Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 27 Dresses
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ladysunshine

Оригинално заглавие 27 dresses
Година 2008
Жанр комедия
Режисьор Ан Флетчър
imdb imdb
Държава САЩ
Участват
Катрин Хийгл - Джейн

Джеймс Марсдън - Кевин

Малин Акърман - Тес
Едуард Бърнс ... Джордж

Ревю Млада жена (Хейгъл) цял живот е изпълнявала ролята на шаферката, но никога тази на булката. Животът й се превръща в кошмар, когато сестра й се сгодява за мъжа на мечтите й. За щастие, сватбата довежда мъж (Марсдън), който може би най-накрая ще промени статуса й на шаферка.

vasinka_{P}
Този филм много искам да го гледам, мисля че ще е приятен, но май ще трябва да чакам да излезе с хубаво качество, едва ли ще го пуснат тука по кината dry.gif
Adorkable
Цитат(vasinka_{P} @ Feb 11 2008, 20:47) *
Този филм много искам да го гледам, мисля че ще е приятен, но май ще трябва да чакам да излезе с хубаво качество, едва ли ще го пуснат тука по кината dry.gif

Всъщност ще го пуснат,така,че изчакай малко,за да му се насладиш напълно.
Мен не ми допада сюжета,отсега знам как ще свърши wacko.gif .
Enchanted
Цитат(Adorkable @ Feb 11 2008, 21:50) *
Мен не ми допада сюжета,отсега знам как ще свърши wacko.gif .

Aми...то всяко романтична комедия е с ясен край,но аз ще гледам филмчето smile.gif
hristin4e
хехе много ми беше забавно филмчето wink.gif
ама аз си ги харесвам такива сладникави biggrin.gif мен лично ми подейства доста разтоварващо smile.gif
divata_airis
Звучи доста добре, вероятно ще го гледам някой ден, ако не забравя разбира се.
julia1990
На мен филмчето ми хареса smile.gif Свежо беше,добри актьори...приятно е 4.gif А и James Marsden е много сладък в тaзи роля blush.gif wub.gif
vasinka_{P}
Филма е страхотен, гледах го преди седмица и много ми хареса, точно такъв тип филмчета са ми любими worthy.gif mrgreen[1].gif
brooke_scott
Ооо филма беше мн мн як. Мн забавен и мн интересен, а като прибавим и Катрин и Джеймис wub.gif в главните роли, всичко си идва на мястото biggrin.gif леле по едно време като почна да се целува Джейн с тоя Джордж си помислих, че няма да има happy end shocking.gif т.е. щеше да е happy, ама нямаше да е с Кевин unsure.gif накрая обаче мн сладко се събраха, абе супер е филма 10.gif
dudenceto
Много забавно филмче! Много ми хареса wink.gif
fresh_girl
мне ми е един от любимите..но си е хубаво фимчето biggrin2.gif
nelito_91
Изглежда ми интересен happy.gif ще го гледам smile.gif
^^HeLa^^
Филмът много ми хареса, вярно че е поредната банална любовна история, rolleyes.gif но пък е доста забавен smile.gif А някои от роклите бяха уникални модели wink.gif
tedi27
Абе, става, ама честно казано съжалявам, че дадох 5 лева за него да го гледам на кино.
ZuZka yeah
Цитат(tedi27 @ May 25 2008, 11:51) *
Абе, става, ама честно казано съжалявам, че дадох 5 лева за него да го гледам на кино.

Вие поне имате кино! 18.gif А колкото до филмчето, супер свежо и забавно е! 10.gif
Ice^Ice^Baby
Много ми хареса....трябват още свежи идеи в тези романтични филми
[dEs]
Еми това е от филмите, които знаеш как ще свършат, но все пак ти харесва. Беше доста забавно.
moni_hs
Днес си го свалих и стига да го изгледам ще си изкажа мнението. Но като цяло ми изглежда симпатичен... rolleyes.gif
fenkanabrooke
Аз още се чуда да го дръпна ли, но като гледам по - горните мнения е с предсказуем сюжет.
HiLaRy`DuFf{}
Много хубав филм ... актрисата ми е много симпатична ... романтичен , свеж много ме радва rolleyes.gif smile.gif
naley_
Определено не си струваше!Даже по едно време го спрях .. Просто не ми издържаха нервите dry.gif
traiana
Хареса ми филмчето!Разтоварващо,забавно,приятно..абе аз си падам по такива! tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.