Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jekyll (2007) / Джекил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
ThePinkDuck
Jekyll

Everyone Has A Dark Side

Жанр: Драма , Sci-Fi
Година: 2007
Държава: Англия
IMDB , tv.com , Официален сайт
Ревю: Лондон, 2007. Том Джакман е единственният жив пряк наследник на доктор Джекил и господин Хайд. Той сключва сделка с тъмната си страна: ще споделят доброволно едно тяло. Това което г-н Хайд не знае е, че Том има семейство. Жена и две деца, за които би направил всичко, най-вече за да ги защити от тъмната си страна. С всички ресурси на модерната технология и най-добрите приспособления за следене, той е решен да държи Хайд под контрол. Това което никой от тях обаче не подозира е, че древна и много могъща организация, с неизчерпаеми ресурси и огромна власт, наблюдава всяко тяхно движение, и скоро план замислян повече от столетие ще навлезе във финалната си фаза.
Лично мнение: Когато Мими се опита да ми пробута тоя mini го приех доста скептично. После обаче се оказа, че много съм сбъркала (както обикновенно когато се усъмня в преценката и относно кретенски сериали). Това сериалче, мили хора, всеки трябва да го изгледа. Невероятно яко е. Просто незнам как да го опиша. Супер забавно и много драматично, остроумно и брутално, много кръв и песнички от Цар Лъв. Играта на Джеймс Несбит е брилянтна. Нямам думи да опиша какво удоволствие е да го гледа човек. Останалата част от каста също е на ниво. Типичен английски хумор, малко американски елементи и доста драма. Независимо на какви филми сте фенове - това трябва да се види!
Актьорски състав:

Джеймс Несбит

в ролята на д-р Том Джакман

Мишел Раян

в ролята на Катрин Раймър

Джеймс Несбит

в ролята на г-н Хайд

Джина Белман

в ролята на Клеър Джакман

Денис Лоусън

в ролята на Питър Сайм

Download:
Първи сезон @ Zamunda.net
Първи сезон @ axelbg.net
ludoto_mimi
Невероятен сериал! 3.gif
Както винаги се чудех какво да гледам, когато случайно ми попадна и, честно казано, в началото и аз не бях много положително настроена към него. Но и без това буквално преди часове бях приключила с четенето на книгата и реших да му дам шанс. Свалих го и... до там бяха съмненията ми. Първият епизод страшно много ми хареса и останалите ги изгледах за отрицателно време един след друг. Накрая просто гледах с отворена уста. Сериалът не следва плътно книгата, даже още в началото напълно се откъсва от нея и тръгва по свой път.

Определено англичаните знаят как се правят сериали! А и хуморът наистина е убийствен! 4.gif
divata_airis
Оооо, това звучи много добре...Щом става дума за тъмни страни (сякаш си нямам достатъчно 18.gif). Демек ето още един сериал, по който да лапна...
FrAgMaKeR
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 6 2008, 14:22) *
Ето още един линк за даунлоад - http://www.mininova.org/tor/1041064

Щом такива филмови експертки го препоръчват какво друго мога да направя освен да го сваля и да го гледам.. smile.gif

Вече е качено и в Zamunda, наистина си заслужава да бъде гледан. Филма е страхотен, много интересна история, прекрасна актьорска игра.. всичко е много качествено и добре изпипано. smile.gif
The_Man_Of_Steel
Щом го има в замунда ще се види smile.gif
sonyx
като за мини-сериал е адски добър
накефи ме
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.