Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "In Da Club"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
ludoto_tedi
"In Da Club"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (8:00-9:00 p.m. ET)
12 февруари 2008 година

Всички в Три Хил се събират и бандата отива в ТРИК на концерт на The Honorary Title. Докато Пейтън и Хейли виждат това като шанс да покажат новият им талант, Кари се опитва да се сближи с Нейтън. Брук кара нищонеподозиращия Маут да отиде на среща с Милисънт. Линдзи се спречква с Лукас, заради посещението му при Пейтън.

П Р О М О

Официални снимки

5.07 Music:
The Hives - "Tick Tick Boom"
Wideawake - "Sun And Shadow"
Alex Winston - "Would You Still Be Mine"
Switches - "Drama Queen"
Monster - "Hey Mrs. (Glamour Puss Mix)"
Center Court Party - "Read My Lips"
Red Panda - "Just Let It Go"
The Temporary Thing - "Jean Paul Belmondo"
Echo Helstrom - "Where I Sleep"
The Velocet - "Chinatown"
David Kater - "Never Meant For You (Robotekks Mix)"
Round 2 - "Almost"
Kate Voegele - "No Good"
The Honorary Title - "Thin Layer"
The Honorary Title - "Stay Away"
The Honorary Title - "Far More"(CODA)

5.07 Download:
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda. Net
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Arena. BG
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Mininova. ORG
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG

5.07 Субтитри:
One Tree Hill - 05x07 (papy2000)

С чудесната помощ на ludoto_mimi криво ляво се справихме.Надяваме се да останете доволни smile.gif.Без Наси и Дари сме зле и цял ден не можахме да направим тема.Цял зян сме.... ама както каза Мим,все пак смотахме темата biggrin.gif
girl_from_hell
ау време е малко да си видя любовите smile.gif ох ще го чакам с нетърпение епизода
BaRbInCeTo
време беше 4.gif
мн тапо ми се струва след като целува Пейтън Лукас да предложи на Линдзи 9.gif 14.gif тая Кари да я махат че ша я махна през монитора
^^HeLa^^
Явно се задава поредният добър епизод от пети сезон smile.gif Лукас и Пейтън са доста непредсказуеми в предния епизод тя го целеше с творчеството му, а сега е предприела по различен подход. Очертават се доста интересни моменти покрай новия любовен триъгълник.
Кари за нея нямаше кой знае какво в промото, но това което в резюмето на серията ме кара да си мисля, че в този епизод Кари ще стане още по-безсрамна и настоятелна, ако скоро Хейли не се усети и не предприеме нещо ще си има сериозни проблеми.

ПС. Тази която ги видя да се целуват Хейли ли беше?

miss_inzaghi виж в темата Спойлери
girl_from_hell
да хейли е
KaDeMiEUxoTo
Незнам но според мене Kуинтун ще се оправи .......... но искам само Хейли да се усети за Кари и сичко да е наред ......... знаете ли кое ще баде готино Куинтун и Кари .... tongue.gif mrgreen[1].gifbiggrin2.gif
vasinka_{P}
Епизода ще е многооо интересен, най сетне ще видим развитие в отношенията на Лукас и Пейтън worthy.gif А за Кари мога само да кажа че ми е супер противна. sick1.gif С нетърпение чакам следващата серия.
miim4eto
инрересна серия се заформя дано оправдае очакванията smile.gif
FaLLOuTbOy
Lucas and Peyton - True Love Always. Само ми е чудно какво ще направи Хейли след като вече ги видя ohmy.gif
Катeто
Хейли миналия път като ги видя се скара с Лукас и сега ми е многоо инт да видя какво ще направи.Сигурно ще издрънка на Линдзи wacko.gif Тея серии си плачат за бой Хейли./Кари,Пейтън/Линдзи,а Нейт и Люк да гледат.....

