Крадец на рози
May 6 2007, 23:07
Аахахах да ти е жива и здрава приятелката :> Още дъъълго време все заедно :>
Крадец на рози
May 6 2007, 23:11
Честит рожден ден и на dulsinea де, и тя го заслужава, желая и все успехи и щастие в този живот. И двете момичета, @adoration_ и dulsinea притежават една магическа нотка ;>
Честит Рожден Ден на Сиситооооо(adoration_)
Желая ти цялото щастие на света да се срути върху теб!Много здраве и късмет!Още хиляди незабравими и прекрасни могове със ZzoOoMeR!Много многооооо усмивки и успехи във всичко,с което се захванеш!Приятно прекарване на празника...:* (hug)
И на dulsinea Честит празник!На не и пожелавам всичките и мечти да се сбъднат!И да най-важното здраве,щастие и късмет...тях като ги има всичко си е на мястото
vIkToRsHeFa
May 7 2007, 00:29
Честит Рожден Ден на
KROK4o който навършва 18 и става пълнолетен както и специялно за
dulsinea която става на 28 и
adoration_ която навършва 17!
Не ме бива много много в пожеланията, но ще ви пожелая много здраве и щастие от които да не можете да избягате!
Честит да е рожденият ден на родилите се днес. Моите искрени комплименти към dulsinea, която е и винаги ще остане част от историята на форума. Няма как да нямам и личните си пристрастия, като се има предвид, че именно тя е така да се каже "майка" на любимите ми раздели: "Смях и забавление" и "Душевни връзки" , които въпреки че претърпяха своите метаморфози във времето, било с имена, било в структурата, си остават все така прекрасни, свежи и веселящи като самите си "собственици"

.
3pacalypse Now
May 7 2007, 03:16
честито на dulsinea , а аз бях първия човек , който честити на @adoration_ нека ви
The Shaman
May 7 2007, 08:31
Честито @adoration...Още любов х 1000 на тази която имате
sanuvam
May 7 2007, 08:44
Честит празник на всички рожденици!!!!!!
А пък най най наааай честито на милата ми мама Сиси :* Да си винаги толкова усмихната ,чаровна ,непринудена и мила душица

) Пожелавам ти красивите мигове и слънчеви дни да споделяш винаги с татко (зуум) .. а и не само тях !

))))))))))) Гууууууууш !!!!!!!!
Честит Рожден Ден на adoration_ да е жива и здрава, влюбена още повече и много късмет и успехи
Angel-oF-DeatH
May 7 2007, 13:07
Честито на всички празнуващи! по спецялно на adoration да си все така засмяна хубава и да ти се случва още много хубави неща в живота!
Честит празнок на всички и по специално на.
adoration много щастие и,здраве и успехи в живота
ALeX4e7y^
May 7 2007, 13:51
Айде
Честито и от мен на всички!!!
hristin4e
May 7 2007, 14:08
Честит Рожден Ден на dulsinea, adoration_ и KROK4o. Пожелавам ви винаги да бъдете усмихнати и весели
Bloody_Tears
May 7 2007, 15:26
Честит рожден ден Сис!Пожелавам ти много здраве, любов, щастие и всяка твоя мечта да се збъдне! Бъди все същия страхотен човек и нега усмивката никога не слиза от лицето ти! Обичайте се с Наско и бъдете най-щастливите на света!
Честит Рожден Ден на adoration!Бъди здрава, усмихната и винаги лудо влюбена!

Честит Рожден Ден на adoration!!!!!!!!!!!!!!!!
Нека винаги си весела и засмяна, нека винаги късмета да бъде на твоя страна..................
CiNdEreLLa``
May 7 2007, 18:40
Ей,
Ч.Р.Д. и от мен
adoration_. Пожелавам ти пътя ти занапред да е осеян с рози и само хубави нещица да ти се случват. Да си още по-засмяна, весела и щастлива !!!
solenka
May 7 2007, 19:31
Честит рожден ден на всички и по - специално на
dulsinea!
![4part[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/4part[1].gif)
Желая ви здраве, щастие и много любов!
Electrum
May 7 2007, 21:04
Честит Рожден ден на adoration_ и от мен !! Желая ти блясъкът в очите ти да не изчезне никога,да раздаваш любов и получаваш дори повече,да пазиш винаги усмивката на лицето си,да правиш не само себе си,но и хората около теб щастливи,да сбъднеш мечтите си и да си все такъв добър пример за съчетание на ум и красота!!
unvisioble
May 7 2007, 21:29
Честит празник и от мен на adoration_! Нека никога нищо да не ти липсва, миличка!

ЧРД на всички копеуетаааа!!!!! И най-вече на @Adoration_ Жива и здрава и още много време да сте заедно с Зуумър!
Искам да пожелая на всички рожденници днес (kostianev(22),
unvisioble(27), clj(28), armo_ltd(24), userbg(24), xxxKnighTxxx(28), Spasova(17)) Ч.Р.Д. Пожелавам ви всичко най-хубаво-любов,късмет,щастие,здраве и за каквото друго се сетите.
Специално за
unvisioble ще пожелая още по-голямо щастие,любов и късмет!!!

