Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "In Da Club"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 5
Страници: 1, 2, 3, 4
Velsis
Ето тук има wink.gif
Bobo
а коя е песента, когато тоя вокалиста на групата на Миа влиза в Трик. Точно когато миа казва - "най-лошото нещо идва" wink.gif)))
FaLLOuTbOy
Епизода беше НАЙ-ХУБАВИЯТ от 5ти СЕЗОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Направо 10/10. Започвам да коментирам всеки от героите. (тук е мястото да отбележа, че нито един не ме издразни biggrin2.gif І

Кери - В нея виждам новата Рейчъл. Стила на обличане, държанието, дори и косата в този епизод... и това ми харесва, защото бях върл фен на Рейчъл. Много хубаво се получи!!! Сега само ще гледаме дали Нейт ще залитне rolleyes.gif
Оуен е супер пич. Дано да покани Брук на срещта. Може да си имаме Боуен 4.gif Не, сериозно, това е точното момче за Брук, каквото и да си говорим..
Брук ми хареса най-много в този епизод. Около нея само хубави работи се въртят. Страшно се забавлявах покрай нея.
Виктория може би ми е третия нов любим герой след Кери и Мия. Тази жена няма спиране.. малко тъпо се държи с Брук, ноо.. това е друга тема.
Маут и Милсънт са страхотна двойка, дано да се получи нещо между тях. Радвам се, че Маут се осъзна и заряза Алис, беше много добра постъпка.
Пейтън - Лукас - Линдзи ?!?!?!? Лукас е супер идиот, целува Пейтън, а предлага на Линдзи. Направо ме заби отвсякъде. Линдзи се държеше като ревнива кучка, а Пейтън може би беше единствената, която знаеше какво иска. За това ми харесва.. Лукас и Линдзи нямат бъдеще.. Лейтън е истината.. дори и Брук го призна. 9.gif
Мия- нямам думи. Кейт Войажел играе ролята си толкова добре, а песните са също много на ниво. На Джейсън кво тъпо му стана 18.gif

Музиката беше страхотна. Хареса ми, че почти всичко беше в Трик. Изобщооо нямам думи. Марк продължава да радва с епизодите 4.gif

Рейтинг - 3.21 милионa 1.4/3

П.П. А какво ли ще стане когато Линдзи разбере, че Пейтън и Лукас са се целунали? Дано да си тегли въжето и да остави Лейтън намира. :Р
oceanangel
Не беше лош епизода, въпреки че боксираше на едно място, особено с Лукас/Пейтън/Линдзи. Винаги подкрепям Пейтън, но пък сега прекали, в разстояние на 2 минути каза, че си тръгва и го избягваше, а после веднага - ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ shocking.gif
А Люк пък - предложил на другата, защо толкова бърза да се жени не мога да разбера. и то с един и същ пръстен и на двете предлага...
Иначе сценките с Маут не бяха толкова скучни, той ми е приятен герой, има си мясти в компанията.
Хейлс както винаги не ми допадна с претенциите си, че е най-зряла. Какво лошо има мъжът ти да те защити, каквото и да стане после.

