Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "In Da Club"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
White_tulip
Е да, ама нали и самият филм така започна ... а именно с историята на Пейт и Люк! Не разбирам какво толкова странно има в това, че най-накрая ще ги съберат smile.gif то си беше ясно от самото начало... трябва да изживеят любовта си, защото все не успяха да го направят.
В този епизод, както и в предните сезони според мен ще покажат, че Люк пак се връща към Пейтън, защото тя е голямата му любов, независимо колко момичета ще минат през живота му (Брук, Ана, Линдзи...).
BaRbInCeTo
Цитат(apophis @ Feb 8 2008, 21:19) *
Типично в стил на Лукас да целува зад гърба на гаджето си Пейтън,това направо си е едно Дежаву.Лукас на 22 години също както Лукас на 16 години незнае кого иска това не ми харесва в него все се колебае коя обича бързо си мени мнението и има навика когато си хване гадже да му се разпали любовта към минало гадже.Ако нвйтън бе правил такива изцепки със Хейли не ми се мисли то май нейтън излиза по верен отколкото Лукас(сравнение от първи сезон).Интересно ми е как ще реагира Хейли като вижда че Лукас прави същите номера като от първи сезон.Как ще се отрази това на отношенията и с Пейтън.И мене ме дразни че във повечето епизоди от пети сезон Пейтън е в центъра на страданията и голямата и лубов към Лукъс

еми иска Пейтън помислете си малко когато беше с нея изневери ли й?.............. изневери на Брук което доказва че нещо му е липсвало не е бил доволен така и с Линдзи
apophis
ми да скъса с Линдзи не да се целува с пейтън зад гърба и.Вече не са в гимназията все пак
A_l_e_x
Лукас и Пейтън са историята...наистина,сякаш 6 години по-късно любовта им е все така невъзможна dry.gif Орисия...
rooney_ivan
Може би сценаристите ни оставят да мисли че Пейтън и Лукас ще са заедно.И аз си прецтавям какво ще стане на сватбата която от споилери знам че ще има в последният епизод от сезона между Линдзи и Лукас.Той да каже не и да отиде при Пейтън.Може да стане по интересно през целия сериал се знаеше че Лукас ще е с Пейтън може да се разбере че Брук е била влубена в Лукас през цялото време и да се саберат Брук и Лукас.Това МОЖЕ БИ ще е по-добар краи на сериала от колкото Пейтън и Лукас.Това е моето мнение.А относно Кери ще стане нещо между нея и Неитън и сигърно някои друг ще разбере не Хейли.Може Джейми да разбере и да отиде при Нейтън и да му каже и после.....
Аз така мисля че сериала ще върви добре и ще им рейтинг.
♥Didito♥
Цитат(rooney_ivan @ Feb 8 2008, 23:56) *
Може да стане по интересно през целия сериал се знаеше че Лукас ще е с Пейтън може да се разбере че Брук е била влубена в Лукас през цялото време и да се саберат Брук и Лукас.

Перфектният край поне за мен biggrin2.gif
aDiTy
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 9 2008, 00:43) *
Може да стане по интересно през целия сериал се знаеше че Лукас ще е с Пейтън може да се разбере че Брук е била влубена в Лукас през цялото време и да се саберат Брук и Лукас.

перфектният край и за мен :П но не става както на нас ни се иска и ще е по интересно, ако не се развият нещата така както ние ги очакваме - По невъзможно е Лукас и Брук да се съберат, а по очаквано е Пейтън да е с Лукас, но ако всичко става както го очакваме се губи интригата надявам се на някакъв др. вариянт, за да е по интересно, защото Пейтън и Лукас малко заприличаха на Дързост и Красота (Брук и Рич) biggrin2.gif biggrin2.gif
brooke_scott
Аз не мисля че Марк ще събере Брукас накрая. Колкото и да ни се иска, нали знаете, че Пейтън му е любимка и как така ще остави Брук да вземе момчето wacko.gif Иначе един неочакван край, дори да не е точно с Брук, ще е много по-ефектен wink.gif
kim
Имам си целувка межу Пейтън и Лукас ! bigarmhug.gif

Ясно е, че после ще си отиде при Линдзи, но anyway - целувката си е целувка. (:
Red Lotus Flower
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 9 2008, 00:43) *

