Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого харесвате повече Лукас или Нейтън??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
^Mim0zKa^
Това са ....може да се каже главните герои в сериала smile.gif Но понякога се питам кои ли предпочитате пове4е...по всякакви критерии!Избверете и обсаждайте!! 4.gif
Buhti4ka
В началото като ги видях ми хареса Лукас, и как иначе, такъв сладур е. Сега обаче към края на първия сезон (само него съм гледала) Нейтън също почна да ми става доста симпатиечен rolleyes.gif
И все пак засега отговорът ми е Лукас.
rusi4kata^
хмм доста е трудно unsure.gif ами на външен вид повече ми харесва Чад,мнооооооооооооооого е сладък wub.gif въпреки че и Нейтън не е за изпускане де blush.gif но аз по си падам по русички,тъй че той по ме кефи 10.gif тва на външен вид...а иначе по характер...пффффф още по трудно ми е.и двамата мн ми харесват,но Нейтън страшно много се промени откакто е с Хейли(в положителна посоко естествено) и тва направо е невероятно.а Лукас си е добра душичка още от началото,само не ми харесваше че спи с почти всяка срещната 9.gif но и той се промени,може би не колкото Нейт,но пак е нещо smile.gif и така...все пак причината да започна да гледам сериала е именно Люк,така че това още допринася до моя избор и той е... ЛУКАС 4.gif
Narlot
какво да ви кажа.Аз си ги харесвам и двамата.Те са колкото различни,толкова и еднакви.И двамата изглеждат страхотно,държът на любовта и приятелството.Израстнаха страшно много като личности и доказаха,че доброто е заложено във всеки човек.
^Mim0zKa^
Аз съшто сам за ЛУКАС wub.gif страхотен е! smile.gif
Jordan
Тва сме го обсъждали в темата за братята Скот бе хора...<<<ТУК>>>
Ма айде пак да кажа, аз съм си за Лукас...колкото и Нейтън да се промени то пак съм си за Лукас 3.gif
_HriS_TinA_
Оооооо много кофти въпрос , всмисъл аз и двамата си ги харесвам rolleyes.gif ...Lucas за6тото е 4увствителен и нежен, a Nathan за6тото си е Nathan и е много сладък и както казват вси4ки много израстна в сериала ...хммм немога да ре6а въпреки 4е в една друга тема писах 4е се кефя пове4е na Nathan .... wink.gif
Ralna
Нейтън е по-готиния от двамата
solenka
QUOTE(Ralna @ Jan 4 2006, 06:10 PM) *

Нейтън е по-готиния от двамата

Подкрепям това мнение с две ръце! 4.gif В първите две серии на сериала си харесах Лукас, но след това много започна да ми харесва Нейт, та и до сега. Когато го видя буквално се залепям за монитора. На външен вид и по характер страшно много ми допада! Наистина, Хейли много го промени ( към добро, естествено ), макар че не мога да отрека, че докато Нейт беше още гадняр супер много ме кефеше! 4.gif
Nasi
И за мен една от причините да почна да гледам ОТН беше Лукас-Чад,
но вече определено повече харесвам Нейтън!!!!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif
Electrum
Естествено в началото повече ме кефеше Лукас като герой.Ама сега в 3 сезон сички виждаме какъв стана Нейтан.Не че Люк не се е променил ама нещо повече цикли wink.gif .Все пак Chad Michael Murray ме радва страшно многооо и вече имам към 300 негови снимки на pc-to wub.gif а Jаmes lufferty в никакъв случай не е за изхвърляне... tongue.gif ммм и двамата са супер яки и тва си е 4.gif
^ice_kiss^
Hmmmm ako govorim za viziq,kolkoto i vseki da si ima otdelen vkus,prosto za sebe si bih kazala 4e lukas e edin ot nai-krasivite maje...opredeleno.Nathan ne e lo6,no...prosto razli4ni klasi.Za haraktera-Luk pravi mnogo gre6ki,no e mnogo iskren i...abe i kato geroi ot seriala e strahotno mom4eto...A nathan e malko agresiven i dosta zlobni4ak na momenti...ama ina4e kak da ne my se radva 4ovek na polojitelnata promqna.E moia glas e za Luk-krasiv,gotin,inteligenten,4uvstvitelen...MOMI4ETA,NE SI LI ME4TAQ VSQKA OT NAS ZA TAKOVA MOM4E?!?!?smile.gif
Eli_Baby
Миии и двамата са супер сладки на вънщен вид 4.gif Обаче аз определено предпочитам Нейтън wub.gif
Narlot
QUOTE(^ice_kiss^ @ Jan 7 2006, 01:49 PM) *

moia glas e za Luk-krasiv,gotin,inteligenten,4uvstvitelen...MOMI4ETA,NE SI LI ME4TAQ VSQKA OT NAS ZA TAKOVA MOM4E?!?!?smile.gif

4.gif Мечтая,сънувам и се моля за такова момче,но дали има наистина? smile.gif
rusi4kata^
QUOTE(Narlot @ Jan 7 2006, 02:38 PM) *

