Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Момичетата от OTH
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
paynera
QUOTE(Jordan @ Jan 15 2006, 05:36 PM) *

днеска докато си гледах(доглеждах) 10ти епизод си мислех, че Шерил Лий наистина е много красива, до сега не се бях замислял... rolleyes.gif

Ша съ сетиш... 4.gif 4.gif 4.gif
Тая жена, в Туин Пийкс беше яка, ама понеже я обличаха като баба не можа да разкрие потенциала си, ама тук сега с тея дрехи където й обличат супер много й отиват! И допреди да я видя в ОТН винаги съм се чудил как ли изглежда в момента Лора Палмър и изведнъж - изненада Лора Палмър се првърнала в хипер мега зарибена меломанка с огромна колекция от плочи и все същите красиви очи!!! Малко се е посбръчкосала за разлика от Мойра Кели, ама все е яка!!! Не че не съм й гледал филмите в периода от 1992 до сега, ама все е участвала в едни такива роли, като например в един филм за Бийтълс, където я бяха издокарали с къса коса и понеже действието се разива през 60-те години пак я бяха накиприли с некви бархетни роклички blink.gif , обаче в ОТН е тва си е истинската Шерил Лий!!! 4.gif
ludoto_mimi
И аз като повечето дечица тук изобщо не знаех коя е, защото не съм гледала Туийн Пийкс, но наистина ми допада. В началото изобщо не ме кефеше, но сега последните серии наистина почвам да й обръщам повече внимание. А и наистина, Jordan май каза, има много хубава усмивка. Обаче пък на една снимка от Туийн Пийкс изобщо не ми хареса. Май тогава наистина не са я обличали като хората.
Вижте прикачените файлове
paynera
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 15 2006, 06:19 PM) *

И аз като повечето дечица тук изобщо не знаех коя е, защото не съм гледала Туийн Пийкс, но наистина ми допада. В началото изобщо не ме кефеше, но сега последните серии наистина почвам да й обръщам повече внимание. А и наистина, Jordan май каза, има много хубава усмивка. Обаче пък на една снимка от Туийн Пийкс изобщо не ми хареса. Май тогава наистина не са я обличали като хората.
Вижте прикачените файлове

Определено трябва да наваксаш с Туин Пийкс!!! Тоя филм който не го е гледал много е изгубил! Личният ми рекорд е около 6 пъти сериала и над 10 пъти игралния филм и все ми е интересен!!! Щото тва е един от най-великите филми правени някога!!! Ама все пак говорим за Линч!!! worthy.gif
Hannibal
И трите(Брук,Пейтън и Хейли) много ми харесват.Не мога да кажа коя повече , но във всеки сезон си имам фаворитка.
Сезон 1 - Пейтън
Сезон 2 - Брук
Сезон 3 - Хейли
The Black Dragon
Я я я кой заговори за Шерил Лий worthy.gif wub.gif
Тва е една от най-красивите жени за мен. Направо като я видя и... Много я обичам. Страшна мацка е. Още от Туин Пийкс я харесвам.
Ето ви малко снимчици нейни 3.gif worthy.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
познахте ли чичото на Лукас и Нейтън biggrin2.gif
IPB Image
IPB Image
Айде стига ви толкова biggrin.gif
ludoto_mimi
Ауу, супер снимки! 3.gif 4.gif А откъде са тия на Шерил и Крейг? Доста са млади
The Black Dragon
QUOTE(ludoto_mimi @ Jan 21 2006, 06:49 PM) *

Ауу, супер снимки! 3.gif 4.gif А откъде са тия на Шерил и Крейг? Доста са млади

Двамата участват във филма Bliss от 1997 год. Хубав е филма
Също Шерил участва и с Мойра Кели (майката на Лукас) във Twin Peaks: Fire Walk With Me 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(The Black Dragon @ Jan 21 2006, 06:52 PM) *

Двамата участват във филма Bliss от 1997 год. Хубав е филма
Също Шерил участва и с Мойра Кели (майката на Лукас) във Twin Peaks: Fire Walk With Me 4.gif

Аз сега гледам сериала(както вече знаеш). Стигнала съм до 4 еп. на 2 сезон wink.gif Интересно ее... от време на време доста creepy shocking.gif rolleyes.gif
^Mim0zKa^
Ауууу 4е яки снимки The Black Dragon си сложил!Мммм много яка мацка е там Шерито 3.gif Особено на парвата...ммм муцка! biggrin.gif
scandalous_girl
Най-много ми харесва Брук.Според мен е неповторима,много красива,забавна,луда глава и много земна!Въпреки че често е правела грешки,тя си остава моята любимка.
Chad Michael Murray
QUOTE(scandalous_girl @ Jan 25 2006, 10:52 PM) *

Най-много ми харесва Брук.Според мен е неповторима,много красива,забавна,луда глава и много земна!Въпреки че често е правела грешки,тя си остава моята любимка.

