Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
akolevutd
спееециален поздрав за Naminator_X_ Жив и здрав и само хубави неща да ти се случват smile.gif корав и прав да растеш biggrin.gif
TheUnknown
И от мен специални поздрави за Naminator_X_ . Тоя човек много го уважавам щото се занимава с програмиране (или поне разбира много от това)
krisku
Честито на всички и по-конкретно на Naminator_X_. Жив и здрав да си, братле. Много здраве, щастие, късмет, любов в големи дози и секс в различни пози пожелавам аз. Приятно прекарване на празника.
unvisioble
Честит празник и от мен! rolleyes.gif
bLex
Цитат(krisku @ Apr 9 2007, 00:20) *
Честито на всички и по-конкретно на Naminator_X_. Жив и здрав да си, братле. Много здраве, щастие, късмет, любов в големи дози и секс в различни пози пожелавам аз. Приятно прекарване на празника.

4.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на Naminator_X_ ! Жив и здрав прав и ... Доволен от възможностите си в уеб разработката и не само... mrgreen[1].gif
adoration_
Честито на всички: achom7004(37), ^Joey^(19), puhche(20), Ali8(18), gitanes(50), Lubo-lubo(23), sladuranka(17), Angel of death(16), *Angel of Death*(16), vladi_92(15), kikaha(31), miss_inzaghi(20), MaHrycTaTa(16) и по-специално на ^Joey^! Той вече получи нашите пожелания!:)
^Joey^
mersi:)))
qwe123
Честито на всички рожденици!!!Да сте живи и здрави,много любов и късмет,пари и щастие,и всичко хубаво tongue.gif
Bloody_Tears
Аууу, колко много рожденници имаме днес! happy.gif Да сте ни живи и здрави и много щастливи!
Sharo
ЧъРъДъ на Всички smile.gif
Ай наздрави за вашу здрави 11.gif
EvilAngel
Охооо днес определено е много щастлив ден с толкова много рожденници smile.gif Честит празник на всички и им пожелавам най-вече щастие и късмеет smile.gifsmile.gif
Наздраве на: achom7004(37), ^Joey^(19), puhche(20), Ali8(18), gitanes(50), Lubo-lubo(23), sladuranka(17), Angel of death(16), *Angel of Death*(16), vladi_92(15), kikaha(31), miss_inzaghi(20), MaHrycTaTa(16)
И да отпразнувате подобаващооо 10.gif
Angel-oF-DeatH
честит рожден ден на всички ! и наи вече на адашите wink.gif
Th3_SpY
Много хора празнуват днес бря! Живи и здрави tongue.gif
SweetDreams
Леле колко много рожденници си имаме денс... айде да им е честито на всичките и със здраве 11.gif 11.gif
kotkaa
Еми това ми е първото мнение пожелавам необятно щастие,циганска любов и европейски пари.
qwe123
Честит рожден ден на SweetDreams,Eli_Baby и z_o_r_i Живи и здрави,много любов,щастие,пари,късмет и всичко най-хубаво от мен 11.gif 4bira[1].gif
Angel-oF-DeatH
Цитат(qwe123 @ Apr 11 2007, 00:13) *
Честит рожден ден на SweetDreams,Eli_Baby и z_o_r_i Живи и здрави,много любов,щастие,пари,късмет и всичко най-хубаво от мен 11.gif 4bira[1].gif

честито и от мен smile.gif на всички празнуващи
unvisioble
Честит рожден ден на една от най-чаровните ни съфорумки: SweetDreams!
mapuu, пожелавам ти много здраве,
безброй щастливи мигове, приятни изненади,
любов като в приказките и...
неприлично много пари!
Бъди все така лъчезарна и весела,
нека лошото да те подминава всеки път
и нищо да не помрачава усмивката на лицето ти!
Наздраве за твое здраве, миличка!

ZzoOoMeR
Ч.Р.Д.

@SweetDreams

Бъди все така весела , щастлива и Усмихната ! И Дано днеска си прекараш назабравимо ( че да има какво да разказваш tongue.gif )
4part[1].gif 5daga[1].gif 4part[1].gif
susito
Да честит рожден ден и от мен на SweetDreams!Пожелавам ти всичко най-наи в този живот и незабравимо прекарване на празника!!!
f0rgy
Леле,кой имал ден ден днеска...@SweetDreams пожелавам ти много щастие,късмет,любоФ и всички твои мечти и желания да станат реалност 36_1_55[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 11.gif 1clap[1].gif
TheUnknown
Хей красавицата на форума има рожден ден. Честит рожден ден @SweetDreams , да си жива и здрава и мн мн мн любов.
metodi_1912
Честито на всички рожденици!!! smile.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден и от мен на SweetDreams пожелавам и много здраве щастие и най-вече любов! 4part[1].gif

ПП. И да си го отпразнуваш подобаващо!