Крадец на рози
May 7 2007, 23:12
Я

Кака unvisioble рожденничка, вчер Дулсинеа
Жива и здрава да си, след години Анджелина Джоли да колекционира твои снимки

Да си намериш мъж, но не знам, ти май си имаш и след някоя друга година чакаме unvisioble-чета
Я кой имал ден-ден ... unvisioble Честит да ти е празника!Пожелавам ти всичко най-хубаво на този свят и както се казва "нека твоите желания бъдат мои пожелания"!Приятно изкарване на празника!
Честит да е празника и на другите рожденници!
Sondata
May 7 2007, 23:24
Я! unvisioble, ЧРД
unvisioble
May 7 2007, 23:27
Я, колко сте бързи всички!
Багодаря от сърце на
qwe123,
Крадец на рози,
susito,
Sondata и на всички останали, намерили ме в Скай п и на ЛС.

Едит: Благодаря ти и на теб, Мите (
the_mouse)!
the_mouse
May 7 2007, 23:34
Охоooo, unvisioble, да си жива и здрава, ти си един от най-оригиналните и страхотните хора тук, нека имаш цялото щастие на земята, много отзивчива си, винаги имаш много интересни и подходящи пожелания за всеки....!!!
Честит Рожден Ден на всички и по-специално на
unvisioble!

Желая ви много здраве и късмет, сбъднати мечти и усмивки! Весело изкарване на празника!
unvisioble дойде ли на моята

да видиш колко е хубаво, само красиви неща да ти се случват през тази 1 година пък догодина ново заклинание ще мислим

п.с. да не забравиш да почерпиш
unvisioble
May 8 2007, 02:00
SoARoN,
Menna, благодаря и на двама ви!
Ч.Р.Д на unvisioble да е жива и здрава, хубава засмена

много успехи и всичко най най
dulsinea
May 8 2007, 09:54
Вече успях на някои от вас персонално да благодаря за хубавите пожелания, но и тук още веднъж да ви кажа едно мерси

- на
solenka, ThePinkDuck, Ледено_момиче, Brooke, аdoration_, storm, 3pacalypse Now, hristin4e, susito, qwe123, MPower, sanuvam, LoF_Chad, vIkToRsHeFa, Крадец на рози... и на всички останали, които ми писаха на ПМ

. Thanks, момичета и момчета!
А на днешните рожденици, повечето от които отдавна
не са влизали тук, но си заслужават честитките

:
Spasova (17)
kostianev (22)
аrmo_ltd (24)
userbg (24)
xxxKnighTxxx (28)
clj (28)им пожелавам сибирско здраве, еврейско богатство и циганска любов!

ZzoOoMeR
May 8 2007, 10:57
Честит Рожден Ден Стефиииииииии ( или позната на повечет съфорумци като @unvisioble )
Да си Здрава , Щастлива , Все така Весела , Засмяна и да продължаваш да радваш всички от форума с постовете си
unvisioble
May 8 2007, 12:57
Колко много честитки...!

Благодаря отново и отново на Герито (
Whip),
adoration_,
Refuse,
ZzoOoMeR, Блага (
Ледено момиче),
Огата,
Виктор и
Freaky!
Electrum
May 8 2007, 13:07
Честит празник и от мен,Стеф!Желая ти щастието да е неизменна част от живота ти,любовта да не напуска сърцето ти, да успееш да запазиш поне малко детето в теб,да топлиш с усмивка тези,които обичаш и да бъдеш много здрава,защото всичко друго и сама ще постигнеш!
Весело празнуване !!!
Честито и от мен на всички празнуващи днес и по-конкретно на unvisioble!
Стефи, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко което искаш да е твое.
Приятно прекарване на празника!
cheers :>
Честит Рожден Ден на 1 стар познат
@unvisioble Жива и здрава!
Bloody_Tears
May 8 2007, 16:11
Йеее, моето любимо съфорумче има РД днескааа
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди все същия лъчезарен, страхотен, невероятен, прикрасен човек! Всички много те обичаме!
hristin4e
May 8 2007, 17:09
Честит рожден ден и от мен,
unvisioble! Пожелавам ти много късмет и щастие, бъди винаги усмихната
unvisioble
May 8 2007, 23:36
Специални поздрави от мен на
YaHeL``,
krisku,
Titan,
dqvol4e7o_mims,
hristin4e,
SweetDreams,
CiNdEreLLa``,
The Shaman и
akolevutd!
Ееех, хубаво е, когато толкова много хора се сетят за теб на този важен ден. Дълбоко ме трогнаха пожеланията на всички ви, за което искрено ви благодаря!

Наздрве!
честито на
ELMANIFICO(18), Beautiful_Death(19), Iveto^(16), ^SweetHeart^(17), Abadon(19)
susito
May 10 2007, 10:41
Честито на всички рожденници и от мен!Всичко най-най им желая!!!
Bloody_Tears
May 10 2007, 12:56
Честито и от мен! Много щастие и късмет на всички!
krisku
May 10 2007, 13:47
Честито на всички от мен и по-конкретно на Abadon. Да сте живи и здрави!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.