Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST 4x04: "Eggtown"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Сезон 4
the_mouse

LOST 4х04: "Eggtown"

Кейт си поставя за цел да получи информация от заложникът на Лок, когато оставането и при Сойър е застрашено.

Епизодът е Kate centric

Airdate: 21.2.2008 (В Интернет на 22 Февруари, Петък)

ABC Promo 1 @Daily Motion
ABC Promo 2 @DarkUFO
ABC Promo 2, 3 @DarkUFO
CTV Promo 1 @Daily Motion
Sneak Peek 1, 2 @DarkUFO | Леко удължена версия @DocArz
Sneak Peek 3 @DocArzt
Sneak Peek 4 @DocArzt

Субтитри: link @subs.unacs.bg

Download:
Lost s04e04 repack hdtv xvid-0tv@Zamunda.NET [350.42 MB]
Lost s04e04 720p hdtv x264 ctu@Zamunda.NET [1.07 GB]

Промо снимки: Link @lost-media.com

Видео podcast - Eggtown NEW!
The Lost Initiative - The Official UK Audio Podcast from Sky One - Eggtown NEW!

Официално инфо:
KATE’S STANDING WITH LOCKE AND SAWYER MAY BE JEOPARDIZED WHEN HER NEED TO GET INFORMATION FROM THE HOSTAGE BECOMES HER TOP PRIORITY, ON ABC’S ”LOST”

”Eggtown” – Kate's need to get information out of the hostage may jeopardize her standing with Locke -- as well as with Sawyer -- on ”Lost,” THURSDAY, FEBRUARY 21 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network.

Участват Naveen Andrews as Sayid, Henry Ian Cusick as Desmond, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Evangeline Lilly as Kate, Elizabeth Mitchell as Juliet, Terry O’Quinn as Locke and Harold Perrineau as Michael.

Звезди гости са Ken Leung as Miles, Jeremy Davies as Daniel Faraday, Rebecca Mader as Charlotte, Shawn Doyle as Duncan Forrester, Susan Gibney as Melissa Dunbrook, Traber Burns as judge, Fred Q. Collins as bailiff, Beth Broderick as Diane Jansen, Tania Kahale as nanny and William Blanchette as child.

”Eggtown” е написан от Elizabeth Sarnoff и Greggory Nations и режисиран от Stephen Williams.
ABCmedianet

Коментари по предстоящия епизод тук
the_mouse
ABC Promo 1 @Daily Motion
CTV Promo 1 @Daily Motion
^^^ Добавени в първия пост smile.gif

Отново се очертава интересна серия, ще има нова Скейт сцена smile.gif Ииии вижте кой е в официалната листа с актьорите smile.gif
The_Man_Of_Steel
Супеер, много се радвам за МайКъл
A_l_e_x
Аз пък се радвам супер много за Кейт и Сойер,много сексуално промо biggrin.gif
ViruZzZ
Оооо Kate centric wub.gif ще бъде интересен следващия епизод, Майлс май ще говори с Джейкъб и ще видим отново Скейт
ПП.кейт нещо се е побъркала unsure.gif
the_mouse
Спойлерите в раздела за сполери, моля...
The_Man_Of_Steel
Промотата са върха 4.gif
FrAgMaKeR
А защо Майкъл да не е шпионина на Бен на кораба?
the_mouse
Оооо, добро предположение! 4.gif
А иначе ето още едно промо от ABC: (добавено и в първия пост)
ABC Promo 2 @DarkUFO NEW!
A_l_e_x
Кейт нещо вади на второто промо супер психарски поглед biggrin.gif
the_mouse
Супер! Има още два снийк пийка:
Sneak Peek 3 @DocArzt
Sneak Peek 4 @DocArzt

+ Леко удължена версия @DocArz

Излязоха още две промота!
ABC Promo 2, 3 @DarkUFO NEW!!!