A аз напоследък в пети сезон толкова симпатизирам на Брук,че Лукас ми се струва недостоен за нея вече,с тия негови изцепки.Не може да бъде верен май и това е.Може би Лукас единствено не би изневерил на Пейтън в една връзка-вече го е правил с Брук,ще го направи и с Лундзи в предстоящия епизод.Просто Брук израсна най-много от всички останали герои и не заслужава човек,който бива теглен винаги от различно момиче.Това не значи,че не харесвам героя на Чад,просто Брук наистина заслужава повече.
Inagr
Да и аз мисля, че Брук се е развила най-много от всички и иска всички да са щастливи и да помогне на всички освен на себе си.Затова е крайно време да се намери някой, който да я обича истински, както тя обичаше Лукас.
И на мен малко започва да ми омръзва вечно страдащата Пейтън. Вечно ядосана и недоволна. На Брук изобщо не и е лесно, но не се отказва да се усмихва и да помага на другите.
Red Lotus Flower
^Точно това имам предвид и аз за Брук.Въпреки че Пейтън ми беше любимката така да се каже през всичко останали сезони,напоследък наистина "дава назад" доста сериозно.Не й е присъщо това поведение
Sway
Цитат(Red Lotus Flower @ Feb 9 2008, 12:06) *
A аз напоследък в пети сезон толкова симпатизирам на Брук,че Лукас ми се струва недостоен за нея вече,с тия негови изцепки...........просто Брук наистина заслужава повече.

4.gif

Брук просто не трябва да е с Лукас!

(противно на това, че бях наречена 'Брукас' от определени хора, не искам Лукас и Брук да са заедно, защото той не я заслужава.
♥Didito♥
Цитат

той не я заслужава.

Много ясно, че не я заслужава, но пък винаги ще ги предпочитам пред Лейтън, както винаги ще предпочитам Джейтън пред Лейтън абе за мен всичко е над Лейтън rolleyes.gif Тук обаче се запитвам защо харесвам Брук с Лукас, а не Пейтън с Лукас, ами просто е, някак си когато Брук и с Лукас всичко ми изглежда по-истинско тя го прави по добър, не знам как да го обясня...
Sway
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 9 2008, 20:04) *
Цитат

той не я заслужава.

Много ясно, че не я заслужава, но пък винаги ще ги предпочитам пред Лейтън, както винаги ще предпочитам Джейтън пред Лейтън абе за мен всичко е над Лейтън rolleyes.gif Тук обаче се запитвам защо харесвам Брук с Лукас, а не Пейтън с Лукас, ами просто е, някак си когато Брук и с Лукас всичко ми изглежда по-истинско тя го прави по добър, не знам как да го обясня...

Истината е, че когато между самите актьори има химия, тя се предава и на екрана wink.gif

каквото и да си говорим, Чад и София за 2 сезона съумяха да предадат истинската си любов под формата на този сериал. И дори и сега, дори разведени, аз пак си я виждам тази химия. Може никога повече да не са заедно, но тя ще си бъде там. Понякога страстта е по-силна от любовта.

Между актьорите Чад и Хилъри химия не виждам и просто не ми "влизат под кожата" с играта си. Нагласени...

Но като ЛУКАС и ПЕЙТЪН, те се заслужават един друг! Лика-прилика smile.gif
ladysunshine
Цитат(Sway @ Feb 9 2008, 20:21) *
Между актьорите Чад и Хилъри химия не виждам и просто не ми "влизат под кожата" с играта си. Нагласени...

Според мен това си е доста относително, защото примерно при мен е точно обратното. Сцените между Пейтън и Луцас ми изглеждат мноо по истински. И сега като хващам някви по стари епизоди и гледам Брук с Лукас ми се струват някакси неистински чувствата и ми изглежда точно все eдно са си двамаат за развлечение, а не за нещо сериозно. Така, че кои чувства са истински и кое как изглежда си върви със това кой на коя двойка епочитател и в кой герой вижда себе си и така
brooke_scott
Цитат(Sway @ Feb 9 2008, 20:21) *
каквото и да си говорим, Чад и София за 2 сезона съумяха да предадат истинската си любов под формата на този сериал. И дори и сега, дори разведени, аз пак си я виждам тази химия. Може никога повече да не са заедно, но тя ще си бъде там. Понякога страстта е по-силна от любовта.

