Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
vIkToRsHeFa
Присъединявам се към казаното по-горе, като искам да честитя и на един бивш колега, един от най-големите фенове на Smallville... Clark Kent който днес навършва 21 години! icon_peace.gif
SoARoN
Опа nyuu живо, здраво, щастливо и обичано...и догодина да ни поканиш и нас да хапнем и пийнем за твое добро. 388.gif emoticon1 (32).gif balayka.gif fun.gif 4part[1].gif
adoration_
Честит рожден ден на @nyuu !!! smile.gif
emma_r
Ч.Р.Д на Miss_Duff!!! 4part[1].gif
Пожелавам ти много здраве,щастие,любов,много много хубави мигове и не спирай да се усмихваш!

П.П:Извинявам се за цвета...
Titan
Честит Рожден Ден на smallville_f!!! Да ни е жива, здрава и един ден да стане истинска шиноби! biggrin2.gif
Честито и на останалите. smile.gif
f0rgy
Честито на smallville_f..много здраве,любоФ,щастие и всичките ти мечти да станат реалност smile.gif

rolleyes.gif
didssy
Честит рожден ден милинко мое !!! Smallville_f RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!! да си жива и здрава , все така да радваш всички твои познати и естествено да трепеш наред лошите 10.gif 4.gif обичам те !!!
smallville_f
Леле хора, благодаря ви ! Трогнахте ме ! blush.gif Ай да ми е честито и от мене, и честито и на другите, празнуващи днес! Един страхотен ден НИ желая mrgreen[1].gif
П.П.Titan-е, аз съм си шиноби като Лий - една глътка ми е достатъчна 18.gif f0rgy, снимката ме разби 18.gif Диде и аз те бичкам rolleyes.gif
emma_r
Честит Рожден Ден,smallville_f!Пожелавам ти всичко най-хубаво,много щастие,любов,късмет и продължавай все така да ни радваш с готините си постове! happy.gif
Refuse
Честит рожден ден на ivenceto_miss да ни е жива и здрава и да не ни лишава от присъствието си от форума. 4part[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на EXTREMISTA който става на 19, Stenly който става на 39, vitiq който става на18 и специялни поздрави за Prinston Girl която става на 14 и TIGERM13 която навършва 20.
SoARoN
Цитат(vIkToRsHeFa @ Jul 13 2007, 00:32) *
Честит Рожден Ден на EXTREMISTA който става на 19, Stenly който става на 39, vitiq който става на18 и специялни поздрави за Prinston Girl която става на 14 и TIGERM13 която навършва 20.

Честито и от мен, пожелавам ви всичко най-рошаво но не и мечка wink.gif
много здраве, щастие, щастливи, красиви и да...довечера очаквам да има почерпка biggrin2.gif
qwe123
Честито на всички, и по-специално на Prinston Girl и TIGERM13! Пожелавам ви да сте живи и здрави, много щастиливи. Също така много любов, късмет, успех и всичко най-хубаво wink.gif
divata_airis
Prinston Girl ЧРД!!! Жани, много здраве, щастие и любов, остани си все такава сладурана и не спирай да се усмихваш!
DaniEl

