Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "In Da Club"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
ludoto_tedi
Радвам се за 1!Всеки е съгласен с извода:"ЛУКАС Е КРЕТЕН!!!!!!" biggrin.gif
Magic
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 14 2008, 22:40) *
Радвам се за 1!Всеки е съгласен с извода:"ЛУКАС Е КРЕТЕН!!!!!!" biggrin.gif

Ерм... Сега сигурно ще ме изядете...

Лукас определено не е кретен, просто е объркан и наранен. Пейтън е първата му голяма любов, а както всички знаем ( добре де, повечето от нас ), тя не се забравя и не умира. В интерес на истината Пейтън е обърквала живота на Лукас не веднъж и два пъти. Сега когато той се чувства щастлив с Линдзи, тя се появи отново в живота му и той усеща, че ще сбърка. Неговото е нормална защитна реакция, може би малко пресилена, но според мен той не вижда друг начин да запази отношенията си с Линдзи. Предложението му е начин да каже на Пейт : Back off! Защото колкото и да се обяснява, няма как да каже на Линдзи, че другата жена в живота му е минало. Остава единствено да и покаже...
Не е лошо момчето, просто има кофти сърдечна история.

With all that said, аз съм Лукас/Пейтън фен ( особено Пейтън ) и повече от всичко се надявам да успеят да напишат достатъчно серии от този сезон, за да успея да ги видя щастливи заедно, както бяха по време на the most adorable cookie fight i've ever seen smile.gif

Колкото до самия епизод - бавно развиващо се действие... Нещо с което се отличва целия сезон досега, поне в моите очи.
Нейтън/Хейли/Кари драмата не я виждам. За пет години брак най-близката до изневяра постъпка от страна на Нейт беше историята с Тейлър в бара. Може и да го привлича физически въпросната бавачка, но няма начин той да направи каквато и да е стъпка по-нататък. Поведението му в бара ( сцената с Джейсън ), е типична "Нейтън е майка" реакция.
....
Свърши ми даунлоуда и музата ми за писане се изпари, затова ще довършвам друг път.
Отворен съм за коментари все пак smile.gif
GABRIELA
Magic, съгласна съм с теб.
kim
Чак сега се наканих да седна да пиша, понеже някакси все не намирах време, пък си изгледах епизода още в сряда по обяд. Няма какво да си кривя душата ми - хареса ми много, въпреки, че подкрепям мнението, че действието беше малко мудно, предвид факта, че през абсолютно цялото време се развиваше в "Трик". Така е, като че ли проточена изглеждаше серията на моменти, но въпреки това я изгледах с огромно удоволствие и действително ме остави със силно впечатление след края си. Не че е много трудно това да се постигне при мен - само да ми дават Лейтън и ще съм доволна, по колкото и глупав начин да се развиват обстоятелствата. Наистина са ми слабост, какво да се направя? (:

