Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: *BringMeToLife*
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
*BringMeToLife*
Дойде и моя ред да се представя официално =)

Име: Мартина
На кратко: Марти,Мартинка,Мартинк0 biggrin2.gif ,Мартинче .. rolleyes.gif .. Брат ми сроко започна да ми казва "захарче" & "мишленце" biggrin.gif
Години: Вече 16 (rock)
Тегло: 49 кгг ;]]
Очи: КАфяви.. wink.gif и да добавя,че на дясното око имам по-тъмно петънце като стрелка 16.gif
Зодия: РАк worthy.gif Много си обичам зодията =)
Местожителство: Монтана unsure.gif
РАбота: Ученичка 10.gif
Семейно положение: САмичкааа ;[
Музика: Слушам всичкооо :} Без опера и жици blush.gif
Филми: Имам МНОГО любими филми =) История за Пепеляшка,Незабравимата,САм вкъщи [1,2,3],Американски пай и т.н happy.gif От сериалчeтата..гледам One Tree Hill 4.gif , Prison Break и сапунки всякакви 18.gif
Обичам: КРИСТИАНО РОНАЛДО .. най-голямата ми мания worthy.gif blush.gif
Домашни любимци: Костенурка ии брат ми /датата не е вярна 16.gif /
Хоби: Много са =) Обичам да рисувам,да слушам музика,да излизам с приятели tongue.gif Обичам да играя баскетбол,футбол worthy.gif и тенис ;]
Характер: СЛожна работа .. Голям инат unsure.gif Ще бъде моята винаги! Много лъчезарно момиче съм,почти винаги усмихната,но налегне ли ме депресиятаа..ужасия sad.gif Държа много на приятелите си и семейството си =) Най-добрата ми приятелка е винаги до мен ,когато имам нужда worthy.gif
Девиз: Един човек ме разбра и то погрешно !! worthy.gif
Галерия: Тук =)
dEniChka
Марчеее Марчеее моeто милоо другарчееее biggrin2.gif Много забавна,мила,готина ..СКИЦИ сме заедно mrgreen[1].gif biggrin2.gif Хихих Най-добрата приятелка.. blush.gif Заедно завинаги! iloveu.gif iloveu.gif emoticon1 (56).gif (hug) x 100 biggrin.gif blush.gif {{{}}}{{{}} smile.gif smile.gif smile.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif 18.gif
ViruZzZ
Ние всички си обичаме зодията worthy.gif biggrin2.gif Трябва някой слънчев ден да земеме да разцъкаме едно мачле biggrin2.gif
ogata
Арна мома си smile.gif .. кефиш ма , мъ кифло xD

ПП. Марчее , кат гледам нямаш си другарчее xD Поздравче smile.gif
*BringMeToLife*
Цитат(dEniChka @ Feb 3 2008, 17:57) *
Марчеее Марчеее моeто милоо другарчееее biggrin2.gif Много забавна,мила,готина ..СКИЦИ сме заедно mrgreen[1].gif biggrin2.gif Хихих Най-добрата приятелка.. blush.gif Заедно завинаги! iloveu.gif iloveu.gif emoticon1 (56).gif (hug) x 100 biggrin.gif blush.gif {{{}}}{{{}} smile.gif smile.gif smile.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif 18.gif

И аз те обичам Денкеее smile.gif smile.gif smile.gif ..

Цитат(ViruZzZ @ Feb 3 2008, 18:59) *
Ние всички си обичаме зодията worthy.gif biggrin2.gif Трябва някой слънчев ден да земеме да разцъкаме едно мачле biggrin2.gif

Винаги готоф картоф mrgreen[1].gif Ш разцъкаме ест 18.gif

Цитат(ogata @ Feb 3 2008, 20:20) *
Арна мома си smile.gif .. кефиш ма , мъ кифло xD

