Най-после коментари по темата. Започвам да се чудя, в правилния форум ли съм?
Вярно е, понякога е много по-лесно да назовеш нещата ”бели” или ”черни”, ще обичам единия, а ще мразя другия. Не че на някой му пука какво мисля, но имам нужда да ги кажа тия неща.......Защо някой хора не могат да изказват мненията си с уважение? Толкова ли е трудно?

Мразя някой да обожествява, да се кланя и да
НЕ умее да се поставя на мястото на отсрещния. Да НЕ се съобразява, да се налага...Писнало ми е от такива хора, бягам от тях постоянно. Щом на повечето ви е ”идол”
Соф, или по-точно персонажът който играе –
Брук, ми вземете пример от нея :
В едно интервю, (
линк) я питаха :
"What do you think of Paris Hilton going to jail?" Аз само докато я чуя Тая личният ми коментар е едно голямо и тлъсто :
”Бииб”. Ама нормална човешка реакция, какво да правиш?

Приятелките й естествено започнаха да я обиждат, но единственото нещо което чух от устата на Соф беше :
"If you don't have anything nice to say, don't say anything at all."A спа с мъжа й..........Ето ви човек за пример.
Както и да е. Съжалявам за off-а. Продължавам със серията. Толкова много неща не ми харесаха., че не е истина.
Първо, защо Лукас винаги трябва да е с някоя? И второ – обичам Брук и Пейтън, но :
”I was Lindsay…Go get your man!". WTF?

Да не съм проспала втори и трети сезон? Аз съм Лейтън фен и винаги ще бъда, но това беше жестоко. Аз лично, изпитвам уважение към връзката им и сценаристите просто нямаха право да се отнасят така, да разрушават толкова красиви спомени. Добре видяхме, че Брук и Лукас няма да ги бъде, просто нещата не се получават между тях. Но да се сравнява с Линдзи? Побеснях.

Абсолютно ненужно.....
С другата част съм съгласна. Пейтън винаги е била нещото, което пречеше на връзката им. И се радвам, че Брук вече е достатъчно зряла, за да го признае на глас. Причината никога не е била в нея. Когато някой ти изневери първото нещо е да потърсиш причината в себе си. Но нека си го кажем най-после : Лукас
ВИНАГИ е бил влюбен в Пейтън. Още от първата година в гимназията. Нищо не може да се направи по въпроса. Това са чувства. И те се видяха съвсем ясно, когато той й отвърна.
Друг е въпроса, защо Пейтън никога не го иска когато е сам. Не знам кое е по тъжно – факта че го прави, или че той и позволява.

Знам, че около него Пейтън загубва ума и дума. Не ме дразни това, че най-после реши да бори за любовта си, без да се притеснява, че ще загуби някой скъп човек(както беше с Брук). Напротив. Това го чакам вече
4 сезона. Дразня се, че всичко трябва да се повтаря по същия банален и отвратителен начин. Пак ще има наранени. Пак момиче. И пак влюбено в Лукас.
СЕГА Пейтън се държи като дете. По-зле. Като бебе.
”Опааа пак ми взеха играчката... уаааааа искам си я.”

Нямало химия между Чад и Хилари.
Бабин’та ви трънкина.
Но да не почвам с Лукас, че той е по-трагичен случай. Защо винаги трябва да е зает? Или поне защо
НЕ може да си стои на задника когато е зает. Винаги ли трябва да изневерява – С ПЕЙТЪН?! Всъщност сега като се замислих, Лукас никога не е изневерявал
НА Пейтън. Явно нещата наистина стоят така - щом обичаш някого истински, не му изневеряваш.

Толкова е просто, че ми идва да го замеря с мокър парцал...
Lucas to Peyton: Let me ask you something. Do you have an alarm inside your head that goes off everytime I'm happy with someone else?Любимата ми сцена за сезона.

Крайно време беше някой да й го каже. А Пейтън? Какво искаш от него наистина? А ти Лукас, като си толкова ”happy” защо отново се поддаваш? Лесно е. Ще ти подскажа : ”It was always Peyton. Not Brooke, not Lindsay :
P-E-Y-T-O-N!”
И моля ви, кажете ми че не й е предложил със същия пръстен? Става ми зле.

