Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Red Lotus Flower
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Red Lotus Flower
Здравейте на всички^__^ Регнах се днеска и както се знае съм фен на Уан Три Хил.Страстта ми е джей рока и китаристите mrgreen[1].gif shocking.gif Любимите неща в живота са ми любимата група the GazettE,останалите банди,приятелят ми.По принцип обичам да общувам с нови хора,дано срещна готини тук. rolleyes.gif А да,от Пловдив съм и уча англиийски и немски ж даскало,както и японски у нас на самоинициатива biggrin2.gif
Обичам и да си драскам разни простотии ,както и да се разхождам с мп3-то.Ще се радвам да намеря готини хора тук,с които да си имам обща приказка ^^
Ммм..от Уан Три Хил най-харесвам Пейтън,тъй като откривам себе си в персонажа й,но в сегашния 5-ти сезон и Брук ми прави силно добро впечатление.^^
Та това е от мен.Сайонара^^
цък
Niksana
Цитат(Red Lotus Flower @ Feb 5 2008, 10:56) *
уча англиийски и немски ж даскало,както и японски у нас на самоинициатива biggrin2.gif

Хмм японски,яко и аз започнах да го уча,но не знам защо се отказах.Иначе добре дошла. smile.gif
Red Lotus Flower
Мерси happy.gif
Angel-oF-DeatH
.Ще се радвам да намеря готини хора тук,с които да си имам обща приказка ^^

цък

Добре дошла във форума ! За хора ще намериш със сигурност с който ще си намериш общи приказки това просто е не избежно rolleyes.gif Иначе приятно прекарване във форума and have a fun blush.gif
Sharo
ъъъ де учиш

иначе h1
vasinka_{P}
Добре дошла във форума. Желая ти приятно прекарване тук и се надявам да срешнеш хора с които да споделяш интересите си biggrin2.gif
Red Lotus Flower
Мерси много на всички^^

Цитат(Sharo @ Feb 5 2008, 18:20) *
ъъъ де учиш

иначе h1

Имаш предвид в кое училище ли?Ако да,в Лиляната.
smallville_f
както и японски у нас на самоинициатива biggrin2.gif

Оу, да, и аз съм така mrgreen[1].gif Добре дошла и приятно прекарване 4.gif
Red Lotus Flower
^Уа и ти ли?Е,добре,не съм единствената тогава^^
Мерси за посрещането mrgreen[1].gif
c0mp
Добре дошла 2hi[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.