Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого харесвате повече Лукас или Нейтън??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
fenka_lucas_i_brooke
Сори че се намесвам но според мен е било шарка!Това определено не са тинейджърски пъпки! 9.gif
Jordan
Дарлинг, хората като имат шарка си стоят у тях под карантина бе bangin.gif ! Как ще има шарка и ще ходи ей така, а Хилари Бъртън ще го целува.... 18.gif
mirka
О,нз ама тоя език неиния хи4 не ми изглежда реален,затова питам дали е колаж
Eli_Baby
QUOTE(mirka @ Jan 23 2006, 11:29 PM) *

О,нз ама тоя език неиния хи4 не ми изглежда реален,затова питам дали е колаж

Ахх хора толкова ли не можете да приемета че Джеймс е лекооо пъпчив 18.gif Снимката сам я сваляла от официален сайт на ОТХ и явно е истинска ,а и езика кво пък толкова му е 4.gif Пък шарката няма кво да я обсъждаме,както каза Jordan той ако е болен едва ли ще излиза навън wqd.gif
Jordan
Туй ами.
Аз малко ще се отклоня от нашите френдове от ОТН та да ви покажа онова малко, сладко мом4енце Малкълм(Франки Мюниц)...в ситуацията на Джеймс.
Клик 1
Клик 2
fenka_lucas_i_brooke
Аууу аз ако бях така нямаше да се появявам по светски събития! shocking.gif
RoXXy_
QUOTE(e-rotica @ Jan 19 2006, 10:59 PM) *

Определено Лукас и като визия и като личност, макар че не е съвсем света вода ненапита, но все пак rolleyes.gif

15.gif абе за какво ти е света вода ненапита, никой не ги харесва такива 15.gif

QUOTE(Eli_Baby @ Jan 21 2006, 09:46 PM) *

Мале хора то и аз супер много харесвам Джеймс...амааа като го видях тук http://img520.imageshack.us/img520/2091/oth317gt.jpg леко се поизплаших shocking.gif Представям си колко грим им слагат за снимките на филма щом в действителносъ изглежда така wacko.gif

QUOTE(_HriS_TinA_ @ Jan 21 2006, 09:51 PM) *

...хмм да виждала съм го на тази снимка ..но пък тя не е в състояние да промени мнението ми за него biggrin2.gif

и аз така казвам, пък и все пак момчето е на 20, до вчера е бил тийн, дайте го малко по споко, кво толкова....пък и аз харесвам Нейтън Скот biggrin2.gif....който няма такива проблеми с лицето
^Mim0zKa^
Да наистина дайте малко да се поуспокоим секи може би има такива периоди...леко пап4иви..хахах!И все пак Нейтън си е сладур!
ludoto_tedi
да голям сладур е.всеки е има пъпки така че....smile.gif
PrincetonGirl
аз харесвам и двамата,макар че почнах да гледам one tree hill заради chad michael murray,но след това взе да ми харесва и джеимс и сега не знам кои от тях е по готин.
IPB Image
Iveto^
Тая снимка определено показва кой е по-готиния!!!
mirka
Aми повече харесвам Чад,обаче определено Джеймс има мн по-хубаво тяло blush.gif
scandalous_girl
Чад беше причината да започна да гледам филма и ето защо го харесвам повече от Нейтън на външност(харесвам ли-по-точно го боготворя),но за самата му роля не съм на същото мнение.Първо смятах,че е съвършен,но постепенно промених мнението си и май сега не мога да определя кой от двамата повече ми харесва.
Хейли
От двамата най много харесвам Нейтън той е просто страхотен 4.gif biggrin.gif
zlat
Харесвам и Лукас и Нейтън.... В начало Нейт ме дразнише...но постепенно взе да ми харесва smile.gif обаче много повече харесвам Люк smile.gif Още в началото много ме грабна...стархотен е smile.gif
^Mim0zKa^
Да zlat права си наистина е страхотен!Огромен сладур е CHAD!!!! wub.gif
Jordan
Ехееееее антиреклама ли ще правиш на момчето? wacko.gif
Вече обсъждахме проблема му с пъпките huh.gif ...или с "шарката" му, както някой твърдяха... 15.gif
^Mim0zKa^
Ето малко снимки на моята любов...
IPB Image[/img] IPB Image IPB Image IPB Image Хммм....тука о6те на младини..
IPB Image когато го гледам тук ми поти4ат лигите...
IPB Image ......тука съ6то...
IPB Image [img]
IPB Image
IPB Image
IPB Image
P.S Съжалявам ако някой от тези снимки са били поствани!Дано ви харесат smile.gif
Eli_Baby
Еййй ^Mim0zKa^ супер яки снимки си сложила biggrin2.gif То тея снимчици секи ще накарат да се влюби в него 15.gif И се пак Нейтънчо е по-секси за мен blush.gif
rusi4kata^
мерси мн е як 3.gif само дето не ме кефи с дълга коса unsure.gif
sheikara
Значи сега и един мъж да си изрази мнението.Аз не сам педерас,ама ако бях жена на ЛУКАС щях да му се хвърля на врата като едното нищо. И се извинявам. че не е на кирилица,прееба ми се flextype

