Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Даниъл Алън Радклиф
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми > Harry Potter
Никол
Не видях друга такава тема,но ако има нека модераторите да я махнат(тази)
Даниъл Алън Радклиф

Хари Потър

РОЖДЕННА ДАТА: 23 юли 1989

МЯСТО НА РАЖДАНЕ: квартал "Fulham", Лондон, Англия

ЗОДИЯ: Лъв

ЗОДИЯ,СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП: Змия

ЦВЯТ НА КОСАТА: Кафява

ЦВЯТ НА ОЧИТЕ: Сини

ПРЯКОРИ: Дан, Дани, Ради

МАЙКА: Марша Грешъм

БАЩА: Алън Радклиф

ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ: 2 колита - Бинка и Негет

ЛЮБИМО ЧИСЛО: 9

ЛЮБИМИ ЦВЕТОВЕ: зелено, черно, червено, златисто

ЛЮБИМО ЖИВОТНО: вълк
ЛЮБИМА НАПИТКА: Кока-Кола

ЛЮБИМ СЛАДКИШ: Марс

ЛЮБИМ ДЕСЕРТ: ванилов сладолед с шоколадов сироп

ХОБИТА: писане на разкази ("Бих искал да стана писател, но съм много мързелив, щом стане дума за писане."), четене, тичане, гимнастика, PlayStation. "Моите страсти са киното и музиката".

ЛЮБИМА МУЗИКА: Dido, Stereophonix, U2, REM,Red hot chilly papers

ЛЮБИМИ КНИГИ: "Цветът на магията", "Фантастична светлина" (Тери Пратчет), "Пътеводител на галактическия стопаджия" (Дъглас Адамс), "Cirque Du Freak" (Дарън Шан), "Holes"

ЛЮБИМИ ПРЕДМЕТИ В УЧИЛИЩЕ: английски език, физкултура и точните науки. "Рисуването също, макар че никак не ме бива там. Направо съм ужасен художник, не мога да направя свестен кръг."

ЛЮБИМИ ФИЛМИ: "Мулен Руж", "Аполо 13", "Влюбеният Шекспир", първият черно-бял филм, който е гледал е "12 разгневени мъже"

ЛЮБИМИ АКТРИСИ: Джулия Робъртс, Камерън Диаз, Катрин Зита Джоунс, Кейт Уинслет, Кейт Хъдсън

ЛЮБИМИ АКТИОРИ: Тим Робинс, Бен Стилър, Антани Хопкинс, Ед Харис, Робърт де Ниро, Том Ханкс

ЛЮБИМО ТВ ШОУ: - Сем. Симпсън и кеч (но само ако родителите му разрешат)

ЛЮБИМИ СПОРТОВЕ: кеч (обича Скалата), Формула 1, Футбол ("Не играя футбол, но съм поддръжник на „Фулъм”, тъй като живея много близо до стадиона, на който те играят.") и Хандбал

ЛЮБИМ СУПЕРГЕРОЙ: Спайдърмен

МРАЗИ: математика, френски език, сладкиши и кексове

НАЙ-ЧЕСТО КАЗВАНА ФРАЗА: "Cool!" (яко, готино)

ЛЮБИМА ХП КНИГА" - 2-ра

ЛЮБИМ ГЕРОЙ ОТ КНИГИТЕ ЗА ХП: Хагрид и сем. Уизли
ЛЮБИМО ИМЕ ОТ КНИГИТЕ ЗА ХП: Волдемор. "Харесва ми как звучи, макар че може би не трябваше да го казвам."

ЛЮБИМА СЦЕНА ОТ 1 ФИЛМ ЗА ХП: – сцената с шаха ("Декорът е фантастичен!")

МАГИЧЕСКА СПОСОБНОСТ,КОЯТО ИСКА ДА ПРИТЕЖАВА: да става невидим
КАК СЕ СПРАВЯ СЪС СЛАВАТА:"Аз съм си напълно нормален човек. Ходя на училище, когато не съм на снимки, излизам с приятели, ходя на кино – всичко, което обикновените тийнейджъри правят."

НАЙ-ГАДНИТЕ НЕЩА В СВЕТА" Даването на автографи (Всъщност не самото даване на автографи, а това че името ми е твърде дълго.)" и това,че "повечето почитатели искат да се запознаят с Хари, а не с Дан"

ВЯРВА ЛИ В МАГИЯТА: "Винаги съм вярвал в магията – сто процента!"

ФИЛМИ,В КОИТО Е УЧАСТВАЛ,ОСВЕН ТЕЗИ ЗА ХП:"Дейвид Копърфийлд", "Шивачът от Панама","December boys"

`BruKas`
Ами той е един от любимите ми актиори smile.gif Особено в ХП smile.gif Мисля че си играе страхотно ролята smile.gif
♥Didito♥
Най-после тема за Дан *мляс* мързеше ме да правя mrgreen[1].gif ами какво да кажа за него, определено преди не го харесвах. Но това беше преди доста време. Мисля, че е очарователен направо е страхотен и бих казала, че си пасва с представите ми за Хари. От другите филми с него ми хареса в "December Boys"

Момчето го бива да играе всичко и военен и сирак и магьосник и още и още. Някой хора го припознават само като Хари Потър, което той не малко пъти е казвал, че го дразни.

Айде почваме с феновете biggrin2.gif

1.♥Didito♥

п.п Даниел wink.gif
Никол
Пиша "ДаниЪл",защото познавам хора,които го произнасят като българското "ДаниЕл" и това ме дразни!

п.п.Благодаря за страхотното мнение! 2thum[1].gif
dragon_girl
Голям сладур,а почна да играе от толкова малък! tongue.gif
elitu
Доста добре си играе ролята на Хари Потър.И като се сетя какъв беше в първия филм 18.gif Какъв беше пък какъв стана.
PayTon__
Никога не съм го харесвала , според мен няма нищо чаровно в него , даже е грозноват. wink.gif
RockStrawberry
Не ми е любимец,но признавам,че страхотно изиграва ролята си в ХП.Много му отиват очилцата.^^
moni_hs
Не ми харесва, някак си ми е безразличен...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.