Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Duplex (2003)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
The_Man_Of_Steel
Duplex (2003)

## Режисьор : Дани Де Вито

## В ролите : Бен Стилър, Дрю Баримор, Айлин Есел, Джеймс Ремар, Харви Файърстейн, Робърт Уисдъм, Слоси Кърц, Амбър Валета, Тим Макулън, Джеки Сандлър, Илейн Исел .

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава
: САЩ

## Година : 2003

## Времетраене : 89 минути

## Резюме :
Алекс и Нанси най-накрая откриха къщата на мечтите си...И се нанесоха.

Алекс(Бен Стилър) и Нанси(Дрю Баримор) са млада, щастлива и успяла нюйоркска двойка. Единственото, което все още им липсва, е самостоятелен дом. Мечтата им се сбъдва, когато откриват красива стара двуетажна къща в Манхатън.Те обаче не подозират, че уютното гнезденце върви в комплект с възрастна дама, живееща на горния етаж. Скоро младите осъзнават, че г-жа Конъли не е онази симпатична, крехка и деликатна старица, за каквато се представя.Увещанията да се изнесе са безплодни - бабето е “бронирано” с дългосрочен договор за наем.Тогава им хрумва да опитат едно по-драстично (но и по-трайно) решение на проблема

източник: zamunda.NET
Jordan
хех, каква чест, че ще съм първи, явно никой не го е гледал.
гледах го преди доста време, има поне едно 3 години, но знам, че адски много ми хареса. Търсех си някакво комедийно филмче и попаднах на този, не чак толкова привлекателен филм. Принципно Бен Стилър като го видя по обложки и винаги цъквам "close" на прозореца. Но пък филмите, които съм гледал с него са били много добри. Не знам защо имам такава антипатия към него. Па не е лош човека biggrin2.gif
Двамата с Дрю баримор са перфектна комбинация, за да създадат една яка комедия. Отначало филма не е нищо съществено, но спомените ми относно него са, че се спуках от смях докато го гледах. Въпреки, че не съм чел много хубави неща за него, аз ви го препоръчвам. Забавен е, има добри актьори, става за убиване на една вечер. какво повече да искаме от една комедия. rolleyes.gif
The_Man_Of_Steel
Да, тва бабе беше върха, та наемен убиец наеха платиха му като си продадоха покъщината не можа да я убие и после се принудиха да се махнат и се окажа че е "мъртва". Ахахах тва бабе, и оня синът кви са хитруши само "Едвам си задържала дъха толкова biggrin.gif мъртва била, леле, много ми лазеше тая бабка по нервите ама наистина тва беше страшна комедия...С Бен Стилър съм гледал доста комедии които не са ми харесали много много, но тази в която участваше и Дрю Баримор беше супер 4.gif иначе на кви клоуни ги правиха и 2мата тая бабка ги побъркваше
PoLiTy'
Хах,това е сташна комедия,преди доста годинки я гледах,но направо се разцепих от смях 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.