Честит празник на Prinston Girl! 4bira[1].gif
Пожелавам ти всичко което те прави щастлива на този ден!
Gossip Girl
Мерси много, много, много..Много си ви обичам
Mrs.Ackles
Жаниии bigarmhug.gif Честит Рожден Ден!!! Много съжалявам, че чак сега ти честитя, но все пак още не е късно! emoticon1 (63).gif Искрено ти желая всичко най-хубаво и дано всяка твоя мечта се превърне в реалност! fun.gif Надявам се днес си си прекара незабравимо! emoticon1 (44).gif
Gossip Girl
Мерси, слънце emoticon1 (56).gif Супер си изкарах
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на narya_f която става на 20, last_unicorn която става на 19 и специялни поздрави за Fixerka която става на 19! fun.gif
Refuse
Айде честит рожден ден на Fixerka жива здрава всичко най най успехии 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Fixer
Честит РД на Fixerka да е жива и здрава и много късмет!
susito
ееееее колко хора съм пропусналааааа sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif На всички и най-вече на Жанито желя всичко най-най...много здраве,много щастие,много късмет,много любов...от всичко хубаво по-много!!!...Честит празник и на Fixerka...
vIkToRsHeFa
Честит Рожден ден на Martina която става на 17, sweet_DENI_f която става на 15, ashleydevil която става на 16 и специялни поздрави за cpproot който става на 13... blink.gif
ALeX4e7y^
Ейййй ФиксеРчОоо айде Ч.Р.Д. fun.gif Айде все така да си ми добричък и готиничък!!!!!!!Всичко най emoticon1 (56).gif
The Shaman
А ЧРД :>
SoARoN
Фиксер честит рожден ден...пожелавам ти до доктор да не ти се налага да ходиш, по-често да ти се схващат скулите от прекалено количество смях и печалба от тотото но поне вземи пусни един фиш smile.gif
f0rgy
Fixer ЧРД!! 4part[1].gif мн здраве успехи и вс банално за дето може да се сетиш tongue.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден, Fixer!

Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи във всичко, збъднати мечти и най-вече много любов с Fixerka biggrin.gif Пожелавам ти днес да си изкараш незабравомо и... леко с пиенето bigwink[1].gif mrgreen[1].gif
susito
айде и от мен Ч.Р.Д! =]
bLex
и от мен чрд то всички :>
Fixer
Благодаря на всички ви smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден човече! Всичко най-хубаво, здраве, сщастие късмет и най-вече много Либоф ти пожелавам! happy.gif
Прекарай си както подобава и на есен да дойдеш да почерпиш... tongue.gif
the_mouse

Едно ГОЛЯМО ЧРД на Fixer от мен и специални пожелания за МНОГО здраве, щастие и късмет!
Fixer, бъди все такъв отзивчив пич!
Titan
ЧРД на Fixer! smile.gif
Tedds
ЧРД на Fixer!
unvisioble
Честит рожден ден на Fixer!
Малко на патерици ми е честитката,
но от сърце ти желая от всички хубави неща в живота на човек по много!
Наздраве за твое здраве!

Passionatelly desire

ЧРД на патерица дано си си прекарал хубаво колкото е и тази торта! smile.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден на един от най-страхотните хора, които познавам! (Bucky...)

Миличка, пожелавам ти цялото щастие на света, цялата любов и всяко твое желание да се сбъдне! Пожелавам ти истински приятели и човек, на когото да можеш да разчиташ винаги и да обичаш! Заслужаваш го! Нека на лицето ти винаги грее красивата ти усмивка и никога очите ти да не са тъжни! Пожелавам ти живот осеян само с приятни емоции и моменти! Обичам те!
CheerFuL-F
Ч.Р.Д

Bucky..., {Peyton}
Крадец на рози
Цитат(CheerFuL-F @ Jul 25 2007, 00:22) *
Ч.Р.Д

Bucky..., {Peyton}

f0rgy
Честит Рожден Ден на Bucky... 4part[1].gif
Токущо преведохме на вашата банкова сметка 365 дни с късмет,здраве и щастие.Използвайте ги с любов и оптимистично настроение. mrgreen[1].gif
qwe123
Честито, Дес!!! Пожелавам ти много любов, здраве и късмет smile.gif Другото ще си дойде само wink.gif И ти пожелавам все така да обичаш музиката tongue.gif
SoARoN
Jane честит ти рожден ден. Подаръка ти още е при мен smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Jane която става на 3 годинки...( biggrin.gif ), на georgekodinov който става на 35, на K_f който става на 20 и на girl4987 която става на 13!
Titan
Честит Рожден Ден на @JANE!
Sharo
да чистити и 3 годинки happy.gif
unvisioble
Цитат(Titan @ Jul 29 2007, 01:49) *
Честит Рожден Ден на @JANE!

Честитка и от мен! rolleyes.gif
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден и от мен на JANE
Bloody_Tears
Честито на всички рожденници! Много здраве, щастие и късмет tongue.gif
svetlero
аз пък днес имам РД що никой не ми честити biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.