Няма нови кадри, но поддържат духа до утре сутринта smile.gif
FrAgMaKeR
http://zamunda.net/details.php?id=118379&hit=1 - Eто го smile.gif

П.П - 9.3MB/s нов рекорд за скорост tongue.gif
The_Man_Of_Steel
Аз пък свалям с 0,09 мб/с т.е. 90кб/с smile.gif рекорд
the_mouse
Download:
Lost s04e04 repack hdtv xvid-0tv@Zamunda.NET [350.42 MB]
Lost s04 e04 720p hdtv x264 ctu@Zamunda.NET [1.07 GB]

Както винаги сме първи 4.gif

Дърпам, после ще комевнтирам wink.gif
Пък аз се радвам на новите 500-600KB/sec скорост 1 (4).gif

EEE не, краят беше просто разбиващ!
Кейт е взела Аарон като свой син?! Защо?! Клеър не оцелява ли? Или може би Кейт е кръстила своето дете на Аарон? OMG....
През цялата серия когато Кейт споменаваше за бебето, помислих, че то е на Сойър и като го видях накрая такова русо.. викам да, така е... и накрая "... Аарон?!" OMFG!

И Лок много диктаторски го раздава, още повече ме дразни - заблуди Кейт, че не и се сърди, само да му каже истината и после "събирай си крушите и да те няма" biggrin.gif

А Майълс как ли ще изкара с тая граната в устата.... biggrin.gif

Какво според вас се е случило с Дезмънд, Сайд и Лапидус?! Ще разберем следващия епизод smile.gif
brooke_scott
няма ли субс?
The_Man_Of_Steel
Цитат(brooke_scott @ Feb 22 2008, 18:45) *
няма ли субс?

няма все още аз вече го гледах smile.gif и беше тъп ми то Кейт кво искам biggrin.gif
ПП: английски субтитри има, ако ти помагат mrgreen[1].gif
the_mouse
За съжаление още се правят субтитрите - 60% done
ViruZzZ
subs.unacs.bg са направили субтитри вече ~> cLicK
PS. the_mouse сбъркал си линка за епизода, дал си тоя за 3 епизод. Ето за 4 smile.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Feb 22 2008, 21:14) *
subs.unacs.bg са направили субтитри вече ~> cLicK
PS. the_mouse сбъркал си линка за епизода, дал си тоя за 3 епизод. Ето за 4 smile.gif

късно вече, гледах го с английски субс wink.gif аз не че няма да го разбера и без, ама има на някой места дето мн си мънкат и не стаава номера, макар че предполагам тряя да свиквам mrgreen[1].gif

Епизода ми хареса, ама ми стана мн интересно чие е детето на Кейт? Дали е Арън на Клеър, ама в такъв случай що вика на Кейт "мамо" unsure.gif Или пък е на Кейт и Сойър, ако само го е излъгала, че не е бременна, за да провери реакцията му и да си го е кръстила Арън? СЛожна работа biggrin.gif
the_mouse
Оправих линковете и добавих тези за субтитрите smile.gif

Ами да, ако Аарон е с Кейт, то Клеър трябва да е умряла sad.gif

Сигурно пак сценаристите ни будалкат нещо 18.gif
A_l_e_x
Първото,което забелязах,е че това,коетос таваше в "реално време" е някаква корено различна история. Имам предвид,че говриха за 8 оцелели,пък Кейт ги спасявала,пък незнаели какво да направят,дрън дрън. И накрая това,което каза Кейт,че толкова пъти чувала тази история,че започнала да вярва,ме навежда на същата мисъл. Относно Арън-няма как да е е друг Арън,това си е Арън на Клеър,няма да въвежат ново дете със същото име. Точно затова Джак не искаше да го види предполагам - все пак Клеър му е сестра,сигурно е разбрал или нещо такова
FaLLOuTbOy
Аууу! Епизода не беше толкова добър, но фалш форуардите бяха според мен най-добрите за сега. И аз както всички си мислеха смятах, че бебето ще е на Сойър и Кейт, ама не. Колко станаха оцелелите?Клеър май е загинала.. huh.gif Саид, Кейт, Джак, Хърли, Бен, Арън. Nice, nice.
the_mouse
Явно след като другите са останали и за да не изникнат въпроси са измислили история, че не са преживяли катастрофата. smile.gif