Като цяло, мисля, че замисълът беше добър. Нямаше чак толкова много драматизъм, но за сметка на това имаше много музика и самият епизод като че ли ме върна малко във времето. Въпреки, че липсата на драматизъм се изразяваше и като липса на някакво особено действие, не ми стана скучно дори за момент - напротив. Беше свеж епизод, имаше забавни моменти. Особено много ми харесва, че успяват да предадат настроението и атмосферата по много приятен начин и всъщност човек може съвсем спокойно да си преживее и този епизод. Като казвам, че нямаше кой знае какво действие, имам предвид по-скоро, че нямаше развитие на въпросното действие, отколкото, че серията не е била наситена на случки.
Още началото много ме трогна когато всички бяха заедно и вдигаха тост. Това някакси ми припомни за доброто старо време и всъщност беше безкрайно идейно, защото всички главни герои бяха на едно място, прекарваха време заедно и в крайна сметка се показа, че въпреки годините, те все още са един до друг и се подкрепят - нещо, което е изключително рядко срещано явление по принцип.
Мисля, че няма нужда да казвам, че Брук се държа идеално, внасяше много цвят и движение. Изобщо, впечатли ме действително доволно много и смятам, че е така за (почти?) всеки. Не може да се отрече заслугата й - имаше 100 процентово присъствие през цялото време, репликите й до една бяха казани ужасно на място и, разбира се, беше много красива. Тъжно ми ставаше на моменти за нея, защото достатъчно ясно беше показано, че всъщност е самотна и, че не може перманентно да се усмихва и да се преструва, че й няма нищо. Сцените с бармана бяха много свежи и мисля, че той абсолютно точно й подхожда. Също като другите - много бих се радвала ако той навлезе по-убедително в сериала и развият отношенията между тях. Има химия, актьорите се справят повече от чудесно, а и той е точно такъв тип мъж, с какъвто бих могла да си я представя. Именно това винаги съм се опитвала да обясня на хора, които стоят твърдо зад позицията, че Брук и Лукас са идеална двойка - ами не, не са, той съвсем не е за нея. Лукас е чувствителен, романтичен, нежен, на моменти сладникаво блудкав писател. Пък смятам за излишно да описвам Брук и да обяснявам колко много се разминава тя с този образ. На нея й е нужен истински типичен мъжкар - арогантен, самоуверен, силен, борбен, с по-голям опит, човек, който държи на мястото си. В края на краищата противоположностите се привличат - факт, но в една връзка трябва много повече от просто привличане - още по-голям факт. В края на епизода сцената на бара много ми хареса - беше силна, показана по красив начин. Тук разговорът им стана по-личен и това "Може би ще те поканя когато пораснеш" буквално ме накара да я съжаля, понеже си личеше по изражението й колко изобщо не беше в състояние да понесе отказ. Дори сервиран по толкова симпатично галантен начин, по който може да го направи единствено мъж, какъвто описах по-нагоре, това все пак си остава "Не". Наистина тъжно, надявам се за в бъдеще да си даде сметка, че тя е доста по-пораснала, отколкото се показва и най-накрая Брук да намери щастието с човек, който обича само нея. Освен да стискаме палци, друго не виждам какво ни остава. По отношения на Виктория - не виждам какво се палят всички. Кучка е - да, разбира се, но е готина кучка. Персонажът й обогатява, просто трябва да има някой като нея, иначе какво? Ще си гледаме всеки път 40 минути птички и цветя? Ами просто не, с нея е интересно. Странно ми е до такава степен човек да се ядосва на някакъв герой от сериал, но какво пък, всеки с мнението си.
