Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Въпрос....
GGbit.info > Развлечение > Игри
K1llerAngel
Заради нета или компа ми лагва Lineage II всяка версия ?!?!? 512 Ram 256 Video Card 3,2 Ghz?!?!?!?!?!?!
gibona
Според инфото в нета РАМ-та е малко малка (521+256 или 512+512 ще е ОК). Освен интернета може и програми, вируси и т.н. да ти лагват компа. Преинсталирай windows за да се отървеш от втория вариант wink.gif
Цитат
L2 Lineage 2 Requirements

Minimum Requirements:

* Pentium 3 800MHz or better

* Higher than 256M

* GeForce2 or better 3D graphics card

Recommended Requirements:

* Pentium 4 1GHz or better

* Higher than 512M

* Geforce4 Ti or better 3D graphics card

Може да намалиш някои изисквания, за да ти върви палавно.
c0mp
Моите CPU и Video са по-слаби, RAM-а ми е 1024. Нет-а ми е ЕКК Лан 20лв. Играл съм Lineage 2 без особен лаг. Мисля, че сървара беше noobwars но не съм сигурен.

ПП: RAM-а може наистина да идва малко, особенно ако имаш повечко приложения, които ти го използват(освен играта). Спри някое, което не ти трябва в момента.
K1llerAngel
Може би е заради рама...но се пак от бая време не сам си прейнсталвам уиндоуса...Даже като не играя ми засича сигорно в това е проблема
Modjo
95% е заради това, пък и ако често си инсталирал и изтривал игри и програми те оставят едни файлчета (регистрационни и т.н) които допълнително затормозяват работата на операционната ти система wink.gif

едит: 5% вируси wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.