aDiTy
дам ще бъде доста интересна сериика очаквам я с нетърпение smile.gif
zuzito
dry.gif Поредното промо,в което има само Лейтън...Време е Лукас и Пейтън да решат какво ще правят,най-вече той,който лъже приятелката си! Вече леко взе да ми става...скучна тая история.Доста лицемерно е в моите очи да кажеш на някого всичко онова от финалните сцени на 6 епизод (Най-вече:"Ще ми се никога да не го беше казвал,защото нищо от това не е истина!"?!) и после да отидеш,да му кажеш колко много го обичаш и т.н. Пейтън никога не ми е била любим персонаж,но този път надмина очакванията ми.Все пак ще е интересно и дано е по-забавно от 6 еп,защото на мен ми беше доста тъжен. 1crying[1].gif
rali4kata
Супер епизод ще бъде отново,а и след като ще има Лейтън!Нензнам как ще го дочакам. happy.gif
♥Didito♥
Промото съкс е не можеше да стане по-зле. Пейтън целува Лукас пак същата история като в първи сезон с тази разлика, че този път наранения няма да е най-добрата и` приятелка а Линдзи, която Пейтън видно ненавижда. Е да тя пак ще получи каквото иска по нейния си начин.
Обещах си, че няма да се ядосвам, обаче не мога...
**Sophia**
Интерестно промо,мисля че епизодът ще бъде добър! bigwink[1].gif
Защо ли Пейтън почва да ме дразни? closedeyes.gif според мен се държи мн странно и ревниво...
поне да си признае,че най-голямата причина за връщането и е Лукас..I Still Love you.. wub.gif

Лукас още повече,все пак има някаква отговорност към Линдзи..
ама да не говоря мн преди да съм гледала цялата серия 55.gif ...
а пък Кари..ауу мале ужас! emoticon1 (64).gif прекалено е нахална,дано да не ми се налага да я гледам повече време. happy.gif
VeRonICa^^
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 7 2008, 16:47) *
Промото съкс е не можеше да стане по-зле. Пейтън целува Лукас пак същата история като в първи сезон с тази разлика, че този път наранения няма да е най-добрата и` приятелка а Линдзи, която Пейтън видно ненавижда. Е да тя пак ще получи каквото иска по нейния си начин.
Обещах си, че няма да се ядосвам, обаче не мога...

На същото мнение съм rolleyes.gif
Когато Лукас е свободен и я иска Пейтън,тя не го иска,ама той само да тръгне с някоя и веднага намразва момичето и се опитва да ги раздили и накрая естествено успява.И после на всичкото отгоре вика,че не иска да се разделят,заради нея и го оставя Лукас сам.
elly
Aaaaa, нямам търпение да излезне новия епизод, ще е супер. Най-накрая ще има по-пикантни неща с Лейтън biggrin.gifbiggrin.gif А тази Кари, мноооооого нерви напоследък, време и е да с ходи.
Tedds
Хих.И аз съм с Дидито и Катето.Промото си е тъпо.То десега не е имало хубави промота де dry.gif .Дано поне епизода е хубав (и да не се върти чак толкова много около Пейтънските драми)
Катeто
От мухата правоте слон-много добре знаете,че промотата преувеличават и миналия път беше така промото обаче нямаше и една сцена с Лейтън,или пък като беше за Кари и Нейт все едно постоянно за тях даваха,забравихте ли вече?Май Вие преувеличавате с драмите...
Tedds
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Feb 7 2008, 19:52) *
От мухата правоте слон-много добре знаете,че промотата преувеличават и миналия път беше така промото обаче нямаше и една сцена с Лейтън,или пък като беше за Кари и Нейт все едно постоянно за тях даваха,забравихте ли вече?Май Вие преувеличавате с драмите...

Ами Кате,вярно че си е само промо.Обаче ни едно не е било за друг освен Пейтън или Лейтън.Да обърнат малко внимание и на другите. dry.gif А пък за Пейтънските драми,всеки с мнението си.Досега във всеки епизод пак Пейтън е с най-големите проблеми и се дразня,че около нея всичко трябва да се върти mad.gif
[dEs]
Серията ще бъде интересн. Промото беше за Лейтън... отново, но имах чувството, че имам дежаву.... Защо ли blink.gif ?? А да вярно, това вече сме го гледали в първи сезон. Пак същата открадната целувка и пак същите хора. И отново Хейли ги вижда, горката все на такива сцени случва. Почна да ми писва dry.gif и тези геометрични фигури всеки сезон. И как Пейт се сеща, че го обича, когато той е с друга. Ама не можаха да си начешат крастата и двамата dry.gif . и на всичко отгоре пак ще гледаме Кари и Маут sick1.gif
Катeто
Цитат(desitoo_91 @ Feb 7 2008, 19:58) *
и на всичко отгоре пак ще гледаме Кари и Маут sick1.gif

