Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За всички рожденици
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Празници
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Freaky
Наздраве ! 4bira[1].gif
The Shaman
Потребителя празнуват рожден ден днес
Koci(16) Честито.
WarezRu
Ч.Р.Д и от мен biggrin.gif
WarezRu
1 Потребителя празнуват рожден ден днес
**ASTERIX**_89(16) - Много здраве щатие и късмет и каквото хубаво си пожелаеш ти biggrin2.gif rolleyes.gif и продължавай все така да си вършиш раотата 4.gif 4.gif 4.gif
Bellatrix
Честит рожден ден на **ASTERIX**_89!С пожелания да бъдеш все усмихнат,весел и щастлив,защото животът е нещо красиво rolleyes.gif -радвай му се! biggrin.gif
vIkToRsHeFa
Малко закъсняло, но Честит рожден ден много здраве и щастие... и да не видиш проблеми с компа които да не можеш да решиш... 4.gif
Connect
Честито и от мен!Жив и здрав, да се радваш на живота и само хубави неща да ти се случват!
**ASTERIX**
Мерси за пожеланията на всички !!! Ето малко биричка 4bira[1].gif да се почерпите!!! Торта не намерих на емотикона затова ще се разминете само с бира, ма не казвайте на шефа че ако ни хване ... 19.gif
CrAzYFaN
Честит рожен ден и от мен много здраве щастие и т.н. нека всяко твое желание е мое пожелание. Хммм да не мислиш, че само с бира ще се разминеш 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Dec 16 2005, 11:10 AM) *

Мерси за пожеланията на всички !!! Ето малко биричка 4bira[1].gif да се почерпите!!! Торта не намерих на емотикона затова ще се разминете само с бира, ма не казвайте на шефа че ако ни хване ... 19.gif

IPB Image Ахйде да не кажеш че не съм щедар виж каква торта съм ти направил... biggrin2.gif (само годинките объркано ама нямаше време да направя торта със 16... mrgreen[1].gif ) happy.gif
WarezRu
Честит рожден ден на joanna_n(15), fr33ze_man(13) пожелавам им,много здраве щастие и късмет,и от здраве да не се отървават biggrin2.gif
The Shaman
QUOTE(WarezRu @ Dec 18 2005, 11:20 PM) *

Честит рожден ден на joanna_n(15), fr33ze_man(13) пожелавам им,много здраве щастие и късмет,и от здраве да не се отървават biggrin2.gif

Честито и от мен.
CrAzYFaN
Живи и здрави и да почерпат 4.gif
Госпожица Вещицата
Мерси,мерси,дайте координати а почерпката tongue.gif
The Shaman
Честито на Scott(16)!
WarezRu
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 20 2005, 01:36 AM) *
Честито на Scott(16)!

Честито и от мен 4.gif 4.gif 4.gif само здраве да имаш другото идва само wink.gif
HATE
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 20 2005, 12:36 AM) *

Честито на Scott(16)!

Жив и здрав.Всичко най най и по много многоsmile.gif 4.gif
Gangrena
ЧРД Scott!Да си жив и здрав и винагаги щастлив 4part[1].gif 4bira[1].gif :zingen: 8_5_7.gif 1 (4).gif
Bellatrix
Честити рожден ден на prime_hellix!Всичко най-най-хубаво ти желая по случай рождения ден! 4part[1].gif Cheers 4bira[1].gif 4.gif
The Shaman
Честито на D-Simon (15) и Allisa(28).
CrAzYFaN
И на моя баща 10.gif
HATE
Живи и здрави!Приятно прекарване на празницитеsmile.gif
Freaky
Честито и от мен rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Честит рожрен ден на Revert който е станал на 25 днес... Много здраве и щастие и пари ( и да вземеш да черпиш някой телефон насам че.... mrgreen[1].gif ) отново честито ! 4.gif
Крадец на рози
бе викторе не може ли за по-сериозните юсери когато имат ден-ден да са в отделна тема пък тея дето са с по 3-4 поста да са тук ?

viktorshefa: То по принцип аз на непознати не поздравявам в смисъл аз не го познавам човека да му чиститя... Просто се познавaме дооста хора и се уважаваме. А друг е върпоса после как ще се разграничава кой е по по най ще се стигне до караници и... не ти е майко работа...
storm
Днес на Коледа Revert има рожден ден и въпреки , че не го познавам , не пречи да му пожелая всичко най-хубаво

П.С.