4.gif Мечтая,сънувам и се моля за такова момче,но дали има наистина? smile.gif

ооо и аз blush.gif но не ми се вярва да го срещнем някога.не че съм песимистка или нещо от сорта,обаче такова съвършенно момче не съществува...все нещо ще му куца за съжаление dry.gif ако е мнооооооого хубав ще е някав тъп по характер и обратно...е тва си е лично мое мнение де 10.gif но нали знаете-надеждата умира последна biggrin2.gif keep moving 4.gif
krisi
Мечтаем си със сигурност, но аз лично за момче като Нейтън blush.gif ,а защо не и самия Нейтън blush.gif biggrin.gif . Голям сладур е толкова обича Хейли и е готов на всичко за нея. Такъв магнетичен чар blush.gif абе с една дума става да си го сънуваш нощем blush.gif
Eli_Baby
QUOTE(krisi @ Jan 7 2006, 02:57 PM) *

Мечтаем си със сигурност, но аз лично за момче като Нейтън blush.gif ,а защо не и самия Нейтън blush.gif biggrin.gif . Голям сладур е толкова обича Хейли и е готов на всичко за нея. Такъв магнетичен чар blush.gif абе с една дума става да си го сънуваш нощем blush.gif

Хахаха и то не само да си го сануваме нощем ми и за през деня става biggrin2.gif Малии колко хубаво щеше да бъде ако пуснат няколко клонинга на Лукас и Нейтън из България! 18.gif Може малко бой да стане ама поне ше си заслужава! wink.gif
ludoto_tedi
ама аз като гледам вие много се размечтахте а??чак и клоникги чакат.нали знаете няма перфецтен човек на този свят.Лукас е много красив найстина ,но характера му куца.в началото беше супер як когато си харесваше Пейтън беше срамежлив обличаше анураци абе супер як беше.а сега вижте го не мога да го позная.а колкото до Нейтън постояяно го сравнявам с Джеймс и някакси не ми се връзва.на филма не ми харесва толкова колкото на мача който гледах.супер як беше там просто... уау.а ако има клонинги техни в България предостъпвам ви ги.защото аз познавам един който прилича на Лукас ,но характера му куца.sad.gif
rusi4kata^
аз взимам едииния клонинг на Чад вие се оправяйте 10.gif 15.gif
ludoto_tedi
ем обади се да те запозная щтото и той е от стз!:P
^Mim0zKa^
MOMI4ETA,NE SI LI ME4TAQ VSQKA OT NAS ZA TAKOVA MOM4E?!?!?
Ооооо и о6те как!!Аз си ме4тая за Лукас о6те от както го видях за 1 път...тва наистина е един от наи красижите маже...хаха и ако пуснат клонинг в България...моми4ета пазете се ...хахах biggrin2.gif Обожавам го...наистина,стра6ен е !cHAD mICHAEL mURRAY IS THE BEST!!!!!! 10.gif
common_sense
на външен вид и двамата еднакво ми харесват (или еднакво не ми харесват?!) biggrin2.gif честно казано и двамата не са нищо особено, има къде по-хубави актьори според мен. като роля гласувам за Нейт!!!! 4.gif най-дълбокият образ, най-любимият ми персонаж, въобще. 3.gif
ludoto_tedi
да страхотен е по външност.как няма да си мечтая за него. та аз заради него съм гледала историята на пепеляшка около 1000 пъти.просто го обожавам.но клонинг не мерси tongue.gif
^Mim0zKa^
Хахахахаха ludoto_tedi не си сама и аз сам са6татат като тебе Пепеля6ка я гледах незнам си колко пати само на наи яките моменти сас 4АД....мн сам зле...еми така е 4овек като е влюбен rolleyes.gif BTW ТВА ГО ПРАЯ и сас ОТХ...хиихих гледането по няколко пъти! 10.gif
ludoto_tedi
дам и аз съм така ,но само моминтите с Пейтън!!!обожавам ги!!!
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_tedi @ Jan 7 2006, 09:59 PM) *

ем обади се да те запозная щтото и той е от стз!:P

no problem biggrin2.gif
ludoto_tedi
ама се надявам да ти хареса и да ти прилича защото не снам може просто на мен така да ми се струва.но и този не е за изхвурляне.пъстри очи.185 там някъде руса коса smile.gif
nikol_ina
ами труден избор и за мен както за повечето от вас Чад беще една от причините да почна да гледам ОТХ отначало Джеймс ми беше антипатичен можеби заради самия герой всичкизнаем Нейтън какъв гаднярбеше едно разглезено богаташко синче но в последствие сесприятели с Лукас и е готов на всичко за Хейли тай че май Нейт е моя избор той най израсна като личност и Лукас израсна ноне чак толкова чуствитено 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Menna
Хихи 10.gif и тук избора е труден.На мен и двамата още от самото начало ми харесваха много 10.gif
По едно време сякаш повече харесвах Нейт,но въпреки това клоня към Лукас,така че избирам него 3.gif 10.gif 10.gif
Mimi
Лукас е по-готин.Супер пич е. wink.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Mimi @ Jan 8 2006, 11:25 AM) *

Лукас е по-готин.Супер пич е. wink.gif

А така ада6ке ! biggrin.gif
Iveto^
Само НЕЙТЪН!!!!
Ithilmor
Накрая на първия сезон съм едва, но мога да кажа твърдо, че Нейтън ми харесва повече. Не говоря за външен вид или нещо такова...Просто промяната в него...Уау!:)
^Mim0zKa^
Да наистина има голяма промяна! biggrin.gif
slyn4ice```
мисля че и в темата за това как започнахте да гледате сериала май обяснявах това,ама карай пак ще повторя smile.gif ми в началото много си харесвах Лукас,но може би с действията и на двамата сега определено си падам повече по Нейтън....и по самия James smile.gif
Toshev
Лукас е много по пич от Нейтън...