Съгласен.
mirka
Брук. 4.gif Просто си я харесвам и това е wink.gif
april^^
Oпределено Пейтън - yникална ! Рисунките ,характерът ,чувствителността, стилът на обличане . Вдъхновяваща е ... + слуша най яките банди на света ! Направо бях луднала в 1 сезон като и видях тетрадката с NOFX отгоре...опасна жина! 15.gif
joni
Определено Брук и майката на Нейтън са моите фаворитки wink.gif
Хейли
Брук наистина е много хубава.Винаги е много забвана но на мен повече ми харесва Хейли тя за мен си е номер 1 biggrin.gif
Jane
Пейтън и Брук 4.gif Макар че в началото не можех да понасям Брук, сега много я харесвам biggrin2.gif
zlat
За мен Пейтън е просно уникална...супер яка е ...
QUOTE(april^^)
Oпределено Пейтън - yникална ! Рисунките ,характерът ,чувствителността, стилът на обличане . Вдъхновяваща е ... + слуша най яките банди на света ! Направо бях луднала в 1 сезон като и видях тетрадката с NOFX отгоре...опасна жина

И аз съм на същото мнение smile.gif
common_sense
БЕЗ СЪМНЕНИЕ НАЙ-ДОБРАТА МАЦКА ЗА МЕН Е БРУК!!! 4.gif
В НАЧАЛОТО МЕ КЕФЕШЕ И ПЕЙТЪН, АМА БРУК Е НОМЕР 1
[bounce]
ruevs
БРУК РУЛИРА! worthy.gif
НАЙ-ДОБРАТА! wink.gif

СЛЕД НЕЯ Е ПЕЙТЪН, АМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРЪВНЯВАТ
БРУК RULZZZ
icon_peace.gif [bounce]
sheikara
Men me kefat itrite i bruk i heili i payton .Ne moga da precena,no su6to taka i maikata na neitan ne vuob6te lo6a. otnovo se izvinqvam 4e pi6a na latinica.
~*Haley*~
И трите са супер сладички...но ХЕЙЛИ най ме радваsmile.gif
sydney
най-много ме кефят Брук и Хейли защото са супер сладки и готини 10.gif 10.gif
Loshka
Crazy Girls... 4.gif И все пак Брук ми е най-милинка. rolleyes.gif
Nathan_Lee
Хейли, определено... Много хора я намразиха като се юрна по турнетата момичето, но... аз й прощавам... Хейли ми е най-любима от мацките от самото начало и така ще си остане 1clap[1].gif 1236.gif
striikar
Като че ли Пейтън ,заради това че слуша яка музика и рисува яко пък и е русичка wink.gif и другите са много яки ама Хейли е женена и неможе ся да кажа кво мисля за нея wink.gif а Брук ме дразни с нейното контене и пазаруване а бе типична жена си е тя с много претенции а такиа много не ги обичам иначе е хубава wink.gif
BoOTy
Мен вече Брук започна да си ме кефи много защото откакто е с Лукас мн се промени. И откакто започна да се облича с тези потници които попринцип носи Пейтън ( нали се сещате тези обикновенните с дебели презрамки дето сега и по магазините ги пуснаха) започна супер мн мн мн да ме кефи. Но в началото моя фаворитка си беше Пейтън. Да не забравяме и Хейли която оста се разхубави от началото на сериала няма две мнения мисля 4.gif
Ледено_момиче
QUOTE(Peyton Sawyer @ Jan 6 2006, 04:01) *

QUOTE(Jordan @ Jan 6 2006, 01:54 AM) *

Оооооо тука няма спор, колкото и да харесвам всички трябва да си призная, че по красива-душевно и физически, от Пейтън няма. Сори Брук, Хейлс..но...

