Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кого харесвате повече Лукас или Нейтън??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
lemmy
И аз съм за Лукас не 4е беше при4ината да запо4на да гледам серяла по-скоро заради самия герой на Чад, Лукас е умен и чувствителен и най ме привле4е това 4е всеки епизод запо4ва с някоя мъдра мисъл на известен писател който цитира, наистина е вдъхновяващо. Пък и Чад е сладур.
Lucky Me_{}
Такам...честно казано започнах да гледам One Tree Hill главно заради Чад, колкото и глупаво да звучи... rolleyes.gif Но впоследствие Нейтън просто завладя сърцето ми 18.gif 18.gif 18.gif Еми да, смешно си е, обаче Нейтън е...той е ... МЪЖЪТ!!! wub.gif
Iv1tyYy
Аз пък си харесвам Чад/Лукас 10.gif И двамата са пичовИ,но освен по външност Лукас бие Нейт и по интелект според мен bigwink[1].gif въпрос на вкус smile.gif
Ice^Ice^Baby
Хм и двамата са страхотни..........Но аз бих избрала за себе си Нейтън worthy.gif просто Чад ми е малко сладникав- иначе двамата като герои са доста ( как да се изразя) Не-повърхностни и сложно устроени
GaBiTo
Мисля че ще подкрепя Лукас,защото винаги ми е харесвал.Макар и понякога той да сгазва лука винаги се измаква сам.Но не че имам нещо против Нейтан-напротив.И него много си го харесвам най-вече,защото след като се влюби в Хейли и от лошото момче се превърна в мил и добър.Ама за мен Лукас е the best 4.gif 4.gif
Mrs.Ackles
Мен честно казано Нейт много повече ме кефи от Лукас....нз, просто като го видя и нещо ми става blush.gif wub.gif Голямо сладурче е! biggrin2.gif И Люк е готин, ама Нейтън супер много си го обичкам! rolleyes.gif
siestta_88
Иска ли питане естествено, че най-якия пич от сериала е nathan...а може би и не само в самия сериал....е да и Chad е симпатяга и героя му е готин, но не може да се сравнява с Nathan...за мен той си е идеала за момче - висок, с тъмна коса, сини очи, атлетичен...с една дума перфектен е, така че давам гласа си за Nathan/ James 4.gif 4.gif tongue.gif wub.gif IPB Image

Mod edit:Ще те помоля да пишеш да кирилица и да прочетеш правилата!
Libby
QUOTE(Bucky_ @ Jul 14 2006, 21:54) *

И аз съм за Лукас не 4е беше при4ината да запо4на да гледам серяла по-скоро заради самия герой на Чад, Лукас е умен и чувствителен и най ме привле4е това 4е всеки епизод запо4ва с някоя мъдра мисъл на известен писател който цитира, наистина е вдъхновяващо. Пък и Чад е сладур.

the same here wink.gif Нейтън е човекът! wub.gif wub.gif
sheli_88
И двамата са яки 4.gif 4.gif 4.gif
*PeyT*
ЛУКЧО естествено! blush.gif biggrin2.gif Нейт е сладък, но моя фаворит беше, е, и ще си остане Чад!! Аз(както и почти всички останали) почнах да гледам OTH именно заради него! smile.gif Няма такъв сладур просто, как да не завидиш на София, че го е имала blush.gif inlove.gif 15.gif wub.gif blush.gif
Mai4et0
Лукас определено ме кефи повече blush.gif
KaRaMeL_
В началните епизоди на Първи сезон, Лукас ми харесваше повече, защото беше твърде добър, докато Нейтън беше доста конфликтен, постоянно се заяждаше с Лукас и се правеше на "Вижте кой съм". Но откакто Нейтън е с Хейли нещата се промениха...самият той се промени, стана по-добър. В момента и двамата ми харесват и като външност, и като личност на героя. Но може би имам повече симпатии към Нейтън 10.gif
Bloody_Tears
определено нейт.
common_sense
(dqvol4e7o_mims @ Sep 9 2006, 21:20) *