---mod edit:
Извинен си, но можеш да ползваш кирилизатора на форума. Там, където пише "Частичен превод". happy.gif
^Mim0zKa^
Много се радвам 4е ви харесват!Хмм с далга коса не е много хубав наистина..но пак е сладак!Хахахах ако ми бе6е тука не 6те му се хварля на врата ми направо 6те го саборя на земята...аххаах! 3.gif
solenka
Абе сега с този пост мога да си изям боя от всички фенки на Лукас, но все пак... 18.gif На мен лично ми се струва, че Лукас има някакво такова детско излъчване, не че не е готин, но може би така ми се струва от русата му коса или пък и аз не знам от къде, но ми прилича на някакво сладичко момченце. Но виж НЕЙТЪН...Това вече е друго нещо. Излъчването му е едно такова....на мъжкар. Ето затова толкова много ме кефи НЕЙТЪН, а и не само за това..... wub.gif blush.gif
Колкото повече фенки на Лукас, толкова по - добре за мен! wink.gif
Laurus
Хм.... интересен въпрос,аз не бях се замислял.Мисля,че Лукас (освен всичко друго) е добър в пълния смисъл на думата.Аз съм за него,повече,но и двамата са си братчета и двамата израснаха заедно (духовно)и станаха истински мъже! smile.gif и двамата герои са супер,гласувам и за двамата всъщност 4.gif
^Mim0zKa^
Хахахахах ей вижте каква рисунка на 4АД намерих...
IPB Image
Jordan
QUOTE(solenka @ Jan 30 2006, 08:59 PM) *

...от русата му коса или пък и аз не знам от къде, но ми прилича на някакво сладичко момченце. Но виж НЕЙТЪН...Това вече е друго нещо. Излъчването му е едно такова....на мъжкар. Ето затова толкова много ме кефи НЕЙТЪН, а и не само за това..... wub.gif blush.gif
Колкото повече фенки на Лукас, толкова по - добре за мен! wink.gif

solenka изби рибата обаче с тва "Колкото повече фенки на Лукас, толкова по - добре за мен!" 18.gif , де забрай феновете... mad.gif
"от русата му коса или пък и аз не знам от къде, но ми прилича на някакво сладичко момченце"
еми той човека си е сладко момченце, какво ти прилича 18.gif
Тва за нейтун, че прилича на мъжкар...абе има още да попорастне преди да заприлича на мъжкар. Все още е с много детско излъчване... blush.gif
zlat
smile.gif Чад си е много як...прекалено як...абе душица... и си има доста мъжествено излъчване. Точно тази русолява косичка и това сладко носленче го правят прекалено неустоим...За него мога да пиша с часове...просто е невероятен smile.gif А колкото до Нейт според мен не мога да кажа че има толкова мъжко излъчване...това че има доста оформенко тяло не значи че това го прави мъжествен...и той е готин...ама Чад си е най най smile.gif
rusi4kata^
QUOTE(zlat @ Jan 31 2006, 10:49 AM) *

smile.gif Чад си е много як...прекалено як...абе душица... и си има доста мъжествено излъчване. Точно тази русолява косичка и това сладко носленче го правят прекалено неустоим...За него мога да пиша с часове...просто е невероятен smile.gif А колкото до Нейт според мен не мога да кажа че има толкова мъжко излъчване...това че има доста оформенко тяло не значи че това го прави мъжествен...и той е готин...ама Чад си е най най smile.gif