А за пръв път погледнах на Брук от друг ъгъл - признавам си - НАИСТИНА МЕ ИЗКЕФИ МОМИЧЕТО, от всички беше най на място, не мога да й отрека worthy.gif . Свясна е, наистина е израсла, преди си беше повърхностна кучка, но сега е супер стабилна млада жена.
joo_92
Олеле как може Лукас е такъв идиот да предложи на Линдзи и да причини такова нещо на Пейтън???!!!?confused.gif? shocking.gif sad.gif ohmy.gif Брук беше страхотна в този епизод!!! 4.gif
[dEs]
беше многоо забавен епизод. Страшни лафове се казаха.
Няма да коментирам Кери и Виктория само едно ще кажа Кери явно много обича текила...
Началото на епизода много ме изкефи "За първи път да пием заедно, поне легално 18.gif " И тоя коктейл хаха гренадин с текила ужасс. Хаха.
Пейтън - Лукас - Линдзи Някой подхвърли идеята Лукас да е сам. Аз мисля по добре да е *цензура*. Защото сам няма да може да остане dry.gif . И какво беше това предложение към Линдзи blink.gif confused.gif Той тъп ли е? Цулува едно момиче и след 15 минути предлага на друго. Много подло спряма двете. mad.gif. Малко кофти ми стана за Линдзи от една страна разбира как стоят нещата, а в средващия момент приема да се оженя. На това му се казва мазохизъм.
Брук както винаги беше много сладка. Наистина не се е променила. Много се съмнявам да е подобие на майка си след 20 години. И дано вече да и покаже какво може.
Хейли и Нейт Не мисля, че бавачката ще ги раздели. Толкова много са преживяли. Ама ми е много интересно бавачката не е ли само за няколко часа да гледа детето, докато родителите му имат работа. Тоя Кари да не нещо от рода на дойка blink.gif ?
Оуен и Мия са супер. Мия ми напомня малко на Хейлс, когато да пъри път щеше да пее в Трик. А Оуен и Брук голям флирт голямо нещо. хаха
И песните този епизод бяха много готини.
^^HeLa^^
Серита беше много инетересна и забавна worthy.gif
Лукас и Пейтън, единственото което мога да кажа е че лукас е страхливец, защото го е страх да си признае че още обича Пейтън, също така го беше страх да я погледне в очите и да й каже, че още я обича или дори че не я обича, но той това няма как да го каже защото освен стръхливец щеше да се окаже и лъжец, а той какво направи тръгна да търси Линдзи, не може да обича Пейтън, да я целуне и после, за отрицателно време да предложи на Линдзи 16.gif .Според мен го направи, за да покаже на Пейтън, че не винаги когато тя е готова за връзка, той ще е на разположение, но това е доста глупаво, тъй като по този начин заблуждава единствено себе си. Брук беше права като каза, че още от самото начало се е знаело, че ще са заедно с Пейтън и че Линдзи няма шанс, всички го знаят това. Защо постоянно Лукас трябва да забърква други хора и да ги наранява. Много е странен Лукас този сезон ходи на ляво на дясно с някви годежни пръстени и предлага брак на поразия, сякаш си е поставил срок ако не се ожения до ... значи не съм живял 16.gif 16.gif 16.gif , какво за Бога прави предлага бракове, за които дори и той не е готов? huh.gif (поне за брак с Линдзи не мисля че е готов). Линдзи от друга страна осъзнава как стоят нещата, каза му че е наясно че отново е започнал да пише заради Пейтън, но пък приема предложение за брак, защо го приема? 16.gif Според мен по-добре сега да е наранена отколкото по време на евентуалния им брак да се чувства излъгана и като заместител. Но признавам му го на Лукас има своето "тайно оръжие" като си несигурен - спасението е да предложиш брак на някого, независимо на кого!
Брук, да тя определено този епизод беше доста свежа и забавна. Всичко, което каза за Пейтън и Лукас, беше абсолютно вярно. Само че има една огромна несправедливост спрямо нея в сериала, за всеки се намери подходящия човек само за нея няма, след като се видя че тя няма да е накрая с Лукас и че той е единствения, който тя е обичала истински, но мисля че вече го е преодоляла, време е и на нея да й намерят някой нов, който да я обикне, но и тя да го обича, време е и на нея да й намерят половинката. Не мисля че това е бармана, но както и да е то ще се види за напред.
Кари незнам как да я коментирам доста нагло сваляше Нейтън, някак много е самоуверена, че нещата ще се получат, но мисля че все още е рано за такива колосални изводи. Но то никога не се знае, тъй като нещата в брака на Нейтън и Хейли не вървят, по мед и масло от фаталното сбиване на Нейт насам. Но мисля че нещата ще се оправят все пак Нейтън и Хейли не веднъж са били в затруднени ситуации и са доказвали че се обичат.
Кю - значи за него още от самото начало не съм мислела че ще е отрицателен герой, напротив той внася доста свежест в сериала и определено е връзката с баскетбола, която щеше да се е загубила, ако не беше той. Дори сега като се замисля няма да е зле да пуснат някой баскетболен мач с негово участие, вместо постоянно да дават колко трудно той се поддава на трениране. smile.gif
И накрая Маут много ми харесаха сцените с него и Милисънт, браво на Брук с нейна помощ се образува една доста сполучлива нова двойка в сериала. А доколкото до шефката му по-добе е без работа да стои отколокото да е без достойнство, и мисля че ясно й го показа в края на сериата!
apophis
Много добър епизод
Брук Много ми беше забавна да я гледма как и бе неудобно от майка и че се държи като тийнеджърка,май ще има нещо между нея и Оуен ма да видим.
Оуен Добро впечатление ми направи мъж с характер на като Лукас знае какво иска и се държи на ниво.
Хейли В този епизод никак не ми хареса първо прическата и бе... ужасна много я състаряваше отделно КАК така цяла вечер не обръщаше внимание на съпруга си нали това му бе първото излизане на заведение след инцидента.То не бяха Линдзи лУкас Брук Пейтън Миа ,остави съпруга си да скучае на бара даже ми беше жал за него ако кари не му правеше компания щеше да умре от скука.После как му се скара че я защитил ми какво иска да стои и да гледа как я унижават...закво и е мъж ако не я защити,се едно тя ако види кари да му се натиска няма да направи скандал.Накрая също как си легнаха се едно са непознати .....
Нейтън Умря от скука колко време кисна сма на бара,вече започна да схваща че бавачката му е вдигнала мерника,Куентин дорба забележка му направи.Накрая добре направи че угаси лампите но да видим длаи ще се поддаде
Кари Героят и наистина започва да ме кефи като държание е не е рейчъл ма карай.Държа се доста като уличница не като бавачка и се възползва от това че хейли бе оставила нейтънчо сам.Не удобрявам това че се опитва да ги раздели ма като мъж немога да отрека че е много съблазнителна.Нз ко бих правил ако живееше в моята къща smile.gif)
Виктория Накрая с брук си казаха доста истини.Държа се като хлапачка в бара но беше мнго забавна и смешна да я гледам как се държи.
Лукас Ми с една дума "мухлйо" за 6 години не знае аккво иска целува Пейтън предлага на Линдзи този човек незнае какво иска и надали някога ще ознае направо продължават да сасипват образа му,Бас ловя че ако ще и с Пейтън да се събере ще осъзнае че не е тя за него.Брак не е нещо което се предлага толкова лесно.Нито Пейтън нито Линдзи го заслужават и двете са добри момичета ма му се връзват на милите очички....
Пейтън Най накрая си призна за какво се е върнала ми хареса това че накрая бе решена да признае сичко на Луакас.Малко си подобрих мнението за нея.Горката нямали да разбере че не си струва да си трови живота заради Лукас човека просто не я заслужава дано се осъзнае на време
Линдзи параноята на Пейтън я е заразила сега тя беше параноичкна цяла вечер (и с право де).Като герой много запона да ми харесва дано я задаржат за повече от 12 епизода.
Сега чакам с нетърпение да видя какво ще направи хейли другия епизод за втори път е свидетелка на "верността" на Лукас да видим дали ще акже на Линдзи или не.За същата история в 1 сезон се скараха с Лукас бая жестоко сега очаквам още по голям скандал
sulu
Ще повторя доста хора, но нека и аз се изкажа.ТА:
1)Лукас разбира се постъпи като човек с тумор с размера на диня в главата, не вкара никва мозъчна дейност и просто реши да направи най-лесното, за да си успокои гузната душица.Ма така не става и скоро ще го разбере.Друг е въпроса, че може пак да е имал някой от неговите меланхолични флашбачета и Линдзи да го е сварила с пръстена и тъй като той не може да прояви характер, направо й е предложил.
2)Керито си сваля Нейтън, той се подава.Нищо ново под слънцето.И аз не мога да разбера тя там ли живее-значи той Джейми ще спи в Скилс(който междудругото ТРЯБВАШЕ да бъде в епизода), ма бавачката пак в сем.Скот ще спи.То верно неква дойка ще се окаже, ква е тая 3 в едно-бавачка,чистачка, готвачка, та и много други китни неща.
3)Брук беше забавна, майка й, Маут, Мелисънт и тн. и те не бяха лоша част от епизода.
4)Миа- ми момичето прилича на дакел в лицето, но иначе не е лош пресонаж.
5)И така човека до когото исках да стигна-Куентин.Никой не е коментирал това, което на мен ми извади очите.Значи това момче скочи да защитава Хейли,както Нейтън скочи да я защитава, та даже повече.Чудя се дали това е само от респект към госпожата по АЕ или от нещо по-различно.Нищо чудно да вкарат и такава интрига.Ученик влюбен в даскалката.Малко ще е банално, но все пак няма и нищо кой знае оригинално в идеята за бавачката/прелъстителка wink.gif
PoLLyTo0o
Хм, тази серия не ме впечатли много. Може би защото от промото си имах голяма представа какво ще се случи biggrin2.gif Много тъпо се получи с онази целувка м/у Лейтън и после Пейтън като разбра, че Люк е предложил брак на Линдзи и.. Пф, не знам, голяма обърквация стана. А тая бавачка не спира да флиртува с Нейтън, той пък като удари оня, Хейли се ядоса..Ах,ах,ах, големи каши станаха biggrin2.gif Най-много ме впечатли представянето на Мия, закопа го ония надувко (rock) Надявам се следвашата серийка да е по-интересна ..
Tedds
Страхотна серия worthy.gif
Брук
Тя си е дъ бест.Няма да стане като майка си никога.Просто си е невероятна и отново най много ми хареса в този епизод.Същата си е..Бруки,пак купонджийка,но освен това е много сериозна,колко много е израснала worthy.gif
Оуен
Е тоя голям пич biggrin2.gif почна да ме кефи,дано да стане нещо между неги и Брук,че в тоя епизод...хих,големи сладури бяха smile.gif
Нейтън
Малии Нейтън се да ме притеснява,стига се е занасял с таз бавачака...да се осъзнае и да я уволняват,щотоо Хейли ако разбере незнам как ще реагира
Хейлс
Слауранка е тя..ама пък как не се усети за Кари wacko.gif айде Хейлс да схване най-накрая ква е бавачката и да я напрай на две три и стига толкозсме се занимавали с нея biggrin2.gif
Миа
Много хубаво пее,накефих и се че преодоля страха си и Джейсън остана попарен след това mrgreen[1].gif
Лукас
Аз гледах епизода с брат ми цитирам го най-накрая като Линдзи каза на Пейт,чеЛюк и и предложил
Брат ми:"Ей тоя Лукас бахти дрисльото" 18.gif ама то си е вярно,просто съм възмутена още повече от него,то бива наглост ама чак толкозз..блаа sick1.gif то е ясно че с Пейтън да се обичат да се земат и Линдзи е отписана..ама той и предложи на Линдз,щото се чувства виновен ся зад гърба и с Пейтън,ама то супер тъпо пред малко си се целувал с бившото и ся предлагаш..бахти пародията.Лукас да земе да се гръмне тей на хубаво ще напрай sick1.gif
Пейтън
Държа се много страноо,цяла серия го отбягва и най накрая все още те обичам Лукас...то тва си го знаем от доста време mrgreen[1].gif с Брук бяха сладуранки,много са забавни 10.gif 4.gif
Линдзи
Нормално да ревнува,пределно и е ясно че между Лукас и Пейтън не се е свършило,накрая тъпо беше направено,то си е ясно че няма да стане с Лукас,само ще остане наранена най-накрая..