Едит: Честит Рожден Ден и на останалите празнуващи - z_o_r_i която става на 16 и особенно на Eli_Baby която навършва пълнолетие! happy.gif
Ледено_момиче
Охооо..честит рожден ден на един страхотен потребител SweetDreams biggrin2.gif .
Миличка,пожелавам ти всичко най най,от нещата,които си пожелаеш и дано поне половината от тях се сбъднат!
Бъди щастлива и весело прекарване на празника!!!

adoration_
@SweetDreams,миличка,честит рожден ден!Присъединявам се към пожеланията на другите! smile.gif
Bloody_Tears
Честит рожден ден SweetDreams!

Пожелавам ти цялата любов на света, цялото щастие на света и незабравими моменти с човека, когото обичаш! Изкарай си страхотно днес!

И подаръче от мен mrgreen[1].gif

Честит Рожден Ден и на другите, които празнуват днес! Пожелавам ви много здраве и щастие! Нека сичките ви мчти се збъднат! 4.gif
И накрая..... НАЗДРАВЕ!
4bira[1].gif 4part[1].gif icon_peace.gif smoke.gif beer.gif wine.gif
Bellatrix
Честито и от мен и полека с алкохола довечера tongue.gif
SweetDreams
Мерси много на всички писали тук, на лично или в Скайп rolleyes.gif много сте мили и сладки bigarmhug.gif
П.п. за алкохола ще внимавам обещавам, ама в събота angel1.gif
Ледено_момиче
Мари,след събота ще чакаме пояснения в блога ти как си прекарала tongue.gif .

А сега да честитим официално рожденният ден на Ralna biggrin2.gif .Честити й 20 годинки.Мн мн зрдаве,щастие,късмет и любов.И мн приятели,но верни!
И мн мн мн усмивки. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
qwe123
Честито и от мен на @Ralna happy.gif
The Shaman
Честито на m_jay77 който чукна 30 годинки...Много здраве и щастие.
Refuse
Честит имен ден на crazychild, да е жив е здрав и много успехи, той си знае mrgreen[1].gif
Titan
Нака Честит Рожден Ден! Жив и Здрав най-важното! wink.gif

Честито и на другите!
krisku
Честито и от мен на всички празнуващи и по-конкретно @swindle. Пожелавам много здраве, щастие, късмет и любов. И нека пророка бди над теб.

P.S.: Абре, как са там часовите пояси? biggrin.gif
f0rgy
ооо...честито на всички рожденици и най-вече на @swindle...Човек пожелавам ти много щастие здраве и късмети в живота !!! mrgreen[1].gif
3pacalypse Now
ЧЕСТИТО НА SWINDLE !!! worthy.gif
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на shumi който става на 19, mitaka_exs който става на 16 и на Didoss който навършва 19.

Специялно искам да честитя рождения ден на брат ми - Дебелия който днес става на 14 и на swindle който става на 16 и вече се води непълнолетен... biggrin2.gif
Много здраве щастие и късмет на всички празнуващи!
$windle
Благодаря много, нищо че (@krisku) часовата разлика е 7 часа и празнувам чак (хм то вече половин час остана де) утре biggrin.gif... то при вас утре е днес де, както и да е :Ь Викторшефа, честито на брат ти, честито и на другите празнуващи! Благодаря пак за пожеланията, ще се пие яко и то само за вас!
adoration_
Честито на всички!И по-специално на swindle ! smile.gif
bLex
Цитат(adoration_ @ Apr 15 2007, 09:20) *
Честито на всички!И по-специално на swindle ! smile.gif

да си жив здрав прав корав
Th3_SpY
swindle ЧРД батка! Жив и здрав, много успехи в живота и с канадките laugh.gif и т.н. biggrin.gif
the_mouse
Цитат(swindle @ Apr 15 2007, 06:26) *
нищо че (@krisku) часовата разлика е 7 часа и празнувам чак (хм то вече половин час остана де) утре biggrin.gif... то при вас утре е днес де

Ами така е, ние мислим в перспектива smile.gif
Да си жив и здрав, всичко най-хубаво! 4.gif
K_f_R
да си жив и здрав, и да пребиеш някой канадец ей така за рд-то biggrin.gif иначе яко здраве любовта сичко останалао си идва само1 tva е за swindle а иначе на останалите да се напиете и да останете живи след това ;D
Refuse
ЧРД на swindle да е жив и здрав всичко наи наи му пожелавам в живота!
4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif 4part[1].gif
Ледено_момиче
Честит Рожден Ден Наско (swindle) biggrin2.gif
Пожелавам му мн мн успехи в живота,мн усмивки,мн щастие,късмет,любов..всички хубави неща,които се случват на хората 10.gif .
Весело прекарване на празника и после искаме снимки 10.gif happy.gif .

ALeX4e7y^
Честито на всичкиии!!!!!!
ZzoOoMeR

Чрд Адаш (swindle) Да си жив и здрав и дано си изкараш прекрасно на този ден!

Bloody_Tears
Честито и от мен! Много щастие и любоФ на всички smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.