определено нейт.

rolleyes.gif
Bethany
(common_sense @ Sep 11 2006, 23:27) *

определено нейт.

rolleyes.gif

4.gif
Estell
(Bethany @ Sep 13 2006, 00:29) *

(common_sense @ Sep 11 2006, 23:27) *

определено нейт.

rolleyes.gif

4.gif

wub.gif Винаги съм предпочитала Нейтън... Дори когато беше лош, пак ми харесваше повече.
{HoNeY}
Аз съм си за Люк с две ръце 4.gif
Просто той ми е любимият актъор като цяло, адски много ме кефи. Харесвам и Нейтън, много е сладък, обаче Лукас е номер 1 и всъщност той е виновника да се зарибя по този сериал, така че... biggrin.gif wub.gif
DeSeRt^RoSe
Само Лукас wub.gif 0106[1].gif супер сладък е и Нейтън не е за изпускане обаче Чад си и е друго нещо
{`BrukaS`}
И аз съм за Лукас 10.gif Лично мен ме плени с невероятния си поглед!Просто като присвие очи и...толкова силен поглед не съм виждала! wub.gif
Tutor_Girl
Първи сезон повече харесвах Лукас ама той към средата ми падна в очите и оттогава Нейтън си е на първо място!Обожавам това момче,не само че е СУПЕР ЯК,но и е много мил и страхотен човек!
cool_girl
ами и двамата са страхотни,но Лукас пове4е ми харесва smile.gif
brooke'n'lucas
Лукас blush.gif Толкова е сладък wub.gif ...пък и е любимият ми актьор!И Нейт е хубав, но...Нейт не е Люк biggrin.gif
DaniEl
Преди не бих се и поколебал да отговоря Лукас ,но от както гледам 4-ти сезон ми падна много в очите dry.gif Но определено немога да кажа че Нейтън ми харесва даже на против biggrin2.gif Затова ще кажа все пак Чад/Лукас smile.gif
Jolly_GirL
И двамата са големи сладури,но Лукас пове4е ме кефи 4.gif 4.gif 4.gif
delinda
Нейтън си е много по-готин.Докато Лукас-сладур е,но няма тяло като на Нейтън,нито пък е толкова секси!А и Нейт притежава странно излъчване,чар или както искате го наречете,което ме кара да го харесвам повече.
Bloody_Tears
(delinda @ Nov 11 2006, 21:37) *

Нейтън си е много по-готин.Докато Лукас-сладур е,но няма тяло като на Нейтън,нито пък е толкова секси!А и Нейт притежава странно излъчване,чар или както искате го наречете,което ме кара да го харесвам повече.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif biggrin2.gif
^^HeLa^^
определено все повече харесвам Нейтън, Лукас също е готин, но става все по-рус 16.gif в първи сезон мисля, че беше много по-добре от сега.
devon
Как може изобщо да ги поставяте двамата на един кантар?!?Лукас неможе да се качи на малкия пръст на Нейтън!!! И смятам че това не е само мое мнение надявам се вскоро време заблудените момиченца да се осъзнаят и да видят че няма момент от сериала в който Лукас да е превъзхождал Нейт. Да земем например 4 сезон където Лукасчу е по гей от всякога а Нейтън е по готин откогато и да е било ако това е възможно smile.gif Е тва си е от мен. Радвайте се на Нейтън и се молете "любимия" ви Чад да се стегне малко 10.gif
BrOOke&LuCaS
QUOTE({HoNeY} @ Sep 29 2006, 18:59) *

Аз съм си за Люк с две ръце 4.gif
Просто той ми е любимият актъор като цяло, адски много ме кефи. Харесвам и Нейтън, много е сладък, обаче Лукас е номер 1 и всъщност той е виновника да се зарибя по този сериал, така че... biggrin.gif wub.gif