абсолютно подкрепям worthy.gif Когато ги гледам Чад и София от 2 и 3 сезон то просто си им личи от погледите и от всичко, всяка целувка, прегръдка и всички техни моменти са били страхотни, именно тва е една от главните причини да съм Брукас и винаги ще си остана! Лейтън са ми страшно изкуствени и нагласени и я няма нито химията, нито като ги видя ми трепва под лъжичката , както става с Брукас rolleyes.gif blush.gif И винаги когато играят Чад и София си я има искрата дори сега когато са разделени пак видяхме в епизода с флашбек-а wub.gif
♥Didito♥
Цитат(brooke_scott @ Feb 9 2008, 21:05) *
И винаги когато играят Чад и София си я има искрата дори сега когато са разделени пак видяхме в епизода с флашбек-а wub.gif

Подкрепям. Не очаквах нещо специално в този сезон, защото всичко се върти около Лейтън. Много се зарадвах на този момент просто ми се върнаха надеждите, но 7-ми еп показва пак едно и също, всъщност вече съм сигурна, че Марк нищо не може вече да измисли wacko.gif
borislava
Според мен епизода ще си бъде интересен....малко или много не всичко се върти около Лейтън,но все пак трябва да има и някаква интрига...дали ще се съберат,дали не...
Също така Хейли и Нейтън,които останаха до края заедно сега трябва и при тях да се получи някаква интрига...просто иначе няма да е интересно...ако махнат всичко и никои няма никакви проблеми ще липсва интересът..всичко ще е нагласено и никой няма да бъде нетърпелив какво ще стане по-нататък rolleyes.gif rolleyes.gif
ludoto_mimi
Нека припомня, че темата не е Брукас vs. Лейтън! Всеки има право да изрази мнението си, но нека не е рязко и налагащо се над чуждите мнения.
Има теми за Брук и Лукас и Лукас и Пейтън, където феновете им могат да коментират. Не е нужно постоянно да се пораждат дразги заради груби коментари по нечий адрес.
Menna
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Zamunda. Net
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Arena. BG
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Mininova. ORG

Music:
The Hives - "Tick Tick Boom"
Alex Winston - "Would You Still Be Mine"
Drama Queen - Switches
Red Panda - "Just Let It Go"
Echo Helstrom - "Where I Sleep"
Kate Voegele - "No Good"
The Honorary Title - "Thin Layer"
The Honorary Title - "Stay Away"
The Honorary Title - "Far More"(CODA)

Ще ви помоля да ограничите питането за субтитри, линкове на песни (те се слагат веднага, щом бъдат качени), както и дискусии, които не се отнасят по темата. Научете се да уважавате чуждото мнение и спазвайте правилата на форума, за да не се стига до поредното затваряне на темата.
hristin4e
Серията беше изключително интересна. Не усетих кога мина, тъкмо си я бях пуснала и в следващият момент гледам вече край blink.gif wink.gif
Няма да коментирам много, защото така или иначе е все тая... (осъзнах го от темата за миналия епизод) Просто понякога явно няма смисъл да се казва нищо. smile.gif
Та единствено ще кажа, че Маут много ме изкефи, както и смелостта на Миа smile.gif Милисън също беше много сладка smile.gif а Куентин вече почва да ми харесва. Определено се натъжих за Нейтън и Хейли. Брук ми хареса през целия епизод smile.gif
Кери - когато накрая каза, че отива да плува и си викам "а да се удавиш дано" 16.gif
Само да отбележа - музиката беше страхотна през целия епизод и много ви благодаря за песничките smile.gif
Sway
"Do you have an alarm in your head that goes off every time I'm happy with someone else? WHAT DO YOU WANT FROM ME?!"