Като цяло отново страхотен епизод.Имаше забавни моменти,инетресни сцени,всичко е 6 smile.gif
brooke_scott
Епизода не ми хареса много, но какво да се прави тва е положението, на Марк идеите му явно са свършили, щом вече почва да прай deja vu моменти... Мн ми хареса Мия като пя, тя по принцип не ме впечатлява мн, но този е пизод ми хареса и как вкара вс топки на билярда biggrin.gif Друго, което ме учуди беше постъпката на Куентин, най-после почва да се подобрява държанието му. И двамата персонажа, които рулират са Брук и Оуен, просто мн ме радват biggrin.gif Мисля, че от тях може да излезе уникално яка двойка, само Марк да се сети, че ако и тва не напрай не знам dry.gif Оуен мн ми напомня на някой, но така и не сетих на кой, но иначе е страшен, мн е неебателен и си подхождат перфектно с Брук. Последната сцена беше мн хубава, а оная дето кво ще пиеш след 20 години - отрова беше дъ Бест.
gabci3
Серииката не ми хареса особено.Какво Лукас да не палудя та предложи на Линдзи или пък Хеили всеки ще се радва да го защитят.Ама бавачката е ужасна искам да се махне от филма и не ми харесва особено.Но пък Брук си е супер и тоз Оуен страшно са сладурски,а Виктория ми беше много смешна с тези дрехи и как тънцуваше.УЖАс.
oth_123
да прави сте за Брук!Много израсна в последния сезон и вече никак не я виждам с Лукас , но от др страна си беше нормално да предложи на Линдзи,защото иначе щеше да стане точно(с извинение) "путкинска история"!Добре че си предложи!Бтв тва с бавачката се заформя доста интересно smile.gif smile.gif

По темата Брук-Оуен съм съгласен!Ще излезе мн яка двойка:) smile.gif ! Той малко ми прилича на Феликс!Малко се препокриват.
K1llerAngel
2 любовни триъглници този сериял стана пълна сапунка,но както винаги ми хареса
A_l_e_x
Какво да кажа за новия епизод? Не беше на висотата на предишния според мен,но ставаше. Първо Кари-момичето перфектно се вързва с представите ми за "дяволът-изкусите" ,а наш Нейтън се чувства доста засрамен от мислите си. Куентин ме изкефи като удари Джейсън-тъпака,добре,че не беше и Лукасчо там,че той щеше да страшно възмутен. Сигурно не се е поглеждал в огледалото... angry.gif Толкова ми стана тъжно за Пейтън - точно разбра,че той още я обича,Брук я подкрепи и хоп-пак издънка! Много е зле това момче 9.gif Брук и Оуен бяха много сексуални,той не изглежда много голям,ама няма нищо. Радвам се,че Маут се освести,оная манипулаторка грозна яко ме дразнеше. 10.gif
Катeто
Епизода не ми хареса кой знае колко...даже ми беше доста скучно на моменти и оная група...Иначе Лукас се показа като най-големия глупак,не за пръв път rolleyes.gif Брук ми хареса най-много в тази серия,но тя ми е и фаворитката за този сезон worthy.gif С Оуен са пърфект заедно,просто той е момчето за нея.Кари и на мен ми напомня малко на Рейчъл,което не е лошо,трябва да има и интрига около Нейли unsure.gif Линдзи тя си е излишна,толкова изкуствено си показа пръстена че чак ми стана смешно 18.gif 18.gif Е,поне ще се махне до края на сезона или така се надявам smile.gif Хейлс нещо ме изтвари в тоя епизод,доста бързо си забравя приятелите... Брук,Пейт и Нейт в този епизод и тримата ми се издигнаха адски много в очите,докато Хейли и Лукас много ми паднаха и се надявам в следващия епзиод вече да има Джейми стига с тея сапунки,липсва ми тва хлапе(и чичо Скилс) 10.gif
apophis
тва сравнение за "дявола изкусител" много ме изкефи.не съжелявам че я добавиха за интрига време беше да се провери дали Нейтън още обича хейли както преди.Все пак вече са женени 6 години някъде с дете,неможе всичко да е както в началото във всяка връзка е така и Кари е изпитанието на техния брак.Съмнява ме Нейтън да го направи с кери,досега смао ми се издига в очите и доказва че не на всички мъже ангелите са слаби.Примерно ако Лукас бе женен за пейтън и бяха в същото положение 100 на 100 щеше да се поддаде,но Нейтън е мъж на място и знае какво иска.
ПС:Аз на мястото на Нейтънчо да не акзвам ко щях да правя......
boy_07
искам да помоля някой да даде линк за песента на миа!мерси много!
Сериала ни си върви с пълна пара и си е уникат както винаги!
аз бих искам и да поговориме и малко за този рейтинг около епизодите?
Много ли е Рейтинг - 3.21 милионa 1.4/3 ?малко не го разбирам тва с тези милиони.!?
мерси
Шепот и прах'
Определено Брук ще е фаворитът на сезона..
Разочарована съм от Пейтън.. макар че не съм сигурна защо.. Държи се глупаво, само вика и подобни..
А Лукас.. Не, не, Чад играе толкова некадърно!!! Вярвам, че го държат, само защото е сладур blush.gif То бива бива, ама вече имам чувството, че играе с нежелание, толкова ми е студен : |
Мили е сладурка, Мия също..
Общо взето епизода си беше супер. И разбира се, края беше изключително изненадващ и .. ужасен! Линдзи gotta go home!

Забравих! Бармана е cute, и доколкото разбрах ще има още доста работа за него в следващите епизоди, така че ще чака с нетърпение..
apophis
Цитат(boy_07 @ Feb 14 2008, 00:41) *
Много ли е Рейтинг - 3.21 милионa 1.4/3 ?малко не го разбирам тва с тези милиони.!?
мерси

Ми за CW този рейтинг е много добър само Смолвил,ОТХ ,Смакдаун и "America's next supper model" изкарват редовно по над 2,5 рейтинг.останалите продукции са на под 2 милиона ,даже някой от повторенията на горните шоута имат по голям рейтинг от новите епизоди на някой от продукциите им.Още повече рейтинга е добре защото конкуренцията на ОТх е American idol & House M.D. сериали в доста по големи телевизии с мноого големи рейтинги и дърпат зрители.ОТХ си има утвърдена аудитория и затова изкарва стабилни рейтинги(примерно ако дават Мюзик айдъл по BTV и нов еп на някой сериал по 7 дни кое предаване ще има повече рейтинг?)
boy_07
Цитат(apophis @ Feb 14 2008, 00:47) *
Цитат(boy_07 @ Feb 14 2008, 00:41) *
мерси

Ми за CW този рейтинг е много добър само Смолвил,ОТХ ,Смакдаун и "America's next supper model" изкарват редовно по над 2,5 рейтинг.останалите продукции са на под 2 милиона ,даже някой от повторенията на горните шоута имат по голям рейтинг от новите епизоди на някой от продукциите им.Още повече рейтинга е добре защото конкуренцията на ОТх е American idol & House M.D. сериали в доста по големи телевизии с мноого големи рейтинги и дърпат зрители.ОТХ си има утвърдена аудитория и затова изкарва стабилни рейтинги(примерно ако дават Мюзик айдъл по BTV и нов еп на някой сериал по 7 дни кое предаване ще има повече рейтинг?)