Ако си спомняте даже в края на трети сезон Джак каза "Омръзна ми да лъжа"

А историята, ече Кейт спасявала хората я скалъпи Джак, за да създаде симпатии у комисията.
ViruZzZ
На мен епизода ми хареса, даже повече отколкото другите ( без 1 ест =) ) Кейт беше невероятна blush.gif И в този епизод отново се показа, че Сойър е другия вариянт. Повечето от сцените да не кажа почти всички са били след като Кейт е била разстроена от някой и сега пак беше така. А за бебето аз пък си мислих, че е на Джак и Кейт, защото тя на паркинга нали каза, "Знам защо не искаш да виждаш бебето, Джак. Но докато не го пожелаеш, няма как двамата да излизаме на кафе. и че е Арън, защото Клеър и Арън са починали и в тяхна памет така са го кръстили, но после като го видях какъв е голям и няма начин wacko.gif Още една загадка след поредния епизод biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
Според мен тва е Арън на Клеър, няма причина да го кръщава като бебето на Клеър
Enchanted
Страхотен епизод,много ми хареса,ама найстина много!
Мистерии,загадки и пак мистерии,особенно тази за малкия Арън.Незнам дали бебето е на Кейт,но съм сигурна,че не е на Джак...що се отнася до Сойър,вече нищо немога да кажа.Отдруга страна както каза и The_Man_Of_Steel,може и детето да е на Клеър...
FrAgMaKeR
Бебето си беше доста големичко.. предполагам, че е Арън на Клеър, нещо е станало с нея и Кейт го е взела.. може и затова да лъже, че тя му е майка, за да са по снисходителни от журито..
A_l_e_x
Те не лъжат само за това-те лъжат за цялата история около спясяването. Всичко ,което сме гледали 3 сезона,те го разказват по коренно различен начин. Детето е на Клеър-за мен няма спор,но какво е станало с нея,едва ли в умряла,сигурно е останала и тя на острова
The_Man_Of_Steel
falloutboy, Бен не се брои за един от оцелелите той не е бил пътник на полет 815
FrAgMaKeR
Дезмънт също.. както и всички други smile.gif
Enchanted
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 24 2008, 04:34) *
Бебето си беше доста големичко.. предполагам, че е Арън на Клеър, нещо е станало с нея и Кейт го е взела.. може и затова да лъже, че тя му е майка, за да са по снисходителни от журито..

Да,обаче ако е така,каква е логиката Джак да не иска да вижда бебето wink.gif
A_l_e_x
Аз съм измислила защо biggrin.gif - все пак Клеър е сестра на Джак,извънбрачно дето от изневяра на баща му,ако я е намразил за това,за кво му е да вижда Арън?
ViruZzZ
Цитат(A_l_e_x @ Feb 24 2008, 17:19) *
Аз съм измислила защо biggrin.gif - все пак Клеър е сестра на Джак,извънбрачно дето от изневяра на баща му,ако я е намразил за това,за кво му е да вижда Арън?

А има и по налудничава идея - Кейт да е откраднала бебето на Клеър biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Feb 24 2008, 18:29) *

тва пък защо? защото не е бременна, а мечтае да има бебе ли 18.gif или мн си е харесала Арън huh.gif
hip_hop^girl
Тая луничка пак ме заби в земята ! В бъдещето е толкова различна а пък тва с Майлс и Бен според мен Бен пак ще ги изиграе ако не всичките поне него, нали в миналия епизод Саид намери в едни шкафчета доста пачки , а Кейт сега на острова сякъш търси отговор дали да остане или да се махне от него, според мен е взела грешното решение. И това бебе толва много го обича "Няма да ходя никъде, аз имам дете" сякъш не е тя. Тъкмо си мислех колко много прилича на Сойер и тя... Арън това не го очаквах.
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Feb 24 2008, 19:33) *
Цитат(ViruZzZ @ Feb 24 2008, 18:29) *

