Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Titan
ЧЕстит Рожден Ден на @qwe123!!!! Всичко най най!
unvisioble
Честит рожден ден на qwe123 и от мен!
metodi_1912
Честит Рожден Ден на qwe123
qwe123
Благодаря ви на всички bigarmhug.gif
Mrs.Ackles
Дидииии, Честит Рожден Ден! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif Аз и във Фен Зона писах, ама карай.. 16.gif biggrin2.gif Пожелавам ти ВСИЧКО най-хубаво, защото ти го заслужаваш! happy.gif Желая ти още незабравимо изкарване и леко с пиенето! 11.gif 9.gif emoticon1 (115).gif 18.gif Бъди все така мила, love you! emoticon1 (44).gif bigarmhug.gif
Angel-oF-DeatH
Честит рожден ден и от мен на qwe123! Всичко най-хубаво
ani4ka_89
Честит рожден ден на Дидито!!!!
SweetDreams
4part[1].gif Честитооо на qwe123 4part[1].gif
qwe123
Благодаря ви отново на всички,че сте се сетили за мен bigarmhug.gif Честито на тримата рожденици днес,fenobarbital,marty979,Buffy_Naley tongue.gif smile.gif Честито и на Митко biggrin.gif mrgreen[1].gif
^SaDeR^
Честито на рожденниците , най-добри пожелания smile.gif
ani4ka_89
Честито на всички рожденници и най-хубави пожелания!
Bloody_Tears
Честит рожден ден на borko!

mrgreen[1].gif
Пожелавам ти много здраве, щастие и много збъднати мечти!
П.С. Обожавам това име mrgreen[1].gif blush.gif
krisku
Честито и от мен!
Искам да ти благодаря за невероятните песни, които си качил и продължаваш да качваш в сайта си! Не веднъж си ми помагал в това отношение.
Бъди жив и здрав, всичко най-хубаво ти пожелавам.
Крадец на рози
Koй е Борко? Хъх и от мен ЧРД :>
borko
Благодаря ви smile.gif dqvol4e7o_mims на теб специално :Р
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на coyote който става на 29, HeMa_uMe който става на 31, DeSeRt^RoSe която навършва пълнолетие18( biggrin2.gif ), на sezo_ който става на 21, на la_belle_helene88 която става на 19 и на SHULEV2 който също навършва пълнолетие(18) Специялно честитя рождения ден на Dinko който днес навършва 30! biggrin2.gif Честит рожден ден и какво да ти пожелая какво да ти пожелая... Безпроблемен брауз, по-малко проблеми и повече пари! 4.gif

ПП. Към пълнолетниците... Фнимафайте с алкохола йей, ако се съмнявате в някои алкохол дали е менте аз ще го дегустирам с удоволствие за да ви кажа... 10.gif Сега сериозно, прекарайте сиго незабравимо защото 18 годишнината си е важен ден ден дето се вика... happy.gif
Fixer
Честит Рожден ден специално на колегата Dinko! Да си жив и здрав и всичко и всичко най, най и на останалите рожденници днес също. Приятно прекарване на празника ви wink.gif
unvisioble
Цитат(Fixer @ Apr 23 2007, 09:12) *
Честит Рожден ден специално на колегата Dinko! Да си жив и здрав и всичко и всичко най, най и на останалите рожденници днес също. Приятно прекарване на празника ви wink.gif

Честитка и от мен! biggrin2.gif
qwe123
Честито на всички tongue.gif Живи и здрави,много любов,късмет и щастие tongue.gif
HATE
Честит рожден ден на всички smile.gif)) Да сте живи,здрави и много много любов smile.gif
Честит рожден ден и на моето слънце! ОБИЧАМ ТЕ!!!
Angel-oF-DeatH
Честито на всички празнуващи smile.gif
adoration_
Честито на всички!
ani4ka_89
Честито и от мен!
ALeX4e7y^
Честито но всички!!!!
Здраве и мн щастие ви пожелавам!
biggrin2.gif
lemmy
ЧРД на всички 4part[1].gif fun.gif
Jolly_GirL
Честито и от мен и приятно изкарване smile.gif
Bloody_Tears
Честито на всички! Живи и здрави! smile.gif
Bloody_Tears
Днеска доста хора имат рожден ден. smile.gif
Честит Рожден ден на cherveniq-biker(26), DesiTo(18), Undermind(19), sweet_kitty25(16), peyton_forever(20), Iva7(30)

Да сте живи и здрави и много любов ви пожелавам smile.gif
ani4ka_89
Честито на всички рожденици! Много здраве, щастие, късмет и усмивки!
ani4ka_89
Днес двама имат рожден ден - fenka_lucas_i_brooke(18) и Buze(15)
Честито и на двамата!
Sharo
Roxanne(23), botevbeerboys(22), ThePinkDuck(21), arlekin(1), manager_pif(24), sLaDkAaAa(14)
Живи и Здрави happy.gif
приятно изкарване днес happy.gif
unvisioble
Честито на всички рожденици и по-специално на arlekin!
Желая много здраве на теб и твоите близки,
лично и семейно щастие и повече незабравими моменти,
които да те карат да се усмихваш
и да стоплят душата и сърцето ти!