(Lucas to Peyton)

...най-великата реплика, която съм чула за този сезон!!!!!!
miim4eto
серията беше една от най-хубавите ако не и най-добрата. Маут най-накрая се осъзна. Кари просто няма да я коментирам...А Лукас продължава да соказва че е пълен идиот.Просто не знам как за 7 епизода от любимия ми герой пропадна до толкова ниско но всичко се случва...
borko
5.07 Download:
One.Tree.Hill.S05E07.HDTV.XviD-XOR @ Data.BG
ludoto_tedi
Само ще цитирам едно момиче от ФФ което си е дали коментара в темата за Лукас и Пейтън:
"<__< what was that Lucas?? Why are you acting so badly?? I really don't understand why he proposed Lindsey after having almost showed Peyton how badly he was in love with her. tssss..."
angelicka
A иначе незнам за вас но ако аз бях на мястото на Хейли вече отдвна щях да съм се усетила за тази Кари. То просто е очевидно. Или поне Нейтън можеше да не бъде такъв глупак и да и каже какво прави с него....... rolleyes.gif worthy.gif
vasinka_{P}
Епизода беше много добър worthy.gif worthy.gif не че до сега имаше слаб епизод в този сезон. Кари и Виктория много ме издразниха, и двете се държат ужасно mad.gif Иначе всичко беше перфектно, освен предложението на Лукас към Линдзи, чудя се още как може да е толкова тъп, обича Пейтън, а предлага на Линдзи, незнам какво се опитва да докаже. С нетърпение чакам следващия епизод, незнам как ще изтърпя до другата срядаа.
aDiTy
серията беше хубава макар че на моменти ми беше скучна .. относо предложението на Лукас към Линдзи - дори да не съм фен на Лейтън трябва да отбележа че беше пълна простотия да и предлага брак 10 минути след като се целуваше с бившето си гадже .. и то да беше само целувка, но не е - той все още я обича. Това държание изобщо не ми допада .. не е честно нито спрямо Линдзи нито спрямо Пейтън , и това да даде на Линдзи същия пръстен,който щеше да даде
и на Пейтън преди три години .. Лукас доста ме изненада тази серия дано да се освести докато не е станало късно...

Мия се представи чудесно (за ужас на Джейсън) този момент също ми хареса, както и накрая когато Нейтън загаси лампата, за да не се вижда как плува Кери и отиде да си легне (макар че се опитва да прикрие някакви чувства към нея според мен, дано да е само мое мнение и да се лъжа че иначе Хейли с точилката smile.gif ) Но бавачката се държи доста ... нахакано, което много ме изнервя,сваля го доста показно а такива нахални никой не ги обича.. дано не им сасипе брака

Хареса ми че Кю защити Хейли имам предвид че свърши много по-добра работа от тази да и подвиква разни глупости - наистина има нещо добро в него и се надявам да се проявява все по често..

Маут също имаше добри сцени в тази серия - най-сетне отряза тъпата си шефка,която го манипулира сума време и осъзна че не работата е най-важна, поне точно при тази не си струва на такава цена. Мисля че с Мел са сладка двойка :Д ако си свали очилата няма да му вижда голямата уста biggrin2.gif (това в кръга на шегата)

Брук нямаше кой знае какви моменти в тази серия , но забежките и с Оуен бяха забавни ,а Бичтория продължава да ме дразни все повече и повече с всяка изминала серия .. дано скоро си замине за някаде ! blink.gif

ами това е за тази сериика чакам другата с нетърпение smile.gif
The_Man_Of_Steel
Ще започна отзад напред: Е тоя Лукас как можа да постъпи така гадно спрямо Пейтън... Тя го целува а той и отвръща тцтц и после бам неочаквано предлага брак на Линдзи... яко ще се накефя ако това пак се окаже поредния гаф в OTH... че сънува или си представя и тем подобни 4.gif 18.gif 10.gif happy.gif ... а тоя Куинтин ли е къв ме изкефи много happy.gif когато удари Джейсън/Кевин па и ръката си изтръска от мръсотията по Джейсън mrgreen[1].gif 5.gif ... Брук е много забавна , бармана вика на онова момиче (не се сещам как се казваше че е най-красивото в Трик) а Брук и вика че е второто най-красиво 5.gif ... Тая Кери яко дразни "изльока" 3 питиета... само се опитва да го съблазни /Нейтън/ и мисля че скоро ще успее сл. няколко еп.изода... Епизодът като цяло беше много добър ама гадно че целия се развиваше в клуба... все пак ако трябваше да оценявам бих дал 5/5 защото всички епизоди имат по нещо не много добре направено но тези неща се прикриват от другите добри сцени wink.gif
ludoto_mimi
Хахаха, серията беше много готина. Честно, супер много ми хареса. Ако изключим досадните Кари и Маут, но като цяло беше много забавна така съм се хилила.

Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън. 18.gif

Оуен: Това майка ти ли е?
Брук: Нее... unsure.gif

Оуен: Какво искаш за пиене след 20 години?
Брук: Отрова. 18.gif

Джейсън: Търся си с кого да танцувам.
Нейтън: Не, мерси. 18.gif

Пейтън: Ако аз съм се върнала заради Лукас, ти защо се върна?
Брук: Duhhh... заради Лукас. Game on bitch. 18.gif
The_Man_Of_Steel
От изброените се скъсах от смях само на:

Цитат
Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън.
Цитат
Нейтън: Не, мерси.

girl_from_hell
Субтитрите за 05х07 епизод.
благодарение на papy2000
niq120032000
[/font]бйжйкб[font="Arial Black"][size="1"][/size][color="#800080"][/color]
Здравейте на всички,за пръв път пиша тук.Епизода беше много добър.Някак си обаче не мисля че Лукас е предложил на Линдзи-на няколко пъти в предни епизоди Линдзи влизаше в стаята,когато Лукас гледаше пръстена или точно го беше прибрал,ами ако и сега е станало нещо такова,но този път вече да го е видяла.Незнам huh.gif но ще разберем в следващите епизоди.
♥Didito♥
Цитат

Ооо това беше най-хубавата част 18.gif
както и ...
Пейтън: Съжалявам да го кажа, но майка ти...
Брук: Знам. Тя е кучка. Схванах го.
Пейтън: Не, всъщност е, но също е и тук.
Брук: Какво?!
....
Брук: Oh, mother fu** 18.gif

п.п Епизода много ми хареса mrgreen[1].gif
brooke_scott
ей някой знае ли коя е песничката на Мия? и от къде мога да я дръпна unsure.gif
chadmurray_fenka
ъъъъъъъ...мн се дразня 1iangr[1].gif как може тоя Лукас да предлага брак на тая к*чка... обаче пък се изкефих, че целуна Пейтън...

brooke_scott btw песнта е горе в музиката на епизода, "No Good" се казва smile.gif
paradiso
ОЛеееееееееееееее ще полудея sad.gif ;(sad.gif Някой ще ми каже ли защо тая серия супер много ми влачи и много гадно върви на БС плеъра sad.gif изтеглих я от замундата sad.gif моля ви за ХЕЛП sad.gif
*BringMeToLife*
Цитат(chadmurray_fenka @ Feb 13 2008, 16:11) *
ъъъъъъъ...мн се дразня 1iangr[1].gif как може тоя Лукас да предлага брак на тая к*чка... обаче пък се изкефих, че целуна Пейтън...

И аз така мисля.. Лукас или сам или с ПЕйтън/Брук/ .. Но като гледам Брук се е отказала отдавна така ,че Пейтън .. Линдзи немога да я гледам..
Миа много добре се справи..страшно ми харесва гласа и,а и песничката си я биваше wink.gif
Куентин ме изкефи за 1ви път като помогна на Нейтънчо =)
Оуен и той е няк'в сладичък ;]
Хейли вместо да си седи при Нейтън,тя ми ходи при Миа,при Пейтън,при Линдзи..
Нейтън..нещо се поддава на тъпара бавачка .. което не ми харесва .. никак даже..
Виктория..тая е супер тъпа..немога да я гледам и нея..
Маут да вземе да се вземат с Милисън..толкова са ми сладки заедно =)
Джейсън..и този екземпляр ме дразни.. sick1.gif