Безкрайно сладки ми бяха и Маут и Мили, не проумявам защо толкова много хора сипеха обиди по негов адрес през изминалите епизоди. Вярно е, че той е по-различен от останалите, не е типичният тийн идол, но от неговата история също може да се научи много и според мен той достойно си носи своя принос към сериала. Вярно, сцените с шефката понякога като че ли бяха по-скоро отекчителни на моменти, но те пък поставят един друг проблем, извън семейството и приятелите, който смятам за важен и е глупаво, че толкова много хора изобщо не са му обърнали внимание. Аз не мога да си представя да искам да превъртя сцените с когото и да е било, звучи ми абсурдно. Та, радвам се за него, хареса ми как постъпи, а още повече ми хареса, че първоначално отказа на Брук. Изобщо, колкото по-малко бозаво са представени нещата, толкова повече ми допада, защото, по дяволите, хора сме и грешим. Пределно ясно ми е, че това е сериал, но когато е представен по-реалистично, въздействието е по-голямо, замислете се. Сцените му с Брук бяха прекрасни, няма какво да коментирам по тях, наистина. Надявам се да видим развитие с Мили, защото е наистина мило, че се откриха - вярвам, че биха могли да бъдат идеална двойка, отиват си ужасно много.
Пейтън... Да, ами... Окей, обожавам я? Великолепна игра този епизод, наистина ме развълнува страшно силно. Дори не знам какво да напиша - то си е очевидно. Цялата истерия около Линдзи-Лукас-Пейтън малко ме стряска, понеже аз лично далеч не взимам този така наречен триъгълник толкова на сериозно. Вярно е - стана изтъркано, но пък постоянните нападки към Лукас някакси ми се струват безкрайно престорени, пресилени и излишни. По този параграф мнението ми напълно се припокрива с това на Magic. И не, няма да те ям, хаха. Просто така е, по такъв начин биха се развили нещата в реалността. Не може ти няколко години да си с даден човек, да го обичаш, да искаш да бъдеш с него, да си щастлив във връзката ви и изведнъж хоп, появява се бившата ти приятелка, която впрочем е любовта на живота ти и, която е разбила сърцето ти, казва ти, че тя всъщност те обича и винаги те е обичала и хайде - теглиш майната на всичко, което си градил през изминалите години, теглиш майната на чувствата на човека, който ти е помогнал и всъщност е играел много по-голяма роля от тази на просто някакво гадже, което да ти топли леглото, теглиш майната на чувствата му и най-вече теглиш тази на своите. Както преди Лукас се появи пред Пейтън out of the blue и й предложи брак, така и сега Пейтън играе тъкмо по неговите правила, сервира му още по-out of the blue, че го обича и какво, очаква се от него на момента да зареже приятелката си ли? Да, глупаво е, че я целуна, глупаво е, че после предложи брак на Линдзи, но това преди всичко е безкрайно типична реакция за един объркан човек. Така или иначе, аз винаги съм била повече фенка на Пейтън, отколкото на Лукас, така че изцяло я подкрепям и разбирам. В случая причината за поведението на Лукас също ми е пределно ясна, така че подкрепям И него. Ужасно доволна съм от факта, че най-накрая стана повече от ясно, че всъщност те винаги са се обичали - нещо, което от първи сезон насам си повтарям. Сцената с целувката беше повече от великолепна, та, наистина - абсурд е да говорите, че между тях двамата нямало химия. Много добре беше изиграна, погледите им бяха прекрасни, въобще самото усещане беше предадено прекрасно. Силно впечатление ми направиха и думите на Пейтън, защото те съвсем ясно обясняват така наречения й отказ и напълно съвпадат с това, което аз си мислех когато гледах епизода - "Бях млада и бях уплашена. Не осъзнавах, че, казвайки, че не съм готова ще значи, че никога повече няма да бъдем заедно отново. Щях да кажа "да", ако знаех, че ще стане така." Алелуя, най-сетне теориите ми да