy_(19) ,tedito(18), UzITo(19), SuGaRcHeTo(18), michael scofield(20), kogera(32) !!!
Бъдете Живи и Здрави 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Крадец на рози
Честит рожден ден на GABRIEL, който става на всичките 99 години!!!!
Пожелавам още дълго време да придава колоритност на форума ни :> Всичко най-хубаво и само положителни емоции.

Честит рожден ден на justify, който става на 41 години. Нека бъде все така интересен, пожелавам ти успех в житейският ти път ;>
never_mind
Mда, присъединявам се към пожеланието на Rosethief... честито...
Brooke
Честит рожден ден и от мен на GABRIEL.С пожелания за много щастие и любов и много хубави моменти в живота . 11.gif
unvisioble
Честит празник на всички рожденици!
The Shaman
Огромно честито на @justify...
Баба Вихронрав
4part[1].gif ЧРД на GABRIEL

Да си жив и здрав, и много щастлив! Да е пълно в душата и живота ти!
LiQuIfY
Цитат(Баба Вихронрав @ Aug 13 2007, 19:06) *
4part[1].gif ЧРД на GABRIEL

Да си жив и здрав, и много щастлив! Да е пълно в душата и живота ти!

и от мене
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.