ПП. Марчее , кат гледам нямаш си другарчее xD Поздравче smile.gif

Да мерси =) Поздрава е уникат просто .. Най-голямата фенка на Елвисчо съм аз 3.gif
Катeто
С много добро впечатление съм за теб!Много си сладка на снимката,сигурна съм,че и по принцип си си сладурана smile.gif Днес като си гелдах скайпа и се чудих коя си и сега като ти видях тука снимката и се сетих biggrin2.gif няма да забравя,че ми помогна соная снимка rolleyes.gif Само успехчета и хубави неща да ти се случват happy.gif
brooke_scott
Много готина мацка! Само с хубави неща съм я запомнила и като й гледам и снимката е много сладка, абе само суперлативи 10.gif biggrin.gif Айде много успехчета и от мен, много щастия, да си имаш един Кристиано Роналдо само за теб wink.gif и Rachel sUcKzZzz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif!!!
Tedds
Лъчезарно момиче.Личи си от постовете и от снимката.Иначе си страшно голяма фенка на Кристиано Роналдо,от това което виждам.Айде само успехчета ти пожелавам wink.gif
The_Man_Of_Steel
От постовете ми звучи приятно момиче и обича да играе футбол smile.gif
Цвете от луната
Красива си няма спор
*BringMeToLife*
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Feb 4 2008, 16:27) *
С много добро впечатление съм за теб!Много си сладка на снимката,сигурна съм,че и по принцип си си сладурана smile.gif Днес като си гелдах скайпа и се чудих коя си и сега като ти видях тука снимката и се сетих biggrin2.gif няма да забравя,че ми помогна соная снимка rolleyes.gif Само успехчета и хубави неща да ти се случват happy.gif

Мерсиии =))

Цитат(brooke_scott @ Feb 4 2008, 19:34) *
Много готина мацка! Само с хубави неща съм я запомнила и като й гледам и снимката е много сладка, абе само суперлативи 10.gif biggrin.gif Айде много успехчета и от мен, много щастия, да си имаш един Кристиано Роналдо само за теб wink.gif и Rachel sUcKzZzz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif!!!

Ох дано да се намери так'в .. чакам го с нетърпение blush.gif И .. подкрепям мнението за Рейчъл wink.gif

Цитат([ТеDиТо] @ Feb 4 2008, 19:50) *

Лъчезарно момиче.Личи си от постовете и от снимката.Иначе си страшно голяма фенка на Кристиано Роналдо,от това което виждам.Айде само успехчета ти пожелавам wink.gif

Благодаря и на теб,Теди tongue.gif

Цитат(The_Man_Of_Steel @ Feb 4 2008, 20:06) *
От постовете ми звучи приятно момиче и обича да играе футбол smile.gif

ДАмм .. незнам що ,но когато даскалката по ФВС ни даде волейболна или баскетболна топка веднага тръгвам да ритам 16.gif Много ми харесва и да гледам и да играя футбол .. Мерси и на теб за коментара smile.gif

Цитат(LaZiaN4O @ Feb 4 2008, 20:10) *
Красива си няма спор

Лазиане Лазианее.. От теб най-малко съм очаквала коментар .. Мерсаж blush.gif
Цвете от луната
Цитат(*BringMeToLife* @ Feb 5 2008, 13:42) *
Лазиане Лазианее.. От теб най-малко съм очаквала коментар .. Мерсаж blush.gif

Защо ? Казал ли съм обратното ?
PaMpeRsSs
Изглежда симпатична пък и не се съмнявам, че е добричка нали сме си от един град...
*BringMeToLife*
Ем.. неможе на всички носа да им е закачен за небето ама laugh.gif laugh.gif bigwink[1].gif Мерси PaMpeRsSs =) ии Септември РЛз blush.gif blush.gif
Цвете от луната
Ейй бахти газарката си на тая снимка biggrin.gif
ViruZzZ
Eм хубаво яке btw ми прилича на едно друго пак на потребителка от тоя форум =] и очилата кефат wink.gif ам някак ми приличаш на смърф на тая снимка O_o иначе май вярно носа ти е закачен за небето :s но вярвам, че някой някога ще те свали на земята ;]]] това е мое мнение, на който не му харесва да се отнесе към него като със закачка ;>
girl_from_hell
Без жици уби всичко smile.gif
*BringMeToLife*
rolleyes.gif Така де.. blush.gif blush.gif

Мерси и на другите за коментарите .. huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.