бъдат подплатени с някаква случка. От колко време се опитвам все това да обясня... Тя не му отказа, защото не знаеше какво иска, тя не му отказа изобщо. Просто един път успя тя да бъде по-зрялата от двамата и всъщност се радвам, че се разви така действието. И сега, когато му каза, че още го обича и го целуна, Боже мой, велико беше. (: Ужасно ужасно ужасно силно. Просто как той я погледна с насълзени очи, как не й го каза с думи, ами просто я прегърна и й отвърна на целувката - ей това е по-значимо от всички думи на света, които казва на Линдзи, но по никакъв начин не й доказва. И когато тя го попита "Все още ме обичаш, нали", по дяволите, вижте му погледа! Той не й го казва, той го крещи. Да ви таковам липсата на химия, ако това не е... Не искам и да знам какво е. И това, че трябва да отиде при Линдзи... Ами разбира се, че при нея трябва да отиде. Хубаво, че поне веднага се сети за нея и осъзна, че е абсурдно да се държи по този начин когато е с друга. Не, всъщност... Осъзна, че е абсурдно да обича Пейтън повече, отколкото обича нея и просто се опита да избяга и да вкара нещата в правилния им ред. За това и предложи брак на Линдзи - нещо, което, разбира се, отново е повече от детинска постъпка и е причинено тъкмо от онази несигурност, за която му говореше Пейтън в предния епизод. По отношение на жените, той е като дете. Почувства се несигурен веднъж - предложи Брак на Пейтън. Сега се почувства несигурен за втори път - и хайде, предложи брак на Линдзи. И разбира се, че тя му предлага така търсената от него сигурност. Играе ролята тъкмо на момичето, кеото е истински влюбено в него и каквото и да става, е готово да му бъде в краката. През целия епизод Линдзи ясно осъзнаваше какво става и в края на краищата асимилира, че Лукас пише заради Пейтън, че говори само за нея, че вижда само нея. И въпреки това е с него, въпреки това казва "да". Ами, ето, предложение за брак и съгласие, породени от една и съща налудничева несигурност, която в крайна сметка няма до никъде да ги доведе, вярвайте ми. Та, държа да отбележа, че огромно значение имат песните, не знам до колко сте се заслушали в текста. При целувката - "Stay Away". Ами то просто е очевидно изкрещяно - "You using me, do it slowly - make it last until I have to go" ("Трябва да се връщам при Линдзи."); "Stay away from me, stay away from me now, less you gonna see." Това толкова го обожавам - че винаги, ама винаги песните са свързани със случващото се, не просто някакъв си фон. А и всъщност тази е божествена. След това думите на Брук ме разбиха - казвам ви, най-сериозно, щях да се разплача. "Миличка... Линдзи няма шанс, довери ми се. Била съм Линдзи между Лукас и Пейтън - не е никак добро място."; "Шегуваш ли се? Ти си Пейтън Сойър. Той написа цяла книга, за да каже колко много те обича."; "Винаги е било Лукас и Пейтън. Създадени сте един за друг, така трябва да бъде." Размчетах се. Добре, че е тя да го каже, иначе мен кой да ме слуша? (: Подкрепям с две ръце и два крака, гениални думи - много простичко казани и много точни. И накрая отново държа да се обърне внимание на песента - "Far More". Това вече е перфектният завършек и просто го казва толкова добре, че аз каквото и да напиша, просто не мога да пресъздам - "Well, you can't dictate the way, the way I'm gonna feel. No matter what, no matter what I'm forced to see - I'll be the one free of jealousy."; "I'll do it like, do it like, do it like, do it like, do it like, do it like, do it like, do it like, do it like we used to, like we used to do!"; "I love you. And I miss you. What else is there to say?" Погледите! Абе, обожавам ги. Много силно, много. Заедно ще си бъдат.
emoticon1 (44).gif