Да бе за кари вече казах мах,обаче тоя Маут как твари и с тая грозната sick1.gif sick1.gif

П.С [ТеDиТо] права си,че драмата е около Пейтън за тва не споря,но за промото сериозно малко прекалихте,всички пишат едно и също,а е от ясно по-ясно,че серията няма да е само за Лейтън тва ще е е само момент и даже горе си пише за какво ще е серията,ВСИЧКИ ще са заедно!
♥Didito♥
Напълно съм съгласна с Теди. Писна ми от драмите на Пейтън и това колко страда. А промото си беше баш за Лейтън знам, че на Марк са му любимци обаче той прекалява вече. Сезона главно е за това как Пейтън реши да се върне при Лукас, обаче той си има гадже, Пейтън се нерви, после го целува айде да се събират и да миряса вече и да не страда толкова. Обаче аз съм сигурна, че като се съберат Пейтън пак няма да го иска и ако той и предложи брак тя ще каже "Лукас другата година" wacko.gif

The_Man_Of_Steel
И аз най-накрая гледах трейлъра...
Цитат
Кари се опитва да се сближи с Нейтън
усещам как скоро ще стане нещо между тея двамата (ех, ще развалят Нейли) sad.gif
BaRbInCeTo
абе стига с тва промото е около Пейтън се пак в оная сцена е и Лукас. Нали трябва да ни привлекът вниманието с нещо , кво искате да ме убедите че ако на промото беше снимка на всички повече хора щтяха да чакат серията с нетарпение отколкото ако сложат сцената на Лукас и Пейтън-най-голямата интрига?confused.gifconfused.gif
brooke_scott
Цитат(BaRbInCeTo @ Feb 7 2008, 22:05) *
абе стига с тва промото е около Пейтън се пак в оная сцена е и Лукас. Нали трябва да ни привлекът вниманието с нещо , кво искате да ме убедите че ако на промото беше снимка на всички повече хора щтяха да чакат серията с нетарпение отколкото ако сложат сцената на Лукас и Пейтън-най-голямата интрига?confused.gifconfused.gif

ами за мен лично Лукас и Пейтън не са най-голямата интрига, вече не ми дреме и на шапката за тях dry.gif иначе епизода няма да е лош, ако съдя по инфото, а промотата отдавна са ме убедили(поне на ОТХ), че показват много малка част от това, което ще се случи и не са ми критерий за нищо wink.gif а че си е тъпо, тъпо си е mrgreen[1].gif на мен обаче ми стана интересно Хейсли кво ще направи като ги видя, а тя самата сцена е малко deja vu нали се сещата в 1 сезон Лукас и Пейтън зад гърба наБрук в библлиотеката и Хейли пак ги хвана mrgreen[1].gif как ли ще постъпи тоя път???
~RoRyYy~
Цитат(brooke_scott @ Feb 7 2008, 22:11) *
Цитат(BaRbInCeTo @ Feb 7 2008, 22:05) *

ами за мен лично Лукас и Пейтън не са най-голямата интрига, вече не ми дреме и на шапката за тях dry.gif иначе епизода няма да е лош, ако съдя по инфото, а промотата отдавна са ме убедили(поне на ОТХ), че показват много малка част от това, което ще се случи и не са ми критерий за нищо wink.gif а че си е тъпо, тъпо си е mrgreen[1].gif на мен обаче ми стана интересно Хейсли кво ще направи като ги видя, а тя самата сцена е малко deja vu нали се сещата в 1 сезон Лукас и Пейтън зад гърба наБрук в библлиотеката и Хейли пак ги хвана mrgreen[1].gif как ли ще постъпи тоя път???

