Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Untraceable
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
jivitu

Трейлър
Режисьор:
Грегъри Хоблит
Сценаристи:Robert Fyvolent,Mark Brinker
Премиера:
25 Януари 2008
Жанр: Трилър,Криминален
Актьорски състав: Даян Лейн, Колин Ханкс, Били Бърк, Джозеф Крос, Питър Люис
IMDb , Официален сайт
Ревю: Сценарият проследява специален агент Дженифър Марш и нейния отдел, който се занимава само с престъпления в кибер пространството. Години наред те успяват да проследят успешно престъпниците в Интернет, до момента, в който се появява най-голямото им предизвикателство. Неизвестен убиец си играе на котка и мишка с тях, като на неопределено физическо място има жертва, която се показва в реално време чрез камери на конкретен интернет сайт. Уловката му е, че колкото повече хора посещават сайта, толкова по-мъчително умира жертвата.
Dawnload: http://zamunda.net/details.php?id=115862 (качеството не е много добро,но нищо друго не можах да намеря)
the_mouse
Сега гледах филма, много ми хареса, а и проблемът, който засягаше беше много актуален!
Историята беше на основите на тероризма - някоя откачалка иска света да я чуе, затова убива невинни хора sad.gif
[dEs]
Не съм гледала целия филм, но определено си мисля, че сценаристите не са били много наред. Баси убийството с разтвор на киселина shocking.gif . Мисля да го изгледам целия. Само добри коментари за него съм чувала. Надявам се да няма много кървища...
Gossip Girl
Две думи: Били Бърк! *squee*
Иначе хубав филм. Не беше някакво страшно напрежение, имайки предвид, че набързо съобщиха кой е убиеца. Убийствата бяха хитри, особено на Грифин. Не съм мега разочарована, което си е плюс.
ПП. Като го изгледах как хубаво се зарибих по играта в KillWithMe.com. biggrin.gif Много е яко, жалко, че е толкова лесно. =(
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.