Като цяло готин беше епизода,но ми липсваше малкия
♥Didito♥
Идеята Лукас да си остане сам е най-добре rolleyes.gif
girl_from_hell
м мисля че този епизод е най-хубавия от началото на сезона с хубавите и лошите си моменти няма да казвам колко е мъчно за лукас и пейтан защото е ужасно много, но иначе беше хубав епизод най вече с всички тези цитати които вече сте сложили
Manolitka
Многооо се нервя че Лукас и предлойи на тая sick1.gif , аааааа много е гадна sick1.gif 14.gif 15.gif , ама си мисля че щом Хеили ги видя ще има интрига май Лукас и тая няма да останат дълго заедно, уффф с нетърпение чакам следващата серия rolleyes.gif ,а тая бавачка само да ми паднееееее 19.gif
Sway
Серията ми хареса като цяло. Кари си проси боя и подозирам, че ще си го получи. Нейтън се държи тъпо и детски, задето просто не си каже на Хейли най-естествено: Уф абе тая Кари нещо ми се навира... давай да я разкарваме". Което не ми харесва. Щом не го казва, значи има нещо. Тъпо.

Искам Оуен и Брук да се влюбят, но искам ИСТИНСКА ЛЮБОВ, не измислено като при нея и Clean Teen-a. Оуен си е мъж отвсякъде, подозирам, че ще ги съберат, или поне се надявам. Той е хубав, забавен и определено мъжкар. Напомня ми на едно бивше гадже... wink.gif

За Лукас и Пейтън... не ми се коментира. Истината е, че сцените с тях (и с Маут) ми се искаше да ги превъртам (но нямаше как, понеже не гледах серията сама)...
Velsis
Интересна беше серията ...

Ама сега си мислех ... нещо много се отдалечи 5 сезон от ОТН ... някак си миналите сезони ... не е същото ... вече не го усещам по толкова разтърсващ начин като преди.Отделно Хейли и Нейтън въобще никва близост ... за 7 епизода 2 пъти са се целунали ... хубаво преди Нейтън беше сърдит на всички имаха лоши отношения , ама и сега уж след като се оправиха пак или се скарат за нещо друго или няма да има сцена с тях и някво тъпо ми е така.

Отделно Пейтън , Лукас и Линдзи триъгълника нещо почват ме нервят ... смисъл един отива при другия и се оплаква за третия , после обратното ... някакси не ми допада много ситуацията.И с тази целувка и послед предложението за брак ме забиха в земята ...

Маут пък го гледаме само с тая негова си шефка ... ми не ми е интересно.Добре че се появи асистентката на Брук да разведри положението.

Брук единство си ми харесва ... както си беше преди същия характер , забавната , веселата , купонджииката. Абе кефи си ме.

Харесва ми сезона , гледам с интерес , но чесно казано очаквах повече. А и може би защото преди бяха на моя възраст и някак си бяха по-близки ситуациите , но много повече ми харесваше ... имаше много повече спиращи дъха моменти.

А тая Кери направо толкова да ме дразни ... как само се бута на Нейтън и к'во се наливаше с шотове.Иначе Куентин ме изкеффи как цапна оня ... ^^

Абе добре си беше серията , не ми слушайте горните оплаквания , изпаднах в няква ОТН дупка biggrin.gif
rezult
Здравейте!От много отдавна чета подробно мнинията ви и реших и аз да се включа! blush.gif
Като цяло серията ми хареса-беше интересна и имаше някаква интрига.
Ще започна с Лукас и Пейтън (това е мое мнение и се надявам да не засегна никого!),,но честно казано се зарадвах като видях Линдзи с пръстена,според мен тя НЕ е к**чка или там каквато я наричате-тя е гадже,а вече и годеница на Лукас и съвсем правилно си търси мястото!Да кофти е за Пейтън,но ми се струва,че тя не оценява Лукас когато е с нея,а го търси когато е с друга и това никога не ми е харесвало-по принцип не удобрявам вмешателство в каквато и да е връзка,защото е нечестно и гадно,дори да сте предупределени един за друг не е справедливо да рушиш щастието на другите,за да постигнеш своето дори да си убеден,че така е правилно.
А за другите:
Кери си е дразнеща както винаги,но в този епизод беше най-похотлива и за жалост на няколко пъти Нейтан и се върза mad.gif
Стана ми жал за Брук-милата тя почти през цялата вечер беше сама,но ми харесва,че и за нея се намери някого-Оуен,симпатичен е дано да станат двойка
Маут и асистентката на Брук бяха мн сладки-отиват си
Иначе майката на Брук пак се прояви като Дан в пола mrgreen[1].gif
Е това е от мен като първи коментар и с нетърпение чакам новия епизод
BaRbInCeTo
И аз съм съгласна че преди имаше повече тръпка отначало са интересни не6тата ама те вече се повтарят с тея триъгълници а за серията Куентин ма изкефи, тая Кери да са маха кво изобщо мисли че има шанс .Хейли малко ме издразни накрая първо преувеличи второ пак се прай на майка на сички ми те вече са възрастни не може постоянно да им казва кво да правят се пак трябва да се учат от грешките си (Лукас), та като стана дума за него тва беше по-тапо и от да не си вземе хапчетата в 4-ти сезон(междодругото ако още е болен що не ги взима) мн нещта им се разминават нали в 4-ти сезон Брук беше на 18 а пък тва е 4 гпдини по-късно пък не 1 или 2 пъти казаха че сега била на 21??? 16.gif Линзи уж вика че е е глупава и не е сляпа ми като не е да си ходи не вижда ли кво става. А и тия снимки кадето се женят мисля че е някакъв сън защтото Пейтън беше отзад а силно се съмнявам че би отишла на сватбата...................!!!!
chadmurray_fenka
Дано тоя сезон свърши, както трябва, че иначе ще се побъркам, ако няма Лейтън!!!
neohl
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 13 2008, 15:23) *
Хахаха, серията беше много готина. Честно, супер много ми хареса. Ако изключим досадните Кари и Маут, но като цяло беше много забавна така съм се хилила.

Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън. 18.gif

Оуен: Това майка ти ли е?
Брук: Нее... unsure.gif

Оуен: Какво искаш за пиене след 20 години?
Брук: Отрова. 18.gif

Нейтън: Не, мерси. 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif Да серията беше най-смешната от началото на сезона и може би, защото ги събраха на място на което хората си правят кефа biggrin.gif

Не мисля, че Маут е досаден. И той си търси мястото като всички останали и все още е един от главните герои не го изключвайте по никакъв начин от сериала, защото може тепърва да ни занимават с него smile.gif

Кари - може да се повторя от някоя друга тема, но момичето просто си е харесала Нейтън.. Да се оправя семейството - техен проблем си е, а не на мацката.

Лукас и Пейтън 16.gif 16.gif Нямам думи. Целува бившето си и после предлага на настоящето си и то за отрицателно време. Не знам какво иска да докаже с това.

Брук - дано най-накрая си намери някой и да вземе да се стегне и да покаже на майка си, че може и сама да управлява компанията worthy.gif

А Q - каква тупаница има хахах изобщо не очаквах да се намеси по този начин!!!

Това е за сега. Дано следващата серия е още по-приятна 10.gif 10.gif
**Sophia**
Мххмм,да епизодът си беше мн добър!Имаше неща,които много ми харесаха,и други които абсолютно НЕ...
Тези реплики emoticon1 (99).gif ...

Нейтън: Не, мерси.. 18.gif

Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън.. 18.gif

Направо ме разбиха..
Хареса ми постъпката на Маут накрая,както и на Нейтън(когато се нахвърли на ония wub.gif )..от една страна беше мн сладко,но от друга наистина имаше малка причина за ядосването на Хейли..защото все пак иска да го предпази..
също много ми хареса Куентин-доста се е променил! bigwink[1].gif Почти всичко,което каза Линдзи,мисля че е много вярно!Пейтън вобще не ми беше приятна в този епизод ermm.gif ,но не може да се сравни с отношението ми към Лукас..толкова е лицемерен,двуличен и глупав че нямам думи 12.gif ..Как можа да предложи брак на Линдзи,като 5мин.преди това се натискаше с Пейтън unsure.gif ..
А и според мен беше малко тъпо направено накрая..Тъкмо Линдзи отваря и веднага "Лукас ми предложи брак"...смисъл малко неловко и странно беше!Брук през целият епизод много ми хареса rolleyes.gif ..както всички абсолютно игнорирам Кари,толкова е нахална(меко казано)и глупава! Не мисля че Нейтън я харесва closedeyes.gif ,просто сигурно малко се изкушава от нея emoticon1 (26).gif ,но нищо повече(според мен)..
milen4eto
Супер епизодче... през цялото време ме държа на нокти!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.