Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого харесвате повече Лукас или Нейтън??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gossip Girl
Найтън е много по-готин според мен. Отначало много ми харесаше Люк, но ми стана много сладникъв!
pussy^^
Цитат(Prinston Girl @ Mar 12 2007, 19:38) *
Найтън е много по - готин според мен. Отначало много ми харесаше Люк, но ми стана много сладникъв

Подкрепямте напълно biggrin.gif biggrin.gif
hip_hop^girl
{ Нейтън е невероятно готин , но само като погледнеш Лукас и се влюбвваш в него обожавам стила му толква ее сладък 4е в началото нееможех да 4ета субтитрите заради него }
vasinka_{P}
Ох много труден избор. И двамата са големи сладури, двамата по отделно имат качества които много харесвам. Не мога да избера и двамата много ги харесвам rolleyes.gif mrgreen[1].gif blink.gif
emma_r
100% Нейтън
haley16
много е ясно кой е Нейтън естесвено!!!

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

---------------

Tedds
Нейтън или Лукас...отначало мислех Нейтън за много гаден но сгреших и двамата ми харесват.но Лукас си е класика аз заради него започнах да гледам ОТХ така че моят избор е Лукас,макар че и Нейт е готин smile.gif
candy
И двамата ме кефят но Нейтън малко повоче
*BringMeToLife*
Почнах да гледам ОТХ само зарад Лукас , но с течение на времетооо ... НЕЙТЪН ми стана любимец и той ме кефи най-много wub.gif wub.gif wub.gif
ladysunshine
Лукас ми харесва най-много по всичко и по характер в сериала и по външност и по всичко. Отначалото въобще не харесвах Нейтън, аи как и да го харесвам той беше голям гадняр в началото. Но когато се влюби в Хейли и се промени ми стана много симпатиче, но по външност не го харесвам особено. Определено фаворит ми е Люк
brooke_scott
ами Лукас като визия, а Нейтън като характер и по игра на баскет wink.gif
brooke_d
Твърдо за Лукчо съм си !!! Тои е мнго по-готин и добър от Нейт (нищо против него нямам де smile.gif )
dEniChka
Нейтьнн..просто ми е почти идеала за момче tongue.gif wub.gif
MoNrOsE
Ммм аз съм за Лукас,отдавна си го харесвам.Не че Нейт е лош,ама си предпочитам Лукана. 1.gif
Adorkable
Нейтън ме грабва с държанието си на лошо момче,а Лукас ме отблъсна с държанието си на "маминото дете" и с онази отвратителна гавра с Пейтън и Брук.
Да не говорим,че Нейтън и на външен вид е мммм.... biggrin2.gif
mimetyyy
Ами аз заради Лукас започнах да гледам сериала(тоест заради Чад wub.gif ),така че две мнения нямам по въпроса!Нейтън е сладур и наистина стана много добричък,ама Люк си е друго нещо... blush.gif
fNatic.
Макар и да съм гледал малко епизоди от ОТН повече ми допада Лукас
Buffy_Naley
Цитат(haley16 @ May 10 2007, 12:10) *
много е ясно кой е Нейтън естесвено!!!

4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif

---------------

на едно мнение сме 2thum[1].gif 2thum[1].gif
♥Didito♥
Нейтан разбирасе.Той е супер,Лукас ми е някак безли4ен,докато Нейтан е.... wub.gif...
black1wolf
О.о Определено Лукас.Нема спор.Просто тва ми е идола. smile.gif
she
отначало Лукас много ме радваше обаче след това ми стана някав банален с това добро сърце.... обаче пък Нейтън стана - Мечта biggrin2.gif
brooke'n'lucas
Ами.. започнах да гледам ОТН заради Чад, но с времето ми стана един такъв лигав и даже противен. Стигна се и до 1 ден, в който ми се прииска да му завра обувка в задника 18.gif И ако не сте разбрали още, да ви го кажа направо-Нейтън повече ми харесва. И по характер, и по външен вид, и по всичко. Той е просто...ммммм..hot smile.gif wub.gif

Lovin' Lafferty wub.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke @ Aug 30 2007, 01:40) *
Ами.. започнах да гледам ОТН заради Чад, но с времето ми стана един такъв лигав и даже противен. Стигна се и до 1 ден, в който ми се прииска да му завра обувка в задника 18.gif И ако не сте разбрали още, да ви го кажа направо-Нейтън повече ми харесва. И по характер, и по външен вид, и по всичко. Той е просто...ммммм..hot smile.gif wub.gif

