Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Малко по надълбоко в сериалчето
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Теории
pinko_z
Ако искате тука да обсъждаме някои моменти, които останах "неразкрити" като например:

1.Помните ли имаше едно епизодче когато една се правеше че харесва един дърт богаташ, а с готвача бяха любовници. После дето готвача май сложи нещо в напитката му и откраднаха едни бижута. На острова не можеха да ги намерят след като самолета се разби. Мъжа след това ги намери и ги скри, но после тая разбра и имаше нещо после с едни насекоми (май един колекционираше) и тя вхърли един май на него и то се оказа че това насекомо парализира, но после нещо се обърка и то ухапа и нея и след това ги заровиха. Нещо да ви идва на ум дали ще си остане само с това или ще има още за тях?
2.Или примерно когато Уолт (детето на острова) имаше някакъв комикс и като го раглеждаше имаше в него една полярна мечка и след това като отидоха другите (не помня кои бяха) и видяха на острова полярна мечка и после май я обиха. Нещо да си мислите за тези "способности" на Уолт?

Ако някой се сети още нещо да го каже!
ПП:Извинявам се ако няма нужда от такава тема или не й е тук мястото .... ако е така изтрийте я!
the_mouse
Историята с Ники и Пауло, за които говориш общо взето приключи, погребаха ги живи, без да разберат, че са парализирани sad.gif

А с комикса... да, дано да разкажат повече за Уолт, който между впрочем се връща този сезон wink.gif
pinko_z
Ооо супер то и на малките епизодчета дето са по 2 - 3 минути имаше една за него (Room 23)! biggrin2.gif
the_mouse
А иначе за Ники и Пауло казаха, че са имали повече история да разкажат за тях, но са нямали време и затова са ги убили sad.gif

btw Местя темата в раздел "Теории"
The_Man_Of_Steel
А какво мислите, какво рисуваше Хърли в лудницата , като видя Чарли... иглу с ескимос дали ще има нещо общо confused.gif някаква мистерия? как мислите,нека поразсъждаваме а и за тези които не са видяли предишната тема за оцелелите какво мислите дали е възможно да няма никакъв остров , никакви шестима оцелели,а всичко да е в главата на Хърли confused.gif какво мислите по този въпрос
ViruZzZ
Видяхме полярна мечка, защо да няма и иглу biggrin.gif , а по въпроса за Хърли - не мисля, че е така, защото става много глупаво, а и ако трябва да е в главата на някой мисля, че трябва да е в на Джак :?
PS. Steel, The_Man_Of_Steel ми е много дълго за пишене ;]
The_Man_Of_Steel
Цитат(ViruZzZ @ Feb 4 2008, 21:18) *
, а и ако трябва да е в главата на някой мисля, че трябва да е в на Джак :?

е, да ама той Джак не е луд докато Хърли е biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.