дА,ясно но предполагам,че и от това ще зависи и дали ще има още сезони на сериалчето ни smile.gif Колкото и да ми е болно ,че някой казват,че така се изтърква самата идея,толкова повече искам да не свършва,защото никога не би могло да ми писне.Мисля че и при вас е така , така,че няма как да ви обеснявам wink.gif
Jordan
Така като гледам явно съм от малкото, които смятат, че серията беше леко блудкава. 45мин. само в Трик- много си е dry.gif
И...Лейтън...аз- толкова голям техен фен започвам да се дразня от измишльотините на Марк. Наистина всичко започна да се върти от новообразувалия се любовен триъгълник. Смисъла на сериала започва да се губи с подобни серии. вярно, имаше си добрите моменти, но цял епизод да гледам как Лукас, Линдзи и Пейтън си играят на котка и мишка- много ми дойде. Не че не умрях на Лейтънската целувка- то това чакаме всички лейтъни, ама трябваше ли да гледам 35минути, за да се стигне до нея. unsure.gif
Нишката около Нейли малко затъпя вече. Нейтън все си мисля, че е на броени крачки от леглото на бавачката. Ама ще видим. Даде надежда като огаси лампата.
Сега основното, което беше в тая серия- въпросният триъгълник със страни Лукас-Пейтън-Линдзи. Хич не ми е равностранен тоя триъгълник да ви кажа. Страната Линдзи е много къса нещо, ама пък по неведомни причини страната Лукас все се опитва да я удължи.
Тъпо, тъпо постъпва Люк за пореден път. Какви бяха тея мелодрами:
- Лукас, обичам те!
*цун-цун* *цун-цун*
- Аре ше си ходя при Линдзи
blink.gif Е, WTF?! По мое мнение това си е плод на локуместия мозък на Марк. Само протака нещата за края на сезона, където ще си видим True Love Always най-сетне.
Думите на Брук...повече от невероятни и верни.
"Още от летището имаше погледа, който имаш когато искаш да откраднеш Лукас. Единствения поглед, който имаш. Миличка...Линдзи няма шанс, довери ми се. била съм като Линдзи между Лукас и Пейтън- не е добро място. Ти си Пейтън Сойър.Той написа цяла книга, за да каже на света колко много те обича. винаги е било Лукас и Пейтън. Създадени сте един за друг. Така трябва да бъде."
Самата Брук го признава. Някой говореше, че Брук още обича Лукас ли? biggrin2.gif
Точно тези думи са ключа от цялата Лейтън история. Съжалявам, ще ви разочаровам, но ние печелим. Leyton- True Love ALWAYS.
Края...края беше уникален обаче, най-доброто нещо в тая серия.
Тук, имах чувството, че бамбуковата казва "е, кучко, най-накрая ти го начуках!". Само какъв доволен поглед? За кво се радва?
Бе да се радва докато може, че след няколко дни ще си ходи с куфарчетата.

Последвалите сцени бяха уникални.

Имах чувството, че един кол минава бавно и мъчително през сърцето и душата на Пейтън. Бавно, бавно, бавно, убивайки всички чувства, мечти и надежди. Сякаш оня човек с пушката, който стреляше по пламтящото сърце се беше завърнал отново и стреляше с пълна сила. И в очите на двамата имаше един невероятен блясък, една магия. Сигурно много от вас също са забелязали това.(eL, чакам изказване по върпоса)

А тук имах чувството, че Лукас казва "Извинявай. Прости ми.". Такъв поглед, такава физиономия, просто всичко показва съжаление. Защо тогава, защо по дяовлите е тоя брак? Защо след като отговори на целувката на Пейтън отиде и предложи брак на тая?

И пак една тъпа издънка, Пейтън почти веднага тръгна след тях. Кога имаше време Лукас да настигне Линдзи, да си отидат у тях и да й предложи брак? blink.gif
boy_07
Цитат(Jordan @ Feb 14 2008, 01:31) *
...

много добре казано.освен това -писна ми Нейтън всеки път да се прибира от голф игрището с колата-вижда се ,че уж той ще кара ама е с патерици и не може да си сложи панталона ама кара...айде де mrgreen[1].gif
mimizz
Адски ми хареса, че цялата серия беше в Трик, беше започнало да ми липсва това място, а и всички заедно там за мен беше много хубаво. Чухме и три яки лайф изпълнения, което също бях позабравила. Изобщо, хареса ми, серията беше съсредоточена върху разговорите, а не върху места, изражения и т.н. (освен разбира се Петйтън в края wacko.gif ) Именно затова разговорите бяха толкова духовити и интересни, най-вече когато включваха Брук. Едно по едно:

Брук - винаги съм си представяла, че когато порастне ще стане точно такава mrgreen[1].gif Изглежда сякаш се чувства добре, на място, наистина знае какво иска...абе както каза - порастнала е. Виктория може би най-после ще духне от града и ще я остави на мира. Мисля си, че в следващите серии обаче Б.Дейвис ще си има проблеми с бизнеса, щото не може всичко да върви 15.gif

Лукас - вече безкрайно ми омръзна тоя човек. Сериозно, само тормози две момичета и...накрая нищо. Какво, като е предложил на Линдзи, тя вече няма да се съмнява ли? Един пръстен, big deal. Всъщност, имам чувството, че Линдзи е намерила пръстена и така Лукас се е принудил да й предложи (или нещо такова, не съм го формулирала още). Линдзи пък не знам как не й писна на шапката от толкова глупости...

Пейтън - тази физиономия накрая някак си не я разбрах. Май се опита да придобие нещастен вид, ама нещо не ми беше достоверно, някак си седеше тъпо. Може би просто аз нещо не съм доразбрала... happy.gif Както и да е, надявам се, че наистина в крайна сметка ще се събере с Люк, щото така, просто. Беше супер, че накара Миа да пее, това бе най-хубавото изпълнение отдавна...Go Mia!

Хейли - също като Люк много ме подразни в тази серия. Изобщо не обръщаше внимание на Нейтън, той като й каза, че няма да пие, че ще е отговорен, бля, бля и тя все едно нищо не й каза. Както някой спомена по-рано в друг пост, двамата изглеждат много отдалечени един от друг, но мисля, че е по вина най-вече на Хейлс. Наистина е преживяла много, но мисля, че преиграва на моменти в старанието си, много е сериозна (както винаги, ама сега прилича на лелка), изобщо няма целувки, милувки, разговори...Знам, че са отдавна заедно, ама и аз съм с гаджето си от дълги години и пак го гушкам, целувам и т.н. особено когато наоколо се навъртат полуголи пияници...

Нейтън - дано да устиска напора на тая госпожица Nanny, че го е подпукала яко. Нейт може да й устой, ама ако Хейли продължав атака, не знам какво ще му прищрака накрая. То не е лесно сигурно някакви голи да ти пруват в басейна и открито да предлагат секс... Иначе беше най-нормалното нещо на света да защити Хейли и тя реагира малко тъпо. Можеше далеч по-мило да му обясни, че се е притеснила. Как пък ли не някой ще бара жена ти по задника, а ти ще стоиш и ще гледаш...не си го представям. Нейт ми харесва много в този сезон отново, както в първите...

Кери, Кари или каквато е там - знам, че я сравнявате с Рейчъл, но докато Рейч се държеше наистина нафукано, но доста по-интелигентно, тази госпоица си е първа класа простакеса. Няма такова поведение просто. Знам, че звуча нравоучително, ама то беше прекалено. Интересно ми беше как ще го сваля Нейт, но това наистина е твърде просташко поведение за едно хубаво момиче...

Маут - FINALLY biggrin2.gif ще стане работата с Мили и са мноооого сладки. Далеч по-интересно от тая шефка. Но беше интересно да има и такъв проблем засегнат, Марк добре го е вмъкнал.

Куентин - все повече ми харесва, наистина. Включванията му бяха на място...ще играе съвестта на Нейт, хихихихи

Оуен - last but not least, е адски добро попадение на Марк. Това е първият зрял мъж, който попада в сериала (без там Дан, Кийт и Анди), и в този епизод беше с брилятни реплики и точно на място казани. Стискам палци да се свалят с Брук, та да има и тя малко радост в живота 15.gif

Като цяло, мисля, че това исках да споделя, може би се олях, blush.gif не знам и аз...Накрая, липсваше ми Джейми в тая серия worthy.gif Чакам следващата с нетърпение...

