Цитат(**Sophia** @ Feb 26 2007, 18:53)

Цитат(Angel_Lady @ Feb 17 2007, 11:38)

Цитат(kingsize-4eto @ Jan 31 2007, 10:43)

Определено повече харесвам Нейтън...Мисля,че той е по-чувствителен,мил,грижовен
Нима? Лукас от самото начало на филма, когато Нейтън беше кретен, нараняващ често чувствата на другите, та още тогава Лукас беше невероятно чувствителен и мил. И ако Нейтън е мил с Хейли, то Лукас се стараеше да бъде мил с всички - дори с тези, които не винаги бяха мили с него, помните ли как в първия сезон Лукас се държеше добре с Брук, въпреки нейната изцепка на онова парти в Нейтън? Или пък как заради Хейли се опитваше да бъде мил дори с Нейтън, който доста му беше вгорчил дните? Аз много се учудвах как продължаваше да бъде толкова мил и с Пейтън, която в началото също беше доста груба към него на моменти.
Аз определено харесвам повече Лукас отколкото Нейтън.
Според мене и двамата се мили и добри...Това че Нейтън е бил по-лош в първи сезон
не означава че не може да се промени.Все пак за почти всичко е виновен баща му.Той постоянно
го нахъсваше и се държеше непростимо.Също това че Лукас в първи сезон бе добър и мил,и майка му разлика
от Дан,не го тероризираше,не означава че Нейтън е по-гаден..
П.С.Само не разбирам защо постоянно оспорваш мненията на другите.Забелязала съм го
и в други теми,все пак всеки си има свое мнение.Peace!Да, така е, Нейтън се промени много от първия сезон нито съм казала, че и сега е гадняр, нито съм искала да го кажа. Просто напомних, че Лукас винаги е бил чувствителен, мил и грижовен и се е старал да бъде такъв към всички, а Нейтън не винаги е бил такъв.
Има неща, за които всеки може да има мнение, но има и други, които са факти. Например факт е, че Нейтън преди беше гадняр, а Лукас не е бил, това не е просто мое мнение.
Всъщност сега и Нейтън ми е симпатичен, но както вече казах Лукас ми е по-симпатичен.
Съжалявам за офтопика, но трябва да отговоря на зададения ми въпрос:
Колкото до това защо оспорвам някои мнения - ами защото това е форум - идеята е да споделяме, обсъждаме и сравняваме вижданията си. Мои мнения също са били оспорвани и аз го приемам и евентуално защитавам мнението си, по този начин се води дискусия. А ако се зачетеш, ще откриеш, че аз също така съм изразявала съгласието си с някои мнения, не винаги оспорвам мненията на другите.