nelito_91
Apr 1 2008, 22:17
По външност харесвам повече Лукас, а по характер и двамата
fenkanabrooke
Apr 24 2008, 17:36
И двамата много ги харесвам, но Лукас ми е любемец още от началото!!!
Лукас винаги ще си остане моя любимец каквото и да прави Нейт
pIsaNcH{}
Apr 25 2008, 06:24
marin4et000
May 24 2008, 17:01
Още като гледах Чат в „A Cinderella story” направо се влюбих в него.После се заребих по ОТХ и край!!!Като характер Лукас е точно мечтаното момче!А визия МАЙКО МИЛА!!!Спира ти даха.Е и Хейт на остава по-назад,нооо Лукасе просто е MY NUMBER 1!!!
И двамата са симпатични, но... не са големите красавци

Поне за мен не. Имат хубави ТЕЛА - слаби, стегнати, високи, Нейтън и мускулчета има доста

Обожавам като показват малко плът тук и там

Но във физиономиите... оф и двамата ИЗОБЩО не ме кефят. Единия леко смачкан в носа, другия някъв без брадичка, с гадна кожа на белези...
Едно им признавам обаче -- имат НЕВЕРОЯТНИ сини очи и двамата (ех, пустата ми слабост към светлите очи..)
Marissa Cooper
Jun 10 2008, 12:38
И двамата са симпатични...Кой харесвам повече...винаги ме привличат светлите мъже,затова може би Лукас,има някакъв много изразителен поглед и като си присвие устата го харесвам

А Нейтън ми идва..някак по мъж.
or1g1nal
Jun 14 2008, 22:04
И двамата са адски сладки, но просто Чад ме кефи повече
Naley_fen
Jun 15 2008, 10:17
Aз съм фен на Нейтън.
Pe0ple*aLwaYs*LeavE
Jun 15 2008, 16:37
в началото определен беше люк.. но след това с всеки изминал епизод си харесвах повече и повече нейт.. и двамата ме кефят
OTH_BrOoke
Jun 24 2008, 11:10
От самото начало до края на 5ти сезон съм за Лукас (като най-якия в сериала

) Такаче-
ЛУКАС :*
Но и Нейт е много готин и също го харесвам много!!! :*
RoX My SoX
Jun 24 2008, 11:49
Нейтън (:
Според мен е най-страхотния персонаж(след Пейтън де). През целия сериал се промени и се разви много. Пък и като вънщност хич не е за изпускане
rodeo_boy
Jun 24 2008, 19:15
Лукас
^^Brathan_4ever^^
Jul 2 2008, 11:08
Нейтън е по във всяко отношение спрямо лукас.Намери сили да се промени адски ме радваше като гадняр тогава най-много го обичах.Кефи ме повече защото държи на семейството си.Защото доказа че заради любовта човек си заслужава да се промени извървя дълаг път .И просто е невероятно секси особено когато беше брутален много брутален.
moni_hs
Jul 17 2008, 14:31
Нейтън естествено! Много грижовен и много добре се отнася с Хейли, и няма нищо общо с човека, който беше в началото на 1 сезон. Абе, само хубави неща мога да кажа, просто е върха… И на външен вид също е много много хубав, много е секси! ^И съм съгласна с ^^Brathan_4ever^^ че е "по-" от Лукас във всяко отношение!
summer77881
Jul 31 2008, 00:24
И аз се присъединявам към вас Нейтън е Номер ЕДНООООООООООООО !!!! Велик е просто мога да говоря за него с дни наред. Момче мечта......какъв беше какъв стана?!?!?!?! Ей такъв мъж да има всяка жена би било перфектно точен, категоричен, мил, грижовен, любвеобвилен ауууу за външният му вид няма да казвам нищо защото е перфектен а очите му са просто невероятни!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LoVe YOu !!!!!!!!!!!!!!!!!
С две ръце и два крака съм за Нейтън

Повече ми харесва от Лукас и поне знае какво иска.Любящ съпруг и грижовен баща,добър приятел и т.н.
По критерий за външен вид Лукас ми харесва повече. Но по-важен е характера на героя... а определено по-добрия е Нейтън. Той е сигурен в себе си, знае какво иска и адски много обича Хейли. Докато Лукас е пълна противоположност. Постоянно се лута насам натам... с 2 думи не знае какво иска.
ZuZka yeah
Aug 11 2008, 00:00
Външен вид - Нейтън.
Душевност - Лукас.
Абе, общо взето Лукас

(душевността взема връх).
Angel v noshta
Aug 11 2008, 21:32
Нейтън
traiana
Aug 17 2008, 10:08
Нейтън!
Героят му претърпя толкова положителни промени,а пък и по вънщност ми харесва повече от Люк!
mak3-l0ve
Aug 30 2008, 00:21
Цитат(Мая @ Aug 11 2008, 00:01)

По критерий за външен вид Лукас ми харесва повече. Но по-важен е характера на героя... а определено по-добрия е Нейтън. Той е сигурен в себе си, знае какво иска и адски много обича Хейли. Докато Лукас е пълна противоположност. Постоянно се лута насам натам... с 2 думи не знае какво иска.
Точно
въпреки че на външен вид и Нейтън не е за изпускане
naley_
Aug 30 2008, 00:38
Нейтън..гледам тук не съм се подписала,странно защо ,но ето веднага съм първа
Нейтън е по-секси

[лично мнение] като цяло има по-добър живот,има си жена и дете,а Лукас още не знае дали иска Брук или Пейт
badbaby22
Nov 17 2008, 18:03
Цитат(naley_ @ Aug 30 2008, 00:38)

Нейтън..гледам тук не съм се подписала,странно защо ,но ето веднага съм първа
Нейтън е по-секси

[лично мнение] като цяло има по-добър живот,има си жена и дете,а Лукас още не знае дали иска Брук или Пейт

И аз се чудих на себе си, къде съм забравила тази тема...
Нейтън! По всички критерии - винаги той!
fenkanabrooke
Nov 18 2008, 13:07
Естестено, че и моят фаворит е Нейтънчо, а и как ще е по друг начин.
Забелязах, че повече от вас са започнали да гледат сериала именно, заради Чад, аз пъкна мен ми го преди 2 години едно моя съученичка, но както и да е, не това е важното сега. В начало не фаворизирах никой от двамата, изчаках да мине първи сезон и тогава чак да си вадя заключенията. Нейтън е момче, което е имало много повече предпоставки в живота си, за да се превърне в лош човек, но избра да се промени в името на любовта и да е верен на човека, който го обича. Какво направи Лукас, разби сърцето на две прекрасни момичета и развали взаимоотношенията между тях, но накрая остана невинен. От тогава не е спрял да си сменя любовите и да казва на жените колко е влюбен в тях. 
Нейтън е по във всяко едно отношение, иначе и двамата са красиви, аз си падам и по руси и по тъмнокоси.
Нейтън просто е завършен образ, излъчващ сексапил.
LoVe _NaThAn
Nov 21 2008, 12:19
Нейтън
Красив , добър съпруг, баща и баскетболист ...
Абе сичко събрано само в един човек ...
ама и Лукас си го бива ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.