![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
Браво на всички!

Няма да коментирам всеки поотделно, защото ме мързи да пиша(попринцип, днес мислих само да разгледам..но като ди влезнах в любимата темичка и...

), от 2 часа се каня да ям...тряя спа...

..Оле голям идиот съм, нз за к`во ги пиша ся вс тия глупости

..Исках просто да кажа, че сте невероятни и наистина, ама наистина мн ми харесват стихотворенията ви..не го казвам само, защото и аз мн пъти съм получавала похвали или за да се мазня...просто мен писанито ми е страст от 2-ри клас

и определено мога да оценя истинските таланти...Е, разбира се едни ми харесват повече, др - малко по-малко..невъзможно е вс да ти допадне еднакво..но като цяло мога да кажа, че мн се кефя да чета ваши нища, защото в тях откривам част от себе си....или даже в повечето случаи изцяло се откривам! Продължавайте само така!

Оххх..нали нямаше да пиша мн...е отплеснах се...

...Та, мн се радвам, че темата се съживи, щото в последно време само аз ви заливах с мои неща..

...Мисля, че съм си изписала вс стхове от т`ва лято...ся тряя се разровя за няк`ви стари...имам мноооо, ама са на хвърчащи листчита , или в няк`ви стари тефтери, тетрадки...ауе аз като имам муза пиша, където ми падне...

...ама сега търся ли търся...

А за самокритиката..да си кажа честно мн рядко мога да харесам нещо свое...а дори и в началото да си го харесвам, след два дни като го погледна ще му намеря 374835 косура...и
поправяй...

...Оле, а като си видя няк`ви стари..нз защо ама се заливам от смях..
Олеее..к`во ми става днеска..нещо не съм наред, може би, щото не съм спала цяла вечер

...Ужас! Та, млъквам вече..още веднъж голямо
бравооос сладури

...Ся ще се поразгледам и се пригответе за нооово заааливане с мои неща!