съгласна съм-Пейтън и Лукас отдавна не ме вулнуват-то не веднъж,не два пъти..омръзва.На мен лично сега ми е по интерено какво ще стане между Кери-Нейтън-Хейли.
PoLLyTo0o
В това промо със сигурност най-интересното е целувката между Лукас и Пейтън и според мен щом Хейли ги видя, пак ще се скарат с Лукас. Но не мисля, че ще издрънка на Линдзи. С нетърпение чакам сряда smile.gif
Jordan
е, хубаво де, да вземем да махнем Лейтън- щото вече станаха дразнещи, да махнем и "злата" бавачка щото пречи на общото щастие, да махнем и Линдзи щото е излишна, махаме и заигравката на Маут с шефката...и какво остава? Ми нищо интересно, сериала трябва да свърши тук и сега wacko.gif
Ми трябва да има интрижки е, интересно да е.
Колкото до Лейтън, мисля си, че пак са ни изиграли с промото.
Това не пречи да помечтаем малко... wub.gif
brooke_scott
Цитат(Jordan @ Feb 7 2008, 22:28) *
[b]е, хубаво де, да вземем да махнем Лейтън- щото вече станаха дразнещи, да махнем и "злата" бавачка щото пречи на общото щастие, да махнем и Линдзи щото е излишна, махаме и заигравката на Маут с шефката...и какво остава? Ми нищо интересно, сериала трябва да свърши тук и сега wacko.gif

аз нямам нищо против да махнем Лейтън mrgreen[1].gif виж другите ще ги преживея, Нейли ще се справят,а Маут почти не го гледам, ама то тяхното (Лукас и Пейтън) стана банално...
*PeyT*
Тръпна в очакване на новия епизод. biggrin2.gif Очертава се доста интересен.
Докъде ли ще стигне Кари? rolleyes.gif Доста нагло си флиртува момичето и не ми се вярва да се задоволи само със закачки.. Ако не му скочи на врата в скоро време, та на. biggrin.gif Дано Нейт се усети навреме накъде отиват нещата.. Иска ми се да вярвам, че няма да се поддаде на изкушението, но се съмнявам, 'щото к'вото и да си говорим бавачката си е страшно Хот. 15.gif
Лукас взе да ми лази по нервичките.. Повече от ясно е, че не е превъзмогнал Пейтън и това, че продължава да залъгва Линдзи е супер нечестно. Няма бъдеще с нея.. не и щастливо. Освен, ако момичето се задоволява с ролята на заместител. biggrin2.gif Тия триъгълници ми омръзнаха вече.. dry.gif Искам хепи енд пък. smile.gif
Желая да направя обръщение към Брукас фенчетата - Хора, стига сте се оплаквали .. нз Л/П дали са банални, ама вие определено ставате такива в последно време. Ясно е, че сте разочаровани, че вече не същестува любимата ви двойка и се дразните, че голямата любов на Лукас, в крайна сметка, се оказа Пейтън, но тези мрънканици нон-стоп поне на мен, както предполагам и на други хора, ми идват повече.. Да, този сезон има и ще има много Лейтън сцени! Харесва ли ви, или не, това е положението! wink.gif Като се дразните толкова, прескачайте техните моменти и толкова. Пък и извянавйте, ама и ние ( the L/P shippers) трябваше да си получим своето.. 3 сезона се надявахме, чакахме.. и се налагаше да търпим Брукас. wink.gif

P.S. Нямам търпение да видя сцената, част от която дават накрая на промото. wub.gif
FaLLOuTbOy
Аз пък не съм съгласен с твърденията, че всичко се върти около Пейтън/Лейтън, просто това е водещата тема в момента в 5ти сезон. Триъгълника Пейтън-Лукас-Бурк е вече разрушен. (Според мен с право махнаха Брук от там, тя беше просто временна заигравка за Лукас.) Сега имаме нов триъгълник - Линдзи, Лукас, Пейтън. Хубаво е, че има интрига, защото иначе феновете щяха да престанат да гледат. И след като историята между Лейтън остана "недовършена" в края на 4ти сезон е нормално Марк да набляга на това, за да задръжи интереса на зрителите - и според мен се получава. Най-простият пример - 9 страници в темата за предишния епизод и почти всичко е свързано с Лейтън.

