Брук,Пейтън и Хейли много ме кефят! Те са толкова различни и в същото време много добре се допълват! Много са сладки!!
Mr. Winchester
Dec 15 2007, 14:55
Пейтън си мекефи още от пилотния епизод повече от Брук макар че Брук може би с 0,5 % ме кефи по малко , Хейли като заминаза тов турне започна да ми става антипатична но и тя ме кефи (понеже са върна) . Също ме кефят Карън и Деб. Особено квито щуротии си правиха с Дан( лепилото си спомням дето Дан и лепна )
LimonkaTa`
Feb 16 2008, 21:26
Брук ми е най - симпатична. Тя е момиче на място - без семейна опора, но прекрасно възпитано момиче. 1 сезон я изкараха като интринатнка, комплексарка, но в последствие разбрахме каква всъщност е!!!
Marissa Cooper
Feb 28 2008, 13:16
За мен това е Брук.Много израстна от първия до петия сезон.Красива е,но ето и Пейтън е хубава,но има нещо тварещо в нея.Но Брук си остава най-добрата за мен от ОТХ.
moni_hs
Aug 6 2008, 09:12
Цитат(LimonkaTa` @ Feb 16 2008, 21:26)
Брук ми е най - симпатична. Тя е момиче на място - без семейна опора, но прекрасно възпитано момиче. 1 сезон я изкараха като интринатнка, комплексарка, но в последствие разбрахме каква всъщност е!!!
Напълно подкрепям
Djindja
Aug 22 2008, 22:51
Трите мацки.. Хейли , Пейтън и Брук.
traiana
Aug 23 2008, 09:58
Попринцип Пейтън,Брук и Хейли,но Брук оределено заема първото място на моите любимки!
naley_
Aug 23 2008, 20:08
Брук е незаменима!Завинаги ще е най-готина от трите ,след това Хейли и Пейтн..
fenkanabrooke
Aug 25 2008, 10:54
Всички момичета са супер, особено, когато са заедно, но определено едно ми е ясно Brooke Davis forever in my heart.
Мая
Aug 27 2008, 22:15
Трите главни са просто върха Най-голямата ми любимка е Пейтън, но Брук и Хейли почти не й отстъпват. А също така се възхищавам на Деб, доста е красива според мен Рейчъл също е сладурана, въпреки че ролята й беше главно отрицателна
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.