Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hell or high water"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
ViruZzZ

Момента, който го чакахме цял сезон най сетне настъпи worthy.gif Но дали за всички ще свърши благоприятно това бягство, дали всички ще избягат за тези 30 секунди ? Четирима бягат от Сона, един плаща за бягството ...

Промо: cLiCk

Download:
Prison Break 3x12 @Zamunda
Prison Break 3x12 @ArenaBG

Субтитри:
Субс by tato
The_Man_Of_Steel
Prison Break.S03E12.HDTV.XviD-XOR
FaLLOuTbOy
Перфектен епизод! И като се замисля, почти всички , които бяха замесени в бягството от Сона останаха прецакани, с изключение на Махоун 10.gif

Майкъл и Линк останаха без Уистлър - не могат да спасят LJ
Уистлър остана без любимата си
Сюзан остана без Уистлър
LJ и София не са спасени
Белик, Багуел в затвора
Сукре го хванаха
Лачеро с единия крак в гроба
Онова малкото момче сигурно ще го хване полицията..
изобщо :Р
pinko_z
Това просто беше най - добрият епизод до сега! Просто незнам как ще изтърпя до другия ;( ....
ViruZzZ
Mмммм супер епизод blush.gif
Видяхме Майкъл, който сценаристите ни обещаха biggrin2.gif как ги прецака само 15.gif Белик заслужаваше да пукне тая гад, когато е в негова изгода мълчи, а когато е против него гледа за негова изгода... предател 19.gif Лечеро и той си го получи ... Теди и той беше "възнааграден", а ако не беше видял Сукре щеше да остане без наследство 18.gif Общо взето и тримата дето се набутаха най отпред си платиха... Майкъл и Линкълн бяха върха в тоя епизод останах без думи за тях worthy.gif Уистлър - същия гаден п*дал си остана и изведнъж крака му се оправи blink.gif , лека му пръс на човека unsure.gif , Махоун колкото и да се държеше зле с тях и въпреки че заради него влезнаха в Сона не заслужава Линкълн да го гони да го убие biggrin.gif щото се1 той сам си прокопа тунела - Майкъл стоеше и само командваше, Лечеро отвреме навреме идваше, а Теди и с тая една ръка и без тая си е все същата работа. И стигнах до Сюзън 15.gif ооо тая мацка направо кърти и само как вика и командва идеалната лоша героиня, голяма ку*ка е happy.gif . Сукре sad.gif горкия не трябваше на него да си го изкарват, сега той ще плати за всичко, но сценаристите казаха да се не привързваме към никой, че не се знае кой ще гушне букета 14.gif Малкия все си имам някакво чувство, че ще продължи няма да се връща huh.gif . А когато накрая Уистлър каза, че това ще всърши с убийствА, дали може да очакваме още някой нов към списъка за букетите 15.gif
Tedds
Не беше лош епизода,ама май не ми хареса токова много blush.gif На единия му паднала книгата от джоба друг немой да плува..мани тая работа biggrin2.gif Уистлър да мре и София да си е за Линк,къв е нагъл как зе че избяга dry.gif Ама много се накефих като Майкъл ги прецака онея...Ама пък ми е гадно са Сукре,що пък точно той трябва да отнесе сичко sad.gif
И да попитам другата седмица ще има ли епизод или чак по-другата..? unsure.gif
FaLLOuTbOy
Цитат([ТеDиТо] @ Feb 13 2008, 11:33) *

Не беше лош епизода,ама май не ми хареса токова много blush.gif На единия му паднала книгата от джоба друг немой да плува..мани тая работа biggrin2.gif Уистлър да мре и София да си е за Линк,къв е нагъл как зе че избяга dry.gif Ама много се накефих като Майкъл ги прецака онея...Ама пък ми е гадно са Сукре,що пък точно той трябва да отнесе сичко sad.gif
И да попитам другата седмица ще има ли епизод или чак по-другата..? unsure.gif

Другата седмица е последния епизод от сезона. Все още не се знае дали ще има 4ти happy.gif
В момента FOX разработват spin off на Prison Break в който, тези които ще бягат ще са жени 18.gif 10.gif. Това все още не е официална информация, нищо не се знае със сигурност.

П.П. spin off ще има почти 100% и ще се казва Prison Break: Cherry Hill
The_Man_Of_Steel
Според мен сериал с такъв рейтинг няма да остане с 3 сезона, ще го точат докато не му падне супер много рейтинга dry.gif

А и не мисля, че всичко което се обърка в 12 епизод може да бъде разрешено и да е края на сериала все пак Майкъл е избягал затворник и как ще стане хепи енда трябва някак да го оневинят
pinko_z
FaLLOuTbOy можеш ли да дадеш малко инфо за това Prison Break: Cherry Hill ? Мерси предварително!
*BringMeToLife*
Подкрепям Тедито =) ГОтин епизод и btw .. тоя малкия Луис май беше ми прилича на f0rgy mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
3pacalypse Now
Цитат(*BringMeToLife* @ Feb 13 2008, 16:55) *
Подкрепям Тедито =) ГОтин епизод и btw .. тоя малкия Луис май беше ми прилича на f0rgy mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif

(rofl) agagagagag 18.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(pinko_z @ Feb 13 2008, 16:40) *
FaLLOuTbOy можеш ли да дадеш малко инфо за това Prison Break: Cherry Hill ? Мерси предварително!

Ще дам малко повече информация когато излезе официално. За сега няма почти нищо 10.gif
ViruZzZ
Понеже стачката всърши PB ще има от 1 до 3 допълнителни епизода 8.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(ViruZzZ @ Feb 13 2008, 20:59) *

Другият епизод, ще е последният за този сезон. Къде прочете това за допълнителните 1-3 епизоди? smile.gif
ViruZzZ
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 14 2008, 11:11) *
Цитат(ViruZzZ @ Feb 13 2008, 20:59) *

Другият епизод, ще е последният за този сезон. Къде прочете това за допълнителните 1-3 епизоди? smile.gif

Ето :?
divata_airis
И на мен епизода ми хареса...Очаквах Майкъл да е намислил нещо, голям лисугер си е той. Обаче Сукре се надъни на големите колове...ЗНаех си че Теди Беър ще го издаде...в сми още щом видях че са в противоположни стаи...Ми човека си пази орехчетата...Обаче ако сега Лечеро умре, че на там отиват нещата и Теодоро се измъкне от тия гадове дето искат да му изпържат достойнството...познайте кой ще вледеее СОНА - Едноръкия...Хаха, обичам го тоя Теди бе...пълен психопат е...И ще измисли нещо, нали взе книжката на Уислър...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.