Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
The Shaman
@batvase ,@MPower честито приятели много здраве и щастие...
Th3_SpY
Честито и от мен за всички рожденици, най-вече на @MPower, жив и здрав майна и газ към морето с БМВ-то biggrin.gif
krisku
Честито и от мен на всички празнуващи. Пожелавам здраве, щастие, късмет и много любов.
Приятно ви прекарване на празника.

cheers
Sharo
ЧРД на сички.Живи и здрави и приятно изкарване в тая жега biggrin2.gif
Олеее пенсионер хаахах подаръка: 1 трабантче mrgreen[1].gif
adoration_
На Първо място със Зуумър искаме да честитим на Евелин(@YaHeL``).Сладуур,мн те обичкаме!Бъди все така лъчезарна,сладка и обичана!
Поздравления и за @MPower,@batvase!Всичко най-хубаво!

П.П. @MPower, Ходи ни се на сватба! mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Electrum
Благодаря на всички за хубавите пожелания!Мерси за хубавото ЛС в 01.18 и на тези,които ми писаха в скайп rolleyes.gif Много ме зарадвахте!
Честит рожден ден и на MPower - бъди много здрав,щастлив и обичан!
ПП - специални благодарности на Сиси и Наско,които ме удостоиха с присъствието си вчера bigarmhug.gif
smallville_f
Честито и от мене! И най-вече на МаНеКеНа пожелавам да продължава да поддържа страхотния подфорум на Smallville, за който много благодаря mrgreen[1].gif Честито!!!!!! 4.gif
K_f_R
честито на YaHeL``дано лично той и води купона за рожденния ден :}
честито на Mpower дано като се събудиш утре и видиш БМВ,и дано никога нямаш пътен инцидент ;}
и на Batvase да бъде все така весел добър,да е жив и здрав и всичко най хубаво в работен и личен план ;}
batvase
Лелеее наистина много рожденици има днес!
Първо и аз да им пожелая здраве и много успехи във всяко начинание,и после да благодаря на всички за поздравите ви!
CheerFuL-F
днеска много рожденници smile.gif Ч.Р.Д на всички
unvisioble
Цитат(adoration_ @ Jun 24 2007, 11:16) *
На Първо място със Зуумър искаме да честитим на Евелин(@YaHeL``).Сладуур,мн те обичкаме!Бъди все така лъчезарна,сладка и обичана!
Поздравления и за @MPower,@batvase!Всичко най-хубаво!

Весел празник и от мен (на патерици) на тримата рожденици!
Крадец на рози
Аз да поздравя батвасе, жив и здрав още дълги години, дъщеричката ти да порасне голяма,а жена ти... не знам, да става все по - красива tongue.gif и да не ни оставяш smile.gif
Крадец на рози

ЧРД The Shaman

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, нo не личат!

Честит рожден ден Шамане, честит...
Още дълги години все така готин, пази си жената и бъдете все така щастливи и неповторими smile.gif
И полека с алкохола emoticon1 (103).gif
the_mouse

ЧРД, Шамане, да си жив и здрав и всичко, ама всичко най-най!
Пожелавам ти много семейно щастие, късмет, професионални и лични успехи и сбъдване на всички желания и мечти!
f0rgy
Шамане,ЧРД 4part[1].gif

Много от всичко банално но необходимо

здраве,щастие,късмет(любоФта гледам си я намерил)

много успехи и все така готЯн и точен остани!!!

4part[1].gif 4part[1].gif4part[1].gif4part[1].gif
The Shaman
Еййй...Хора разчуствахте ме,ся как ще спя...:> Мерси много,ама много...@Крадец... 00.00 ли бре...Да ви се връща двойно всичко което ми пожелахте...:>
K_f_R
Цитат(f0rgy @ Jun 26 2007, 00:09) *
Шамане,ЧРД 4part[1].gif

Много от всичко банално но необходимо

здраве,щастие,късмет(любоФта гледам си я намерил)

много успехи и все така готЯн и точен остани!!!

4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif

TheShaman RoCkz and will OwnZ you cool.gif 8.gif
и един специялне поздрав надявам се сещащ на кого е
Another Day.mp3
Fixer
Жоре си жив и здрав баце всичко най най да е при теб smile.gif
ogata
Честито адаш .
Whip

Честит Рожден Ден, The Shaman!

Жоре, колкото по-стар бика, толкова по-яки рогата wink.gif
Бъди здрав, винаги усмихнат и много обичан!
Нека всеки ден получаваш много любов и усмивки от любимите ти хора!

SoARoN
Честит Рожден Ден @The Shaman
Присъединявам се към пожеланията на останалите колеги...
nyuu
Честит рожден ден, Шамане ;р Пожелавам ти едно малко и сладко същество да те омаже с тонове шоколадова торта! А ти само да му се радваш. :]
Alvisun
Честит Рожден Ден, The Shaman!