Нейтън го раздава егоист почти непрестанно и не го интересува почти нищо единствено се държеше нормално като се ожени за Хейли.
След това се изпоскара с Лукас за глупости и се върна към предишното си аз което е бая глупаво.
Лукас винаги се е опитвал да предпазва и помага на всички около себе си и е доста по умничък от Нейтън.

А и има сърце в преносен смисъл говора абе просто го харесвам толко много заради сходни черти с характера на героя.

И особено като ставаше въпрос за сърцето му ми хареса как беше казъл.Не ме интересува не искам да знам и да живея в страх .
e-rotica
Определено Лукас и като визия и като личност, макар че не е съвсем света вода ненапита, но все пак rolleyes.gif
tonkis
Ох и двамата са такива сладури, че не мога...В началато Лукас беше по-хубав (не само заради характера), може би защото Нейтан е бил много по-малък на години и още не толкова възмъжал, но сега в трети сезон...малеееее. Нейтан е станал страхотен, какво тяло, какво лице, ох-ох. А за Лукас, той ми идва прекалено сладникав, чак досадно перфектен, а апък има някакси много големи рамене, които не му се вързват с тялото и с главата.
James towel keeper
Аз съм за Нейтън rolleyes.gif
Eli_Baby
Мале хора то и аз супер много харесвам Джеймс...амааа като го видях тук http://img520.imageshack.us/img520/2091/oth317gt.jpg леко се поизплаших shocking.gif Представям си колко грим им слагат за снимките на филма щом в действителносъ изглежда така wacko.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 21 2006, 09:46 PM) *

Мале хора то и аз супер много харесвам Джеймс...амааа като го видях тук http://img496.imageshack.us/img496/31/oth318fu.jpg леко се поизплаших shocking.gif Представям си колко грим им слагат за снимките на филма щом в действителносъ изглежда така wacko.gif

Амии о6те по-ло6 е слу4еят с Камерън Диас ..въпреки 4е това е друг въпрос...хмм да виждала съм го на тази снимка ..но пък тя не е в състояние да промени мнението ми за него..еее не 4е съм му някаква супер голяма фенка оба4е ... по принцип говоря biggrin2.gif
solenka
QUOTE(Eli_Baby @ Jan 21 2006, 09:46 PM) *

Мале хора то и аз супер много харесвам Джеймс...амааа като го видях тук http://img520.imageshack.us/img520/2091/oth317gt.jpg леко се поизплаших shocking.gif Представям си колко грим им слагат за снимките на филма щом в действителносъ изглежда така wacko.gif

Тази снимка не съм я виждала, но съм виждала подобни. Наистина имат много грим, пък и май нашият човек има някакво заболяване на лицето, но аз продължавам да му се кефя! Вярно, че във филма изглежда перфектен, но продължава да ми харесва! wub.gif
^Mim0zKa^
Хахахахаха вааа не там наистина е много зле хора.....а на филма е много по разли4ен!Абе знайте ли кво може мом4ето да е карало 6арка пък от каде да знаем wink.gif
Eli_Baby
Хахахахаха тва за шарката и аз си го помислих wink.gif Ама може да е изглеждал така само за период от време wacko.gif Или пък както каза ^Mim0zKa^ може и да има някво заболяване! И се пак пак по-си го харесвам от Лукас 4.gif
mirka
А сигурни ли сте.4е не колаж? blush.gif Ина4е то си ли4и на филма като го дават на филма,4е има не6то на лицето.Но nvm,пак си е готин wub.gif
fenka_lucas_i_brooke
Лукас!!! 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(mirka @ Jan 22 2006, 12:32 AM) *

А сигурни ли сте.4е не колаж? blush.gif

За жалост това е жестоката истина huh.gif
Телевизията си знае работата wink.gif
Jordan
бе човека има пъпки, не сте ли виждали? wacko.gif Ква шарка, кви 5 лева...просто явно му е бил пъпчивия период и са го щракнали 16.gif
Все пак като е започнал сериала е бил на 17, нормално е все пак на тази възраст...от къде знаете, че снимката не е от тогава... ohmy.gif
Eli_Baby
Хахахаха май не трябваше да ви я показвам тая снимка,доста илюзии разбих 16.gif Ама хора кво искате,то почти няма хора на наща възраст без пъпки 10.gif Пък и едва ли винаги изглежда така shocking.gif
Jordan
еми така като гледам явно се е пооправил. То трябва маска да му сложат, за да прикрият всичко това по лицето му... unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.