Добрата новина е, че стачката на сценаристите свърши и може би ще довършат 22 серии. Keep your fingers crossed!
Physalis
Серията беше хубава. В Трик винаги са били яки сериите. Песните бяха хубави и както винаги свързани със събитията от филма, като подчертават чувствата на героите. Дано не съм много критична, но продължавам да си мисля, че новите серии не могат да достигнат динамиката от събития от миналите сезони. unsure.gif
Очевидно ще има сватба или поне ще се организира такава. Само, че не знам как ще стане wacko.gif - ще е много тъпо ако Лукас каже "НЕ" точно пред олтара. biggrin2.gif
В сцената, в която Линдзи си показа пръстена според мен беше най-слабата на Лукас като актьор. А Линдзи пък изобщо не я харесвам как си играе ролята. Не изразява никакви емоции, или пък и е точно такава ролята biggrin2.gif
Нейтън е бил с Пейтън и Брук, Лукас и той, само Хейли не е била с Лукас biggrin2.gif , трябваше явно да вкарат нов герой. Само, че май на тази двойка няма много поддръжници.

Edit: Пускането на спойлери е забранено!
brooke_scott
Нз лично мен Кари не ме дразни толкова като Рейчъл. Вярно, че е гадна, ама опне сваля само Нейт, а Рейчъл сваляще и Нейтън и Лукас и Маут и Купър и вс живо...А и Кари поне е сладка, а Рейчъл беше баси чудовището biggrin.gif
Иначе стискам палци на Нейтънчо да издържи 4.gif
Друго, друго...Jordan не сте спчелили още, за сега Линдзи печели 10.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 14 2008, 10:21) *

Ставаше въпрос за спора Брукас и Лейтън, че сме спечелили (поне доколкото разбрах идеята на Jordan). А Линдзи тя си е само за момента и без тва скоро ще я разкарат от сериала, че само се пречка
Devil^Rose^^
за сега Линдзи печели

то пък една победа 5.gif

На мен епизода ми хареса smile.gif
Марк пак събра Хейли и Пейтън/the emo kids/ , което много ме радва, преди почтни нямаха общи сцени, а си спомням че говореше че м/у тях имало незнам си ква химия на екрана... или просто Хейли винаги трябва е да е близка с момичето на Лукас. 15.gif
Виктория 18.gif тва с танцуването беше брутално! Иначе Марк сигурно е имал големи проблеми с родителите си, защото това си остана лайт мотив във всички сезони. Виктория си е чисто и просто женския вариант на Дан, дали накрая ще свърши в затвора laugh.gif
Хейли и Нейтън... съмнявам се да стане нещо с Кари, просто подхранват интригата. Нейтън ще си трае до едно време и после ще трябва да я разкарат. Следващия сезон ако има такъв сигурно ще е съседката. Все имаше някакви изкушения то не бяха стриптизьорки, сестри, бивши wacko.gif
Брук беше страхотна ... сякаш беше над другите и си седеше на високо и само даваше акъл на тоя и оня. Май тя е най-силната връзка м/у вскички. Сега само трябва да се реши да се погрижи за мамчето bicycle.gif
Линдзи... незнам ама тва предложение според мен изобщо няма за цел да покаже че тя е the one и Лукас я обича, а точно обратното. Интересно ако разбере че минути преди това Лукас целиваше Пейтън ще е още толкова щастлива, все едно така изкупва вината си. dry.gif
Цитат
А Линдзи тя си е само за момента и без тва скоро ще я разкарат от сериала, че само се пречка
Именно wink.gif 18.gif
FaLLOuTbOy
Нз лично мен Кари не ме дразни толкова като Рейчъл. Вярно, че е гадна, ама опне сваля само Нейт, а Рейчъл сваляще и Нейтън и Лукас и Маут и Купър и вс живо...А и Кари поне е сладка, а Рейчъл беше баси чудовището biggrin.gif
Иначе стискам палци на Нейтънчо да издържи 4.gif

оо няма ли да е яко ако Рейъл се върне за 1-2 епизода... направо ще избие рибата worthy.gif

мечти, мечти
Menna
Линкове за останалите песни:

Wideawake - "Sun And Shadow"
Alex Winston - "Would You Still Be Mine"
Switches - "Drama Queen"
Monster - "Hey Mrs. (Glamour Puss Mix)"
Center Court Party - "Read My Lips"
Red Panda - "Just Let It Go"
The Temporary Thing - "Jean Paul Belmondo"
Echo Helstrom - "Where I Sleep"
The Velocet - "Chinatown"
David Kater - "Never Meant For You (Robotekks Mix)"
Round 2 - "Almost"

Credit: http://community.livejournal.com/othmusicthread/

Цитат(Bobo @ Feb 13 2008, 20:26) *
а коя е песента, когато тоя вокалиста на групата на Миа влиза в Трик. Точно когато миа казва - "най-лошото нещо идва"
По мои изчисления, песента е David Kater - "Never Meant For You (Robotekks Mix)", но аз не намерих линк за нея.

djesito
Този епизод беше интересен.не е кой знае кво но мисля че все пак ни държеше под напрежение!АА тази Кари или Кери и аз вече незнам (съвсем я бъркам)непрекъсното с всеки изминал епизод взема да ме вбесява все повече и повече!Къде се навира там където не и е работааа.....ее ставаа супер нахална и досадна и.....тя пак ще развали нещата,е ако Нейтън не се вземе в ръце!Много ме дразни тази дано изчезва по-скоро от сериала че само вдига кръвното на хората,гледащи сериалчето,като се задържа в негоо.... biggrin.gif

milen4eto
Както се казва - навира се между шамарите!! Тя Хейли само да я научи, такива хубави шамари ще и хвърли... bash.gif Ама то като я свърши нея, ще продължи със Нейтънчо... laugh.gif
eL
Най-после коментари по темата. Започвам да се чудя, в правилния форум ли съм? happy.gif
Вярно е, понякога е много по-лесно да назовеш нещата ”бели” или ”черни”, ще обичам единия, а ще мразя другия. Не че на някой му пука какво мисля, но имам нужда да ги кажа тия неща.......Защо някой хора не могат да изказват мненията си с уважение? Толкова ли е трудно? Stupid.gif Мразя някой да обожествява, да се кланя и да НЕ умее да се поставя на мястото на отсрещния. Да НЕ се съобразява, да се налага...Писнало ми е от такива хора, бягам от тях постоянно. Щом на повечето ви е ”идол” Соф, или по-точно персонажът който играе – Брук, ми вземете пример от нея :
В едно интервю, (линк) я питаха : "What do you think of Paris Hilton going to jail?" Аз само докато я чуя Тая личният ми коментар е едно голямо и тлъсто :”Бииб”. Ама нормална човешка реакция, какво да правиш? 18.gif Приятелките й естествено започнаха да я обиждат, но единственото нещо което чух от устата на Соф беше : "If you don't have anything nice to say, don't say anything at all."A спа с мъжа й..........Ето ви човек за пример.

Както и да е. Съжалявам за off-а. Продължавам със серията. Толкова много неща не ми харесаха., че не е истина. dry.gif
Първо, защо Лукас винаги трябва да е с някоя? И второ – обичам Брук и Пейтън, но :”I was Lindsay…Go get your man!". WTF? blink.gif Да не съм проспала втори и трети сезон? Аз съм Лейтън фен и винаги ще бъда, но това беше жестоко. Аз лично, изпитвам уважение към връзката им и сценаристите просто нямаха право да се отнасят така, да разрушават толкова красиви спомени. Добре видяхме, че Брук и Лукас няма да ги бъде, просто нещата не се получават между тях. Но да се сравнява с Линдзи? Побеснях. mad.gif Абсолютно ненужно.....
С другата част съм съгласна. Пейтън винаги е била нещото, което пречеше на връзката им. И се радвам, че Брук вече е достатъчно зряла, за да го признае на глас. Причината никога не е била в нея. Когато някой ти изневери първото нещо е да потърсиш причината в себе си. Но нека си го кажем най-после : Лукас ВИНАГИ е бил влюбен в Пейтън. Още от първата година в гимназията. Нищо не може да се направи по въпроса. Това са чувства. И те се видяха съвсем ясно, когато той й отвърна.
Друг е въпроса, защо Пейтън никога не го иска когато е сам. Не знам кое е по тъжно – факта че го прави, или че той и позволява. happy.gif Знам, че около него Пейтън загубва ума и дума. Не ме дразни това, че най-после реши да бори за любовта си, без да се притеснява, че ще загуби някой скъп човек(както беше с Брук). Напротив. Това го чакам вече 4 сезона. Дразня се, че всичко трябва да се повтаря по същия банален и отвратителен начин. Пак ще има наранени. Пак момиче. И пак влюбено в Лукас.
СЕГА Пейтън се държи като дете. По-зле. Като бебе. ”Опааа пак ми взеха играчката... уаааааа искам си я.”

