Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 100 girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
jivitu

Трейлър
Режисьор: Майкъл Дейвис
Сценарист:Майкъл Дейвис
Премиера: 25 Септември 2001г.
Жанр: Комедия/Романтичен
Актьорски състав: Джонатан Тъкър, Емануеле Чрикуй, Джеймс ДеБело, Катерин Хейгл, Лариса Олейник, Джейми Пресли
Ревю: Първокурсника в колежа Матю , среща момичето на мечтите си в асансьора по време на спиране на тока. Той така и не вижда лицето й, но мигновено се влюбва в нея. На сутринта електричеството се възвръща, но мечтаното момиче го няма. Всичко, което знае Матю, е че тя живее в женските общежития. Той тръгва в търсене на любимото момиче и прекарва невероятно пътешествие измежду стотици девойки.
Dawnload: http://zamunda.net/details.php?id=93923
ludoto_mimi
Готин филм. Гледала съм го преди години, сигурно като е излязъл още. Става, ако имате време за губене. Забавен е. wink.gif biggrin2.gif
Mimsey
Ааааа, луд филм! biggrin.gif Уникален е просто! smile.gif
c0mp
Наистина комедията е добра wink.gif
Bellatrix
Страхотно филмче, много ми хареса. Джонатан Тъкър е абсолютен сладур и е тооолкова млад и зелен в тази си роля biggrin2.gif . Докато го гледах, се сетих, че съм го гледала тук и тогава сууупер много му се накефих на актьорската игра rolleyes.gif .
Ога, препоръчвам ти го този филм, много ще ти пасне 18.gif
ludoto_mimi
Лелее, сега като видях снимките в IMDB и се сетих, че той участва в "The Black Donnellys"! shocking.gif Изобщо не го познах.
PoLiTy'
Преди доста време го гледах и помня сюжета в най-общи линии,но беше нещо готино.Май трябва пак да го гледам blink.gif
divata_airis
Опасна комедия - колкото абсурдна, толкова забавна...Хареса ми в общи линии, но не бих го гледала отново, освен ако не съм с компания...
Никол
Гледала съм филмчето-добро е! biggrin2.gif
tedi27
Добър е филма.Смешен е
ZuZka yeah
Яко филмче! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.