Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gabriel (2007)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
Devil^Rose^^
Gabriel

Far from Grace

Трейлър

Режисьор:
Shane Abbess
Сценаристи: Shane Abbess, Matt Hylton Todd
Жанр: Екшън
Актьорски състав: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble, Erika Heynatz, Michael Piccirilli
Ревю: Габриел- последния от седемте архангела се бори да върне светлината в Чистилищото - място, кадето мракът управлява и да спаси душите на жителите на града.
Лично мнение: Като тематика ми хареса, нещо по различно от обикновения екшън, разбирасе и тук имаме оръжията и псуването, но имаше и сцени, които бяха много зле изпипани.
IMDB Официален сайт
Свали
ThePinkDuck
Много готино филмче. Аз много се кефя на такива хевън върсъс хелл истории. Направено е интересно, героите са изпипани, атмосферата е тягостна на моменти, а и музиката никак не е лоша. mrgreen[1].gif
Hell's angel
И на мен ми хареса филма като цяло. Много се радвам, че нямаше хепи енд, защото историята не е много оригинална (архангелите срещу Падналите... малко банално). Иначе филма беше готин, добре изпипан. Очите им ми харесаха най-много и промяната им, добре измислено.
ludoto_mimi
Не се ли превежда Гавраил?

Гледах му трейлъра и мисля да го гледам... някога.
Angel_Lady
Типичен американски екшън, прикрит зад идеята за борбата между падналите ангели и архангелите, която обаче според мен не беше много добре развита. Като цяло не открих много смисъл.
c0mp
На мен лично филма ми хареса... запълних си час и нещо smile.gif
ViruZzZ
Супер беше филма на мен много ми хареса. Историята беше много добре измислена, а и накрая за мен свърши леко неочаквано, защото си мислех, че ще е като другите американски бози дет жената се жертва за мъжа dry.gif
ПП. Falling is the last thing an angel feels 4.gif
ZuZka yeah
Не ми хареса... Много фентъзи... 9.gif
mim4ity
Филмът е много добър! 3.gif Заслужава си да се види biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Velsis
На мен също ми хареса филма.На моменти беше малко странен, но определено ми хареса. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.