Gossip Girl
Mar 12 2007, 18:38
Найтън е много по-готин според мен. Отначало много ми харесаше Люк, но ми стана много сладникъв!
pussy^^
Apr 3 2007, 16:05
Цитат(Prinston Girl @ Mar 12 2007, 19:38)

Найтън е много по - готин според мен. Отначало много ми харесаше Люк, но ми стана много сладникъв
Подкрепямте напълно
hip_hop^girl
May 5 2007, 21:12
{ Нейтън е невероятно готин , но само като погледнеш Лукас и се влюбвваш в него обожавам стила му толква ее сладък 4е в началото нееможех да 4ета субтитрите заради него }
vasinka_{P}
May 9 2007, 20:29
haley16
May 10 2007, 11:10
Нейтън или Лукас...отначало мислех Нейтън за много гаден но сгреших и двамата ми харесват.но Лукас си е класика аз заради него започнах да гледам ОТХ така че моят избор е Лукас,макар че и Нейт е готин
И двамата ме кефят но Нейтън малко повоче
*BringMeToLife*
Jul 17 2007, 10:16
ladysunshine
Jul 20 2007, 15:50
Лукас ми харесва най-много по всичко и по характер в сериала и по външност и по всичко. Отначалото въобще не харесвах Нейтън, аи как и да го харесвам той беше голям гадняр в началото. Но когато се влюби в Хейли и се промени ми стана много симпатиче, но по външност не го харесвам особено. Определено фаворит ми е Люк
brooke_scott
Jul 24 2007, 10:13
ами Лукас като визия, а Нейтън като характер и по игра на баскет
brooke_d
Jul 28 2007, 18:03
Твърдо за Лукчо съм си !!! Тои е мнго по-готин и добър от Нейт (нищо против него нямам де
)
dEniChka
Jul 28 2007, 18:08
Нейтьнн..просто ми е почти идеала за момче
MoNrOsE
Jul 31 2007, 19:28
Ммм аз съм за Лукас,отдавна си го харесвам.Не че Нейт е лош,ама си предпочитам Лукана.
Adorkable
Aug 1 2007, 12:10
Нейтън ме грабва с държанието си на лошо момче,а Лукас ме отблъсна с държанието си на "маминото дете" и с онази отвратителна гавра с Пейтън и Брук.
Да не говорим,че Нейтън и на външен вид е мммм....
mimetyyy
Aug 9 2007, 01:21
Ами аз заради Лукас започнах да гледам сериала(тоест заради Чад

),така че две мнения нямам по въпроса!Нейтън е сладур и наистина стана много добричък,ама Люк си е друго нещо...
fNatic.
Aug 9 2007, 01:51
Макар и да съм гледал малко епизоди от ОТН повече ми допада Лукас
Buffy_Naley
Aug 17 2007, 21:13
Цитат(haley16 @ May 10 2007, 12:10)

на едно мнение сме
♥Didito♥
Aug 17 2007, 23:50
Нейтан разбирасе.Той е супер,Лукас ми е някак безли4ен,докато Нейтан е....

...
black1wolf
Aug 29 2007, 08:56
О.о Определено Лукас.Нема спор.Просто тва ми е идола.
отначало Лукас много ме радваше обаче след това ми стана някав банален с това добро сърце.... обаче пък Нейтън стана - Мечта
brooke'n'lucas
Aug 30 2007, 00:40
Ами.. започнах да гледам ОТН заради Чад, но с времето ми стана един такъв лигав и даже противен. Стигна се и до 1 ден, в който ми се прииска да му завра обувка в задника

