серията беше хубава макар че на моменти ми беше скучна .. относо предложението на Лукас към Линдзи - дори да не съм фен на Лейтън трябва да отбележа че беше пълна простотия да и предлага брак 10 минути след като се целуваше с бившето си гадже .. и то да беше само целувка, но не е - той все още я обича. Това държание изобщо не ми допада .. не е честно нито спрямо Линдзи нито спрямо Пейтън , и това да даде на Линдзи същия пръстен,който щеше да даде
и на Пейтън преди три години .. Лукас доста ме изненада тази серия дано да се освести докато не е станало късно...
Мия се представи чудесно (за ужас на Джейсън) този момент също ми хареса, както и накрая когато Нейтън загаси лампата, за да не се вижда как плува Кери и отиде да си легне (макар че се опитва да прикрие някакви чувства към нея според мен, дано да е само мое мнение и да се лъжа че иначе Хейли с точилката

) Но бавачката се държи доста ... нахакано, което много ме изнервя,сваля го доста показно а такива нахални никой не ги обича.. дано не им сасипе брака
Хареса ми че Кю защити Хейли имам предвид че свърши много по-добра работа от тази да и подвиква разни глупости - наистина има нещо добро в него и се надявам да се проявява все по често..
Маут също имаше добри сцени в тази серия - най-сетне отряза тъпата си шефка,която го манипулира сума време и осъзна че не работата е най-важна, поне точно при тази не си струва на такава цена. Мисля че с Мел са сладка двойка :Д ако си свали очилата няма да му вижда голямата уста

(това в кръга на шегата)
Брук нямаше кой знае какви моменти в тази серия , но забежките и с Оуен бяха забавни ,а Бичтория продължава да ме дразни все повече и повече с всяка изминала серия .. дано скоро си замине за някаде !
ами това е за тази сериика чакам другата с нетърпение