Определено съм съгласна с теб 4.gif

Колкото до devon тва че на теб Нейтън ти харесва повече не значи че Люк е гей! А ако погледнеш отново 1 сезон ще видиш че Люк го превъзхожда мноого повече! И Чадчо няма какво да се стяга миличка! Тва че са му дали такава роля в сериала и че в 4 сезон така са го измислили сценаристите не ти дава повод да го обижаш, ясно ли е? Той да не е виновен? Той играе това което са му казали. Тва да не значи че е гей? mad.gif Гледай си там Нейтън и се кефи...аз да съм тръгнала да го обиждам?
ZoReNtSe
За мен и двамата са невероятни, но сякаш в момента Нейт ми е по- на сърцето
**Sophia**
Аз от много отдавна харесвам Chad,мисля че еголям сладур.Той е идеалът ми за мъж!И мисля че който не го харесва няма вкус!Много го харесвах в 1 сезон.В 4 тия косата му е много зализана,но пак го харесвам.Относно James в 1 сезон не можех да го понасям,защото беше малко груп,но после и той стана такъв сладур!.......
Vqtarcheto
Нейтън си ми е слабост от самото начало. smile.gif
DeSeRt^RoSe
Големи сладури са и двамата,но Лукас повече ме кефи.Просто това момче е голям красавец 4.gif
(:ive7{}:)
И Нейт е сладур, оба4е Лукас .......
той просто е невероятен направо идеален
sanuvam
Имам симпатии към Нейтън повече smile.gif
Alex_Love_Lucas
Преди бях фенка на Нейтън, но сега съм на Лукасчо wub.gif даже май съм влюбена wub.gif
kingsize-4eto
Определено повече харесвам Нейтън...Мисля,че той е по-чувствителен,мил,грижовен и е готов на всичко за Хейли.Иначе Лукас ми харесва също,но не може да се сравнява с Нейтън wink.gif
Adskata
ЛУКАС определено
sweet_DENI_f
И двамата са страшни. Не мога да определя кой ме кефи повече tongue.gif
Desire
Нейтън 4.gif
storm
За случая е подходяща поговорката: "От трън, та на глог". dunno[2].gif И двамата се надпреварват по нетърпимост, тъкмо мислиш, че глупостите на Hейтън взимат връх, и ето на прясно изруcеният Лукас сервира ново ястие. Затваряш си очите 1 сезонclosedeyes.gif , втори сезонclosedeyes.gif , третиclosedeyes.gif ... и на четвъртия вече не се издържа 19.gif
Как мислиш, Menna ? ermm.gif
Nasi
Цитат(storm @ Feb 5 2007, 17:52) *
За случая е подходяща поговорката: "От трън, та на глог". dunno[2].gif И двамата се надпреварват по нетърпимост, тъкмо мислиш, че глупостите на Hейтън взимат връх, и ето на прясно изруcеният Лукас сервира ново ястие. Затваряш си очите 1 сезонclosedeyes.gif , втори сезонclosedeyes.gif , третиclosedeyes.gif ... и на четвъртия вече не се издържа 19.gif
Как мислиш, Menna ? ermm.gif

Не съм Менна, ама съм съгласна. Пък и съм сигурно , че и тя така мисли, нали Даренце 18.gif

Хвани единия та удари другия. Хич ама хич ги няма напоследък.

На Менна още и стискам палци, дано свършан работа и този път 4.gif
qwe123
Цитат(sweet_DENI_f @ Feb 4 2007, 22:18) *
И двамата са страшни. Не мога да определя кой ме кефи повече tongue.gif

И аз съм така мисля.В началото обожавах Чад,ама с времето Джеймс ми стана много хубав blush.gif
DjuDju
НЕЙТЪН
Bong
Mнооогооо труден въпрос но ми се струва че по-пич е Лукас
Angel_Lady
Цитат(kingsize-4eto @ Jan 31 2007, 10:43) *
Определено повече харесвам Нейтън...Мисля,че той е по-чувствителен,мил,грижовен

