Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Age of Empires
GGbit.info > Развлечение > Игри
vIkToRsHeFa
:|:Достъпна е ново демо на последната версия на Age of Empire, която може да изпробвате, докато очаквате най-новата - Age of Empire: Age of Kings. Още по заглавието ще се ориентирате, че действието се развива в разцвета на Римската Империя и ви среща с исторически личности като Юлий Цезар и Анибал. С тази игра ще прекарате чудесно времето си пред компютъра като се пренесете в един друг свят, на който вие сте господарят.
Rise of Day
Някакъв линк,или сайт от където може да се свали демото,можеш ли да дадеш 2thin[1].gif Благодаря предварително IPB Image
vIkToRsHeFa
QUOTE(Rise of Day)
Някакъв линк,или сайт от където може да се свали демото,можеш ли да дадеш 2thin[1].gif Благодаря предварително IPB Image

http://www.microsoft.com/games/age2/

А по фриитата сигурно също може да се намери... 1.gif
Rise of Day
QUOTE(GGBIT.INFO)
QUOTE(Rise of Day)

http://www.microsoft.com/games/age2/

А по фриитата сигурно също може да се намери... 1.gif
Благодаря за инфо-то,все пак IPB Image , но тази игра е доста "старичка" 2000 г. Btw.това е първата игра която съм започнал да играя на РС IPB Image - тя си е направо Класика IPB Image и горещо я препоръчвам на феновете на стратегическият жарн IPB Image След нея излизат "Age of Mythology" и "Age of Mythology - The Titans Expansion" А действително се очаква "Age of Empires III",но това ще е някъде към края на тази или началото на другата година,но не съм сигурен. Аз лично я очаквам с Голямо Нетърпение 1.gif
Paagrio
Четох в списания че играта ще е някъде в началото на великите геогр. открития ще има огнестрелни оръжия мисиите ще са от рода на да преплаваш океана да отидеш при индианците и да направиш колонийка има силни обещания за графиката...
vIkToRsHeFa
Просто взех линк кам еижа на маикрософт ако има нещо ново трябва да е там а иначе прав си така е линка не сочи където трябва... 16.gif 2.gif
Rise of Day
QUOTE(XaugyTuH)
Четох в списания че играта ще е някъде в началото на великите геогр. открития ще има огнестрелни оръжия мисиите ще са от рода на да преплаваш океана да отидеш при индианците и да направиш колонийка има силни обещания за графиката...
Точно така IPB Image Не мога да си спомня в кой бр. на "РС Мания" имаше превю на играта и затова карам по спомени,та така - играта ще започва от там,където свършва "Age of Empires II",ще се колонизира "Новия Свят",ще имаш база в "Стария Свят"-Европа в зависимост с коя нация игаеш. Интересното тук ще е,че трябва да изпращате ресурси до базта си и от там ще получавате ъпгрейди,за графиката няма какво да се каже - до сега Microsoft не са издали игра с слаба графика,или аз поне незнам.Разработчици на играта е някакво полско геймстудио
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.