Юзерите не трябва да се разграничават на по-сериозни и по-малко сериозни , всеки , който се е регистрирал във форума е равен с другите потребители ,не всеки има въможността да влиза абсолютно всеки ден - някои по-рядко, други по-често , някои постват повече , защото могат да кажат нещо съществено по темата , други са по-пасивни и ползват информацията за своя полза , което е чудесно ,защото явно я намират полезна щом продължават да го посещават , броя на постовете не е от толкова голямо значение по добре 10 смислени отколкото 110 , за да си упражнява бързописа wink.gif
The Shaman
Честито на m_dobri(30) и smilesweety(15).
Revert
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 25 2005, 04:33 AM) *

Честит рожрен ден на Revert който е станал на 25 днес... Много здраве и щастие и пари ( и да вземеш да черпиш някой телефон насам че.... mrgreen[1].gif ) отново честито ! 4.gif

мерси мерси голям да порасна.пък за телефонче колегите ще помогнат.аз съм смарт шоп консултант.по скоро нещо цифрово:камерка фотоапаратче лаптопче или PDA

smile.gif
Gangrena
Благодаря на всички че сетиха за мен!Честит ми вчерашен рожден ден!!!!
Крадец на рози
Честито на рожденниците yeee
Veso_PLD
0106[1].gif 4part[1].gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Veso_PLD @ Dec 28 2005, 07:44 PM) *

0106[1].gif 4part[1].gif

Честити ти 19 години Veso_PLD и твоят ред дойде... mrgreen[1].gif Много здраве щастие и късмет в живота... Честито и на vieni_qui който(ято) става на 17 днес.(остава само да е и именник(чка... biggrin2.gif )
Freaky
Ахахахахаха . Не съм сигурен , но мисля че veso_pld има и имен ден точно днес на първи януари biggrin2.gif
WarezRu
Да им е честито и от мен!!!:)
Rise of Day
Честито на всички Рожденици и от мен 4part[1].gif
А мисля, че "Veso_pld" празнува "3 в 1" - Рожден Ден, Имен Ден и Нова Година 4part[1].gif 5daga[1].gif
Айде отново Честито, Наздраве 4bira[1].gif и не прекалявайте със салатите и Кока Кола-та, от тях най-много боли глава 0027[1].gif
vIkToRsHeFa
Честит рожден ден и на zarko който днесд става на 35 години smile.gif)))
The Shaman
Честито на zarko и от мен.
Veso_PLD
Мерси много за пожеланията 1sun[1].gif
vieni_qui
Дам, и аз мерси smile.gif Е то и това оставаше и имен ден да имам xxaaxxaxa още по-голямо прецакване, стига ми и това, горката аз rolleyes.gif
The Shaman
Честито на Evolve който става на 18.
WarezRu
Честито и от мен smile.gif вече си пълнолетен/на
The Shaman
Че стито и на Anatoli(32).
The Shaman
Честит рожден ден на empjori,който става на 22 години.
vIkToRsHeFa
Честит Рожден Ден на _CarlCox_ който днес става на 20 4part[1].gif
Freaky
Честито и от мен smile.gif
WarezRu
Честито и от мен-жив и здрав и всичко най-добро.
The Shaman
Честито и от мен.
The Shaman
Честито на IceMann който става на 17.
WarezRu
Честито и от мен smile.gif това е последната ти година като дете sad.gif
The Shaman
Честито на mafiot който става на 41.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.