Нямало химия между Чад и Хилари. Бабин’та ви трънкина. 18.gif

Но да не почвам с Лукас, че той е по-трагичен случай. Защо винаги трябва да е зает? Или поне защо НЕ може да си стои на задника когато е зает. Винаги ли трябва да изневерява – С ПЕЙТЪН?! Всъщност сега като се замислих, Лукас никога не е изневерявал НА Пейтън. Явно нещата наистина стоят така - щом обичаш някого истински, не му изневеряваш. biggrin2.gif Толкова е просто, че ми идва да го замеря с мокър парцал...

Lucas to Peyton: Let me ask you something. Do you have an alarm inside your head that goes off everytime I'm happy with someone else?
Любимата ми сцена за сезона. 18.gif Крайно време беше някой да й го каже. А Пейтън? Какво искаш от него наистина? А ти Лукас, като си толкова ”happy” защо отново се поддаваш? Лесно е. Ще ти подскажа : ”It was always Peyton. Not Brooke, not Lindsay : P-E-Y-T-O-N!”
И моля ви, кажете ми че не й е предложил със същия пръстен? Става ми зле. hmm.gif Колкото и да не харесвам Линдзи, това нещо е просто ГРЕШНО.

Цитат(apophis @ Feb 13 2008, 21:14) *
Брак не е нещо което се предлага толкова лесно.Нито Пейтън нито Линдзи го заслужават и двете са добри момичета ма му се връзват на милите очички....

Ще ми се да мисля, че това е препратка към Чад. Мухльо. laugh.gif Предложи брак на Кендзи преди развода му със Соф да беше приключил. Има логика и персонажът на Чад да е същия кретен. И да изпитва панически страх от това да не остане сам. Jackasss...
Не мога да си обясня как е възможно да са толкова слепи тия жени? Линдзи, съжалявам миличка, но всичко е под носа ти. Лукас прекарва повече време с Пейтън отколкото с теб, предложи й офиса си, не прие парите за наема, ааа и щях да пропусна : Целуна я. Егаси предложението дето трябва да е това. happy.gif Искам да го видя.....

Цитат(Velsis @ Feb 13 2008, 18:19) *
Отделно Хейли и Нейтън въобще никва близост ... за 7 епизода 2 пъти са се целунали ...

Мда. Съгласна съм. wink.gif Нейтън изглеждаше супер отегчен през цялото време. Хейли мина и замина покрай него, като свободен електрон. Изобщо не ми харесва как ни ги представят тоя сезон. За Бога, те не са пенсионери! На 22 са...какви бяха тия кухи шегички за алкохола? Нейтън ако не иска жена му да му срита гъзЪ да отива и да и разказва всичко. Иначе ще има бой. Заслужен.

Много ми хареса песента на Мия. music.gif Само че това изпълнение беше толкова ”лайф” че ....Никой не звучи толкова вярно на живо. Много ми е забавно. 18.gif Даже с Мимски това обсъждахме вчера. Но да не го мислим много.

Единственото нещо, което ме накара да се усмихвам – Brookie. Някои реплики които изброихте направо ме побъркаха от смях :
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 13 2008, 15:23) *
Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън. 18.gif
Оуен: Това майка ти ли е?
Брук: Нее...
Оуен: Какво искаш за пиене след 20 години?
Брук: Отрова.
Джейсън: Търся си с кого да танцувам.
Нейтън: Не, мерси.
Пейтън: Ако аз съм се върнала заради Лукас, ти защо се върна?
Брук: Duhhh... заради Лукас. Game on bitch.

Цитат(♥Didito♥ @ Feb 13 2008, 15:58) *
Пейтън: Съжалявам да го кажа, но майка ти...
Брук: Знам. Тя е кучка. Схванах го.
Пейтън: Не, всъщност е, но също е и тук.
Брук: Какво?!
Брук: Oh, mother fu** 18.gif

Brooke: you've had your Lucas stealing face since I picked you up from the airport 18.gif

Brooke: Fall in love, get married, invite me to the wedding and sit me next to a really hot guy.

Owen : It's called a Bitter Schrew. It's from her.
*Peyton waves happy.gif

Барманът ме изкефи. Готин, с чувство за хумор, чаровен. Перфектен за Брук. За разлика от Феликс не е толкова ”лесен”.
You’re just too young for me.
We’ll see. 15.gif
Цитат(Sway @ Feb 13 2008, 18:04) *
Искам Оуен и Брук да се влюбят, но искам ИСТИНСКА ЛЮБОВ, не измислено като при нея и Clean Teen-a. Оуен си е мъж отвсякъде, подозирам, че ще ги съберат, или поне се надявам. Той е хубав, забавен и определено мъжкар.

Абсолютно. smile.gif Само се надявам да не по претупат това. Както стана с Чейс. Тоя беше толкова неподходящ за нея, че чак ми става смешно. Искам да я видя щастлива. Но с момче, което си заслужава. Не с някой посредствен хлапак.

Цитат(Devil^Rose^^ @ Feb 14 2008, 11:08) *
Иначе Марк сигурно е имал големи проблеми с родителите си, защото това си остана лайт мотив във всички сезони.

18.gif Нинче, ти просто ме уби с това. Нямаш си и представа колко съм съгласна с теб. bigarmhug.gif

Цитат(Jordan @ Feb 14 2008, 01:31) *
Точно тези думи са ключа от цялата Лейтън история. Съжалявам, ще ви разочаровам, но ние печелим. Leyton- True Love ALWAYS....eL, чакам изказване по върпоса

Ехх, Йордански ако не сме ние да се подкрепяме един друг, незнам bigarmhug.gif Съгласна съм с абсолютно всичко което написа. Само че ние тая битка сме я спечелили доста отдавна.
15.gif
п.п. Мамка му, изморих се. 18.gif
Morska~Vu6ka
Хубава серия, но се разочаровам все повече от Нейли =/ Бяха ми любимците в миналите сезони, а сега такова блудкаво е едно при тях, няма я онази тръпка, онази любов сякаш... тъпо ми е, правят се на прекалено възрастни, а всъщност точно сега тряя си живеят живота... тая Хейли кво се впряга и се развика само защото Нейтън беше бутнал оня и при това спря, а сякаш беше настанала трета световна баси... защо всички не са като Брук, тя си беше готина мацка, купонджийка преди, такава си е и сега, макар и доста по - сериозна и отговорна..

