Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем с видеото на CS
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
Tetrodotoxin
Като стартирам и ми изписва следното:
The specified video mode is not supported.
The game will run in software mode.

Като му дам ОК, играта пак върви, но накъсва и ми прави проблем с контролите за движение.
Някой сеща ли се кво му е? huh.gif
batvase
Ако не си сложил драйвъри за видеокартата,сложи си.Ако си сложил може да не поддържа openGL.Пробвай с другия режим directX или direct3D май беше не съм сигурен точно.Или се разрови из опциите може да намериш някъде нещо за openGL.
Tetrodotoxin
ами аз съм с един измислен windows, който сам си намира и инсталира драйверите на видеокартата. Ще пробвам т'ва с direct-тита, ше преинсталирам драйверите, пък ако и тогава не запали ще звънкам пак.
ogata
Най-мирише да си с измислена видеокарта .... трябва да си с 128mb (и нагоре) видео , за да върви добре цс
melkor
Цитат(Tetrodotoxin @ Feb 11 2008, 12:16) *
ами аз съм с един измислен windows, който сам си намира и инсталира драйверите на видеокартата. Ще пробвам т'ва с direct-тита, ше преинсталирам драйверите, пък ако и тогава не запали ще звънкам пак.

Отиваш на сайта на производителя на видео картата ти, намираш модела и си дърпаш драйвери за нея, след което ги инсталирваш и преинсталираш за всеки случай DirectX. Никога, ама никога не използвай драйверите които Windows сам си намира! dry.gif
ludacris
Като минеш на OPENGL , би трябвало да се оправи..
Tetrodotoxin
Всичко от това, което казахте направих и все същото.. Преинсталирах драйвери, directX-а, (на open GL и D3D не ми дава да мина щот ми дава грешка на нещо си там)..
ПП.Не вярвам да е от видеокартата, тъй като миналата год играх condition zero и си вървеше нормално
dry.gif

Мерси все пак че се отзовахте, но явно няма да я бъде тая cool.gif
Sharo
отиваш в адд/ремув програмас...махаш тама деайварите на видио картата ти...после слагаш новите...влизаш в цс,парайш опенГЛ и тва ти е...32бита цвята и тва е :Д
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.