Колкото и да не харесвам Линдзи, това нещо е просто
ГРЕШНО.
Цитат(apophis @ Feb 13 2008, 21:14)

Брак не е нещо което се предлага толкова лесно.Нито Пейтън нито Линдзи го заслужават и двете са добри момичета ма му се връзват на милите очички....
Ще ми се да мисля, че това е препратка към Чад. Мухльо.

Предложи брак на Кендзи преди развода му със Соф да беше приключил. Има логика и персонажът на Чад да е същия кретен. И да изпитва панически страх от това да не остане сам.
Jackasss...
Не мога да си обясня как е възможно да са толкова слепи тия жени? Линдзи, съжалявам миличка, но всичко е под носа ти. Лукас прекарва повече време с Пейтън отколкото с теб, предложи й офиса си, не прие парите за наема, ааа и щях да пропусна : Целуна я. Егаси предложението дето трябва да е това.

Искам да го видя.....
Цитат(Velsis @ Feb 13 2008, 18:19)

Отделно Хейли и Нейтън въобще никва близост ... за 7 епизода 2 пъти са се целунали ...

Мда. Съгласна съм.

Нейтън изглеждаше супер отегчен през цялото време. Хейли мина и замина покрай него, като свободен електрон. Изобщо не ми харесва как ни ги представят тоя сезон. За Бога, те не са пенсионери! На 22 са...какви бяха тия кухи шегички за алкохола? Нейтън ако не иска жена му да му срита гъзЪ да отива и да и разказва всичко. Иначе ще има бой. Заслужен.
Много ми хареса песента на Мия.

Само че това изпълнение беше толкова ”лайф” че ....Никой не звучи толкова вярно на живо. Много ми е забавно.

Даже с
Мимски това обсъждахме вчера. Но да не го мислим много.
Единственото нещо, което ме накара да се усмихвам – Brookie. Някои реплики които изброихте направо ме побъркаха от смях :
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 13 2008, 15:23)

Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън.
Оуен: Това майка ти ли е?
Брук: Нее...
Оуен: Какво искаш за пиене след 20 години?
Брук: Отрова.
Джейсън: Търся си с кого да танцувам.
Нейтън: Не, мерси.
Пейтън: Ако аз съм се върнала заради Лукас, ти защо се върна?
Брук: Duhhh... заради Лукас. Game on bitch.
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 13 2008, 15:58)

Пейтън: Съжалявам да го кажа, но майка ти...
Брук: Знам. Тя е кучка. Схванах го.
Пейтън: Не, всъщност е, но също е и тук.
Брук: Какво?!
Брук: Oh, mother fu**

Brooke: you've had your Lucas stealing face since I picked you up from the airport
Brooke: Fall in love, get married, invite me to the wedding and sit me next to a really hot guy.
Owen : It's called a Bitter Schrew. It's from her.
*Peyton waves

Барманът ме изкефи. Готин, с чувство за хумор, чаровен. Перфектен за Брук. За разлика от
Феликс не е толкова ”лесен”.
You’re just too young for me.
We’ll see.
Цитат(Sway @ Feb 13 2008, 18:04)

Искам Оуен и Брук да се влюбят, но искам ИСТИНСКА ЛЮБОВ, не измислено като при нея и Clean Teen-a. Оуен си е мъж отвсякъде, подозирам, че ще ги съберат, или поне се надявам. Той е хубав, забавен и определено мъжкар.
Абсолютно.

Само се надявам да не по претупат това. Както стана с Чейс. Тоя беше толкова неподходящ за нея, че чак ми става смешно. Искам да я видя щастлива. Но с момче, което си заслужава. Не с някой посредствен хлапак.
Цитат(Devil^Rose^^ @ Feb 14 2008, 11:08)

Иначе Марк сигурно е имал големи проблеми с родителите си, защото това си остана лайт мотив във всички сезони.
Нинче, ти просто ме уби с това. Нямаш си и представа колко съм съгласна с теб.
Цитат(Jordan @ Feb 14 2008, 01:31)

Точно тези думи са ключа от цялата Лейтън история. Съжалявам, ще ви разочаровам, но ние печелим. Leyton- True Love ALWAYS....eL, чакам изказване по върпоса
Ехх,
Йордански ако не сме ние да се подкрепяме един друг, незнам

Съгласна съм с абсолютно всичко което написа. Само че ние тая битка сме я спечелили доста отдавна.
п.п. Мамка му, изморих се.