И все пак готина серия, тая Кари искам да я оскубя dry.gif Баси к**ветината без извинение, дразнеща е, да хваща метлатааа!
zuzito
Обичам го този филм и не знам защо Марк трябва да прецаква по толкова смотан начин всичко,което сме гледали 4 сезона...Аз мисля,че вместо да върне интригата и да ни кара да тръпнем в очакване на следващата серия,той постига обратен ефект,поне при мен.Цялата история заприличва на един голям казан,в който са изсипани история,любов,ревност,откраднати мигове,сънища,фантазии,подлост,ревност,гняв,завист,лъжи,изневяра,всичко,което може да ни хрумне...всичко е добре разбъркано и накрая излято в панички и наредено сякаш нарочно по възможно най-абсурдния начин.Да,това е животът,низ от неочаквани и абсурдни състояния,обаче чак толкова...
Относно Пейтън и Лукас...Веднъж някой каза (и винаги ще го помня и човекът,и думите) че:"Хората,на които им е писано да са заедно,винаги намират пътя към себе си накрая..." Е,явно на Люк и Пейтън не им е писано,щом пътищата им все се разминават.Обичат се,хубаво,но явно не само това е нужно,за съжаление. Накрая май ще трябва да видим как Пейтън,Брук и Линдзи се съюзяват и убиват Лукас... 15.gif Жалко,ама той това заслужава.Грешки,объркване,ОК никой не е безгрешен,но да оставяш зад себе си три удивителни жени с разбити сърца е да си мислиш,че която и да е от тях е способна да те чака и иска вечно,докато ти най-после разбереш,че не си достоен за нито една,ей това не е просто грешка,това е бедствие...
Единственото смислено нещо,което направи и каза Лукас през този сезон беше това:
Lucas to Peyton: Let me ask you something. Do you have an alarm inside your head that goes off everytime I'm happy with someone else?! Щом чак той й го каза ...
Брук,за пореден път показа на приятелката си ,че винаги е държала повече на нея,отколкото на Лукас,нещо което аз не забелязах от страна на Пейтън,но...може да не съм гледала правилно,не знам.
Бичтория,иуууу,тая е отврат,по-добре без майка,отколкото с такъв изверг до себе си.Пък и Брук има приятелите си,защо й е майка-вещица?!
Нейли ме отчайват тотално.Не стигат фасоните на разгонената бавачка,ами и Хейли и Нейтън постоянно се карат.

То няма и как да е иначе,нали сега светът на Трий Хил е съвършено друг.Преди имаше повече радост,забава.Този епизод ми припомни някои моменти от предишните 4 сезона,в които съм се смяла до сълзи,но и в които съм се просълзявала от вълнение... 1crying[1].gif Все пак да опитам да съм по-положителна.Лафчетата бяха разбиващи,няма какво да коментираме 18.gif Ей такъв трябва да е живота ни,по-весел и изпълнен усмивки.Да пием по чаша за старите времена и старите приятели,към които винаги ще намираме път! smile.gif
The_Man_Of_Steel
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 13 2008, 20:39) *
П.П. А какво ли ще стане когато Линдзи разбере, че Пейтън и Лукас са се целунали? Дано да си тегли въжето и да остави Лейтън намира. :Р

Falloutboy, не е нужно да разбира mrgreen[1].gif и аз съм Лейтън фен и мен много ме издразни постъпката на Лукас когато предложи на Линдзи, но все пак има шанс 1% това да е някакъв сън или да си представя защото напоследък бая започнаха да сънуват blush.gif, все пак само Хейли знае а тя е верен приятел на Лукас и едва ли ще каже на Линдзи, въпреки че като ги гледам бая са се сдружили smile.gif в следващия епизод ще разберем какво е станало- мисля че има наистина разлика м/у възрастта на Оуен и Брук... иначе и аз ще се кефя ако се върне Рейчъл тя правише сериала с повече интриги 4.gif

П.П.: защо няма тема за следващия епизод , blush.gif плс някой да даде линк към трейлъра sad.gif

П.П.2 mimizz, да, стачката свърши ама вече е прекалено късно да направят пълен сезон въпреки това ще се радваме на допълнителни 5 епизода или някъде там бяха не се сещам колко точно
Manolitka
Хейли видя Лукас и Пейтън да се целуват... пък и пръстена с който Лукас предложи на Линдзи е съштия с който предложи на Пейтън, аз все си мисля че тези неща ще се разберат и че Лукас и Пейтън ще бъдат заедно ама знае ли човек unsure.gif huh.gif
paradiso
Защо винаги в сериала лошите герои са най-красиви.Кари е баси уникалната пичка,супер красива е! blush.gif blush.gif А Хейли е станала като някоя стринка дето само за курабийки мисли sick1.gif особено в Трик приличаше на Васа Ганчева biggrin2.gif biggrin2.gif Попринцип не харесвам Пейтан,ама мисля че поне нея не са я застарили,както и Брук,която е неотразима,както винаги.И на мен ми е мъчно за Рейчъл sad.gif беше толкова секси blush.gif blush.gif Абе Нейтан да се хваща с Кари и да я разкара тая лелка Хейли ,щото и без тва никва химия няма между тях вече.Не забелязвате ли че няма никаква близост между тях вече.А относно Пейтън Лукас Линдзи триъгълника,според мен най-добре Лукас да си остане с Линдзи,защото Пейтън заслужава нещо по-добро,както и Брук smile.gif измислих го biggrin2.gif biggrin2.gif Линдзи и Лукас заедно и Брук и Пейтън също rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif смятам че така ще е най-интересно :Д mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
brooke_scott
леле paradiso уби ме с тва мнение сериозно...

междудругото прочетох мнението на eL и мисля че почвам да се съгласявам все повече с нея. shocking.gif
ladysunshine
Kари в никакъв случай няма да раздели Нейт и Хейли. Просто не мисля, че Марк толкова е изпростял, че 4 сезона да гледаме любповта им и после да се появи няква к**ка и да ги раздели за завършек на сериала. И мен много ме дразни и наистина много прилича на Рейчъл. И двете много ми харесват външно, но ролите им бяха мн гадни. Най-много Хейли да разбере да се скарат, да изгонят бавачката и да се сдобрят. Не вярвам нещо по-лошо да стане.
Брук и Оуен много ми харесват. Оуен външно не ми харесва кой знай колко, но героя му е готин и както вече казаха по-нагоре е много подходящ за Брук. Не е някакав лигльо, а мъж на място. Виктория е тая, която ме дразни. Май е време да я разкарат, че само тормози Брук. Обаче ако не дават разправиите и с майка и ми се струва, че сцените с Брук съвсем ще намалеят, а това ще е жалко. И шапка свалям на Брук за последната сцена между нея и Пейт. Страшно верни и страшно хубави неща каза. Наистина много е порастнала и щом и тя ги признава нещата, които каза значи наистина са си така. Една от любимите ми сцени от епизода.
Мия се справи много добре. На мен ми харесва външно. Малко странно изглежда, но ми е симпатична. А за песента да не говорим. Страхотна песен и страхотно изпълнение най-вече. Все си мислех, че нея ще я дават само колкото да си личи, че Пейтън има работа, но не е така и страшно много се радвам, че пя и то толкова хубава песен. Хареса ми, че като видя Джейсън се нахъса и се справи страхотно.
Милисънт и Маут големи сладури smile.gif Сцените с Маут попринцип ме дразнят, но в този епизод бяха интересни. Най-сетне се сети това момче, че шефката му само го манипулира. Има напредък успя да и се опълчи. С милисънт ще са много готина двойка. Най-накрая и той да си намери момиче за него, а не все някакви неподходящи.
Линдзи, продължава да си ме дразни. Няма да обеснявам колко ми е лошо мнението за нея, защото пак ще се намери някой нейн новоизлюпил се фен да ми обеснява колко превъзхожда Пейтън.
Пейтън най-сетна да си признае за какво се върна и да си признае чувствата. Според мен ги призна не само пред Брук и Лукас, а и пред себе си, защото досега само се самозалъгваше. През цялото време се гледаха злобно с Линдзи, но това си е разбираемо. само не можах да разбера уж през цялото време избягваше Лукас и накрая изведнъж му обеснява, че го обича. Единственото логично обеснение според мен е това, че той нали и се развика и тя вече реши да си каже всичко. Лукас пък с кво право и крещи??? Като е толкова щастлив, защо се хвърли да я целува? Марк направо развали героя на Лукас. От средата на първи сезон започва все по-зле и по-зле да става. И с тоя епизод достигна връхната точка на тъпотията си. Надявам се по-зле от това няма да стане. Според мен тоя брак е найтъпото нещо в 5 сезон. Линдзи му се разсърди и той, за да оправи нещата и защото се чувстваше виновен(ако при него това е възможно) затова, че се целува с Пейтън и хоп айде давай да се женим. И Линдзи уж му беше много ядосана и не беше сигурна в чувставата му и самата тя виждаше, че той още обича Пейтън как веднага се съгласи не ми е много ясно. Абе нещата с тоя брак толкова измислени и нереалистични бяха направени, че нз...
Тук следва да коментирам самодоволната усмивка на Линдзи и Изражението на Пейтън и Лукас, но Jordan ( worthy.gif за мнението) толкова ясно и точно каза нещата, че ако добява още нещо само ще оплескам нещата
Цитат(eL @ Feb 14 2008, 15:07) *
Само че ние тая битка сме я спечелили доста отдавна.
15.gif