а така 4.gif 4.gif 4.gif не знам,но на мен страшно много ми харесват устните на Чад blush.gif майкоооо просто са супер biggrin2.gif а Нейтън пък има яки очички 10.gif
Jane
Чад си ми е слабост, заради него почнах да гледам филма blush.gif Между другото поровете се за актуални снимки да видите дали му е детско излъчването 16.gif както и да е.. и всериалчето повече ме кефи от Нейтън, въпреки че се колебая, но той си ми е фаворит от самото начало. 10.gif
scandalous_girl
С риск да повторя повечето мнения според мен Чад може да не изглежда много мъжествено,но неговият чар е точно в по-нежните(да кажа детски) черти. Той е невероятно красив. А за Джеймс мога да кажа само,че не го смятам за много мъжествен,а точно обратното. Докато вие казвате за един от двамата колко хубаво ще е да ви паднат в ръчичките biggrin.gif ,аз не бих се отказала от нито един от тях.
^Mim0zKa^
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 31 2006, 06:12 PM) *

а така 4.gif 4.gif 4.gif не знам,но на мен страшно много ми харесват устните на Чад blush.gif майкоооо просто са супер biggrin2.gif а Нейтън пък има яки очички 10.gif

Хахахаахх да тва за устните сме го бсаждали...направо са уникалнии,а о4ите на 4ад са направо жестоки...едни такива кристално сини..ох мале..ле..ле!4ад е направооо убийствен супер много ме кефи!А Джеймс има хубаво тяло..и е сладур но определно Лукас е по-по-по...от него smile.gif
rusi4kata^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Jan 31 2006, 09:34 PM) *

Хахахаахх да тва за устните сме го бсаждали...направо са уникалнии,а о4ите на 4ад са направо жестоки...едни такива кристално сини..ох мале..ле..ле!4ад е направооо убийствен супер много ме кефи!А Джеймс има хубаво тяло..и е сладур но определно Лукас е по-по-по...от него smile.gif

Пуууу и аз не съм видяла че сте обсъждали устните на Чад...малееее бива ли такива работи 16.gif 18.gif хаха...дам той е супер якичък,ама да ви кажа нещо тялото му не ме кефи особено unsure.gif нз що,но някакси се губи пред Джеймс 10.gif Ние обаче трябва да направим един фен клуб на Чад кво ще кажете biggrin2.gif 18.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(rusi4kata^ @ Jan 31 2006, 09:48 PM) *

Пуууу и аз не съм видяла че сте обсъждали устните на Чад...малееее бива ли такива работи 16.gif 18.gif хаха...дам той е супер якичък,ама да ви кажа нещо тялото му не ме кефи особено unsure.gif нз що,но някакси се губи пред Джеймс 10.gif Ние обаче трябва да направим един фен клуб на Чад кво ще кажете biggrin2.gif 18.gif

Дааааааааааааааааа!Напълно съгласна!
pool^babygirl
И аз съм съгласна за фенклуба ама хич ме няма из тея работи...

И щях да забравя естествено, че Лукас ми харесва мнооого повече от брат си, но и Нейтън не е за изхвърляне...А иначе в моето училище има едно момче, което страшно много прилича на Лукас и мн си го харесвам...не само за това,че е като негов двойник, но той си е просто той ....ох малко се поотплеснах сори, за което ама си е сууупер
rusi4kata^
QUOTE(pool^babygirl @ Feb 3 2006, 12:51 AM) *

И аз съм съгласна за фенклуба ама хич ме няма из тея работи...

И щях да забравя естествено, че Лукас ми харесва мнооого повече от брат си, но и Нейтън не е за изхвърляне...А иначе в моето училище има едно момче, което страшно много прилича на Лукас и мн си го харесвам...не само за това,че е като негов двойник, но той си е просто той ....ох малко се поотплеснах сори, за което ама си е сууупер

От къде си душата,в кое даскало учиш да доида да те навестя да ми го покажеш този екземпляр 10.gif жалко че при нас няма такъв дето да прилича на него,защото доста често щях да му досаждам 15.gif и нямаше да съм само аз 3.gif
pool^babygirl
офф
Хаха аз съм от Сливен... ела ми на гости в ПМГ-то и ще ти го покажа wink.gif ... между дрегото имам и мнението на още едно момиче, че много прилича на него smile.gif))
офф
Amidala
хораа радваите сее biggrin.gif намерих Чад в класацията на най - красивите мъже .. той си го заслужава който иска да види тук :
http://www.mostbeautifulman.com/actors/cha...ges/pic08.shtml
^Mim0zKa^
QUOTE(Amidala @ Feb 6 2006, 11:58 AM) *

хораа радваите сее biggrin.gif намерих Чад в класацията на най - красивите мъже .. той си го заслужава който иска да види тук :
http://www.mostbeautifulman.com/actors/cha...ges/pic08.shtml