Наздраве за ваше здраве!
Fixer
Честит рожден ден на всички рожденици днес и по конкретно на колежката ThePinkDuck и arlekin. Да сте живи и здрави, полежавам ви също така много късмет и любов в живота ви да не се отървете от тях tongue.gif. Днес сме петък затова можете спокойно да се почнете (искам да кажа да седнете да пиете спокойно) и да не се притеснявате. Наздраве 11.gif smile.gif
**ASTERIX**
Само аз ли забелязвам че Арлекин става на 1 годинка confused.gif

Няма смисъл да му честитите ... той още неможе да чете smile.gif
Bloody_Tears
Честито на всички рожденници и най-вече на arlekin!
Много здраве, щастие и успех във всичко му пожелавам!
П.С. И ако са ти пораснали зъбки, не хапи кучето! 18.gif
qwe123
Честито на всички!!!Пожелавам ви здраве,щастие,любов,късмет и всичко останало tongue.gif
arlekin
Благодаря на всички които се сетихте за мен. Благодаря за всички пожелания.
Обичайте се и бъдете щастливи. НА ЗДРАВЕ. 4bira[1].gif на всички.
Честито и на останлите рожденници.
Bloody_Tears
И да не препиеш ей! biggrin.gif
krisku
Честито и от мен на всички празнуващи. Живи и здрави да сте, всичко хубаво ви пожелавам. Айде, няма как да ви пожелая приятно прекарване, понеже някой може би преди доста време са започнали да празнуват, така че.. Пожелавам ви приятно изтрезняване!

cheers
vIkToRsHeFa
Цитат(SharoDog @ Apr 27 2007, 00:02) *
Roxanne(23), botevbeerboys(22), ThePinkDuck(21), arlekin(1), manager_pif(24), sLaDkAaAa(14)
Живи и Здрави happy.gif
приятно изкарване днес happy.gif

Първо честито на колежката ThePinkDuck и arlekin който става на 1 годинка... biggrin2.gif Както и manager_pif! 4.gif Честит рожден ден и на всички останали празнуващи днес! happy.gif
ani4ka_89
Днес имат рожден ден
Damien(17), natito(20), Tope(18), mi$ha(17)
Да им е честито и весело изкарване на днешния ден! 4part[1].gif 11.gif
Tope
Мерси, мерси. 4part[1].gif mrgreen[1].gif
И на останалите честито! wink.gif
ani4ka_89
Днес рожден ден имат
april^^(19), bonev01(17)
Да им е честито! Пожелавам им много бъдещи успехи!
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и от мен на bonev01 който става на 17 и по-специално на april^^ която навършва 19 години днес. 4.gif
MaHeKeHa
Добре, че Тедито (MaLkiQ_MuKi) ми писа на Л.С. иначе нямаше да знам. Е, в такъв случай искам да ти пожелая много здраве, щастие и разбира се, любов. А останалото надявам се ще дойде само. Дано си изкараш добре на този ден, приятелю и помни: Smallville 4life, nigga!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
MaLkIq_MuKi
Честит рожден ден Ванка, пожелавам ти най-вече много здраве и щастие, пък то другото лесна работа. Още много време да ни радваш тука във форума с разни инфо-та за Смолвил и със стойностните си постове. Весело изкарване на празника!
smallville_f
Ай и аз се присъединявам! 4.gif Да си жив и здрав, Ванка, много успехчета, щастие, усмивки и всичко най-хубаво! 4.gif Приятно прекарване на празника и да пиеш по едно и за нас!!! 4part[1].gif 4bira[1].gif

MaHeKeHa
Брей,
3pacalypse Now
Честит рожден ден на бат Фаньо - sonofsparda smile.gif Жив и здрав smile.gif
ZzoOoMeR
Честит Рожден Ден!

На Моето Милоооооо ( @adoration_ )

Да си ми живо , здраво , все така Щуро ( tongue.gif ) , усмихнато и за напред да продължаваш да правиш живота ми смислен ... wub.gif emoticon1 (45).gif

П.П. Най-после ... Като на 17-найсеееее лялялял {} {} {} {} {} {} {}

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.