hristin4e
kim всяка серия дебна да видя кога ще се разпишеш в темата! smile.gif Винаги се изказваш толкова добре...
Съгласна съм с теб за всяко нещо което написа!
Знам че коментара ми не е точно по темата, ама не се стърпях, честно blush.gif smile.gif
Althaea
И аз като 99% от вас мразя бавачката, но според мен поведението на Хейли е не по-малко дразнещо от нейното.
Много се ядосах, когато се разсърди на Нейтън заради това, че я защити в клуба.
Неговата реакция беше повече от нормална, така би постъпил всеки самоуважаващ се съпруг.
Не знам защо Хейли се държи по този начин, отблъсква и Нейтън, и детето си с това поведение.
Силно се надявам тя да се опомни и нещата между тях да потръгнат, защото са ми любимци.
Сега за странните отношения между Лукас, Линдзи и Пейтън, които напоследък са по-подходящи за сериал от Латинска Америка..
Луис Енрике обича Ана Корнелия, но предлага брак на Роза Анхелика, айде моля ви се.
Започват сериозно да ме изнервят с глупостите, които вършат.
Винаги съм смятала, че Лукас и Пейтън трябва да са заедно. Но никога досега не е имало момент, в който и двамата да знаят какво искат.
А Линдзи с право се притеснява за бъдещето си с Лукас, защото и слепец би видял, че той има чувства към Пейт и може би винаги ще има.
Чудя се как мис Бамбук не е опикала Лукас, за да го маркира като територия. wacko.gif
{`BrukaS`}
Стоя и ви чета коментарите...честно казано и аз съм разочарована от отх...липсва ми стария отх...и аз искам да ума повече весели моменти и така нататъка,но се замиселете,че в този сезон ни показват живота след училище,който не е само купони и радост.Според мен в момента се опитват да ни покажат истинската страна на живота...колкото и гадна да е тя...аз тая година завършвам и когато гледах 1-2 серия sick1.gif sad.gif((((((((((((((( направо не ми се завършва ако и мен ме очаква такъв живот.Иначе наистина вече тея триъгълници се изчерпаха,дразни ме факта,че филма се върти около една постоянно повтаряща се драма-ЛУКАС И ПЕЙТЪН,и не защото съм Брукас.Все пак има и други персонажи в тоя филм.Никво развитие около Нейли,никакво развитие около Брук...Всичко ми заприлича на една сапунка,къде е онзи ОТХ,който ме караше да потрепервам на дадени сцени,къде е онзи ОТХ,който ме разплакваше и ме караше много сериозно да се замисля за истинските неща от живота.Сега виждам само едно(с изключение на първите 3 серии) триъгълници,триъгълници и как едно момиче не знае всъщност какво иска!!Ем няма нужда ако искам да видя объркано момиче ще се погледна в огледалото 16.gif 18.gif
H_bomb
Ким няма нещо за което да не съм съгласна с теб....на мен серията ми хареса...мое мнение,но да ви кажа честно едно не разбирам защо като не ви харесва как се развива филма продължавате да го гледате?!?!?Не само на вас ви липсва стария ОТХ и на мен ми липсват тези моменти които са ме карали да плача или да се смея от сърце ,но просто показват какъв им е живота след това те не са малките объркани дечица....,и на мен не ми допадна в началото,но като се замислиш тва ни е любимия филм все пак,колкото и да ни разочарова го гледаме,така че няма смисъл да се оплакваме надявам се да се пооправят нещата занапред и да ни заинтригуват с нещо по готино.Отплеснах се,но серията е готина и се надявам да става по-интересно за напред smile.gif
VeRonICa^^
Току що изгледах епизода и мисля ,че беше много хубав.Оуен е много сладък и съм сигурна,че скоро ще има нещо между него и Брук.Пейтън целуна Лукас,но това това не доведе до нищо хубаво за нея.Кари както винаги показа каква уличница е.Беше глупаво Хейли да се сърди на Нейт,защото той само я защитаваше пред онзи буклук Джейсън.Миа пя страхотно,песента и наистина много ми хареса.Маут взе правилното решение като скъса с шефката си мисля,че той и Мили ще са много сладка двойка.Виктория ми беше много смешна,хареса ми как Пейтън я постави на мястото и.Както казах епизодът беше хубав,надявам се следващият също да си заслужава.
Sway
Цитат(PoLLyTo0o @ Feb 15 2008, 23:50) *
Може ли някой да ми каже как се казва песента, която пее Мия? Много ще съм благодарна! smile.gif