Еее как няма бе 4.gif Се пак тва е Chad MIchael Murray......най якия мъж wub.gif Много се радвам 4е е сред един от най красивите мъже в света и както казва6 той си го заслужава! smile.gif
Jordan
QUOTE(pool^babygirl @ Feb 3 2006, 01:51 AM) *

А иначе в моето училище има едно момче, което страшно много прилича на Лукас и мн си го харесвам...не само за това,че е като негов двойник, но той си е просто той ....ох малко се поотплеснах сори, за което ама си е сууупер

отвори ми любопитството, не можеш ли да се сдобиеш с негова снимчица...ей така с някое телефонче да го щракнеш без да искаш...
примерно ще снимаш твоя приятелка а хоп, щракваш него
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Feb 6 2006, 02:33 PM) *

отвори ми любопитството, не можеш ли да се сдобиеш с негова снимчица...ей така с някое телефонче да го щракнеш без да искаш...
примерно ще снимаш твоя приятелка а хоп, щракваш него

Jordan ,ти май искаш дори повече и от мен да го видиш,а 18.gif
^Mim0zKa^
Ооо и аз искам много да го видя!Винаги съм си мислила 4е 4ад си е уникален по рода си....хаха и за тва ми е много интересно 3.gif biggrin2.gif
april^^
Странно! И в Бургас има едно момче ркоето баяя си прилича! blush.gif Не е с руса коса но в муцуната е почти the same smile.gif Първия път замалко да се спъна като го видях хаха blink.gif Между Лукас и Нейтън нямам фаворит и двамата си ме кефят!
IPB Image
pool^babygirl
хаха нямате проблем Jordan, rusi4kata^, ^Mim0zKa^ да знаете и аз колко искам да се здобия с негова снимчица ... ама и колко пъти съм си го мислила това и все ще стане нещо , ама веднага щом го издебна и го снимам ще го сложа във форума smile.gif smile.gif smile.gif
rusi4kata^
QUOTE(pool^babygirl @ Feb 7 2006, 01:22 AM) *

хаха нямате проблем Jordan, rusi4kata^, ^Mim0zKa^ да знаете и аз колко искам да се здобия с негова снимчица ... ама и колко пъти съм си го мислила това и все ще стане нещо , ама веднага щом го издебна и го снимам ще го сложа във форума smile.gif smile.gif smile.gif

Мерси,мерси smile.gif абееееее и в Бургас ли има unsure.gif май само тука при нас нямаме Чадчо 16.gif хмм...ааа тя Тедито каза,че познава един дето приличал на него,ама аз още не съм го видяла sad.gif но който може да снима и да дава снимчици,за да видим дали приличат 10.gif айде пийс biggrin2.gif
Jordan
rusi4kata^, споко бе само любопитство. Няма да ти го взема 10.gif
Ама не сте само вие в Стара Загора, и ние тука нямаме никакви прототипи blink.gif Поне не съм вижал ни женско ни мъжко. 14.gif
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Feb 7 2006, 09:59 AM) *

rusi4kata^, споко бе само любопитство. Няма да ти го взема 10.gif
Ама не сте само вие в Стара Загора, и ние тука нямаме никакви прототипи blink.gif Поне не съм вижал ни женско ни мъжко. 14.gif

Вече съм спокойна 18.gif 18.gif 18.gif хмм явно нямаме късмет unsure.gif може да нямаме Чад,ама току виж се появила някоя Пейтън 3.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(april^^ @ Feb 6 2006, 11:57 PM) *

Странно! И в Бургас има едно момче ркоето баяя си прилича! blush.gif Не е с руса коса но в муцуната е почти the same smile.gif Първия път замалко да се спъна като го видях хаха blink.gif Между Лукас и Нейтън нямам фаворит и двамата си ме кефят!
IPB Image

Ей ти да не би да си от Бургасconfused.gifЗа6тото аз сам пак.....не сам мяркала 4ад...хаха наоколо!Ммммм мале ако има...зарязвам вси4ко и хуквам да го тарся..хаха smile.gif
april^^
В Бургас уча, иначе съм от Несебър blush.gif Амии 2-3 пъти съм го мяркала по главната в Бс и се зазяпвам някво...много тъпо се получава huh.gif хаххах То как да не се зазяпаш smile.gif
EyesWideShut
стига с тоя Чад... на мен не ми харесва особено...симпатичен е, но не е Джеймс (без значение дали е с акне или шарка wink.gif ) Пък и Чад нещо ме дразни с тая си роля "готов съм на помогна на всеки и за това си пъхам носа навсякъде".Като цяло ролята на Джеймс е по-добрата,а и самият той за мен лично е мммм... wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.