Също така имаме Кери-Нейт-Хейли, Виктория, Алис. Може да не са толкова приятни, но все трябва да ви привличат с нещо - било то с арогантността си, нахалството си или надменността си. Както каза Jordan, че е хубаво, че са включени, защото без тях сега нямаше да спорим, или да има нещо над, което да дискутираме. Както виждате освен многобройните постове за Лейтън има и такива за Виктория, Кери, което значи, че нещата не се въртят само около Лукас и Пейтън. smile.gif Има развитие в живота на всички персонажи. smile.gif
GABRIELA
Гледам, че все повече хора се дразнят на историята около Пейтън и Люк.....аз не се дразня. Има хора, които се обичат и цял живот не могат да .....се "открият". И това е още една от реалните житейски ситуации. Просто Пейт и Люк се разминават....
Когато единият реши, че е готов, другият не е, после се оказва, че първият само е решил, че е готов, а всъщност не е. Няма такова нещо като обичат се или не се обичат. Не е достатъчно само да се обичат, трябва да са готови за това, а те не са.....
White_tulip
Как пък точно Хейли да ги види mrgreen[1].gif Много ме радват! Аз залагам че Люк ще се чувства виновен след целувката и веднага ще предложи на Линдзи само за да я успокой! Съгласна съм, че историята с Лейтън доста присъства в промотата ама това си е супер! Очертава се интересен епизод rolleyes.gif
Jordan
Цитат(GABRIELA @ Feb 8 2008, 00:22) *
Гледам, че все повече хора се дразнят на историята около Пейтън и Люк.....аз не се дразня. Има хора, които се обичат и цял живот не могат да .....се "открият". И това е още една от реалните житейски ситуации. Просто Пейт и Люк се разминават....
Когато единият реши, че е готов, другият не е, после се оказва, че първият само е решил, че е готов, а всъщност не е. Няма такова нещо като обичат се или не се обичат. Не е достатъчно само да се обичат, трябва да са готови за това, а те не са.....

напоследък само се съгласявам с теб обаче. ама много точно ти е всичко навсякъде.
Мисля, че с Елито ще си те присъединим към нашия отбор 15.gif
KaDeMiEUxoTo
Цитат(aDiTy @ Feb 7 2008, 13:16) *
дам ще бъде доста интересна сериика очаквам я с нетърпение smile.gif

и аз сам на същото мнение ....... blush.gif
brooke_scott
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 7 2008, 23:44) *
Триъгълника Пейтън-Лукас-Бурк е вече разрушен. (Според мен с право махнаха Брук от там, тя беше просто временна заигравка за Лукас.)

аз пък не съм съгласна с тва че Брук е била временна заигравка dry.gif Спред Лукас си я обичаше много, а тва че на Марк му е скимнало в 4ти сезон, че иска да събере Лейтън (което беше ужасно нереално и изкуствено направено) вече е друг въпрос. Съгласна съм че Брук вече излезе от картинката, ама тва не значи, че Лукас не я е обичал истински wacko.gif Само като се сетя за края на 2ри сезон и 03х13 и ми е достатъчно rolleyes.gif
hristin4e
Цитат(GABRIELA @ Feb 8 2008, 00:22) *

ммм напълно съм съгласна с теб wink.gif

а пък тези, който се дразнят на промото - защо промото е толкова важно? smile.gif Важното е какво ще ни покажат в серията. То в повечето случаи и без това промото е нагласено blink.gif + това казвате, че всичко се въртяло около Пейтън. Не се ли върти около Лукас? huh.gif 18.gif
aDiTy
ми не върти се около Лейтън smile.gif малко почна да ми заприличва на сапунка вече.. "обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича.."
VeRonICa^^
Цитат(brooke_scott @ Feb 8 2008, 09:14) *
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 7 2008, 23:44) *
Триъгълника Пейтън-Лукас-Бурк е вече разрушен. (Според мен с право махнаха Брук от там, тя беше просто временна заигравка за Лукас.)

аз пък не съм съгласна с тва че Брук е била временна заигравка dry.gif Спред Лукас си я обичаше много, а тва че на Марк му е скимнало в 4ти сезон, че иска да събере Лейтън (което беше ужасно нереално и изкуствено направено) вече е друг въпрос. Съгласна съм че Брук вече излезе от картинката, ама тва не значи, че Лукас не я е обичал истински wacko.gif Само като се сетя за края на 2ри сезон и 03х13 и ми е достатъчно rolleyes.gif

