Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: H2O: Just Add Water (2006) / Русалки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
The_Man_Of_Steel
H2O: Just Add Water

Резюме: Животът на три момичета се променя завинаги, когато Клео, Ема и Рики отиват на остров Мако и на следващия ден са русалки със супер сили, с помощта на приятеля им Луис, момичетата ще контролират силите си и ще пазят тайната си.

Участват:
Кариба Хайн като Рики
Фийби Тонкин като Клео
Клеър Холт като Ема
Ангъс МакЛарън като Луис

Епизоди:

Епизоди 1х01-06
Епизоди 1х07-12
Епизоди 1х13-18
Епизоди 1х19-26

ВНИМАНИЕ: Сериите са с българско озвучение

Снимки:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Enchanted
Братовчетка ми,която е на 11 гледа сериала и твърди,че е много интересен,но уви след един 25 минутен епизод се убедих в противното...
The_Man_Of_Steel
Е аз съм на 17 /почти/ и си имаме едно форумче на сериала в което има бая фенове колкото мен
ViruZzZ
Хаха... засичал съм го от време на време когато гледах "уникалния" превод на "Наруто" по джетикса 18.gif Иначе филма , ако не бяха тея русалки щеше да бъде много по интересен ;]]]
f0rgy
power rangers в женски вариант confused.gif само дето не се бият с извънземни,а имат някви тийн проблеми confused.gif деазнам,много детско изглежда
FaLLOuTbOy
Цитат(f0rgy @ Feb 10 2008, 22:26) *
power rangers в женски вариант confused.gif само дето не се бият с извънземни,а имат някви тийн проблеми confused.gif деазнам,много детско изглежда

Нещо между ОТХ и Heroes mrgreen[1].gif
pretty_girl
Сестра ми е на 7 и е луда по тоя сериал гледа го по 5-6 пъти на ден по Jetix.На мен не ми е много по вкуса,но става като нямаш кво да правиш. wink.gif
ThePinkDuck
А много ме кефи. Редовно си го гледам по ТВто. Толкова е измислено и толкова превзето, че направо не мога да се отлепя от телевизора. Иначе самите русалки са много добре направени, цялата рибешка част по тях е измислена качествено. mrgreen[1].gif
VeRonICa^^
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 11 2008, 12:02) *
А много ме кефи. Редовно си го гледам по ТВто. Толкова е измислено и толкова превзето, че направо не мога да се отлепя от телевизора. Иначе самите русалки са много добре направени, цялата рибешка част по тях е измислена качествено. mrgreen[1].gif

Напълно съм съгласна

Много сладко филм4е изгледала съм вси4ките му епизоди,супер си е 4.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(VeRonICa^^ @ Feb 11 2008, 12:08) *
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 11 2008, 12:02) *

Напълно съм съгласна

Много сладко филм4е изгледала съм вси4ките му епизоди,супер си е 4.gif

Е хубаво се намериха още фенове и в това форумче 4.gif сериалчето много ме радва и сега си свалям 2ри сезон от mininova ама с тоя бавен нет свалям по 3-4 дена 1 епизод

П.П. на мен любимка ми е Рики, ама и Клео ми харесва, а на вас

П.П.2. качих песента за тези които ги радва smile.gif
Chefata
Сериалчето е много яко когато мога го гледам по Jetix biggrin.gif..
A_l_e_x
Сестра ми го гледа по незнам колко пъти на ден и честно казано ме побърква с този сериал. Не съм го гледала,случам го понякога,не изглежда чак тъп,но не е нещо особено
VeRonICa^^
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 11 2008, 15:15) *
Е хубаво се намериха още фенове и в това форумче 4.gif сериалчето много ме радва и сега си свалям 2ри сезон от mininova ама с тоя бавен нет свалям по 3-4 дена 1 епизод

П.П. на мен любимка ми е Рики, ама и Клео ми харесва, а на вас

П.П.2. качих песента за тези които ги радва smile.gif

Рики естествено wink.gif
А моя любима двойка са Зейн и Рики rolleyes.gif , много са сладки заедно smile.gif
Mr. Winchester
хумухуа, тва ли гледате
`BruKas`
Ами става за губене на време smile.gif
The_Man_Of_Steel
Филмчето си ме кефи мен много,а и Рики е много яка 4.gif
The_Man_Of_Steel
Ей, кой ми едитна подзаглавието на темата, сега и по GTV ли го дават "русалките"?
Mr. Winchester
ха,мисля че годават събота и неделя
girl03
мен също много ме кефи тва сериялче
но някои дазнае от къде да си
сваля 2 сезон
pretty_girl
Цитат(girl03 @ Mar 10 2008, 21:40) *
мен също много ме кефи тва сериялче
но някои дазнае от къде да си
сваля 2 сезон