Това не го бях виждала. Благодаря, че го качи. Мног ме радва. Имам надежда, че Марк ще се вразуми и накрая ще събере Лейтън
Nathan1111
Определено серийката си я биваще поне на мене ми хареса доста .Много се дразня на тази скапана бавачка много ме дразни постояно се упитва да приласти Нейт 19.gif нема да и мине номера
paradiso
Не мога нещо да си свалям песните sad.gif изписва ми тва Sorry, the free service is at full capacity. кво да направя за да мога да ги свалям sad.gif а и що не ги качвате в датата
♥Didito♥
Напълно се съгласявам с eL
Беше си гавра ей така да затрият връзката на Брук и Лукас. Знам, че каузата е загубена, но просто всичко ми изглеждаше супер нереално. И това, което Брук каза на Пейтън, че тя винаги е била "Линдзи" между Лукас и Пейтън просто ме изкара извън релси. Все едно ги няма първите 4 сезона и сега нещо съвсем различно dry.gif пълно прецакване.
А Брук не трябва да е с Лукас, искам но не трябва, нито Пейтън нито Линдзи. Защо той въобще трябва да е с някоя. Защо просто не го оставят сам 15.gif
А относно Брук тя наистина заслужава нещо по-добро. Може би Оуен е подходящ за нея, и най-накрая да намери щастието.

White_tulip
Jordan, Ladysunshine, eL .....Направо ви свалям шапка! 1clap[1].gif Мнението ми се покрива на 98% с вашите!
Ужасно много се радвам, че видяхме The honorary title smile.gif , а и "Stay away", направо настръхнах 4.gif
Много ме израдва Брук (да, и в този епизод беше страхотна), тя е страшна приятелка! Думите й към Пейт бяха невероятни и според мен много верни, знам че Люк и Брук имаха своята приказка, но съм съгласна, че Брук беше човекът, който пречеше на любовта на Лейтън , както сега Линдзи е между тях. Сега за Маут и Брукито...на всеки се случва да започне да затъва(Маут много ме разочарова, като на глас изрече, това което си личеше от километри - спи с шефката си заради работата си), прекрасно е да имаш приятел, който да те "удари" по главата и да те накара да се замислиш за това кое е правилно и кое не, да ти подаде ръка ( или в случая салфетка с телефонния номер на прекрасно момиче smile.gif ).
Хейли и Нейт - всичко ще бъде наред, надявам се rolleyes.gif
Лукас - този объркан младеж....ами честно не го разбирам!!! Не разбирам това, което каза на Пейтън, не мисля че тя му е виновна, че всеки път, когато той е с друга САМ си пречи на щастието! Нали бяха скарани, сърдити...разбирам, че иска да й помогне за офиса и не иска тя да му плаща наем, но той наистина прекара цяла вечер мислейки, говорейки или с нея! Има си гадже все пак! Защо я обвинява, че се опитва да помрачи щастието му!? Да...за мен той е много объркано същество.
За прословутият годеж - не знам защо, ама щом видях Линдзи с пръстена веднага ми изникна в главата как сезона ще завърши с Пейт и Люк, заедно, щастливи... Аз все си мисля, че когато един човек предприеме такава огромна стъпка в живота си, а именно предложение за брак, то той трябва да е напълно искрен с човека до себе си ( а не да целува една и да бяга при друга!), да е наясно с чувствата си (да си влюбен се подразбира, което според мен липсва в отношенията на Лукас и Линдзи) и да знаеш, че този момент ще е уникален, а не с пръстен втора употреба, който на всичкото отгоре не му донесе успех първият път!
Пейт - съгласна съм, че тя най-накрая освен пред Брук и Люк, но и пред себе си най-накрая призна истинските си чувства към Лукас.
LucaS3Scott
Тоя епизод за мен е един от най - добрите въобще blush.gif Песента на Мия страшно много ми хареса smile.gif Най - много ми напълни душата юмрука на Куинтън biggrin2.gif Направо го върна в 1 клас smile.gif Но това което направи Лукас беше тъпо !!! Целува се с Пейтън, след 10 минути предлага на Линдзи брак ... Нищо против Линдзи нямам, просто тя трябва да разбере, че не й е мястото там. Независимо от това, че Лукас предложи на Линдзи, аз сам 100 % сигурен, че е влюбен в Пейтън. А относно сцената с целувката между Пейтън и Лукас ... напомни ми на една сцена от 1 сезон, когато Лукас още ходеше с Брук, но се бяха целували с Пейтън в библиотеката, тогава пак ги видч Хейли wink.gif
tatunio
"You ain't that lucky" worthy.gif biggrin2.gif Не, направо му се изкефих тотално на Q....

А на таз бавачка не й е чиста работата. Все ми се върти в главата че прави няква врътка с Дан за да разбие семейството или да се докопа до Джейми може би... не съм сигурен още но 99% тя има нещо общо с Дан. Той с Кийт направи тоя номер, защо да не го направи и на Нейт. В момента в който Кари се появи за пръв път ми стана много чудно - как пък баш тя ще е пред къщата и ще доведе Джейми в задния двор!? Ако е било късмет да се маха от сериала и да ходи да пуска тото.

Последните 20 секунди от епизода ме хвърлиха в размисъл тип blink.gif "WTF mate!?" Как може такива дебилщини да се случват бре!? "Lucas has asked me to marry him" По-голям идиот не бях виждал... и постоянно с тва "I gotta go see Lindsay" Тва момче пикае срещу вятъра... А Линдзи ще ме извинява ама "It has always been Lucas and Payton". У лево!
И все пак си мисля(да се чете надявам) че тва е поредния сън.... unsure.gif
White_tulip
I love you and I miss you
What else is there to say?

Тези думи от песента, в комбинация с погледите на Пейтън и Лукас, според мен не оставят място на фантазията какво ще се случи в следващите епизоди worthy.gif
GABRIELA
Цитат(ladysunshine @ Feb 14 2008, 19:46) *
Линдзи му се разсърди и той, за да оправи нещата и защото се чувстваше виновен(ако при него това е възможно) затова, че се целува с Пейтън и хоп айде давай да се женим.

Това е нещото, което и аз си мисля. Лукас се почувства виновен и реши да се извини на Линдз, предлагайки й брак. Причините, които ме навеждат на мисълта обаче, че това предложние не е истинско, са:
1. Сърдитата Линдзи много лесно е приела. Всъщност една жена, виждайки, че гаджето й не е само нейно или прави скандали и се дърпа, или веднага приема предложението за брак, за да е "сигурна", че е само неин.
2. Стана в края на серията, за да ни държат в напрежение до следващия епизод, а тогава ще се окаже, че някой само си го представя това. Наприемр Пейтън, която отива веднага след Трик у Лукас, за да се разберат и стигайки до вратата си представя Линдзи с пръстена, който беше за нея. И това ще е нещото, което ще я накара да се върне обратно и да не говори с Люк..... unsure.gif и така ще се продължи с неяснотите между тримата.

Чудно ми е тази Кари...как така изниква некво маце от нищото и решава да отнеме чуджд мъж /на инвалидна количка в момента, на когото обува гащите... wacko.gif / Ако беше в предишен сезон тази история, бих решила, че Дан й е платил. blink.gif Младо готино момиче, което може лесно да си намери пич, тръгнало да гони женения, че и с дете при това.... странно ми е....
az.
И според мен това има нещо общо с Дан ,сънищата на малкия Джейми не са случайни...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.