The Movies Stunts & Effects

Жанр- Симулация, Мениджър
Та тук ще си говорим за играта "The Мovies"и "The Movies Stunts & Effects" (Ето линк линк2 )
Винаги съм знаел, че заснемането на пълнометражен филм не е никак лесна работа. Наскоро обаче се убедих в това на сто процента. Причината за категоричното ми мнение по въпроса е най-новото бижу от авторите на Black & White и Fable, наречено The Movies. Тази уникална сама по себе си игра ни дава възможност да застанем начело на филмово студио, да го управляваме така, както сметнем за добре, и да се грижим за всичките малки и изнервящи подробности, които съпътстват създаването на добра продукция. Питър Молиньо отново доказва своите неоспорими качества на геймдизайнер и ни запраща директно под прожекторите - в невероятния свят на киноизкуството. Чрез своето последно заглавие той ни предлага възможността да се превърнем в част от голямото звездно семейство на Холивуд, да се запознаем отблизо с всичките му хубави и лоши страни. Така че ето: в залата настъпи мрак. Настанете се удобно на седалките и се пригответе за премиерата на The Movies. Една забавна игра, притежаваща неподозирано разнообразен геймплей.Възможностите, с които създателите от Lionhead Studios ни предлагат да си загубим времето в тестване на познанията ни за Седмото изкуство, са две: обикновен режим и SandBox. Първият може да се определи като тайкуноподобен, заради цялостния си механизъм на игра. Започвате през 20-те години на миналия век и впоследствие се дотътряте до наши дни. Ще трябва да изградите своя компания, да превърнете жадни за слава ентусиасти в звезди и да се грижите за производството на филми, които да бъдат
приети по възможно най-добър начин от публиката и критиците.
В началото всичко изглежда някак просто. Строите сгради, назначавате персонал (актьори и дори техни лични асистенти, сценаристи, помощен снимачен екип, градинари, строители и т.н.) и следите за реда в гигантското ви киностудио. Впоследствие обаче играта загрубява, защото трябва да се съобразявате и с капризите на звездите. Различни показатели измерват нивото на стреса, настроението им, физическото състояние, нуждата им от подходящо обкръжение и други подобни неща. И за да имат успехи във филмите, в които се снимат, те трябва да бъдат в добра кондиция и общо взето всичко гореспоменато да грейне в доволно зеленикав цвят. В противен случай резултатите, които ще постигнете, няма да са сред най-желаните. А това ще се отрази сериозно на репутацията на вашето киностудио.
Основен момент в геймплея е заснемането на филми. Но за да може този процес да протича гладко и безпроблемно, трябва да се грижите за редица други фактори. Например ще ви се наложи да създадете изследователски център, в който да назначите учени, които да правят сензационни открития. Те варират от модерни костюми до нови похвати във филмирането и подобрения в снимачната техника.
Статия : PC Mania
The Movies Stunts & Effects съдържа всичко, което ще направи филмите ви в блокбъстъри. Зрелищни каскади, невероятни ефекти и драматични нови декори ще разнообразят творенията ви. Продължението на The Movies - играта, която ви дава пълен контрол да заснемете свой собствен филм и да станете най-добрия режисьор на холивуд.
Лично мнение:Аз съм много зарибен на темата Холивуд; филми.Накратко от мен:
1)Можеш да си правиш филми сам, да им слагаш субтитри, глас, специани ефекти и т.н.
2)Има още 9 студия, с които се надпреварвате по много критерии
3)На всеки 5 години има церемония (нещо като "Оскарите")
4)Наемаш си чистачи, актьори, сценаристи, режисьори и т.н.
5)Има и мултиплеър ако си я купите както вече казах.
Само да допълня че можеш да си правиш сам филми и има състезания в интернет (ако дадеш 30 лв и си я купиш)
-част от студиото
- студиото отгоре
- пак каскадаЕто още снимки Снимки 1 Снимки 2