Jordan worthy.gif това ти мнение ми изпълни душата biggrin2.gif ... Напълно съм съгласна ...
Пейтън е изключителен образ,безкрайно талантлива,борбена и красива разбира се happy.gif ... И в същото време е много реална , обикновенна и даже в някои моменти - несигурна в себе си . Точно това я доближава до нас , защото не е някакъв сложен образ ... и въпреки всичко е толкова психологически натоварена със всевъзможни проблеми, че на моменти ми звучи не като тинейджър ами , като много по-зрял и осъзнат човек ...
Нещото .. по което мисля че 2те си приличаме е че трудно допускаме човек до себе си .. вечно от нещо ни е страх, и 99,9%от времето си мислим, че и мравка по земята да ходи ..винаги ще иска с нещо да ни навреди или да ни наради душевно ( поне като се осъзнаем, съжаляваме ама каква файда ... 18.gif )
Като поветето хора и Пейтън търси мястото си в света , но е с ясната представа коя е и какво иска ... Затова се възхищавам на силата й , с която защитава нещата които харесва ... и искам най-после голямото и страдащо сърце да си намери сродна душица ... (мисля,че всички се досещат накъде бия ...) 10.gif 4.gif

Присъединявам се към вас двамата 4.gif Пейт е страхотна,естествено и Брук и Хейлс също ми харесват,но колкото Пейтън!
*PeyT*
Аз също съм за Пейтън 4.gif ! Тя е единствената от сериала, в която ми харесва абсолютно всичко! Няма смисъл да повтарям за 76947437439 път качествата й и колко е красива и чаровна, пък и то и без да го казвам си личи! blush.gif biggrin2.gif Иначе Брук и Хейли също са много яки мацки! В Брук много ми харесва, че зад маската на непукистка и на безгрижна богаташка, която си лепва доста често, крие голямо, добро и лесно ранимо сърце...просто няма как да не ме разчувства....възхищавам се на силата й, че изтърпя толкова много и че успя да прости на Пейтън! blush.gif unsure.gif Също прави много милички физиономийки и с тези тръпчинки като се усмихне... blush.gif Хейли е много сладичка..обожавам момента във 13-та серия 3-ти сезон, когато отиде при Нейтън...беше адски сладичка blush.gif ..много са яки двамката, супер сладури..или като си изгуби халката 18.gif 18.gif Но въпреки всичко, любимка си ми остава Пейт! worthy.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Ми, за мен всички са супер сладки, но на външен вид най-много ми харесва Рейчъл, а после Пейт! blush.gif И двете са просто невероятни! 4.gif Хейли и Брук също са много сладички.... smile.gif Общо взето всички ме кефят!
Abruzzi
Ако изключа моята любимка Карън Роу,от момичетата най-харесвам Пейтън Сойър.Според мен е страхотна по нрав,идеи, черти на характера и е от "моята партия"- Хеви Метъл,Ягодооо! =)
{HoNeY}
Аз се колебая между Хейли и Пейтън. Но може би избирам и двете, защото и в двете виждам нещо от себе си и те най-много ми допадат от самото начало! wub.gif
DeSeRt^RoSe
И 3 мн ме кефят просто не мога да реша коя най-много.Може би Хейли и Брук
Хейли има страхотен глас и е мн готина като човек.От началото на сериала се промени доста и то положително което е супер 1095[1].gif music.gif
Брук е мн весела и прави супер купони и е страхотна приятелка и тя също е мн готин човек.Абе Брук си е Брук знаем си я 1236.gif
Пейтън тя миличката мн изтърпя и пак си остава готино момиче.А за това как рисува просто нямам думи мн готини рисунки и без тях сериала сигурно нямаше да бъде същия artist.gif
kalin4eto_
И Хейли и Пейтън са страхотни smile.gif Но все пак избирам Пейтън.. просто тя ми е любимката... smile.gif biggrin.gif
**Sophia**
Момичетата от One Tree Hill са много сладки,мили и обичат да се забавляват4.gif...
Нека сега да кажа какво мисля за трите поотделно:

Брук-Просто е невероятна,много е красива и сладка,абсолютно всичко
в нея ми харесва,особено зъбите и ,и усмивката и.Просто е неверояна!!!

Хейли-И тя е много хубавка и сладка.Пее страхотнво,според
мен има много хубав и чист глас.В първи сезон беше така по-сдържана,но и тогава си беше
много доБричка и сладка...

