Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Много гаден проблем
GGbit.info > Развлечение > Игри
bLex
Пускам го като отделна тема.Не е свързано точно с темата проблем с игрите,но ако админите прецените така няма да ви се сърдя smile.gif

Та така.От месец два някаде като влезна да играя цс или някоя друга игра която не е 10 мб ....
Играя 10 мин и след това бъгва и след около 2 мин ми показва ето този екран sad.gif
Видео карта Nvidia FX 5500
ludacris
Driver-и на Чипсета имаш ли ?
bLex
еми незнам.Как да проверя sad.gif. но как ще са драйвери.
Не може изведнъж да изчезнат.Без преинсталация без нищо.Преди като преинсталирах всичко си върви.Вчера се рестартирах Windows но пак продължава...
bLex
fixed
_razOr_
Най-добре си преинсталирай Win-а, и аз го имах тоя проблем на стария комп ама се оправи след 1 преинтал
bLex
мм за първия проблем не се оправи но 2рия сега се оправи biggrin.gif
bLex
а поне да кажете дали проблема е от видео картата sad.gif
_razOr_
Какво се опитваш да инсталираш?
bLex
упраи са... Имах 2 дка мърсотия в процесора (радиатора) biggrin.gif biggrin.gif: biggrin.gif: DD:D:D:biggrin.gifbiggrin.gif
Nikich@
виш да ли не ти грее видео картата и аз имах такъв проблем
ама моя беше от видео картата
bLex
и как да видя
oL1pS
Гоче нали знаеш мойта какво правише през 2мин :? много по гадно от твоето и трябва да ресна PC за да се оправи до поредния бъг. Бях с GeFroce 5600 :@ много бъгава и я смених с GeForce 6200 A значи може проблема да ти е от спирането на винтилатора към видео картата и даи ма прах, ама незнам щото ти наскоро го беше прочиствал цялото PC.
fabriciovd
Хора, хора компютрите освен че трябва да работят, трябва да работят нормално, а това става само с чистене от вътре с една четчица посредством сваляне на всички компоненти без вентилатора и процесора от сокета. Сваляте всичко кабели,карти- квито и да са, РАМ, много е важно да се чисти РАМ-а заштото той е най-открит от към околната среда.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.