"No Good" smile.gif Има линк за нея в първият пост на тази тема.
GABRIELA
Цитат(VeRonICa^^ @ Feb 16 2008, 00:25) *
Беше глупаво Хейли да се сърди на Нейт,защото той само я защитаваше пред онзи буклук Джейсън.

Всъщност Хейли се ядоса на Нейтън, защото последното му такова избухване, свързано с това да постави някого на мястото му, го е сложило в инв. количка. Друг е въпросът, че като типична жена, ако Нейт не беше реагирал, тя щеше да се сърди защо не е реагирал. mrgreen[1].gif
Sensimilla
Беше тъпо Лукас да предлага брак на Линдзи. Стана ми много гадно за Пейтън. И тая бавачката много ме дразни. Ох нямам търпение до 8 епизод.
burn4e
Цитат
Всъщност Хейли се ядоса на Нейтън, защото последното му такова избухване, свързано с това да постави някого на мястото му, го е сложило в инв. количка. Друг е въпросът, че като типична жена, ако Нейт не беше реагирал, тя щеше да се сърди защо не е реагирал.

да права си mrgreen[1].gif тя Хейли се ще намери нещо за което да се сърди .Но тая Кари незнам кво си мисли ,че ще свали Нейтън ли ?цтцтцт направо Хейли вече трябва да се намеси .
Alanna
B: Are you kidding? You're Peyton Sawyer.The guy wrote a whole book about how much he loves you.
P: You think he still does?
B: It has always been Lucas and Peyton. You guys are meant to be together. It's the way it's supposed to be. So go and get your man. And this time if he proposes, please say yes. Okay? 18.gif worthy.gif

Хех това ми беше любимата част.. просто обобщи цялата идея на.. това тук - там Лукас - Пейтън... Много правилно го каза Брук, много сладко ми стана. И там, когато отказа на Лукас да говори с двете девойки, за да му стане леко на него. biggrin2.gif
Колкото и да са ми били винаги по симпатични Брукас... Лукас си е за ПЕйтън и това ще е финала според мен. smile.gif

А Нейтън ... хъм.. Хейли ме дразни леко с цялата тази работа колко сме отговорни и порастнали. БАвачката е адски ужасна, дразнеща персона. Но аз си вярвам в Нейт. Или поне вярвам, че никой нормален сценарист не би прецакал така нещата. 100% ще има нещо... но няма да е реална случка, по скоро очаквам да е измислица на онази.

Брукккк както винаги е приятната нишка в епизода.. просто няма как да не се усмихваш, когато я гледаш. 3.gif

Песента на Миа ... много ми харесааа happy.gif

С чисто сърце си казваммм, харесва ми този сезон. И адски много съжалявам, че скоро му идва края. sad.gif
White_tulip
А сцената дето Оуен даде на Виктория питието от Пейтън... 18.gif И как Пейт я покани на дансинга да се поразкърши... ахахахх Ама нали Виктория сама искаше да изглежда нелепо, Е получи си го !
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Feb 14 2008, 12:03) *
Цитат(Bobo @ Feb 13 2008, 20:26) *
а коя е песента, когато тоя вокалиста на групата на Миа влиза в Трик. Точно когато миа казва - "най-лошото нещо идва"
По мои изчисления, песента е David Kater - "Never Meant For You (Robotekks Mix)", но аз не намерих линк за нея.

David Kater - "Never Meant For You (Robotekks Mix)"
heili
Този епизод адски много ми хареса rolleyes.gif Имаше много моменти на които се изкефих адски,но имаше и такива от които ми стана малко гадно..например когато люк целуна Пейт Така се зарадвах..и после когато пейт отиде до люк а той предложил брак на линдзи 16.gif направо нямам думи shocking.gif Но определено този епизод имаше какво да се види 4.gif
Оуен е адски готин направи ми впечатление и надявам се той да е с Брук smile.gif с голямо нетърпение очаквам развитията на действията smile.gif Миа е интересна като личност и има страхотен глас.Много ми хареса изпълнението и.Бавачката неми харесва определено има нещо странно в нея по-точно подозрително и неми вдъхва никакво доверие сякаш е намислила нещо ...сякаш иска да раздели Нейт и Хейли или просто да си легне с Нейт..ама няма да й стане номера..Много ме дразни!Майката на брук определено хич я няма biggrin.gif милата брук направо я съжалих когато майка и танцуваше горката направо какъв поглед имаше 14.gif 18.gif Определено този епизод беше Върховен 4.gif 4.gif 4.gif
lovely
абе този лукас изобщо не знае какво иска...сега пък предложи на линдзи..! сега ще стане още по-сложно да се раздели с нея, а това очевидно ще стане все някой ден, поне съдейки по това което стана с пейтън!
MoLlY
Не можах да повярвам когато Линдзи каза че Люк и е предложил брак!!!!!!!Тоя е гати идиота....пффффф целува Пейтън и после предлага брак на Линдзи....нямам думи!!!! 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif .....а тая бавачката е баси тъпата к***а!!!!!Направо нямам думи....тоя сериал толкова да ме изумява.....!!!!! 14.gif 14.gif 14.gif
Dead_man
Епизода къртеше worthy.gif Особено на края wacko.gif
pIsaNcH{}
Тая бавачка Кери или нз и аз как се казва тва противно същество ... мноого ме дразни вече ! Ако съм на мястото на Хейли да съм я пречукала вече ! dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.