тва пък защо? защото не е бременна, а мечтае да има бебе ли 18.gif или мн си е харесала Арън huh.gif

Мисля,че твърдението на Алекс ми се струва най-истинско:biggrin2: ,що се отнася до това на Ицо...хмм незнам,може би го е взела,защото Клеър ще умре или някви такива мисли ми идват в главата...а Вери пак и е щукнала велика идея biggrin2.gif
ludoto_tedi
Може би просто Клейр е видяла ,че няма да може да се върне с тях и ги е помолила да вземат поне Арън.Вместо да лъжат защо просто не кажат истината за да ги спасят всички.....
Enchanted
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 25 2008, 12:13) *
Може би просто Клейр е видяла ,че няма да може да се върне с тях и ги е помолила да вземат поне Арън.Вместо да лъжат защо просто не кажат истината за да ги спасят всички.....

Aми в Lost нищо не е такова,каквото изглежда,вече съм се убедила wink.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_tedi @ Feb 25 2008, 11:13) *
Може би просто Клейр е видяла ,че няма да може да се върне с тях и ги е помолила да вземат поне Арън.

Ако е така няма логика Кейт да лъже детето, че тя му е майка blink.gif
the_mouse
По някяква причина лъжат, че са единствените оцелели, явно защото другите са останали на острова, дали по собствено желание или не не е ясно обаче...

ии нали си спомняте, че Дезмънд каза на Чарли, че във видението му клеър и бебето се качват на хеликоптер и на пускат острова - нещото за което Чарли умря, още не сме го видели, въпреки, че виденията се сбъдваха точно както ги е видял...
divata_airis
Аааауууу!!!!Точно изгледах серията, че през седмицата бях заета...и точно това ми идва на ум . Ааауууу!!!Много ме изнерви това чудо Кейт - то по принцип супер ме нерви, ама сега вече...Къде ми е тризъбеща да я ръчна с него???Гепила е бебето на Клеър...тъпа кранта такава...а не смееше да го двигне от кошчето...Много ясно Джак няма да иска да го види - че това просто ще му подскаже какво е извършил, ще събуди отново съвестта му...Леле, тая много ме нерви, ама много...Дори да го е взела с добра умисъл...баси дебилката...Първо като го видях русичко викам ааа ето на Сойер е, ама ънджък, казва се Арън - значи или е по-тъпа отколкото я мислех, че краде чуждо име или го е откраднала...Залагам на второто...не че първото не е възможно, имайки предвид малкия капацитет на мозъка и, ама тва е глъмо, глъмо и на кухо бие...Леле, бясна съм...ако ми се мерне тая ще я убия.
Иначе като цяло добър епизод, след като събуди в мен подобни чувства...ясно за какво става дума...И тоя Майл за кво са му тия пари? Не му ли стигат тия дето ги свива от бедните хорица с неговите сеанси...СМОТАН!!! Значи имам идея - той, Кейт и Бен да се избият...леле, мед не ми мед...Толкова ще ми е драго че идея си нямате...Ама то това с жабежкия поглед не умира (демек Бен)...така че ще ги накълча и двамата...Предлагам първо Кейт, после онова монголоидното ще си лафи с нейния дух, който така ще го разсее, че Бен ще го довърши...Ми да се мерне и биреното коремче Лок -дето сега е толкова заблуден, че нз по кой свят ходи...колиби, Уолт, острова...бе откачалка. В началото го разбирах що годе, ама заради него умря Буун...заради него всички се обърнаха срещу Чарли...И бтв тоя по принцип си е кубе нали, щото ако не беше досега да се появила някаква четинка, пречеща на слънцето да се отразя в темето му. Ооо и как да пропусна Дез, ще ги избия ако стане нещо с него...верно че др епизод е за него, ама да посмеят...Ако и този ми любимец утепат направо вече ще го приема лично.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.