В mininova можеш да намериш повечето епизоди за сваляне с горе-долу приличен сийд.Ако не ти се чака,можеш просто да ги изгледаш в vbox. Дано ти свърши работа.
The_Man_Of_Steel
аз вече си дърпам втори сезон и почти го свалих, ще пада гледане а ако има пък и трети ще се разцепя от кефф
miim4eto
Не е лошо сериалчето. Не е зарибяващо, по-скоро за запълване на свободното време. Рики ми харесва най-мн, а колкото до епизодите май никой не спомена, че ги има и в замунда така че ето линк: click
lemmy
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 10 2008, 23:14) *
Нещо между ОТХ и Heroes mrgreen[1].gif

да бе да shocking.gif
сестра ми го гледа казва, че е интересно, може би и аз ще го опитам..
pretty_girl
За който се интересува следващият вторник в списание Браво ще има плакат на тази снимка http://www.album.bg/violet/images/1517268/15618/. Цената ва списанието е 1,70.
bqrqn4eto
Цитат(The_Man_Of_Steel @ Mar 26 2008, 15:53) *
аз вече си дърпам втори сезон и почти го свалих, ще пада гледане а ако има пък и трети ще се разцепя от кефф

би ли ми казала откаде си дърпаш 2ри сезон че никъде немога да го намеря.
Mr. Winchester
mininova.org - в един торент целия сезон
~RoRyYy~
Абе сериалчето е малко детско,но ми допада.Гледам го и заради Зейн-много ми е сладък.Иначе 3-те момичета са салдурани,но любимка ми е Рики-голям инат е това момиче.Остават ми да изгледам 5-6 серии от 2 сезон само.Доста се нашумя около сериалчето-в книжарницата до нас има техни плакати,тетрадки,тефтерчета и химикалки(ех ако бях голям фен...за първи път виждам по книжарниците такива работки-на сериал особено)
oth_gg_h2o
Сериалчето е страхотно..Много леко и разтоварващо .. Айде ако може някой да пусне малко аватари на сериала?
fenkanabrooke
Тези намерих :

Катeто
Мен пък ми напомня на Уич biggrin2.gif Само дето не са вещици,а русалки.Иначе когато го хвана го гледам по Джетикс и става за губене на време smile.gif

ladysunshine
Мдам става за убиване на времето. Леко е лигаво, но като нямам какво да правя през ваканцията и си го изтеглих да го гледам. Я да питам тези, които са гледали целия втори сезон : Шарлот да не би да става и тя русалка? Защото гледах някакви снимки, на които тя е като русалка rolleyes.gif
~RoRyYy~
Ем някаде към края на 2 сезон разбират,че бабата на Шарлот е била русалка и ХОП имаме си и 4 русалка:)
oth_gg_h2o
В края на 2 сезон,Шарлот разбира,че баба и е била русалка и решава и тя да стане русалка като разбере как става..И накрая в 26 епизод:Ема,Рики и Клео се бият срещу нея и и отнемат силите и т.н. biggrin.gif ... АА... fenkanabrooke МЕРСИ МНОГО ЗА АВЧЕТАТА..
fenkanabrooke
Цитат(oth_gg_h2o @ Jul 14 2008, 13:46) *
В края на 2 сезон,Шарлот разбира,че баба и е била русалка и решава и тя да стане русалка като разбере как става..И накрая в 26 епизод:Ема,Рики и Клео се бият срещу нея и и отнемат силите и т.н. biggrin.gif ... АА... fenkanabrooke МЕРСИ МНОГО ЗА АВЧЕТАТА..

Моля. За мен беше удоволствие. rolleyes.gif
HiLaRy`DuFf{}
Всички малки момиченца са луди по този сериал .. братовчетка ми го обожава blush.gif Много е елементарен .. не ми харесва blink.gif иначе тази с черната коса май беше Клео е много сладка
traiana
Цитат(Катeто @ Jul 14 2008, 10:12) *
Мен пък ми напомня на Уич biggrin2.gif Само дето не са вещици,а русалки.Иначе когато го хвана го гледам по Джетикс и става за губене на време smile.gif

Хаха,да,наистина biggrin2.gif ..Емии..на пък не ми харесва много,много biggrin2.gif unsure.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.