Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого харесвате повече Лукас или Нейтън??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
nelito_91
По външност харесвам повече Лукас, а по характер и двамата blush.gif
fenkanabrooke
И двамата много ги харесвам, но Лукас ми е любемец още от началото!!!
Mim_s
Лукас винаги ще си остане моя любимец каквото и да прави Нейт wink.gif smile.gif
pIsaNcH{}
Нейтъннннн blush.gif emoticon1 (55).gif emoticon1 (12).gif
marin4et000
Още като гледах Чат в „A Cinderella story” направо се влюбих в него.После се заребих по ОТХ и край!!!Като характер Лукас е точно мечтаното момче!А визия МАЙКО МИЛА!!!Спира ти даха.Е и Хейт на остава по-назад,нооо Лукасе просто е MY NUMBER 1!!!
Sway
И двамата са симпатични, но... не са големите красавци smile.gif Поне за мен не. Имат хубави ТЕЛА - слаби, стегнати, високи, Нейтън и мускулчета има доста tongue.gif Обожавам като показват малко плът тук и там biggrin.gif Но във физиономиите... оф и двамата ИЗОБЩО не ме кефят. Единия леко смачкан в носа, другия някъв без брадичка, с гадна кожа на белези...

Едно им признавам обаче -- имат НЕВЕРОЯТНИ сини очи и двамата (ех, пустата ми слабост към светлите очи..)
Marissa Cooper
И двамата са симпатични...Кой харесвам повече...винаги ме привличат светлите мъже,затова може би Лукас,има някакъв много изразителен поглед и като си присвие устата го харесвам smile.gif
А Нейтън ми идва..някак по мъж. biggrin.gif
or1g1nal
И двамата са адски сладки, но просто Чад ме кефи повече wub.gif wub.gif
Naley_fen
Aз съм фен на Нейтън.
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
в началото определен беше люк.. но след това с всеки изминал епизод си харесвах повече и повече нейт.. и двамата ме кефят 15.gif
OTH_BrOoke
От самото начало до края на 5ти сезон съм за Лукас (като най-якия в сериала smile.gif ) Такаче- ЛУКАС :*
Но и Нейт е много готин и също го харесвам много!!! :*
RoX My SoX
Нейтън (:
Според мен е най-страхотния персонаж(след Пейтън де). През целия сериал се промени и се разви много. Пък и като вънщност хич не е за изпускане rolleyes.gif
rodeo_boy
Лукас smile.gif
^^Brathan_4ever^^
Нейтън е по във всяко отношение спрямо лукас.Намери сили да се промени адски ме радваше като гадняр тогава най-много го обичах.Кефи ме повече защото държи на семейството си.Защото доказа че заради любовта човек си заслужава да се промени извървя дълаг път .И просто е невероятно секси особено когато беше брутален много брутален.
moni_hs
Нейтън естествено! Много грижовен и много добре се отнася с Хейли, и няма нищо общо с човека, който беше в началото на 1 сезон. Абе, само хубави неща мога да кажа, просто е върха… И на външен вид също е много много хубав, много е секси! ^И съм съгласна с ^^Brathan_4ever^^ че е "по-" от Лукас във всяко отношение!
summer77881
И аз се присъединявам към вас Нейтън е Номер ЕДНООООООООООООО !!!! Велик е просто мога да говоря за него с дни наред. Момче мечта......какъв беше какъв стана?!?!?!?! Ей такъв мъж да има всяка жена би било перфектно точен, категоричен, мил, грижовен, любвеобвилен ауууу за външният му вид няма да казвам нищо защото е перфектен а очите му са просто невероятни!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LoVe YOu !!!!!!!!!!!!!!!!!
elitu
С две ръце и два крака съм за Нейтън wub.gif wub.gif wub.gif Повече ми харесва от Лукас и поне знае какво иска.Любящ съпруг и грижовен баща,добър приятел и т.н.
Мая
По критерий за външен вид Лукас ми харесва повече. Но по-важен е характера на героя... а определено по-добрия е Нейтън. Той е сигурен в себе си, знае какво иска и адски много обича Хейли. Докато Лукас е пълна противоположност. Постоянно се лута насам натам... с 2 думи не знае какво иска.
ZuZka yeah
Външен вид - Нейтън.
Душевност - Лукас.

Абе, общо взето Лукас smile.gif (душевността взема връх).
Angel v noshta
Нейтън
traiana
Нейтън! wub.gif Героят му претърпя толкова положителни промени,а пък и по вънщност ми харесва повече от Люк! rolleyes.gif
mak3-l0ve
Цитат(Мая @ Aug 11 2008, 00:01) *
По критерий за външен вид Лукас ми харесва повече. Но по-важен е характера на героя... а определено по-добрия е Нейтън. Той е сигурен в себе си, знае какво иска и адски много обича Хейли. Докато Лукас е пълна противоположност. Постоянно се лута насам натам... с 2 думи не знае какво иска.

Точно rolleyes.gif
въпреки че на външен вид и Нейтън не е за изпускане biggrin2.gif
naley_
Нейтън..гледам тук не съм се подписала,странно защо ,но ето веднага съм първа 18.gif
Нейтън е по-секси blush.gif [лично мнение] като цяло има по-добър живот,има си жена и дете,а Лукас още не знае дали иска Брук или Пейт biggrin2.gif
badbaby22
Цитат(naley_ @ Aug 30 2008, 00:38) *
Нейтън..гледам тук не съм се подписала,странно защо ,но ето веднага съм първа 18.gif
Нейтън е по-секси blush.gif [лично мнение] като цяло има по-добър живот,има си жена и дете,а Лукас още не знае дали иска Брук или Пейт biggrin2.gif

И аз се чудих на себе си, къде съм забравила тази тема... 16.gif
Нейтън! По всички критерии - винаги той! blush.gif
fenkanabrooke
Естестено, че и моят фаворит е Нейтънчо, а и как ще е по друг начин. blush.gif wub.gif Забелязах, че повече от вас са започнали да гледат сериала именно, заради Чад, аз пъкна мен ми го преди 2 години едно моя съученичка, но както и да е, не това е важното сега. В начало не фаворизирах никой от двамата, изчаках да мине първи сезон и тогава чак да си вадя заключенията. Нейтън е момче, което е имало много повече предпоставки в живота си, за да се превърне в лош човек, но избра да се промени в името на любовта и да е верен на човека, който го обича. Какво направи Лукас, разби сърцето на две прекрасни момичета и развали взаимоотношенията между тях, но накрая остана невинен. От тогава не е спрял да си сменя любовите и да казва на жените колко е влюбен в тях. biggrin.gif
Нейтън е по във всяко едно отношение, иначе и двамата са красиви, аз си падам и по руси и по тъмнокоси. mrgreen[1].gif biggrin2.gif Нейтън просто е завършен образ, излъчващ сексапил. wub.gif 15.gif
LoVe _NaThAn
Нейтън
Красив , добър съпруг, баща и баскетболист ...
Абе сичко събрано само в един човек ...
ама и Лукас си го бива ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.