Нима? Лукас от самото начало на филма, когато Нейтън беше кретен, нараняващ често чувствата на другите, та още тогава Лукас беше невероятно чувствителен и мил. И ако Нейтън е мил с Хейли, то Лукас се стараеше да бъде мил с всички - дори с тези, които не винаги бяха мили с него, помните ли как в първия сезон Лукас се държеше добре с Брук, въпреки нейната изцепка на онова парти в Нейтън? Или пък как заради Хейли се опитваше да бъде мил дори с Нейтън, който доста му беше вгорчил дните? Аз много се учудвах как продължаваше да бъде толкова мил и с Пейтън, която в началото също беше доста груба към него на моменти.
Аз определено харесвам повече Лукас отколкото Нейтън.
**Sophia**
Цитат(Angel_Lady @ Feb 17 2007, 11:38) *

Нима? Лукас от самото начало на филма, когато Нейтън беше кретен, нараняващ често чувствата на другите, та още тогава Лукас беше невероятно чувствителен и мил. И ако Нейтън е мил с Хейли, то Лукас се стараеше да бъде мил с всички - дори с тези, които не винаги бяха мили с него, помните ли как в първия сезон Лукас се държеше добре с Брук, въпреки нейната изцепка на онова парти в Нейтън? Или пък как заради Хейли се опитваше да бъде мил дори с Нейтън, който доста му беше вгорчил дните? Аз много се учудвах как продължаваше да бъде толкова мил и с Пейтън, която в началото също беше доста груба към него на моменти.

Според мене и двамата се мили и добри...Това че Нейтън е бил по-лош в първи сезон
не означава че не може да се промени.Все пак за почти всичко е виновен баща му.Той постоянно
го нахъсваше и се държеше непростимо.Също това че Лукас в първи сезон бе добър и мил,и майка му разлика
от Дан,не го тероризираше,не означава че Нейтън е по-гаден..
П.С.Само не разбирам защо постоянно оспорваш мненията на другите.Забелязала съм го
и в други теми,все пак всеки си има свое мнение.Peace!

Angel_Lady
Цитат(**Sophia** @ Feb 26 2007, 18:53) *
Цитат(Angel_Lady @ Feb 17 2007, 11:38) *

Според мене и двамата се мили и добри...Това че Нейтън е бил по-лош в първи сезон
не означава че не може да се промени.Все пак за почти всичко е виновен баща му.Той постоянно
го нахъсваше и се държеше непростимо.Също това че Лукас в първи сезон бе добър и мил,и майка му разлика
от Дан,не го тероризираше,не означава че Нейтън е по-гаден..
П.С.Само не разбирам защо постоянно оспорваш мненията на другите.Забелязала съм го
и в други теми,все пак всеки си има свое мнение.Peace!

Да, така е, Нейтън се промени много от първия сезон нито съм казала, че и сега е гадняр, нито съм искала да го кажа. Просто напомних, че Лукас винаги е бил чувствителен, мил и грижовен и се е старал да бъде такъв към всички, а Нейтън не винаги е бил такъв.
Има неща, за които всеки може да има мнение, но има и други, които са факти. Например факт е, че Нейтън преди беше гадняр, а Лукас не е бил, това не е просто мое мнение.
Всъщност сега и Нейтън ми е симпатичен, но както вече казах Лукас ми е по-симпатичен.
Съжалявам за офтопика, но трябва да отговоря на зададения ми въпрос:
Колкото до това защо оспорвам някои мнения - ами защото това е форум - идеята е да споделяме, обсъждаме и сравняваме вижданията си. Мои мнения също са били оспорвани и аз го приемам и евентуално защитавам мнението си, по този начин се води дискусия. А ако се зачетеш, ще откриеш, че аз също така съм изразявала съгласието си с някои мнения, не винаги оспорвам мненията на другите.
__DaRiTy__
И двамата са големи сладури!Но определено Нейтън повече ми харесва. biggrin.gif

N@det0
И двамата са големи сладури,но Лукас си ми е фаворит още от първи сезон smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.