Пусть бегут неуклюже пешеходы по лужам
А вода по асфальту рекой
И не ясно прохожим в этот день непогожий
Почему я веселый такой

А я играю на гармошке у прохожих на виду
К сожаленью день рожденья
Только раз в году

Прилетит вдруг волшебник в голубом вертолете
И бесплатно покажет кино
С днем рожденья поздравит
И наверно оставит мне в подарок пятьсот эскимо

wink.gif

Пожелай си нещо
qwe123
Честито и от мен smile.gif Пожелавам ти здраве,щастие,още по-влюбен happy.gif и още толкова разбран smile.gif Приятно прекарване smile.gif
FrAgMaKeR
Честито и от мен!!!

Пожелавам ти всички хубави неща изредени по-горе, умножени по плюс безкрайност smile.gif
vIkToRsHeFa
Хехееее а аз се чудех какво значат онези странни цифри в блога ти... Шаманейййй Жорооооо Честит ти рожден ден много здраве щастие и на теб и на цялото ти семейство, много пари и професионални успехи! happy.gif
ventzo
Честито Shamane!!!
Аз ще ти пожелая здраве,късмет и пожеланията на всички над ( и под smile.gif) мен да ти се стовярят biggrin2.gif
Хайде весело и шумната....
CheerFuL-F
Ч.Р.Д и от мен smile.gif с пожелания за много здраве радости и късмет в живота
The Shaman
Благодаря ви от все сърце хора...За мен е чест,че се познаваме...smile.gif
ZzoOoMeR
Честито и от мен на Шамана ... Желая му много здраве и само успехи във всяко едно начинание , с което се захване smile.gif

И още дъъъъълго време да се грижи за реда и контрола на най-пълзотворния форум wink.gif

П.П. НаЗдРаВе tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Refuse
Ч.Р.Д. на The Shaman да ни е жив и здрав, и все така да ни радва със присъствието си във Форума, Шамане всичко най-хубаво ти пожелавам, нека всяко твое желание да бъде наше пожелание, честито 4bira[1].gif 4bira[1].gif 4bira[1].gif
krisku
Честито и от мен, Шамане! Пожелавам на теб и на семейството ти да бъдете живи, здрави, обичани, а пък другото.. едва ли има човек, който не се сеща за какво говоря. Още дълго време да ни радваш с присъствието си във форума! Приятно ви прекарване на празника!

cheers
Angel-oF-DeatH
Shaman жив и здрав всичко най хубаво на теб и семейството ти 4.gif
Jolly_GirL
Честито и от мен!С пожелания за много здраве,щастие и успех в живота!Приятно прекарване на празника smile.gif
ALeX4e7y^
Честито на The_Shaman!!!!!!
Craft
Ч.Р.Д. Шамане жив и здрав много щастие и успехи в живота. 4part[1].gif
Sharo
чрд Шаман мноу здраве и късмет...
как се чустваш като си на 31 biggrin2.gif
susito
Честит ти рожден ден,Шамане!!!Пожелавам ти да си Жив,здрав,много щастлив и да продължаваш да поддържаш форума : )
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден и от мен на Жоро smile.gif .
Пожелавам ти мн мн здраве,късмет,любов и щастливи и безгрижни дни със семейството smile.gif .
Весело прекарване на празника!
biggrin2.gif
adoration_
Честит рожден ден,Шамане! smile.gif
sviro
Честит рожден ден Шамане smile.gif .Пожелавам ти да си на 31 ,а да се чувстваш на 21.Не забравяй да минеш Шефа по постове tongue.gif
The Shaman
Благодаря ви bigarmhug.gif
Titan
Честит Рожден Ден на Шамана! Жив и Здрав! smile.gif
Баба Вихронрав
4part[1].gif Честит рожден ден на Шаман
Пожелавам ти истински стойностните неща в този живот да са с теб - здраве, любов и късмет!
The Shaman
Мерси отново smile.gif
unvisioble
Честит рожден ден и от мен (на патерици) на един любим съфорумец - The Shaman!
Жоре, пожелавам на теб и любимите ти хора преди всичко здраве!
Ти вече си постигнал най-важната цел в живота на човек -
любима съпруга и прекрасно дете,
но ако все пак има нещо, което ти липсва,
за да достигнеш пълна хармония и истинско щастие,
аз ти го желая от сърце!
Наздраве за твое здраве!

vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на DK_Raven който става на 23, ice_kill който става на 14 и на elektra_girl която става на 18 и навършва пълнолетие! 4.gif

Специални поздрави и за Niilo който става на 19! fun.gif
storm
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Loshka

МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ДА МИ Е ВСЕ ТАКА КРАСИВА, МИЛА И ДА Й ВЪРВИ КАКТО В ЛЮБОВТА, ТАКА И ВЪВ ВСИЧКО ДРУГО. ОТ КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ. ПЪЛНОЛЕТИЕТО НОСИ МНОГО ПРЕДИМСТВА И СЪЩО ТОЛКОВА ОТГОВОРНОСТИ.
ogata
Ч.Р.Д на nyuu

Не се познаваме лично , но и желая да е все така умна . Много щастие и любов и късмет smile.gif
never_mind
Честито и от мен... харесвам мислещи хора... а тя е от тях...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.