В,съгласна съм с тебе.В всеки момент в,който Брукас бяха заедно и се обичаха,Пейтън се намесваше,но както и да е.Абе Марк е кретен и това е.А пък Кари,тази гадина,да спре да се меси на Нейли,че... wacko.gif
Катeто
Eми,на който не му харесва сериала да не го гледа,аз не помня някой да ви е натискал за врата да го гледате unsure.gif
П.С. GABRIELA, hristin4e, FaLLOuTbOy и Jordan поздрави за мнениеята,страхотни както вианги worthy.gif

Ash
не съм писала от 100 години тук ама е време да се поправя! първо - евала на пейтън най-накрая взе да ми харесва и не мисля че е лицемерна, не тя ходи с линдзито а тъпия люк! А и как защити Брук...тва беше супер мило от нейна страна.
за следващия епизод - очаквам да е хубав като предишния а и промото си е супер яко, не виждам какво му е тъпото...само дето незнам кери какво харесва в нейт, имайки предвид, че в момента не е в най добрата си форма даже изобщо , а тя е супер яка!
Devil^Rose^^
Ей, Лудите темичката е супер 4.gif
Промото е много интересно biggrin2.gif ... всички на едно място, алкохол .. тайни happy.gif
"We gon' sip Bacardi like it's your birthday
And you know we don't give a f*ck
" av-2500.gif
Inagr
Здравейте, фенове. Аз съм нова в този форум и дори в листата с фенове на One tree hill. Зарибих се откакто без да искам преди няколко месеца включих на канал 1 и се загледах в някакъв сериал със супер идиотско име :-) Но толкова ми хареса ( не беше за вярване ), че започнах всеки ден да го гледам, докато не свърши супер интересно и исках да разбера какво става нататък ( Brooke and Lucas се разминаха ).
И започнах да тегля сезон след сезон, като почнах от първи, защото него не го бях гледала. Ставаше все по-инересно. Но истината е, че 2-ри и 3-ти сезон бяха като приказка, толкова вълшебни моменти имаше. И сега като се сетя и си мисля, че повечето са били сцени между Брук и Лукас. Има някаква магия между тях двамата, която липсва на сцените между Лукас и Пейтън.
Така че подкрепям напълно феновете на БРУКАС smile.gif .

zuzito
Брук вече не е част от триъгълника и интригата?!Защо Марк,потивно на очакванията,да не я върне пак при Люк?! Знам ли...Или в друг,нов триъгълник,освен тези на Пейтън-Линдзи-Лукас и Хейли-Нейтън-Кари biggrin.gif Така по тройки да си го карат...Много ще е забавно tongue.gif За Лейтън...Ако този филм ще свършва като всички останали,те ще са заедно,както в началото glare.gif ,но аз мисля,че ОТХ е уникален и може би няма да се случи така...
A_l_e_x
Лейтън отново-толкова яко! След последния великолепен епизод,искам да ги видя заедно пак. И целувчица-ями... wub.gif
neohl
ми Лукас и Пейт.. Ако правят нещо да правят. Все си мислех, че Лукас вече няма да иска да се върне при нея, но явно съм бил в грешка. Какво ли ще каже Хейли по въпроса ми е доста интересно smile.gif А Кери дали ще успее да развали "вечната двойка"? Не ми се вярва.. защото в този сериал единствено те са пример за подобен начин на живот и да го махнат ще е доста тъпичко и не на място, но май ни остава само да чакаме tongue.gif
momoeto
аз искам неитън да тупне бавачката
~RoRyYy~
Не съм против Лейтън-напротив мн ми харесват.smile.gif и в началото ми бяха страшно интересни..но сега-наистина заприлича на сапунка,но карай нали сериалчето е страхотно .
apophis
Типично в стил на Лукас да целува зад гърба на гаджето си Пейтън,това направо си е едно Дежаву.Лукас на 22 години също както Лукас на 16 години незнае кого иска това не ми харесва в него все се колебае коя обича бързо си мени мнението и има навика когато си хване гадже да му се разпали любовта към минало гадже.Ако нвйтън бе правил такива изцепки със Хейли не ми се мисли то май нейтън излиза по верен отколкото Лукас(сравнение от първи сезон).Интересно ми е как ще реагира Хейли като вижда че Лукас прави същите номера като от първи сезон.Как ще се отрази това на отношенията и с Пейтън.И мене ме дразни че във повечето епизоди от пети сезон Пейтън е в центъра на страданията и голямата и лубов към Лукъс
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.