Пускам го като отделна тема.Не е свързано точно с темата проблем с игрите,но ако админите прецените така няма да ви се сърдя
Та така.От месец два някаде като влезна да играя цс или някоя друга игра която не е 10 мб ....
Играя 10 мин и след това бъгва и след около 2 мин ми показва ето
този екран
Видео карта Nvidia FX 5500
ludacris
Feb 9 2008, 10:51
Driver-и на Чипсета имаш ли ?
еми незнам.Как да проверя

. но как ще са драйвери.
Не може изведнъж да изчезнат.Без преинсталация без нищо.Преди като преинсталирах всичко си върви.Вчера се рестартирах Windows но пак продължава...
_razOr_
Feb 9 2008, 12:46
Най-добре си преинсталирай Win-а, и аз го имах тоя проблем на стария комп ама се оправи след 1 преинтал
мм за първия проблем не се оправи но 2рия сега се оправи
а поне да кажете дали проблема е от видео картата
_razOr_
Feb 9 2008, 17:29
Какво се опитваш да инсталираш?
Nikich@
May 1 2008, 20:29
виш да ли не ти грее видео картата и аз имах такъв проблем
ама моя беше от видео картата
Гоче нали знаеш мойта какво правише през 2мин :? много по гадно от твоето и трябва да ресна PC за да се оправи до поредния бъг. Бях с GeFroce 5600 :@ много бъгава и я смених с GeForce 6200 A значи може проблема да ти е от спирането на винтилатора към видео картата и даи ма прах, ама незнам щото ти наскоро го беше прочиствал цялото PC.
fabriciovd
May 16 2008, 08:33
Хора, хора компютрите освен че трябва да работят, трябва да работят нормално, а това става само с чистене от вътре с една четчица посредством сваляне на всички компоненти без вентилатора и процесора от сокета. Сваляте всичко кабели,карти- квито и да са, РАМ, много е важно да се чисти РАМ-а заштото той е най-открит от към околната среда.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.