Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Memoria
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Memoria on Rails
Темата стартира по доста необичаен начин, а вие всички сте невероятно мили и въпреки, че нямах намерение да се представям here i go smile.gif

Име: Няма (но ако имаше щеше да е Мария)!

Пол: Ако мама беше дала малко повече бюст щеше да е съвсем женски!

Възраст: 23 и половина!

Зодия: Близнак...даже двама!

Интереси: Канибализъм!

Шеегувам се, канибалите хпват алангле, аз обичам мръвката по-препечена, така...

Когато не се занимавам с мъките и неволите на ИТ-тата пия бира, спя, гледам филми и ядосвам хората. Обичам да се забавлявам и хората около мен да се забавляват. Не обичам да взимам нещата твърде навътре, затова на някой може би му се струвам студена . НЕ СЪМ, ОТ БИРАТА Е! Обичам безкрайно семейството си, предполагам защото никой от тях не е с всичкия си. И безкрайно много обичам на баба мусаката worthy.gif

Старая се да имам добри отношения с хората, и ми доставя удоволствие ако има с какво да помогна на някой. Мисля, че не съм тънкообидна и злопаметна, но пък ставам зверски нервна, когато съм гладна.
Обикновенно изказвам мнението си на висок глас и се старая да стоя зад него, като един истински мъж. Старая се да не товаря хората с мои проблеми, а адски много ми се ще понякога - въздържам се, защото околните не са мулето теглещо каручката ми за душевни терзания smile.gif Когато ме ударят по едната буза - давам другата... но обикновенно онази от страната на гърба. Не отмъщавам.

Обичам всички благинки на живота - Лозовите сърмички, карането на колело, филм и пуканки, щляенето с приятелки и мръсните вицове.
Горд чревоугодник и питиеугодник съм и поддържам тезата, че човек трябва да прави, каквото му душа иска, за да се чувства добре.

Заглеждам се по мадами на улицата, особено ако се носят с вкус.
Заглеждам и мъжете, особено ако приличат на жени, които се носят с вкус......

Винаги съм искала да зная 2 неща:

1. Какво е да пишкаш прав?

2. За какво си говорят мъжете, когато няма жени с тях?

Това е от мен, усмивки за всички smile.gif
club135
редактирано: Нямам какво повече да коментирам... прекалено много приказки се изговориха, прекалено много реплики се размениха. Уморих се от всичко това. Остана ми само да гледам напред.
ogata
Да не се е случило нещо между Вас с Жоро ? O.o
unvisioble
Мила, нямам идея какво се е случило (не ми и влиза в работата), но усещам, че си разгневена...

Темата ти няма за цел общоприетото "представяне". И все пак ще кажа, че за хората, които имат дори и бегли наблюдения върху твоята особа, ти си страхотен и много мил човек. На всичкото отгоре си и изключително привлекателна жена!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.