Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Coupling (2000-2004) / Свалки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
FrAgMaKeR

Заглавие: Coupling
Година: 2000
Връзки: imdb.com, tv.com
Участват: Jack Davenport, Gina Bellman, Sarah Alexander, Kate Isitt, Ben Miles, Richard Coyle

Това е един от най-забавннте ситкоми, които съм гледал. Типичен английски хумор, откачени образи, абсурдни ситуации и смях до сълзи. Имам впредвид английската версия на BBC от 2000-та година, а не тъпата американска имитация на NBC от 2003-та година, която не се задържа в ефир дори и един цял сезон. Английската версия има много фенове, доста награди и номинации и се задържа в ефир 4 сезона. Бих сравнил сериала с друг британски хит "The IT Crowd", въпреки че по тематика повече наподобява "Приятели".

В момента немога да направя някакво по-подробно ревю и описание, само мога да ви препоръчам да го гледате, ако не се го гледали, няма да съжалявате. wink.gif Само вижте за какъв рейтинг става въпрос във imdb.com - User Rating: 9.2/10, такава оценка не трябва да се подминава.

Сваляне:

Сезон 1 @ Zamunda.net
Сезон 2 @ Zamunda.net
Сезон 3
Сезон 4
sulu
Ооо едно време го даваха по БНТ и много го гледах.Въпреки че сега на снимката не разпознавам двама от актъорите.А и определено прилича на приятели.Дори не бях чувала за американска версия, но е нормално оригиналът да е къде къде по-добър от някакъв опит за копиране.
Авторът на темата е прав- много добър хумор с още по-добри шеги 4.gif
lex's_girl
Coupling си е върха worthy.gif worthy.gif По принцип не си падам много по комедийни сериали, но наистина този е много добър 4.gif " Джефри!! Полилеите вибрират!" 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.