Пейтън-В първи сезон не ми харесваше много по външност,но
все пак имаше серии в които ми харесваше..Но в 4-ти сезон е наистина много хубава.
Въпреки че е по-затворена в себе си,и че понякога и нужно малко да остане сама,и тя както всички
си има своя чар...
slaitime
Рейчъл и Брук са моите фаворитки. Брук ме кефи малко повече, защото от началото на филма си държи на Лукас. Вярно че сега измилиха тая простотия с "cleen teen"-a Чейс. който е и най-смешния персонаж, но то си личеше че тя си обича Лукас. Пейтън също ме радва не само защото е красива, но и заради готината музика и също така е супер емоционална(най-голямото предимство). Въпреки това на моменти ми е леко дразнеща
Gossip Girl
Аз съм за Брук..Макар че с Пейт много си приличаме, Брук според мен е по-неповторима..Тя не е някаква клиширана..За Пейтън всички казват, че ги кефи музиакта, картините и т.н. Брукито е по-различна..Поне аз не мога да я опиша е една клиширана дума, или с две три, които да мога да кажа за нея във всеки момент..Пък и е много красива
sanuvam
Хейли!
Adorkable
Пейтън worthy.gif .Тя еуникална,неповторима.....Думите не стигат biggrin2.gif .Смятам,че е по-уникална от другите три(ако включим и Рейчъл).Все пак не е свръх-популяризираната весела мажоретка(като Брук,Рейчъл и Хейли).Също така много харесвам Брук.Мн ми е забавна ,да не говорим,че модната и линия е убийствена shocking.gif .
emma_r
С две ръце Брук!!!Тя е сладка,чаровна,красива,умна,неповторима!!!
vasinka_{P}
Ами на мен по принцип любимка ми е Пейтън. Но много харесвам и Хейли и Брук. Хейли - може би защото откривам много неща от себе си в нея, а Брук - защото е такава каквато винаги съм искала да бъда.
Tedds
Брук и Хейли-много са готини и двете!Но предпочитам Брук тя е страхотна!ИСТИНСКА!
`BruKas`
Brooke Forever!и знаете ли защо,защотоо мисля 4ее тя наи много пораснаа презз всички тези сезони ..коренно се промени ..като пове4ето от вас аз също я мразех в 1 сезон.. ноо простоо стана толкова добър 4овеккк ..
candy
Хели защото е мила лъцезарна сладичка.
ALeX4e7y^
Пейтън и Брук са страхотнииии!!!!!!! smile.gif
ladysunshine
Еми аз не съм момче, ама предполагам, че мога да отговоря
Попринцип Пейтън ми е фаворитка, но на първо място само за външен вид поставям Хейли, веднага след нея Пейтън, Рейчъл също е хубава. А и Шели (тази която беше Clean Teen) тя също ми е много симпатична
brooke_scott
иска ли питане Брук 4ever worthy.gif тя е просто The BEST !!! след нея най-ми харесва Хейли, а после може би Бевин - мн е забавна smile.gif
toto_1
БРУК и веднага след нея ХЕЙЛИ happy.gif Рейчъл също е хубава smile.gif
hilary
За мен и трите като цяло са страхотни ,невероятни .,всяка една от тях има качества които ми харесват и трите са страшно самостоятелни и верни една на друга ,въпреки всичко които става...,НО все пак и аз си имам фаворитка и това си е БРУК..Харесва ми най-много на външен вид ,страшно симпатична и сладка и с нейните физиономии ,които прави ,..и от друга страна ми харесва най-много Брук ,може би ,защото най-много се доближава до мен ,много естествена ,непринудена,инпулсивна,силна и всъщевременно ранима.,не се води по някакви стандарти ,прави това което сметне за правилно ,независимо другите какво ще кажат ,..да вярно ,че е правила доста простотии и грешки ,но кой не правил все пак? dry.gif
Пейтън и Хейли ,дори и Рейчъл също ми харесват ( естествено не колкото Брук ; ))Пейтън например ми харесва как се облича ,това че има цели и се бори за тях..Хейли ми харесваше повече в първите 2 сезона ,беше 'доброто момиче' ,което се превърна в 'яка мацка' ,ама нещо напоследък ми е малко скучна и като цяло героинята й не се развива особено много ,въпреки тва пак си я обичам.,а в Рейчъл ми харесва лудото в нея и това ,че все пак остана вярна на себе си и на Брук ,въпреки че се правеше на такава каквато не е.
dEniChka
Няма да пиша цял роман .. казвам направо - Брук е най-готина wink.gif
brooke_d
Цитат(denichka_mnt @ Jul 24 2007, 18:28) *
Няма да пиша цял роман .. казвам направо - Брук е най-готина wink.gif

Абсолютно съгласна съм!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.