И ако не сте разбрали още, да ви го кажа направо-
Нейтън повече ми харесва. И по характер, и по външен вид, и по всичко. Той е просто...ммммм..hot
Lovin' Lafferty
♥Didito♥
Aug 30 2007, 00:47
racheL_gattIna
Oct 8 2007, 21:46
Любимият ми персонаж в сериал заедно с Рейчал де.Просто Нейтън рулира пред Люк и като характер и като външност.Нейт и хъмм сладур секси направо щом го видя получавам оргазъм(това в кръга на шегата).Та за въшния вид е ясно но за харектера допадна ми държанието му на bad boy и характера му беше ми много забавен и мисля че израстна като харектер от лошо момце в добър и грижовен съпруг
LockedHeart
Oct 8 2007, 22:04
Първо ще кажа, че и двамата ми харесваха повече в самото начало. Като лошо момче Нейтън беше неустоим. А Люк трябваше да си остане "пренебрегнатия син" според мен. А не да става пръв фр с "лошия брат". И много се двуумя, защото Нейтън е супер секси и красив, но пък Люк е адски чаровен. За ролята обаче определено избирам Нейтън, защото Люк започва все повече и повече да ме дразни.
dqvol4eto94
Oct 10 2007, 14:20
Харесвам Люк още от началото. Тпйе страхотен! забалвен, грижовен , мил , готин. Нейт изобщо не ме кефи..
Mr. Winchester
Dec 15 2007, 14:36
Люк/ас
RoX My SoX
Dec 28 2007, 14:54
Като външност и двамата са сладури няма спор, но още от първия сезон на Лукас характера започна да му куца и вместо като Нейтън да започва да израства и да се развива за добро, той се превърна в някакво лигаво момченце, което не знае какво иска... Така че определено Нейт =)).
Катeто
Dec 29 2007, 10:47
И аз като повечето започнах да гледам сериала заради Лукас,но постепенно Нейтън ми захаресва повече,а като се влюби в Хейли потенциално ми стана любимец,много е мил и грижовен,и най важното знае какво иска,за разлика от Лукас
afr0dita
Dec 29 2007, 12:03
Може би предпочитам повече Лукас,но и Нейтън също много ме кефи!
Нито Лукас, нито Нейтън ме карат да ми 'трепне под лъжичката' както да кажем Дийн в 'Supernatural'

Виж той ме побърква само с вида си. А те двамата не че са грозни, не са, просто не са и типа мъж който да ми взема ума само с това как изглежда... с усмивката си...
brooke_scott
Dec 29 2007, 21:24
Цитат(Sway @ Dec 29 2007, 16:48)

Нито Лукас, нито Нейтън ме карат да ми 'трепне под лъжичката' както да кажем Дийн в 'Supernatural'

Виж той ме побърква само с вида си. А те двамата не че са грозни, не са, просто не са и типа мъж който да ми взема ума само с това как изглежда... с усмивката си...
да и при мен така, с тая разлика 4е Дийн не ме кара да трепна само под лъжи4ката

... ако ме разбрахте
Jason_Pain
Dec 29 2007, 22:03
Определено Лукас, просто защото твърде много си приличаме по характер и нещата които му се случват се случват и на мен. Сродна душа, какво да правиш
AirHos7ess
Jan 19 2008, 00:17
Люк
james laffery e slad
Jan 20 2008, 01:31
Нейтън
Цитат(brooke_scott @ Jul 24 2007, 10:13)

ами Лукас като визия, а Нейтън като характер и по игра на баскет

И аз така. Отначало беше Люк като характер, но.... се промени.
sn_fenka
Jan 20 2008, 13:02
Първо харесвах Лукас,но сега харесвам НЕЙТЪН!!!
pinko_z
Jan 29 2008, 12:41
От Лукас и Нейтън определено харесвам повече Нейтън! Особенно след онази случка на тържеството!
Gossip_Girl
Feb 9 2008, 09:46
Аз дори няма да се замисляв вотнах за Нейтън защото избирам най-любимия си персонаж срещу най-омразния си.Характера ,външноста любовта към баскетбола това са все неща които ми харесват много повече ми харесват в Нейт а не в Лукас .Той може да се бори израстна като характер намери сили да се опълци с баща си .Знаеше какво иска рядко виждах колебливост в очите му или несигурност наистина обич
аше Хеили и беше сигурен в това.Той се промени именно заради нея стана мъж а не лигаво богаташче.Ненападам никой но за мен Нейт е много ама много по стойностен персонаж а Лукас защото той умее да взема решения а Лукас покрай аферата си с Брук и Пейтън адски ми падна в очите.А за външност отново Нейт харесват ми очите му адски .Докато Люк има доста по лигав и детински вид.
Лукас Скот Повече харесвам още от самото начало до сега Люк си ми остава любимец и това е ..нищо не може да го промени това просто си е страхотен готин и абсолютно всичко ми харесва в него

СаМо Лукас

Някак си от самото начало се докосна до мен самата и ме грабна ...харесва ми начин на мислене,държание и всичко..просто ми е любимец
burn4e
Feb 16 2008, 10:40
Нейтън
Marissa Cooper
Feb 28 2008, 13:14
Повече харесвам Лукас,не само по външност!
И двамата .. всички в този филм ми харесва ..
gerencetyyy
Mar 25 2008, 19:33
Определено Нейтън - my bad boy

Напоследък Лукас много ме дразни
veseto_2402
Mar 25 2008, 22:38
Определено Лукас много повече ме кефи и като характер и като визия. Абе общо зето ми е любимец още от 1 сезон
whiskas`
Mar 26 2008, 20:02
Лукас ми харесваше в 1ви сезон,но сега повече Нейт
Caribbean_girl
Mar 27 2008, 01:50
zkupenska
Mar 27 2008, 09:59
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.