Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Conspiracy theory
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
aria
Conspiracy theory

Теория на конспирацията

Държава: САЩ

Година: 1997

Времетраене: 135 минути

Жанр: Екшън, Трилър, Романтичен

Сценарист: Брайън Хелгеланд

Режисьор: Ричард Донър

Продуцент: Ричард Донър, Джоуел Силвър

Музика: Картър Бъруел

Оператор: Джон Шварцман

В ролите: Мел Гибсън, Джулия Робъртс, Патрик Стюарт, Шон Патрик Томас, Тери Александър, Алекс Макартър, Едита Брихта, Брайън Хелгеланд

Резюме: Таксиметровият шофьор Джери Флечър (Мел Гибсън) е обладан от конспиративна мания. Той е убеден, че има необяснима връзка с адвокатката Алис Сътън (Джулия Робъртс). Опитва се да я предупреди за подготвяния заговор срещу нея, макар че тя категорично опровергава неговото безпокойство. Но миналото на Джери е изпълнено с осезаеми страхове - въпреки че не си спомня съвсем ясно какво точно му се е случило в миналото.
Животът на Джери е сериозно заплашен, и то пред очите на Алис. Мрежата от интриги заплашва да ги въвлече в отчаяна и безизходна ситуация - тогава те двамата се превръщат в необичаен тандем бегълци, търсещи истината.

Линкове: zamunda imdb
ioanka_vt
Изглежда интересен ... все пак главните актьори са доста известни smile.gif
divata_airis
В тоя филм Мел беше много луд...Гледала съм го сигурно 3-4 пъти...Когато бях малка беше първия и единственото, което запомних беше, че филма е хубав, после го гледах отново и там се убедих, че не съм расъждавала много добре 18.gif. Хах, както и да е...Все пак филма си го бива поне според въпреки че имаше нещо, което не ми харесва, но не си спомням какво (обикновено щом не помня, значи толкова ми е било интересно)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.