Lovin' Lafferty wub.gif

18.gif 18.gif 18.gif,и аз мисля така,Джеймс4о е 10000000 пъти по як wub.gif
АНТИ 4АД
racheL_gattIna
Любимият ми персонаж в сериал заедно с Рейчал де.Просто Нейтън рулира пред Люк и като характер и като външност.Нейт и хъмм сладур секси направо щом го видя получавам оргазъм(това в кръга на шегата).Та за въшния вид е ясно но за харектера допадна ми държанието му на bad boy и характера му беше ми много забавен и мисля че израстна като харектер от лошо момце в добър и грижовен съпруг
LockedHeart
Първо ще кажа, че и двамата ми харесваха повече в самото начало. Като лошо момче Нейтън беше неустоим. А Люк трябваше да си остане "пренебрегнатия син" според мен. А не да става пръв фр с "лошия брат". И много се двуумя, защото Нейтън е супер секси и красив, но пък Люк е адски чаровен. За ролята обаче определено избирам Нейтън, защото Люк започва все повече и повече да ме дразни.
dqvol4eto94
Харесвам Люк още от началото. Тпйе страхотен! забалвен, грижовен , мил , готин. Нейт изобщо не ме кефи..
Mr. Winchester
Люк/ас
RoX My SoX
Като външност и двамата са сладури няма спор, но още от първия сезон на Лукас характера започна да му куца и вместо като Нейтън да започва да израства и да се развива за добро, той се превърна в някакво лигаво момченце, което не знае какво иска... Така че определено Нейт =)).
Катeто
И аз като повечето започнах да гледам сериала заради Лукас,но постепенно Нейтън ми захаресва повече,а като се влюби в Хейли потенциално ми стана любимец,много е мил и грижовен,и най важното знае какво иска,за разлика от Лукас rolleyes.gif

afr0dita
Може би предпочитам повече Лукас,но и Нейтън също много ме кефи!
Sway
Нито Лукас, нито Нейтън ме карат да ми 'трепне под лъжичката' както да кажем Дийн в 'Supernatural' smile.gif Виж той ме побърква само с вида си. А те двамата не че са грозни, не са, просто не са и типа мъж който да ми взема ума само с това как изглежда... с усмивката си...
brooke_scott
Цитат(Sway @ Dec 29 2007, 16:48) *
Нито Лукас, нито Нейтън ме карат да ми 'трепне под лъжичката' както да кажем Дийн в 'Supernatural' smile.gif Виж той ме побърква само с вида си. А те двамата не че са грозни, не са, просто не са и типа мъж който да ми взема ума само с това как изглежда... с усмивката си...

да и при мен така, с тая разлика 4е Дийн не ме кара да трепна само под лъжи4ката blush.gif biggrin2.gif rolleyes.gif ... ако ме разбрахте wink.gif
Jason_Pain
Определено Лукас, просто защото твърде много си приличаме по характер и нещата които му се случват се случват и на мен. Сродна душа, какво да правиш tongue.gif
LylY
Нейтън!
AirHos7ess
Люк 57.gif wub.gif
james laffery e slad
Нейтън
[dEs]
Цитат(brooke_scott @ Jul 24 2007, 10:13) *
ами Лукас като визия, а Нейтън като характер и по игра на баскет wink.gif

И аз така. Отначало беше Люк като характер, но.... се промени.
sn_fenka
Първо харесвах Лукас,но сега харесвам НЕЙТЪН!!! worthy.gif
pinko_z
От Лукас и Нейтън определено харесвам повече Нейтън! Особенно след онази случка на тържеството!
Gossip_Girl
Аз дори няма да се замисляв вотнах за Нейтън защото избирам най-любимия си персонаж срещу най-омразния си.Характера ,външноста любовта към баскетбола това са все неща които ми харесват много повече ми харесват в Нейт а не в Лукас .Той може да се бори израстна като характер намери сили да се опълци с баща си .Знаеше какво иска рядко виждах колебливост в очите му или несигурност наистина обич
аше Хеили и беше сигурен в това.Той се промени именно заради нея стана мъж а не лигаво богаташче.Ненападам никой но за мен Нейт е много ама много по стойностен персонаж а Лукас защото той умее да взема решения а Лукас покрай аферата си с Брук и Пейтън адски ми падна в очите.А за външност отново Нейт харесват ми очите му адски .Докато Люк има доста по лигав и детински вид.
heili
Лукас Скот Повече харесвам още от самото начало до сега Люк си ми остава любимец и това е ..нищо не може да го промени това просто си е страхотен готин и абсолютно всичко ми харесва в него smile.gif СаМо Лукас happy.gif Някак си от самото начало се докосна до мен самата и ме грабна ...харесва ми начин на мислене,държание и всичко..просто ми е любимец rolleyes.gif
Никол
Незнам...и двамата ме кефят,трудно ми е да избера...и по характер,и по външен вид,и по начин на живот-всичко ме кефи и в двамата! wacko.gif

burn4e
Нейтън
Marissa Cooper
Повече харесвам Лукас,не само по външност!
FluFi
И двамата .. всички в този филм ми харесва ..
gerencetyyy
Определено Нейтън - my bad boy wub.gif wub.gif wub.gif Напоследък Лукас много ме дразни
veseto_2402
Определено Лукас много повече ме кефи и като характер и като визия. Абе общо зето ми е любимец още от 1 сезон 0106[1].gif
whiskas`
Лукас ми харесваше в 1ви сезон,но сега повече Нейт wub.gif
Caribbean_girl
ммм на мен определено повече ми допада ролята на Нейтън..той е супер сладък и ддз супер много ме кефи wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
zkupenska
Лично аз смятам, че всеки един от двамата братя си има своят чар. rolleyes.gif В началото на серияла повече ми до падаше Лукас, но сега с неговата нерешителност нещо не съм му голям фен. Нейтън обаче е друго нещо. Той се промени на 180гр. Хубаво е да видиш макар и на филм, че един човек може да се промени толкова много и то в добра светлина. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.