Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Nines
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
The Nines

Look For The Nines

Tрейлър
IMDB , Официален сайт
Режисьор: Джон Аугъст
Сценарист (WGA): Джоун Аугъст (оригинален сценарий)
Световна премиера: 30.11.2007
Жанр: Драма/ Фентъзи/ Мистерия/ Sci-Fi
Актьорски състав: Раян Рейнълдс, Мелиса МакКарти, Хоуп Дейвис, Ел Фанинг
Ревю: Актьор с много проблеми, телевизионен сценарист и всепризнат видеорежисьор установяват, че животите им са свързани по мистериозен и неочакван начин.
Лично мнение: Много е готин, ама много. Супер идея, невероятен каст, готина музика и завидно интересен краен продукт. Много особен замисъл, наистина до края не си сигурен какво точно се случва и кой е ненормален всъщност - героя или зрителя. Определено филм който трябва да се види. Има какво да се види!
П.П. Все си мисля, че имаше тема за филма. Ама не я намирам. Ако има някой да свирне на личен да затрия тая!
vasinka_{P}
Този филм от много време искам да го гледам, но все не ми остава време dry.gif а чувам много различни мнения за мего. Ще си го изегля тази вечер и като го изгледа ще пиша какви ми са впечатленията.

EDIT: Филма го изгледах, хубав е има някакъв замисъл, но трябва да се замислиш бая за да го разбереш. Раян Рейнолдс според мен игра много добре, в него ми е надеждата wub.gif определено има потенциал
Gossip Girl
Цитат(ThePinkDuck @ Feb 4 2008, 06:09) *
П.П. Все си мисля, че имаше тема за филма. Ама не я намирам. Ако има някой да свирне на личен да затрия тая!
Една мацка го беше търсила в темата "Търся филм", сигурно от там си останала с такова впечатление.

Резюмето изглежда привлекателно. Ако ми остане време може да го изтегля, макар че в последно време ме накачват нервите като гледам филм...нещо всичко лесно ме отегчава.

Едит
: Не е зле. Малко ми доскучаваше докато свърши дадена част и се разбере какво става. Раян беше блестящ.
Все пак очаквах нещо в стил "The Number 23", а пък то какво се оказа.
Абе цялото семейство Фанинг ли са такива страховити. След няколко филма с Дакота, а сега и със сестра й направо ме побиват тръпки от малки деца. Въпреки това харесвам Джодел Ферланд.
ludoto_mimi
Тва да не се окаже нещо като "Числото 23"? Не искам да го гледам сама, че накрая може да се окаже, че аз съм лудата. 18.gif

Вижда ми се интересно и може да го гледам някой път. smile.gif Напоследък нищо не ми се гледа.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.